10 May 2011

Derby info!


Hei kaikki asiasta kiinnostuneet joensuulaiset neitokaiset! Laitan lupaukseni mukaisesti tiedon vielä tännekin, eli: Joensuun Roller Derby-liigan kokous on siis huomenna, keskiviikkona 11.5.,  klo 18:00 Kerubin baaripuolella. Jos löytyy hitunenkin innostusta lajia kohtaan niin saavu ihmeessä paikalle kurkkaamaan mistä on kysymys! Kaikki tulokkaat otetaan iloisesti vastaan, kunhan muistat että kyseessä oleva laji on K-18. Tervetuloa! :)

12 comments:

 1. Cool!
  Tää tyttö kerää rohkeutta liittyä Turun Derbyyn. :D

  ReplyDelete
 2. I don't understand Finnish, but I understand that you've written something about Roller Derby. The first team are about to start practicing here in Oslo, and I've signed up for it. I can't wait to get started, it seems like so much fun! :D

  ReplyDelete
 3. sssaaatana kun ei oo helsingissä tai jossain lähempänä! Itken verta :(( haluaisin niin kauheesti päästä kokeilemaan (ja harrastamaan)

  ReplyDelete
 4. Pakko kertoa anonyymille että Helsingissä on Hellcity Rollers-niminen derbyjoukkue. :)

  ReplyDelete
 5. Innostus blogiisi nousi ruimasti, Itse aloittelen tätä harrastusta Kouvolan suunnalla. Ensimmäinen tapaaminen on torstaina :D

  ReplyDelete
 6. Frida the fairy: Hei kannattaa ainakin kokeilla, voi olla että rakastut lajiin!

  Miss Margarita: Yes, it's a call for all interested ladies of this town to participate for tomorrow's meeting, so I didn't bother to translate it. But I'm so happy to hear that Roller Derby love is spreading to Norway! Our team has just been founded and I can't wait to get the skates on! ;)

  Anonyymi: Älä itke verta, Helsingissä on peräti kaksi liigaa! Helsinki Roller Derby ja Kallio Rolling Rainbow, mahdollisuuksia siis löytyy ^^

  Seinäruusunen: Kuulinkin että Kouvolassa on syntymässä joukkue, huippua että innostus lajiin on kasvamassa! Onnea kokoukseen :)

  ReplyDelete
 7. Voit olla varma, että saapuisin paikalle mikäli yhä Joensuussa asuisin! Toki täällä Tampereellakin on oma joukkueensa, mutta olisi matalampi kynnys liittyä porukkaan, jossa kaikki ovat vielä vasta-alkajia :>

  ReplyDelete
 8. Jotenkin hauskaa huomata miten Roller Derby leviää. Olin itse ensimmäisten kuuden joukossa kun Helsinki Roller Derbyllä ei ollut edes vielä kyseistä nimeä. En vaan oikein koskaan päässyt harrastukseen mukaan - vaikka hengasin ahkerasti alku aikoina katsomassa kun muut luisteli - kun ei ollut rahaa ostaa niitä varusteita ja luistimia. Harmi sinänsä, ehkä sitten joskus. *:)

  ReplyDelete
 9. Aijjai, itseä on kiinnostanut Roller Derby jo jonku aikaa. Pitäis melkein tarkistaa onko Jyväskylässä mitään toimintaa :)Hieno toi logo!

  ReplyDelete
 10. Oh, so you are also just starting up, how great is that! I'm going to do a roller derby post over at my blog as soon as we get things a little bit more settled ;)

  ReplyDelete
 11. MaiZu, Jyväskylässäkin on roller derbyä! http://www.facebook.com/pages/Jyv%C3%A4skyl%C3%A4-Roller-Derby/127475513991187

  ReplyDelete
 12. Spookshow baby: Meidän porukka on niin innoissaan että ollaan varmaan aika pian jotain muuta kuin aloittelijoita ;)

  Jeanette J.: Ehkäpä palaat vielä joskus lajin pariin, kuka tietää :) Urheiluvarusteet on tosiaan lajissa kuin lajissa mahdottoman kalliita, mut on ne myös sen arvoisia. En malta millään odottaa että saan rullat alle!

  MaiZu, kiitos! Kuten anonyymikin alempana vinkkasi niin Jyväskylään perustettiin juuri vähän aikaa sitten Rollin' Ragdolls, aktiviteettia siis löytyy sieltäkin suunnalta!

  Miss Margarita: Me too, as soon as the equipment arrives. I simply can't wait!! ^^

  ReplyDelete