7 February 2011

Arabian Nights

 
 (Photos were taken at 2.30 am, so I look pretty much exhausted)
dress - Lip Service
gloves - vintage
feather hairband - a gift 
purse - KappAhl Vintage Stories
seamed stockings - Boutique LouLou
shoes- Bianco


Juna saapui jo torstaina Helsinkiin ja kaikenlaista hauskaa on tapahtunut burleskifestareiden lisäksi, blogin päivittelyyn ei juuri ole vuorokausilta herunut ylimääräisiä tunteja. Nekin kun ovat kuluneet lähinnä olutta siemaillen ja huonoja juttuja kertoen :) Hihasta löytyisi tuhat ja yksi aihetta tehdä postaus, mutta tällä hetkellä on tärkeämpää viettää vielä aikaa läheisten kanssa joten tyydyn kertomaan pikaisesti Tuhannen ja Yhden Yön tarinoista.

Helsinki Burlesque Festival kutsui kimalteen, huntujen ja tasseleiden taikamaailmaan lauantaina. Taikamatolla lennellessä suupieletkin kohosi pilviin, en ole millään keikalla tai festareilla hymyillyt noin paljon! Mielettömän upeita esityksiä ja kauniita, itsevarmoja esiintyjiä jokaisessa kokoluokassa, enempää ei tapahtumalta voisi toivoa. Rakastan naisia jotka kantavat vartalonsa säteilevällä ylpeydellä, samanlaista itsevarmuutta toivoisi jokaiselle meistä. Esiintyjiä oli kotimaan edustuksen lisäksi niin Yhdysvalloista kuin Japanistakin, perinteisen burleskin lisäksi ohjelmasta löytyi myös köysiakrobatiaa, vatsatanssijoita ja kabareelaulua. Illan juontajana toimi hurmaavan hauska ja dramaattinen Miss Astrid, huh mikä ihana nainen!

Kälyseni

Inhoan käyttää keikolla salamaa joten pahoittelen seuraavien kuvien tärähtyneisyyttä, halusin kuitenkin edes hiukan valottaa mahtavaa tunnelmaa. Yleisö oli tosissaan panostanut pukeutumiseen teeman mukaisesti ja tuttujakin kasvoja vilahteli mukavasti väkijoukossa. Oma asuni ei ollut ihan teeman mukainen, mutta onneksi ensi vuonna voi panostaa paremmin. (Olen muuten niin onnellinen että jätin Parikan saappaat kotiin, tuolla loskassa marssiessa kyseessä olisi ollut kovan luokan kenkämurha!)

Poskilihasten lisäksi jalat oli loppuillasta tuhottoman kipeät istumapaikkojen puutteen ja jo valmiiksi päivien kävelystä rasittuneiden päkiöiden vuoksi. Myös loppuillan esitykset jäivät harmikseni dokumentoimatta koska oli pakko siirtyä yläkertaan istumaan, eikä pikku pokkarini kestä moisia välimatkoja lavalle. Mm.Kitten on the Keysista, Cherry Typhoonista ja Velma Voluptuousista olisin mieluusti halunnut napsaista kuvat, Velman uhrimaljassa kylpeminen pesi täysin erään martini-lasin!

 Cherry Dee & Tinker Bell
 the Itty Bitty Tease Cabaret
LouLou D'Vil
Sir Willy Waterlilly
 Bent Van Der Bleu
Miss Astrid

Festivaalien ohjelmassa olisi voinut olla hiukan erilainen järjestys mielestäni, suurin osa ulkomaisista tähtösistä esiintyi myöhäisillassa, jolloin valtaosa ihmisistä alkoi olla selkeästi väsyneitä eikä esityksiin jaksanut keskittyä aivan samalla intensiivisyydellä vaikka kuinka olisi halunnut. Loppubileet jäivät yöbussiin pikku korkkareilla kipitellessä harmi kyllä kokematta, mutta väsymys oli jo sen asteista ettei humppaaminen olisi enää onnistunutkaan. Ensi vuonna ehdottomasti uudestaan! ♥ Mitä muut piditte festivaaleista, mikäli olitte paikalla?


