8 May 2011

Gloomy Sunday

Synkästä otsikosta ja kuvien ilmeistä huolimatta on ollut ihanan leppoisa ja kaunis sunnuntai! Auringonsäteet houkuttelivat tämänkin neidon pienelle ulkoiluretkelle läpi kaupungin katujen ja hautausmaan viileiden kujien, jossa napsittiin pikaisesti pari kuvaa päivän asusta. (Todella pikaisesti koska hautausmaa tuntui olevan pullollaan kuvausta kummastelevia elävien kirjoissa olevia vierailijoita, ja miehen jalat olivat levottomasti menossa jo eteenpäin.)


Vanha samettijakku on ihanteellinen kumppani rakastamilleni pussy bow-paidoille, mutta otsalla helmeilevistä hikikarpaloista päätellen noin hiostava yhdistelmä oli täysi virhearviointi näin lämpimälle päivälle. Epäreilua kuinka ihanalle välikausipukeutumiselle on niin vähän käyttöaikaa, aikaisen alkukevään puhureissa selkäydinkin tuntuu jäätyvän nikamiin kiinni ja loppukeväästä taas paistuminen ei ole kaukana, sama kaava toistuu käänteisenä syksyllä. Ah, ollapa osittain vaihtolämpöinen.

fascinator ~ made by me
jacket, shirt, bag ~ vintage
skirt, tights ~ 2nd hand
shoes ~ Bianco
gloves ~ Sokos


Muuten, oikein hyvää äitienpäivää jokaiselle äidille joka tämän sattuu lukaisemaan! En koskaan lakkaa ihmettelemästä niitä ulottuvuuksia joihin äitien pinna ja rakkaus venyy, oma rakas äitinikin joutui erityisesti teini-iässäni sietämään yhtä sun toista dramatiikkaa temperamenttisen luonteeni syövereistä :D Olette ihailtavia!

Artie Shaw & His Orchestra - Gloomy Sunday

Tori Amos - Mother RevolutionHappy Sunday would've been a better headline since it's been such a nice day! Sunlight lured us outside for a walk through the city streets and the hallow paths of the nearby graveyard, where we took a couple of very quick snaps of my today's outfit. I love that velvet vintage jacket, especially when paired with pussy bow-shirts, too bad it's a bit too warm combination for the summer days that are roaming nearer every day. I hope you all had a good weekend! :)

20 comments:

 1. Voi miten tunnelmallisia kuvia. <3

  ReplyDelete
 2. Ihania kuvia.
  Osaisitko neuvoa mistä voisi löytää kohtuu hinnalla tuollaisen fascinatorin, jossa on tuollainen verkkoverhoilu kasvoilla? Vai teetkö kaikki itse?
  Haluaisin sellaisen ikävä kyllä ihkaoikeisiin hautajaisiin.

  ReplyDelete
 3. Kerrassaan upeita kuvia jälleen :) Vähän tuo välikausipukeutuminen kyllä tahtoo jäädä lyhyeksi. Nytkin on niin semmoset kelit ollut ettei oikein tiedä laittaako millaista takkia ulos lähtiessä :D

  ReplyDelete
 4. Nainen osaa olla aina kyllä tyylikäs <3

  ReplyDelete
 5. Magpie: Kiitoksia ^^

  Emmy: Oi, otan osaa.
  Yleensä teen kyllä hattuset itse jotta saan täysin uniikkeja asusteita, mutta omistan myös yhden mm.H&Mstä. Etsyssä voi törmätä aika kalliisiin luomuksiin mutta suosittelisin koluamaan ainakin (UK)eBayn lävitse, siellä tuntuu löytyvän tosi edullisiakin vaihtoehtoja. Ja jos aika ei riitä tilaamiseen niin kannattaa kokeilla itse ompelemista, sen on edullisinta eikä se ole vaikeaa kun alkaa kokeilemaan! Varmasti löydät vielä hattusi :)

  MaiZu: Kiitos :> Suomen ilmasto tuntuu tosiaan välillä olevan arpapeliä, trenssi käy jonain päivänä täydellisesti ja seuraavana siinä paistuu. Vaihtelevalla lämmöllä toimiva takki olisi aika mainio!

  Lady Grotesca: Kiitos paljon ♥

  ReplyDelete
 6. Mulla oli ihan sama kysymys kuin Emmyllä! Yhdet hautajaiset olisi tiedossa kolmen viikon päästä ja JUURI tuollaista fascinatoria himoitsisin.

  ReplyDelete
 7. Hei fascinatorin etsijät! Ebayssä näyttäisi olevan tarjolla edullisesti ainakin tällainen kapistus:

  http://cgi.ebay.co.uk/Black-PVC-Rockabilly-Burlesque-Fascinator-Hat-/320696413584?pt=Women_s_Accessories_UK&hash=item4aaafeed90

  Itsekin suosittelen lämpimästi UK Ebayta MothMouthin tapaan, sieltä ainakin itse löysin oman pvc-fascinatorini. :)

  ReplyDelete
 8. Martina: Toivottavasti löydät! Tarjontaa löytyy kyllä mukavasti kun hiukan penkoo netin ihmemaata :>

  Spookshow Baby: Jeps, vinkkasinkin itse jo tuosta eBaysta. Tuolla myyjällä on aika paljon tarjontaa ja vielä edullisesti, itseäni vaan häiritsee tuo lyhyehkö verkko, eli jos haluaa kauniisti kasvoille laskeutuvan varkon niin kannattaa hakea sellainen tai tehdä itse. Riippuu tietysti siitä mitä hakee!

  ReplyDelete
 9. Lovely outfit, looks very smart! The velvet jacket fits you perfectly! I don't know if you're a Doctor Who fan, but the angel statue behind you reminds me of the Weeping Angels!

  ReplyDelete
 10. Dial V for Vintage: Thanks, you're such a dear! Sadly I'm not so familiar with Doctor Who, so to me the angel statue looks like it's doing a double face-palm :D

  ReplyDelete
 11. Very elegant. :)
  But the facepalm behind you, haha!

  ReplyDelete
 12. Ihania kuvia jälleen, siulla on tyyli hallussa ^^ Jakussa on muuten oikein kaunis kiinnitys tsydeemi, jos silmät ei valehtele, varmaan vielä hakaset nuitten koristekiinnitysjuttujen alla? :>>

  ReplyDelete
 13. I love your blog, is very nice. Sorry my english is very bad! =)

  ReplyDelete
 14. Ääh oot niin upea.. oot niin mun tyyli-ikoni<3

  ReplyDelete
 15. T, thank you! And that facepalm statue cracks me up, it looks like it's embarrassed of me posing at the graveyard or something.

  Vivian: Paljon kiitoksia :> Nuo koristeet on itse asiassa jakun ainoat kiinnikkeet, piilossa ei siis ole mitään lisähakasia. Mut hyvin pysyy kuitenkin kiinni!

  Merlina, thank you so much, I'm happy to hear that! And don't be sorry, I don't mind at all :)

  Leena, voi kiitos paljon :) Ja hui, tuskin nyt sentään ihan tyyli-ikoni!

  ReplyDelete
 16. Voi vitsit mitä kuvia!Oot niin kaunis:D

  ReplyDelete
 17. Ihanii kuvii, très élégante! :)

  ReplyDelete
 18. Thanks so much girls! ♥♥

  ReplyDelete