21 March 2011

Some girls wander by mistake

mesh shirt ~ Monki
pencil skirt & top ~ 2nd hand
seamed stockings ~ LouLou boutique
key ~ antique

Keväällä tulee aina tavallista suurempi halu kuunnella yliannostuksen täyttäviä määriä vanhan hyvän ajan goottihumppaa, erityisesti Sisters of Mercyn, Joy Divisionin ja Siouxsien sävelet kuuluvat erottamattomasti kevääseen. Levylautasen antimien ravitsemana puin tänään asuun selkeälinjaisempia mustia elementtejä, arkena on yksinkertaisesti helpompaa työskennellä hiukan pelkistetyimmissä asuissa. Meshpaita sopii saumasukkien kanssa saumattomasti yhteen ja koristeeksi kaulaan sidoin vielä suuren hopeisen avaimen. Olo oli todella kotoisa näissä tamineissa, varmasti yksi suosikkini helppojen arkiasujen joukkoon!


Tänään sain sekä huonoja että hyviä uutisia, maanantain kirouksen vuoksi tietysti enemmän niitä huonoja, mutta ensin hyviin uutisiin. Muistin vihdoinkin käydä varaamassa uudet treffit musteen ja neulojen kanssa, parin kuukauden odottelukaan ei haittaa ollenkaan kun olen niin innoissani!  Huonona uutisena on että kirottu läppärini kiikkuu päivä päivältä enemmän räjähtämisen partaalla ja mikäli mikrobitit pasahtavat taivaan tuuliin myös blogin päivittämiseen voi syntyä taukoja. En kehtaisi koko aikaa nuokkua miehen koneella mutta eiköhän tähän jokin lääke vielä löydy! Toinen huono uutinen tuli koulusta jossa tehtäväpino romahti taas unohtavaisen mieleni syliin, huomiseksi pitäisi taikoa useampia logoluonnoksia ja pari valmistakin logoa eri projekteihin. Loppuilta- ja yö kuluukin siis graafisen suunnittelun lonkeroiden kanssa taistellessa, toivottavasti teillä on jotain mukavampaa edessä!


the Sisters of Mercy - Alice


Every spring leads to a minor overdose of old goth rock, since I listen to it even more than usual. The plain, cold sound of the music inspired me to dress up more simply today. I love the combination of the mesh shirt and seamed stockings with tight pencil skirt and old silver key, this will surely become one of my favorite outfits for working days!
And oh, the curse of Monday struck again. The good news is that today I booked the time to get some more ink under my skin in May! The bad news is that my laptop is honestly starting to fall apart and when it does, I'm not sure how much I can blog, but I'll try to figure out something! And the very bad news is that I got a huge load of assignments at school today, mostly because I had forgotten all about school during the holiday. So it's a long, long night with tentacles of graphic design ahead of me, I hope you have a much nicer evening!

16 comments:

 1. Aivan upea asukokonaisuus ja aivan mahtavaa musaa kuuntelet, kuuluu myös minun suosikkeihini<3

  ReplyDelete
 2. Oot niin kaunis että ei sanoja löydy! Kuinka vanha muute oot?

  ReplyDelete
 3. Nice outfit. Is it key to your heart?

  ReplyDelete
 4. oletko menossa katsomaan sistersiä heinäkuussa tavastialle?

  ReplyDelete
 5. En ymmärtänyt treffejä musteen ja neulojen kanssa ennen kuin englannin kielisen tekstin :D

  Avain kaulassa on hauska idea.

  ReplyDelete
 6. siis ennen kuin LUIN englannin kielisen :)

  ReplyDelete
 7. Leena, kiitos paljon! Vanha goottimusa pysyy aina levysoittimessa ♥

  Anonyymi, mulla taas ei oikein löydy sanoja tuollaisille kommenteille, kiitos! :o Ja olen 21-vuotias.