I'd like to post about one thousand and one things at the moment, but now I'm just going to settle with One thousand and one nights, the theme of Helsinki Burlesque Festival that was held on Saturday. I believe that I've never had so much fun on any gig or festival, my cheeks are aching almost as much as my poor feet! Standing for almost six hours on killer heels doesn't exactly feel like dancing on a cloud, does it? :D

The evening was filled to the brim with tassels, glitter, arabian mysteries and amazingly beautiful people. I love the humour and deep confidence that the performers emit, it makes the people watching feel warm and confident as well. Just look at those wonderful ladies and gents, gorgeous in all shapes and sizes! I wasn't able to capture the rest of the show because we wanted to sit down for a while, but there were many amazing performances including starlets from United States and Japan. I'm already waiting for the next year's party!

20 comments:

  1. Näin sut siellä! Olit hurjan kaunis ja selkeesti nautit esityksistä, sulla oli niin valloittava ja tyytyväinen hymy.. :) Saanko pöllästä sulta tästä pari kuvaa, oma kamera oli rikki =/ Ja oli kyllä mahtava tapahtuma, selkeesti kyllä pitää mennä ens vuotiseenki :)

    ReplyDelete
  2. Aivan ihana, mut pidin viime vuotisesta enemmän. Huomasin saman asian, et porukkaa ei jaksanut odottaa loppuun asti. Mut pääsinpä lähemmäs katsomaan lavaa...se apinamies oli ihana... :)
    Ensi vuonna ehdottomasti uudelleen.

    ReplyDelete
  3. Ääh, nyt kaduttaa, etten pakottanut kaveria kainaloon ja lähtenyt Gloriaan menoa ihmettelemään... Varsinkin, kun asun noin kolmen askeleen päässä :( Grrhh.

    ReplyDelete
  4. Oletpas ollut jälleen kerran kauniina liikenteessä, tuo mekko on ihan nappivalinta! Olisi ollut hienoa päästä tuonne itsekin, mutta harmi kun kaikki kivat tapahtumat sijoittuvat lähes aina Helsinkiin, sinne kun ei tule usein päästyä. :(

    Blogissani olisi muuten pieni palkinto/haaste sinulle. Käy nappaamassa jos kiinnostaa. ^^

    ReplyDelete
  5. Mullakin ois jotain jännää jaettavana:
    http://kauniskameleontti.blogspot.com/2011/02/syvemmalle-metsan-siimekseen.html

    ReplyDelete
  6. eikös se ole kappahlin se vintage stories eikä lindexin...?

    ReplyDelete
  7. Ai herranjestas sie oot ollut kauniina ^^ Upea tuo pieni laukku, miten ihmeessä mie oon onnistunut missaamaan sen silloin kun se oli kaupoissa :O Kaunis hymy siulla on^^

    Nuista esiintyjistä pomppas silmään LouLou D`Vil. Aivan upea naikkonen! :)

    ReplyDelete
  8. Leena: Voi kiitos, oli kyllä hurjan hauskaa :) Esiintymiskuvia saa lainata sillä ehdolla että linkittää ne takaisin tänne alkuperäiseen paikkaan. Toivottavasti ensi vuonna juhlinnoissa on vielä hauskempaa! Ja toivottavasti ei tule mitään ylitsepääsemättömiä esteitä.

    Pihla: Seuraneitinikin sanoi että viime vuonna tapahtuma oli jotenkin mukavan intiimi, nyt oli paljon enemmän porukkaa ja hiukan erilainen tunnelma. Harmittaa kun en Evil Hate Monkeyn esitystä kunnolla nähnyt, eteen tunki sen verran ihmisiä ettei korkkaritkaan auttanut näkemään enempää.

