4 May 2011

Tuck those ribbons under your helmet, be a good soldier

Näin alkuun ihan hirmuisen iso ja sydämellinen tervetulotoivotus kaikille uusille lukijoille! Suurin osa eksyikin tänne varmaan Nelliinan yllättävän postauksen kautta, joten lämmin kiitos Nelliinalle kauniista kehaisuista. ♥  Toivon että viihdytte täällä, olen jokaisesta lukijasta ja kommenteistanne aidosti onnellinen!


On ollut omituinen päivä monella tapaa, grasujen lukujärjestyksessä vilahti nimittäin pitkästä aikaa oppitunteja! Olen jonkin sortin laiscimus maximus pitämään päivärytmissä kuria ja yritän ottaa hamaan tulevaisuuten vaipuvan "itsenäisen opiskelun" eli vapaapäivät lähinnä omien puuhien kuten maalaamisen kannalta. Ei mikään ihannetila mikäli suorittamattomat kurssit tahtoo raivata pois alta, mutta mielestäni on tärkeämpää elää täysillä ja tehdä mihin sillä hetkellä pystyy kuin stressata liikaa velvollisuuksistaan. Sitä paitsi melkein kaikestahan selviää jos on valmis käyttämään viimeisimpiäkin mielikuvituksen rippeitä, olen hävettävän monesti piirrellyt tehtäviä viimeisellä sekunnilla tai vetänyt esitelmiä wikipedian hatusta!

rise cap ~ vintage, Spanish army
jacket ~ Lip Service
skirt ~ made by me
gloves ~ Sokos
shoes ~ DinSko

Kouluun ilmestymisen kunniaksi puin ylleni liituraitaisen univormun pitämään edes pientä järjestyksen tunnetta yllä. Vannoutuneena pasifistina army-henkisiin kokonaisuuksiin pukeutuminen on jotenkin kieroutuneen hauskaa, kunhan kukaan tosikko ei tosissaan erehdy luulemaan että olisin sotahullu fräulein. Sain muuten lukiossa vakavan yliannostuksen noita gangstereiden suosimia raitoja, mutta vähitellen ne ovat hiipineet taas vahvasti asujeni joukkoon.

(All the best combat boots have heels on them!)

En tiedä oliko univormussa jotain tehokkuuden taikaa mutta sain oikeastikin tehtyä jotain! Mm.roller derby-flyeri alkaa olla valmis ja asiat on muutenkin hyvin kunnossa sen asian suhteen, nyt tulee siis hiukan ilmoitusasiaa! ;) Talven ja kevään mittaan olen ollut rakentamassa pohjaa roller derby-joukkueelle Joensuussa. Pari innostunutta neitokaista löytyi nyt mukaan vetämään asiaa, asiat on siis kovaa vauhtia rullaamassa eteenpäin mikä on ihan mahtavaa! Ensi viikolla pyritään jo pitämään Kerubissa aloituskokous kaikille halukkaille, joten jos joku lukijoista olisi kiinnostunut hyppäämään mukaan rullille rusikoimaan toisia neitokaisia niin saavu ihmeessä paikalle! Innostuneet otetaan avosylin vastaan ja kokouksen jälkeen laitetaan hetimmiten rullatilaus tulille, infoan vielä tarkemman päivämäärän ja ajan kiinnostuneille :)

(Tänne voi lähetellä rakkauskirjeitä jos kysyttävää löytyy: joensuu.rollerderby@gmail.com.)


I've had such a long line of day-offs behind me that it felt quite strange to attend a few lessons today. I tried to gather whatever remains of my self-discipline with an outfit spiced with glinting pinstripes and militant details. Somehow I'm really into military vibes in clothing although I'm a strict pacifist, I guess it's the contrast between those elements that enchants me. And well, who wouldn't love uniforms?
  Despite the mild laziness regarding school I've managed to do something useful! Just to tell you although you can't participate, me and a couple of other gals are founding a roller derby team here as soon as possible, and we're super excited about this! We'll see how things go from here, but they seem to be rolling nicely onward :)

40 comments:

 1. Henkeäsalpaavan kauniita kuvia <3

  ReplyDelete
 2. I think uniforms are very hot. especially on you ♥

  ReplyDelete
 3. Hurjan hieno asukokonaisuus, itseäni kanssa viehättää univormut, ja etenkin naiselliset sellaiset!