  Lady in black, thank you! Keys have always a passage to my heart since I collect them ;)

  Anonyymi: En varmaankaan ole, haluan säilyttää tietyn illuusion. Se keikka ei kuitenkaan olisi sen Sistersin kokoonpanon johon aikoinaan rakastuin, pelkään että voisi jäädä elähtänyt maku suuhun :(

  Anonyymi: Hihi, käytänpä hankalaa koodikieltä :D Keräilen noita vanhoja avaimia ja käytän niitä usein korunakin, aika tuttu näky siis kaulassani!

  ReplyDelete
 8. Oi tää uusi ulkoasu on kivempi kun kuvat on niin "isoja", tykkään :)

  ReplyDelete
 9. Kiva että tykkäät, mustakin on parempi :>

  ReplyDelete
 10. Kaunis nainen kuten aina <3 Tuli muuten mieleen että oletko törmännyt sellaiseen naishenkilöön kuin Veronica Varlow? Veronicalla on Femme Fatale henkinen nettikauppa ja jakaa kiinnostuksesi avainkaulakoruihin :) Aikas monet tuon putiikin vaatteet näyttäisivät sun päällä varmaan ihanilta! http://www.dangerdame.com/ Ja muutenkin V on ihana nainen <3 Suosittelen. :)

  ReplyDelete
 11. Sally Slander, kiitos vain kovasti :) Oon kyllä kuullut kyseisestä naisesta ja joskus on mulle linkitettykin tuo kauppa blogiin, en sen koommin olekaan käynyt katselemassa. Aivan ihania juttuja tuolta kieltämättä löytyy ja monia hassujakin yhteensattumia, tykkään mm.käyttää avaimia juuri tuollaisen pitsinauhan kanssa. Ja oih, jos noita mekkoja saisi kahmia kaappiin! ♥

  ReplyDelete
 12. Something to collect:
  http://sliwkowe-trzewiki.blogspot.com/2011/02/klucz-do.html
  http://prototyp.pl/nurrgula/gallery

  85 zł is about 22 euro

  ReplyDelete
 13. Oot aivan jumalaisen kaunis.. Pakko lukea blogias :-)

  ReplyDelete
 14. Oh, onnistut kyllä aina näyttämään niin upealta! Mitä tulee Sisters of Mercyyn, itse olin katsomassa sitä maaliskuun alussa täällä Berliinissä, ja se sai kyllä tanssimaan läpi keikan. Eihän se tosiaan sama enää ole kuin alkuperäinen, ainoastaan laulaja sama, mutta kyllä se minulle niin hyvin toimi, että menen myös heinäkuussa Tavastialle :)

  Keikasta voi lukea myös mun blogista, jos kiinnostaa: http://skkyesdream.blogspot.com/2011/03/sisters-of-mercy.html (kunhan vain omia fiiliksiä kirjailin ylös)

  ReplyDelete
 15. Ilonapa, tervetuloa joukkoon! Ja kiitos ihan hirveästi ^.^

  Skye: Oi kiitos paljon, mutta pakko sanoa että näidenkin kuvien ottamisen aikaan oli vähän nuukahtanut ja epänätti olo, onpa ainakin realismia!

  Hmm, olisi kieltämättä kiva ottaa riski ja lähteä keikalle tanssimaan, kyllä ne biisit niin loistavia on että voisivat pelastaa elähtyneen Eldritchinkin. Matkustaminen ja liput on vaan aina niin helvetin kalliita että pitää olla vähintäänkin mahtava keikka jotta irrottaudun täältä pohjoisesta :D Asia menee kyllä mietintämyssyyn!

  ReplyDelete
 16. Arkirealismin kauneus on parasta :)

  Onhan tuo pidemmän matkan takaa keikalle matkustaminen nykyään vähän turhan kallista, jopa opiskelijahinnoilla. Siitä pitää huolen rakas VR jokavuotisilla hintojen korotuksillaan.

  Itse kirosin pitkiä ja kalliita matkoja aina ennen kuin muutin Helsinkiin. Sittemmin onkin tullut ravattua erilaisilla keikoilla paljon kun ei tarvitse kuin lippu maksaa. :)

  ReplyDelete