    Laura Sofia: Voi eih mikä tilaisuus meni ohi! Mutta onneksi asut kuitenkin Helsingissä, burleskibileitä löytyy vaikkei festareille olisi nyt päässytkään. Ja tulet tietysti sitten ensi vuonna juhlimaan :)

    Vampiric: Kiitos hirmuisesti! Mekko kyllä kuuluu rakkausvaatteisiin, en kestä jos se joskus hajoaa, Lipin laatu kun on välillä mitä on. Muakin harmittaa älyttömästi että miltei kaikki tapahtumat sijoittuu Helsinkiin, koko tili menee tyhjäksi noita kiskurihintaisia junalippuja maksellessa. Mutta on se sen arvoista että pääsee välillä rakkaitaan tapaamaan ja koluamaan tapahtumia ^^

    Vampiric & Yellow Lizard: Kiitoksia neidit, katselen jos haaste tulee tehtyä! Olen tosin jo kerran aikaisemmin kertonut seitsemän asiaa mutta löytyyhän noita salaisuuksia tuhansia :>

    Ano: Huomasin itsekin virheen tekstiä naputellessa mut ajattelin silloin heti korjata sen, unohdin ja julkaisin tekstin sitten kiireessä. Hyvä kun huomautit!

    Vivian: Herranjestas, kovasti kiitoksia kehuista! Laukku oli myynnissä joskus toissasyksynä, kaunis kuin koru mutta pirullisen pieni. Olen onneksi aika hyvä tunkemaan tavaraa laukkujen syövereihin!

    Omasta mielestä taas tuntuu että mun hymy on hammasvaon kera oikea irvistys, enkä harmi kyllä osaa/uskalla kuvissa paljoa hymyilläkään vaikka haluaisin. Pitäisi vaan kaivaa lisää itsevarmuutta eikä murehtia siitä täyttääkö hampaat jotkut turhat kauneuskriteerit :)

    LouLou on kyllä kaunotar mutta eniten pidän esiintyjistä jotka ei ole ihan noin siroja vaan revittelevät kunnolla rehellisellä kropallaan huumorintajun kera. Dita von Teesessä on vähän samaa vikaa vaikka hemmetin upealta nainen näyttääkin, jostain syystä se siloteltu kroppa ja silikonit vähän häiritsee. Mut tämä vain minun mielipide, ja kyllähän kaunottaria mielellään katselee :)

    ReplyDelete
  9. Kiitoksia<3 Kun sun vastaukses kesti ni arvelin, että nonni, ny sillä on menny hermot mun yltiöpäiseen ihastuksen osotteluun xDD

    ReplyDelete
  10. Miulle tulee aina helkkarin hyvä mieli lukiessasi blogiasi :> -Miu-

    ReplyDelete
  11. Miun blogissa ois siulle taas tunnustusta :)

    ReplyDelete
  12. Wow! Sulla on ihan hullun hyvät kasvojen piirteet!

    ReplyDelete
  13. Leena: Hih, en vain ole päässyt konelle vastailemaan :) Vastauksissa voi välillä kestää kun yritän kovasti vieroittaa itseäni nettiaddiktiosta, eikä matkoilla tee edes pahemmin mieli istua koneen ääressä.

    Miu: Voi, ihan mielettömän ihana kuulla! Toivottavasti tunteet on tulevaisuudessakin positiivisia :)

    Vivian: Kiitoksia palkinnosta! Laitan korvan taakse tuon faktojen kertomisen, kerran se on täällä jo vilahtanutkin.

    Fiona Timantti: Oh, ihan häkellyttää tuollaiset kehut, kiitos!

    Tinker Bell: No tykkäsin ihan hirmuisesti, olitte ihania koko poppoo ♥

    ReplyDelete
  14. Hej, mullon sulle mun blogissa tunnustus, jos sellaisia harrastat. :)

    ReplyDelete
  15. Lämmin kiitos tunnustuksesta :)

    ReplyDelete
  16. Wow, you are the most beautiful girl I've ever seen!

    ReplyDelete
  17. Limbs, I very much doubt that, but thank you a thousand times anyway for such a compliment! You brightened up my whole day ♥

    ReplyDelete
  18. I'd love to visit such a burlesque show..especially with Dita von Teese. She is such a role model isn't she? :)
    I don't like the chubby dancers..but it's my personal opinion.

    ReplyDelete
  19. T., I love when there's all shapes and sizes in burlesque, but that's my taste. :) You should definitely visit a burlesque show! Dita looks gorgeous but maybe a little bit too much polished, plus I don't appreciate her silicone boobs, not very role modely for young girls. But nonetheless, she's very very beautiful!

    ReplyDelete