13 May 2011

Yvette

Aito onni löytyy mielestäni jostain aivan muualta kuin materian haalimisesta, huolimatta siitä kuinka rakkaita tietyt pienet esineet ja kenkäparit voivat olla. Mutta oudon hyvät löydöt saavat kieltämättä kenen tahansa aarteenmetsästäjän kehrämään tyytyväisenä kun estetiikannälkää on hiukan tyydytetty, ja hymykin kohoaa hyvien löytöjen jälkeen todella helposti suupieliin.

Varsinkin kun kyseessä on Minna Parikan kenkien löytyminen vain muutamalla kympillä.


Muodoltaan Yvettet eivät ole niin ominta tyyliäni kuin useimmat korolla varustetut sydännauhaiset sisarensa, en vain kyennyt millään vastustamaan minimaalisen hinnan ohella tuota kirkuvaa punasävyä, sydänten valloittamia yksityiskohtia ja erityisesti kävelymukavuutta. Ainoana huolena on kenkien vaikea yhdisteltävyys eri asuihin, outo muotokieli ja pieni platformpohja eivät tunnu soveltuvan moniin asuihin joita olen tottunut korkoihin yhdistämään, mutta eiköhän tuo sopiva yhdistelmä vielä kokeilemalla löydy!


Stilettokorkoja hamuava mieleni kuitenkin epäröi kahden välillä. Mietin pitäisikö himpun verran liian suloiset kengät luovuttaa eteenpäin jollekin jonka tyyliin ne sointuisivat paremmin, vai saavatko kengät sittenkin vakituisen kodin mustanpuhuvien korkokenkien viereltä. Noita sydännauhoja katsellessa tosin tuntuu että välillä on varmaan ihan ok olla normaalia tyyliään suloisempi :>


Though I adore all things beautiful, I can't bring myself to believe that one could find true happiness in materialism, no matter how much you love shoes ad other treats. But pretty finds always bring a wide smile on your face, and I can't deny that it feels bloody good to run into a pair of Minna Parikka's shoes for unbeliviably low price! I'm not sure though if I'll keep these ones, something tells me that they're slightly too cute for my dark taste. But I don't believe I have the heart to let these deliciously red little hearties go!

18 comments:

 1. Awww! Nuo ovat kyllä todella suloiset kengät. Etköhän keksi niille jonkun sopivan asuyhdistelmän :)

  ReplyDelete
 2. miiiiitä onko parikoita tommosinaki?!?!??! miksen oo tienny ;___; oon itkeny verta ja lihaa ja kyyneliä minnan kaikkien muitten kenkien takia ku niissä on niin sitä korkoa miljoonasti ja minä nilkkavammaisena en kykene korollisia kenkiä ollenkaan ikinä käyttämään :C jos et saakkaan noille käyttöä itselläsi ja ne ois 37 kokoa ni täälä on yksi äärettömän polvillaan aneleva olento olemassa ostajaehdokkaana.. ;__; *hajostel*

  ReplyDelete
 3. Törkeen makeet! Noilla pystyy sheikkaa äässii ilman et varpaat tekee itsemurhaa. Mun tyyliin korolliset Parikat on arkipukeutumisen kannalta liian hienot, mut noita vois käyttää vaikka minkä kanssa.

  ReplyDelete
 4. Oijoi, nuo kengät suorastaan kirkuvat pikku punahilkkaa. :D Uskon, että istuvat sinun tyyliisi mainiosti oikealla tavalla yhdistelemällä. :)

  ReplyDelete
 5. Ihanat <3 Ihan mykistyn, apua, mistä tuommoisia saa! (jos luovut ja koko 37-38 niin täällä innokas ja rakastava koti tiedossa)

  ReplyDelete
 6. tein niin kuolemaa, kun noi oli väärässä koossa :( ja ruoskin itseäni edelleen siitä hyvästä, etten aikoinaan tilannut noita beibejä brittiläisestä nettikaupasta, kun olivat mega-alessa!!

  ReplyDelete
 7. Mearra, kiitos! ^^ Ainakin tällä hetkellä tuntuvat vielä hiukan liian lolitamaisilta makuuni, tosin tuovat myös Wonderland-mielikuvia joten ehkä annan popoille mahdollisuuden. Ja jos ei tunnu omalta niin onneksi aarteita voi aina luovuttaa eteenpäin!

