2 May 2011

And Lady Luck's favorite is...


...Lusitarius! Onnea voittajalle, laitoin sulle jo sähköpostia tulemaan :) Arpaonni osui tällaisen sitaatin kohdalle, outoa sinänsä koska arvontatilanteessa tuli ihan Potterista tuttu lajitteluhattu mieleen!:


-Albus Dumbledore


And for all you other darlings, thank you so much for participating! It was wonderful to read your imaginative answers, and also to see some "silent" readers appear from the shadows. I even found many quotes that belong to my favorites as well! And I would have wanted to give each and every one of you a price, but maybe luck will be on your side on the next giveaway, who knows ;)

5 comments:

 1. Oh, ihanaa! En malta odottaa teen maistelua!^^

  ReplyDelete
 2. Tuli tippa linssiin tosta sitaatista :')

  ReplyDelete
 3. Luin edellisten postauksien kommenteista, että tekisit noita maatuskoja tilaustyönä. :) Paljonko pyytäisit yhdestä? Kieli pitkällä kuolailin etenkin sitä punavalkoraidallista ja mintunvihreää! Aivan ihania! :)

  ReplyDelete
 4. Hei! Olen uusi ihailijasi <3 Ihana blogi sinulla, vaatii lukemisen kokonaan läpi!

  Kerrohan tädille, että miten sait hiuksiisi noin kauniit laineet!

  http://3.bp.blogspot.com/-nKykDaxSr_I/TZNwb_hJO_I/AAAAAAAACDY/zyMbIH4KiEo/s1600/lb_1985.jpg

  ReplyDelete
 5. Lusitarius, toivottavasti maistuu ;>

  Bubble: Aww, kyllä tuosta liikuttuu varmasti jokainen joka on tippaakaan Potter-fani! Tuo on kieltämättä hyvä elämänohje kaikille paatuneille eskapisteille, erityisesti Dumbledoren suusta kuultuna.

  Milla: Juu, teen tilaustyönäkin! Maatuskojen hinta vaihtelee paljon koon ja työmäärän mukaan, mutta ei ne kumminkaan mitään ihan hirmu halpoja ole koska ovat ihan uniikkeja töitä. Mailaa mulle tähän osoitteeseen jos kiinnostaa kuulla lisää! :) mikazukino@gmail.com

  Malli: Hui kiitos, ihailija on kyllä aika iso sana! Ja älä ihmeessä lue kaikkia ikivanhoja postauksia läpi, mietin kauhulla mitä siellä onkaan :D

  Laineet syntyy niin että suihkuttelee hiuksiin lämpösuojaa ja kihartelee Pearl Wandilla tai muulla kihartimella, sen jälkeen auon vain tiukat kiharat sormilla laineiksi ja tarvittaessa kiinnitän lakalla. Ei noissa kymmentä minuuttia kauempaa mene :)

  ReplyDelete