  Tuo takki on kyllä niiin hieno, ihailen sitä aina muiden yllä ja harmistun kun en ole sitä vielä vuosienkaan jälkeen omaan hyllyyni löytänyt sopivalla hinnalla. :D

  ReplyDelete
 4. Tuli melkeinpä ensimmäisenä mieleen (tietysti ajatuksen "Oi, kuinka kaunis. Oi, kuinka kade olen!" jälkeen) mistä olet hankinut nuo rusettikorvikset? Ne ovat minusta kyllä mahdottoman suloisen!
  + Uusi lukija Nelliinan kautta :)

  ReplyDelete
 5. Oh, onnea blogijulkisuudesta! Tosi mätsäävä hame muuten, mietin jo että onko Lip Servicellä ollut joskus tollanen asukokonaisuus.

  ReplyDelete
 6. VERY sexy and classy!

  I'm impressed that you managed to make the skirt match the jacket perfectly. :)

  Sophistique Noir - Dark, Elegant Fashion

  ReplyDelete
 7. Kuulostaa mukavilta suunnitelmilta! Ootteko mistä tilaamassa rullaluistimia, jos saanen udella? jos itse pyörisin useammin Joensuussa, olisin luultavasti salamana paikalla kokoustamassa! :)

  ReplyDelete
 8. Oh liituraitoja, yksi elämäni rakkaista! Upea asu kokonaisuus.

  Mietitkö muuten koskaan mitä muut ihmiset ajattelevat pukeutumisestasi, esim. tuo upea hattu kun normipukeutumisessa varmaan herättää hieman huomiota :)

  ReplyDelete
 9. Lämpimät kiitokset vaan Nelliinalle, jonka ansiosta löysin mainion blogisi! Pakko myöntää, että tuli luettua melkein kerralla läpi kaikki postauksesi. Ja sekinkös ilahdutti, kun huomasin siunkin olevan Joensuusta :)

  ReplyDelete
 10. Mä en siis edelleenkään käsitä miten joku voi olla noin upea. Sä vaan oot niin täydellinen!

  ReplyDelete
 11. Mahtavat kengät ja todella näyttävä kokonaisuus! Me likey. ^^

  ReplyDelete
 12. I love the outfit, especially the shoes! I am experiencing extreme shoe envy at the moment.

  Congrats on founding the roller derby! That sounds awesome and I hope it all goes well.

  http://www.inwonderland.org

  ReplyDelete
 13. Uusi lukija ilmottautuu! Rakastan tyyliäsi, vaikka se ei omaani ole lähelläkään. Juuri tällaista blogia olen etsinyt seurattavaksi :)

  -Sari S.

  ReplyDelete
 14. Miten voikaan olla henkeäsalpaavan upea nainen!:) Ihailen tyyliäsi, toivoisin itse löytäväni jostain rohkeuden pukeutua noin naisellisesti kuin sinä. Mahtavaa kun löysin blogisi.

  -Manna

  ReplyDelete
 15. Aivan upeita kuvia! Oot kuin Madame Gorski "Sucker Punch"-leffasta ;)

  ReplyDelete
 16. Maanvaiva: Kiitos kovasti! Kerrankin on ulkokuvia kun sain vihdoin suostuteltua puolison kuvaamaan, itselaukaisimella ei kehtaa mennä ulos leikkimään :D

  Miss Twinkle: Wow, thanks so much! ♥

  Vampiric: Kiitoksia! :) Olet oikeassa, naiselliset univormut on kontrastinkin vuoksi parhaita kun tyyli on muuten niin maskuliininen. Ostin tuon jakun suunnilleen viisi vuotta sitten ja ihmettelen miksei se vieläkään ole hajonnut mistään kohti, GP-vaatteilla kun on yleensä taipumusta itsetuhoisuuteen. Takki on ollut niin monessa asiassa mukana etten kyllä osaisikaan luopua tästä, pitää varmaan metsästää uusi tilalle kun tämä alkaa murentua!

  Mimmu: Iih, älä vaan turhaan ole kateellinen, tulee vaan kummallekin paha mieli! Rusettikorvikset tuli jonkun H&M:n korvispaketin mukana, luulen että niitä voisi vieläkin löytyä kaupoista.

  S: Tuon hamekankaan kohdalla kävi uskomaton tuuri, löysin aikoinaan kirpparilta ison kasan tuota kimaltelevaa liituraitaa ja sitä on vieläkin jäljellä vaikka olen ommellut monta vaatetta siitä. Kuosi istuu tosiaan juuri sopivasti GP-hepeniin :)

  VictorianKitty: Thanks a lot! ^^ I was lucky to find the fabric from flea-market a couple of years ago, it really does match the jacket quite perfectly.

