30 January 2011

Doll Face


Annoin parille vanhalle maatuskankuorelle uuden, hiukan tummanpuhuvamman elämän akryyli-ja lakkakuorrutteen avulla. Vuosi sitten maalattujen pöllömaatuskojen rinnalle syntyi nyt piparminttuinen ja pilkullinen maatuska, jotka käy huomattavasti paremmin omaan makuun ja sisustukseen kuin niiden alkumuodot murrettuine keltasävyineen ja mummohuiveineen. Isommasta neidosta ajattelin aluksi tehdä pyöreän pin-up tytön mutta raikas, graafinen karkkiraita vei lopulta voiton ja lopputulos on kieltämättä aika suloinen. Pari maatuskaa piilottelee vielä kaapin pohjilla, saa nähdä mitä niistä syntyy! Houkuttelisi kovasti tehdä ainakin Universal Monsters-maatuska :>


I re-painted a couple of old nesting dolls, they fit nicely with the flock of owl nesting dolls I painted a year ago. Candy swirls, bows and polka dots are much better for my taste and decoration style than the muted colours and granny shapes of their former paint coats. I'd love to paint one with Universal Monsters!

17 comments:

 1. Aivan ihania, oletpa taitava!

  ReplyDelete
 2. Mä niin tykkään sun blogistasi juuri tällaisten juttujen takia! On muuten aikaisemmin jo pitänyt kysyä, että oletkos sattunut tutustumaan Death At Death's door (http://en.wikipedia.org/wiki/Death:_At_Death%27s_Door)-nimiseen mangapokkariin joka myöskin käsittelee Sandman-teemaa? Itse kovasti ainakin olen tykännyt, mutta jos sattuu mangaa vieroksumaan, tuo saataa tuntua Sandmanin raiskaukselta tms.

  Toivottavasti tein kommenttini idean tarpeeksi selväksi, en ole hyvä kirjoittaen selittämisessä, hehs :-)

  ReplyDelete
 3. Ihania! Mä niin haluaisin tuollaisia mun kirjahyllyyn, niin noita maatuskoita kuin niitä pöllöjäkin <3<3

  ReplyDelete
 4. Eikä miten ihania ja mikä mahti-idea! :D Jos joskus omistan maatuskoita saattaa niiden pinta muuttua aika äkkiä...

  ReplyDelete
 5. Voi ei miten söpöjä! :>
  Ollapa itsekin taiteellisesti lahjakas..

  ReplyDelete
 6. Super cute! I want to make my own now!

  ReplyDelete
 7. Onpa sieviä! Vaikka olenkin koriste-esineiden suhteen todella nirso, niin tuommoisille voisi olla omassakin kirjahyllyssä tilaa. Eipä ole ylimääräisiä maatuskoita itsellä, mutta eipä tiedä mitä kävisi, jos olisi... :D

  ReplyDelete
 8. Kiitos kamalasti kaikille, ootte niin ihania ja piristitte päivää roimasti! ♥

  Taika, olen kyllä selaillut kyseistä pokkaria mutten ole mikään mangan ylin ystävä (animea katselen kyllä!) joten kauppaanhan se jäi. Oma mielikuva Deathista ei jotenkin ulotu siihen piirrostyyliin, mutta aion kyllä joskus senkin lukaista läpi. Muut Sandmanin Death-jatko-osat hyllystä löytyykin, tosin ne ei ikinä yllä samalle tasolle itse sarjan kanssa. Death on kyllä aivan mahtava hahmo noin muuten, yksi suosikeista!

  Beatamarie, mielelläni myyn näitä mikäli on halua ostaa :) Nää pallukat on ihan signeerattuja teoksia, pakko myydä pois viimeistään siinä vaiheessa kun maatuska-armeija alkaa vallottamaan kaiken ylimääräisen tilan kämpästä :D

  ReplyDelete
 9. Ooo, kauniita maatuskoita ^__^

  ReplyDelete
 10. Myytkö tosiaan?! iik! ostaisin todella mielelläni...Ihastuin noihin oitis,eikä itselläni taidot riitä tuollaiseen, noi on aivan ihania!!!!

  ReplyDelete
 11. Ihhihhii, vähän söpöjä! Maatuskat on luv.

  ReplyDelete
 12. (Anteeksi kun vastauksessa kesti, en ole pahemmin ehtinyt koneelle pariin päivään)

  Eli tietysti voin myydä maatuskoja, köyhän opiskelijan mieltä lämmittää hirmuisesti jos joku haluaa näitä neitokaisia hankkia! Harmikseni valmiita puupohjia ei saa mistään, joten tarjonta riippuu aika pitkälti kirpparionnestani. Mut ottakaa ihmeessä yhteyttä jos kiinnostaa, onhan maatuskat myös paljon edullisempia kuin maalaukset joten helppo kohde aloittaa taiteen keräily ;)

  ReplyDelete
 13. Hei, katoin et voisit myyntiin tehä maatuskoja? voisitko tosiaan? ostaisin niin mielelläni sellaisen...

  ReplyDelete