26 March 2011

Voodoo drums are beating in my soul

shirt ~ a gift (H&M), bag ~ vintage, pencil skirt ~ 2nd handOlen pukeutunut parin viime päivän aikana pahanilmanlinnuksi, ihan vain sen vuoksi että pistävän jäähileinen kevätpuhuri ja kaikkialla vilkkuvat keväiset pastellisävyt polttelevat hiukan hermojani. Uudet lempisukkahousuni sentään löytyivät kevään mallistosta, kerkesin jo tietysti repäistä pari reikää niihin mutta olen jo tottunut ostamaan kaappiin varapareja tuhovimman varalta. Korpinkallot ja mustat sulat herättävät asuun ihanaa voodoo-henkeä, tarvitsen enää asusteeksi vain kevään huonoja puolia ja muista asioista johtuvia pahoja aavistuksia symboloivan voodoo-nuken ja tusinan neuloja jotta saan tökkiä mieleni kyllyydestä.

bird skull ~ Etsy, feather band ~ a gift, lace tights ~ H&M


Parin minuutin päästä alkaa muuten Earth Hour, joten kone on nyt pakko sammuttaa. Koti on jo sytytetty täyteen roihuavia kynttilöitä, lasissa on mansikkamargaritaa ja luonnoskirja odottelee uusia ideoita. Mukavaa lauantai-iltaa kaikille, ja uusille lukijoille lämmin tervetuliaistoivotus! :)The bright pastel-shades and floral fabrics of spring aren't really my thing, so I've been dressing up as a stormcrow. I love the voodoo spirit the outfit gains from the crow skull and black feathers, all I need now is a voodoo dolly to poke out all the bad thoughts and omens. Now it's time to shut the computer and light up the apartment with candles, it's Earth Hour and I'm going to enjoy it with a strawberry margarita. Have a lovely Saturday evening! :)

11 comments:

 1. Kauniit nuo sukkahousut. (:

  Itsekin olen ihan mielissäni tunnelmoinut hämärässä kynttilänvalossa, vaikka minä teen sitä kyllä aina muutenkin, enkä vain earth hour:in aikana - rakastan kynttilöiden valoa aivan yli kaiken. <3

  ReplyDelete
 2. Olet kyllä ehdottomasti yksi maailman kauneimmista naisista.

  ihana blogi muutenkin,
  tulen tätä lukiessa aina hyvälle mielelle. :)

  ReplyDelete
 3. Voi harmi etten tiennyt tempauksesta, vaikka kai sitä voi viettää itsekseen jonakin muunakin päivänä. Viihdyn kynttilänvalossa :)

  Miltä myyjältä tuo linnunkallo on?

  ReplyDelete
 4. Maria: Kiitos! Kynttilät luo vastustamattoman lumoavaa tunnelmaa kotiin, Earth Hour on vain mukava tapa käyttää kynttilöitä hyvän edistämiseksi. Monet on kyllä hirveän skeptisiä tuon Earth Hourin suhteen, mutta musta on aina ihanaa osallistua tempauksiin! ^^

  Eetvart: Apua, en oikein tiedä miten tuohon voi vastata :o Itse en kyllä sitä mieltä ole mutta kiitos aivan hirveän paljon!

  Ja lämmittää mieltä kuulla että viihdyt täällä :)

  Doubtful guest: Haa, sulla on huippu nimimerkki! Yksi lempitarinoitani Goreylta ;) Tuon tempauksen tiedotus oli tänä vuonna jotenkin huonompaa, katselin kaupungin taloja ja yllättävän harvassa kodissa oli valot sammutettuna. Voihan Earth Houria toki viettää vaikka joka päivä kotonaan, kynttilänvalo on kaikista kauneinta.

  Linnunkallo löytyi Moon Raven Designs-puodista, nimimerkkinä myyjällä on mrd74. Tuolta löytyi vaikka mitä anatomisesti korrekteja ihanuuksia, ostin samalla hopeisen sydämen puodista ja se kuuluu ehdottomiin korusuosikkeihin!

  ReplyDelete
 5. i really love the lace tights! ♥

  ReplyDelete
 6. Miss Twinkle, I love them too :) They're my new favorite pair but I already broke them, luckily I have an extra pair in the closet!

  ReplyDelete
 7. Oot mielettömän kaunis ja blogisi on kiva, tykkään kovasti ku on aika samaa makua leffojen ja musiikin suhteen! eipä muuta, aattelin vaan kertoa. :))

  ReplyDelete
 8. Ano, kiva kun kerroit, aina saa kommentoida! Ja kiitos paljon kehaisusta :)

  ReplyDelete
 9. Näyttää tosi nätille! :) Pakko kysyä tuosta Ouija taulustasi, että mistä olet hommannut sen vai onko ihan tulostettu? En ole itse tähän mennessä löytänyt kuin puuversioita pelistä.

  ReplyDelete
 10. Oih, miten ihanat sukkahousut ♥! Muutenkin blogisi hivelöi esteettistä silmääni ja vaikuttaa tosi hyvälle :).

  Uusien, hyvien blogien löytäminen on aina kivaa ♥. :)

  ReplyDelete
 11. Ano: Kiitos! :) Minäkin etsin kauan Ouija-lautaa julisteena, mutta lopulta päädyin ihan vaan tulostamaan mahdollisimman hyvälaatuisen netistä löytyneen kuvan väritulostimella.

  Minna: Oi, tosi ihanaa kuulla että pidät blogista! Lämpimästi tervetuloa lukemaan :)

  ReplyDelete