  Riikka: Kunhan saadaan tämä homma nyt pystyyn niin voit tietysti tulla kokeilemaan kun käyt täällä! Olen muutamista myyntipaikoista jo vertaillut hintoja, ei olla vielä päätetty tilauspaikkaa kun pitää ensin kysellä paljonko ihmiset on valmiita varusteistaan maksamaan. Itse äänestäisin Lucky Skatesia koska jalan voi mittauttaa Helsingissä ennen tilausta, tulisi ainakin mainiot rullat heti alle!

  Lipstick: Kiitoksia! Välillä tuntuu kuin ihmisillä olisi muka oikeus tuijottaa henkilöä joka ei täysin sulaudu massaan, varsinkin hatut ja isot korot tuntuvat välillä keräävän kummastuneita katseita. Nuorempana se häiritsi enemmän mutta nykyään en hirveästi jaksa pahemmin välittää, mieluummin kuljen selkä suorassa tyylini takana!

  Ano: Ohoh, onnittelut lukumaratonista! :D

  Beatamarie: Huih, isosti kiitoksia, mutta eihän kukaan ole täydellinen. "Imperfection is beauty" kuten Marilynkin sanoi ;>

  Misantrella: Oi, kiva kuulla että tykkäät!

  Swanntastic: Haha, I know the feeling! There's so many lovely shoes in the world and sooo little money. And thank you, I deeply hope that we'll get the team together asap!

  Sari S.: Kiitos, ja huippua että löysit tiesi tänne! :> Itsekin tykkään lukea täysin tyylistäni poikkeavia blogeja, erilaiset tyylit ovat ihania.

  Manna, kiitos hirmu ihanista sanoistasi! Rohkeus löytyy viimeistään siitä hetkestä kun tajuaa ettei sillä ole oikeastaan väliä mitä muut ajattelevat, toivon että löydät rohkeutta pukeutua aivan kuten itse haluat! :)

  Martina: Kiitos, hassua että yksi luokkakaveri sanoi eilen samaa! :D En ole vielä leffaa nähnyt mutta haluaisin kyllä, on kuulemma juoneltaan vähän köyhä mutta visuaalisesti huikea.

  ReplyDelete
 17. What a beautiful outfit! Also, your skin is gorgeously pale - what's your secret? ^^

  ReplyDelete
 18. Olen tässä pari päivää silmät ammolla seilannut blogiasi läpi. Olen täysin hurmaantunut tyylistäsi! <3 Pitkään aikaan en ole ollut näin inspiroitunut. Kiitos!

  ReplyDelete
 19. Ihanaa kun saat paljon uusia lukijoita :)

  Tässä ei voi kuin hiljaa toivoa, ettet kuitenkaan "myy" blogiasi muille tahoille ja ettei firmat ala sinun kautta esittelemään tuotteitaan tarkoitusperäisesti, se on nähty liian monen blogin kohdalla!

  Pidä kiinni tyylistäsi, olet ihan ykköskaunis!

  ps.
  http://www.pulju.net/tuotteet/valaisimet/mathmos-revolution

  ReplyDelete
 20. Your feet must hurt! I mean you wear those heels pretty often, huh?

  ReplyDelete
 21. Hei vau! Onnea uudelle liigalle!

  Meillä on Lahdessa ollut kohta vuoden jo liiga pystyssä.

  Todennäköisesti jossain vaiheessa törmätään Roller Derbyn merkeissä :D

  ReplyDelete
 22. Ystäväni linkkasi blogisi. En ehtinyt edes ensimmäistä sivua selata, kun olin koukussa. Sen lisäksi, että tyylisi on maukas, olet itse vielä herkullisempi.

  Blogi kokonaisuudessaan todella kaunista katseltavaa, tekee mieli punata huulet ;)

  Ps. Kaiken lisäksi keräilet avaimia. Hieno tatuointi, omani otan kesän aikana (avain niskaan).

  Terveisin toinen avainhullu, uusi uskollinen lukijasi.