  Lady in black: Hmmm..maybe I should :)

  Pliop: On on pikkukorkoisiakin, älä huoli! Yvettet on vanhaa mallistoa, mutta Parikalta löytyy vieläkin mm.ballerinoja. Kannattaa käydä kurkkaamassa tarjontaa nettisivuilta tai liikkeestä!

  Ja kengät on muuten kokoa 37, joten mielelläni myyn jos nuo ei loppujen lopuksi olekaan mulle tarkoitetut. Älä hajoa sinne, kyllä sun omat vielä jostain löytyy! :>

  Hertta: Hahaa, totta! Ja näillä voi myös laahustaa mukavasti eteenpäin jos saa sen verran pahoja derbyvammoja jotka estää korkojen käytön ;D

  Ms Little Black Riding Hood: Mulla tulee ihan sadut mieleen näistä, sekä Alice että Punahilkka. Katsellaan jos sopiva yhdistelmä löytyisi, mustana noita olisi vaan niin paljon helpompi yhdistellä!

  Positiivinenpakana: Omani löysin eBayn kalastusapajilta muutamalla kympillä, mykistyin siitä että tosiaan joku luopui niistä noin halvalla :o Mutta lupaan laittaa varmasti linkin tänne jos olen myymässä näitä popoja!

  Nelliina: Minä taas tein pientä kuolemaa silloin kun ne sun nappaamat Alicet oli mulle täysin väärää kokoa! :'< Kenties joskus vielä onnistun ne jostain löytämään!

  ReplyDelete
 8. Voih.Mä niin tahdon noi kengät!Ja ne olla onkin omaa kokoani.....

  ReplyDelete
 9. beautiful! These shoes are so great.
  I am glad I ordered mine. I love wearing them.

  ReplyDelete
 10. Voi herranjestas aivan ihanat! Noita olen himoinnut joskus... Myin juuri eräät Parikat huuto.netissä, sellaiset joista olin aina unelmoinut, mutta jouduin tekemään tämän sydäntäsärkevän päätöksen kun ne olivat minulle liian pienet. Täytyisi löytää joku korvaava pari. ;)

  ReplyDelete
 11. Niin suloiset! Täydelliset sellaisina päivinä, kun pohkeet kramppaavat pelkästä korkojen ajatuksestakin :)

  ReplyDelete
 12. Siirioo, ehkäpä vielä löydät samanlaiset! Samankaltaisia ainakin vielä löytyy putiikin tarjonnasta, ja mahdollisesti nämäkin popot palautuvat vielä joskus myyntiin.

  Miss Twinkle: Thank you! Parikka's shoes are pure love, aesthetically very feminine yet still so comfortable.

  Anniina: Kiitos ^^ Tiedän tunteen, tulee kieltämättä pieni suru puseroon kun täytyy luopua ihanista kengistä väärän koon vuoksi. Mutta toivottavasti löydät vielä kauniimmat korvaamaan entisen parin!

  Bubble: Suloiset on kyllä täysin kuvaava sana, ja ovat kieltämättä todella sopivat päiviin jolloin on pakko kipittää nopeasti eteenpäin :)

  ReplyDelete
 13. Well, as long those cute things that don't match your dark elegance are red - you can wear them furthermore. :p
  But this shoe brand is quite expensive. Did you buy the shoes on ebay or why were they "pricy"?

  And you actually wear flats. haha!

  ReplyDelete
 14. Fantastic shoes! You have a fabulous taste :)

  ReplyDelete
 15. T.: I've never said that I don't wear flats, though most of the time I'm on high heels ;)

  The brand is truly quite expensive but I'm pretty good at finding bargains, so I got these for a very cheap price.

  Roxy Bombshell: Thank you so much! ^^

  ReplyDelete
 16. Klikkailin itseni lukijaksi, kun selailtuani puoli päivää lapsenkaitsennan lomassa blogiani tajusin lukeneeni puoleenväliin. :D

  Ihanat Parikat, oon ihan vihreänä kateudesta!

  ReplyDelete
 17. Heidi, tervetuloa lukemaan! :)

  ReplyDelete