  ReplyDelete
 23. Hei, Nelliinan kautta tänne löysin, mutta sairaspäivän kunniaksi olen nyt heinäkuun kohdalla selaamassa blogiasi... En muista oisko näin ikinä käyny, ei kolhtanutkaan kun kovaa ja korkealta :D Ja itse vielä meikkaan vähän ja ooon naturell, mutta ihailen tyyliäsi aivan älyttömästi ja olet todella kaunis!! (:

  ReplyDelete
 24. No Nelliinahan tänne tosiaan johdatti, ja hyvä että johdatti. Ihana ihana ihana blogi, melkein kaikki tekstit tuli jo luettua! Ja niiiiiiiin kauniita kuvia! <3

  ReplyDelete
 25. Minäkin löysin tieni tänne Nelliinan kautta. En toistaiseksi osaa sanoa muuta kuin, että olet kaunis ja blogiasi on mukava lukea!

  ReplyDelete
 26. Mäkin löysin tänne Nelliinan kautta :D Luin koko blogin yhdellä kertaa läpi ja pakko sanoa että tykkään erittäin paljon! Hieno tyyli ja upeita löytöjä. :) Tykkään myös tavastasi kirjoittaa ja kuvatkin on hienoja ja ...

  ReplyDelete
 27. Nelliinan kautta minäkin. Ihana löytää uusia blogisuosikkeja! <3

  ReplyDelete
 28. Ultimategothguide: Well, I drink a gallon of virgin blood a day ;) Nah, honestly; many Finns have pale skin and I'm no exception. I don't tan easily and I use SPF50 whenever there's burning sunlight outside, and like so many fellow goths I too like to stay in the cooler shadows. And extra-light powder is always a good idea when you want more pallor on your skin! Maybe I should make a post of this some day ;>

  Shayja: Oi hitsi, lämmittää aina ihan mielettömästi kuulla jos olen onnistunut inspiroimaan! Kiitos kun kerroit ^^

  Ano: Voi kiitos! Ja kuule, pelkosi on ihan turha. Blogi on aina ollut mulle erityisesti henkilökohtainen purkukanava estetiikalle ja muille rakkaille jutuille, ei siis ole aikomustakaan myydä itseäni mainostamisen rattaisiin ja tuskinpa kukaan haluaakaan näin pienehkössä blogissa mainostaa. Jos jonkin mielenkiintoisen yhteistyötarjouksen joskus saisin niin voisin ehkä ottaa vastaan jos se olisi aivan mahtava, mutta mainosbannereita en todellakaan tänne halua! Olen ennenkin pitänyt blogini mainoksettomana ja tahdon olla jatkossakin oman itseni valtiatar noin muutoinkin :)

  Ja aivan ihana tuo lyhty, tuli heti yksi kaunis Sleepy Hollown kohtaus mieleen!

  T: Yes, most days I do wear high heels, but my feet are so used to them and I also wear gel cushions sometimes. So my feet don't hurt if the shoes fit comfortably, and if I'm not up and walking the whole day.

  Ano: Jee, toivottavasti nähdään derbyn parissa! Kunhan nyt vaan saadaan tämä liiga kunnolla ensin pystyyn, mutta kyllä tämä onnistuu kun innokkaasti tekee.

  Ihan liian kauan vinisin sitä etten asu kaupungissa jossa on RD-joukkue, meni vähän aikaa ennen kuin tajusin että voihan sellaisen itsekin perustaa :D

  Káránas: Olen ihan ymmälläni kun saan näin ihania kommentteja, kiitos siis valtavasti! Mukavaa kuulla että joku toinenkin on yhtä hulluna avaimiin, jotain upeaa niiden symboliikkaan kätkeytyy. Millaisen avaimen olet ajatellut ottaa?

  Ano: Oi vau, ihan huimaa kuulla jos kolahtaa hyvin! Ja lämpimät kiitokset kehaisuista, koitahan parantua sairaspäiviltäsi! :)

  Sini: Hitsi, ihanaa kuulla että tykkäät! Ja iso kiitos kuvakehuista ^^

  Sini: Kiitos paljon! :)

  Beatrix: Apua, miten ihmeessä jaksoit lukea kaikki samalla kertaa? :D Ihmeellistä! Mutta huippua jos tykkäät, ja kiitos!

  Mia, thanks so much!

  Visuaalisesti vaativa kottarainen: Mukava että löysit tänne, tuntuu ihan hirmu hyvältä kuulla että löydös on mieluisa! :)

  ReplyDelete
 29. Juu, juonta ei kannata ajatella vaan todellakin nauttia visuaalisesta elämyksestä! Se on ihan mieletön.. :)

  ReplyDelete
 30. Otetaanko kisa kummat saa ekana derby-joukkueen pelikuosiin? Mekin ollaan täällä Kouvolassa perustamassa uutta roller derby-liigaa, ja aloituskokous myöskin ens viikolla.

  ReplyDelete
 31. MothMouth: Ideoita oli kaksi. Toinen ajatus oli koristeellinen avain, missä on piilotettuna labyrintti, tähän ideaan kätkeytyy paljon merkityksiä itselleni.
  Sanoessani, että "omani otan" kirjaimellisesti viittasin tatuointiisi. Neil Gaiman on yksi ehdoton lempikirjailija ja Sandmania luin jo pikkutyttönä (salaa koska se oli isän mielestä liian pelottava). Itsellä ei ole hyllyssä kun Season of Mist, jossa kyseiset tapahtumat avaimeen liittyen ovat.

  Olen vielä kahden vaiheilla kumpaan päädyn. Uniikkiin ja omaan vai Key to Hell, joka on ehkä kohtuu monella, mutta jolla on niin moninaisia merkityksiä. Toki myös se, että näin kyseisen avaimen kädessäsi, antoi lisää paloa.

  Oletko ollut tyytyväinen tatuointiin?

  ReplyDelete
 32. Martina: Pitää ehdottomasti katsoa kun tulee tilaisuus, joskus on vaan niin parasta tuijottaa visuaalista aivotuuletushömppää! Erityisesti lauantai-iltapäivällä jos edellinen yö on mennyt juhlien.

  Riina: Ai sielläkin! Ei oteta kisaa, meillä kun ei ole vielä edes varmistunutta harjoitussalia koska Joensuun salitilanne on helvetistä. Kaikki pikkulapsien junnujoukkueet saa vuoroja mutta ajateltiin rynniä edes johonkin, kesä menee varmaan ulkotiloissa harjoitellen ja syksyllä viimeistään parketille :)

  Káránas: Mullakin tuolla on monia merkityksiä, hetkeäkään en ole valintaani katunut koska pohdin sitä monta vuotta. Monella maapallon asukilla on ihan varmasti sama tatuointi mutta ei sillä mun mielestä ole väliä, eihän tässä maailmassa uniikkeja ideoita ole edes olemassa. Olen ajatellut joskus hankkivani toisenkin avaintatuoinnin tuon kaveriksi sitten kun sen aika on :)

  Hyvä idea muuten tuo labyrintti, erikoinen!

  ReplyDelete
 33. Aivan mieLETTÖMÄN upea asukokonaisuus ja koko nainen! Ihana, oma tyyli! Ja munkin alkoi tehdä mieli punaista huulipunaa.... :D

  Hyvää viikonloppua!

  Maria

  ReplyDelete
 34. Ihan mieletön univormu!! Särmempi ja kovempi kuin se tyttömäinen tyylisi, jota täällä ollaan totuttu näkemään, mutta silti niin kovasti sun näköisesi :) Oi että. Oon ihan sanaton täällä :D

  ReplyDelete
 35. Maria, ihana kommentti! :D Hyvää viikonloppua sinnekin ja sudi ihmeessä punahuulet, ne piristää aina kummasti!

  Bubble: Khii, kiitos ♥ Mulla taas tulee ihan sanattoman iloinen mieli kun kuulee että erilaiset asut on lukijoidenkin mielestä kumminkin omaa tyyliäni, siltä nimittäin omastakin mielestä tuntuu :)

  ReplyDelete
 36. Aivan ihana tyyli!
  Ja sulla oikein kiva blogi :)

  ReplyDelete
 37. Oot ihan uskomaton paketti! Olen just se kaveri jonka kautta Karanas löysi sut, itse löysin Nelliinan kautta. Sä edustat tosi vahvoja juttuja ja aidosti viimeistelty kokonaisuus. Onko tommosia ihmisiä ees olemassa.. <3 Voi miten rakastuin! Olen itse kampaaja ja sain sul Victory Rolls postauksesta inspiraatiota! Kiitos. Tästä alkoi uskollinen seuraaminen!!

  ReplyDelete
 38. Sanna-Mari: Hui kun en osaa näin ylitsevuotavan ihaniin kommenteihin vastata oikein muulla kuin syvästi punastumalla, *blush* ja kiitos! Tervetuloa lukemaan ja toivottavasti saat tulevaisuudesssakin inspiraatiota täältä! :)

  ReplyDelete