14 May 2011

It's like in an old movie from some other land, it lasted for hours.


Vierähtänyt viikko on ollut yhtä kuplivaa karusellia ja pyörii edelleenkin vauhdilla eteenpäin! Työmäärää on ollut enemmän kuin mielellään itselleen yleensä soisi, mutta hetkeäkään en vaihtaisi kuluneista päivistä pois. Keskiviikkona järjestetty Roller Derby-iltama piristi oloa ihan valtavan paljon, mieli surisee nyt pullollaan ideoita enkä millään malttaisi odottaa harjoitusten aloittamista noiden ihanien naisten kanssa!


Alkuviikosta kävin myös makoilemassa neulan alla ja olen kovin ihastunut uutukaisiin leimoihin. Keräilen pysyviä muistoja iholleni aika verkkaiseen tahtiin, oma mieleni kun on melkoinen ideoiden tuuliviiri joten toteutan suunnitelmat vasta silloin kun en voi kuvitella olevani enää ilman niitä. Eräs suuri kuva on tekemässä tietään iholle muutaman vuoden sisällä jahka tuo olotila tulee vahvasti sen kohdalle, ja kunhan saan ensin tarvittavat kolikot kerättyä kasaan :>

(photo originally from We♥it,
mods by me)  

Olen muuten tällä hetkellä ystäväni luona Pispalassa, lentoliput kuumottavat jo taskussa ja huomenna olisi tiedossa kauan odotettu kaupunkiloma eräässä tarunhohtoisessa kohteessa. Moni lukija varmaan muistaa edellisen katastrofaalisesti päättyneen yrityksemme, toivon todella että tällä erää lähtö sujuisi vähän paremmin.

Blogi hiljeneekin nyt viikoksi, toivottavasti palailen takaisin muutaman uuden tarinan ja löydöksen kera.
Mukavaa viikkoa teille kaikille! :)

This week has been like a giddy carousel, I've been working my ass off but I wouldn't change a moment! The Roller Derby meeting was incredible and I can't simply wait to skate with those wonderful ladies, I feel so so excited!! I also got some more ink under my skin. I tend to execute my tattoo plans only when I can't imagine living without them anymore, just like with these little hearts.
   The carousel of happenings keeps on spinning as tomorrow we're off to Edinburgh, if everything goes well this time. I wish you all a lovely week, hopefully I'll be back with some new stories to tell! :)

18 comments:

 1. Oh gosh love ur tattoos! So cute and elegant in the same time. :)

  I have a question; what are u doing to ur eyebrows? It would be nice to have post about ur everyday make up :)

  ReplyDelete
 2. Oi miten kauniit uudet leimat! <3 Hyvää matkaa!

  ReplyDelete
 3. Ihanat tatskat! Ja onnea uuteen matkayritykseen!

  ReplyDelete
 4. Aivan upeat tatuoinnit :)
  Ja hyvää matkaa, toivottavasti reissu tällä kertaa onnistuu.

  -Kaiku

  ReplyDelete
 5. Suloiset nuo uudet tatuointisi. <3 Mukavaa matkaa, mihin ikinä oletkaan menossa! :)

  ReplyDelete
 6. Hyvää matkaa Edinburghiin (?)! Ihana paikka ^__^ Ja uudet tatuoinnit ovat kauniit.

  ReplyDelete
 7. Erittäin ihanat tatuoinnit :))

  ReplyDelete
 8. Aivan IHANAT tatskat <3 Sopii sulle kuin nakutettu! Itselläkin hirveästi aina tatskaideoita, on se rankkaa :)

  ReplyDelete
 9. 1. Niin kaunis kasvokuva!!

  2. Niin kauniit leimat!!

  3. Niin kaunis viimeinenkin kuva, ensimmäisenä tulikin eräs tietty kaupunki siitä mieleen ;) Ihanaa matkaa!!

  ReplyDelete
 10. Edinburgh on varmasti aivan ihana kaupunki! Mukavaa matkaa :)

  ReplyDelete
 11. ah, nyt kun näin nuo sinun sulonilkkasit, itsekkin tuollaiset haluaisin!
  tosin ehkä keksin itse jonkun oman idean :D

  ReplyDelete
 12. Löysin juuri puolisattumalta blogisi ja luin samalla istumalla koko arkiston läpi. Niin visuaalisesti vetoavia postauksia täältä löytyi, ettei vain voinut lopettaa kesken.. Hetken aikaa myös mietin, miksi kummassa näytät jotenkin tutulta, ja sitten tajusin, että silloin viimeksi kun tuo lento Edinburghiin peruttiin, näin sinut kentällä (olin itsekin lähdössä ystävien kanssa reissuun) ja kiinnitin jo silloin huomiota tyyliisi. :) Toivottavasti matkanne sujuu tällä kertaa hyvin! Me varasimme uudet lennot heti tammikuun lopulle ja pidimme kaupungista kovasti.
  Jään jo odottelemaan lomapostausta.. :)

  ReplyDelete
 13. Nefernefernefer17 May 2011 at 10:08

  Hienot leimat, sopivat kantajalleen tosi hyvin! Toivottavasti pääsette tällä kertaa pidemmälle kuin edellisellä kerralla. :)

  ReplyDelete
 14. Oih!!! Niiiiin ihanat tatskat!! Itelläkin taas kauhee tatskakuume kun vihdoin voi taas ottaa tatskoja kun vauva on syntynyt maailmaan :) raskaana kun ne ei oikeen suosittele hakattavaksi menevän..

  ReplyDelete
 15. Lipstick: Oh thanks so much! :> I just color my own eyebrow line with a dark shaded pencil & brush combo, nothing more than that. People have been asking me to do a make-up post, so I should definitely do that someday!

  Esmi, voi kiitos! ^^

  Leena, kiitos paljon! Tällä kertaa matka ei onneksi jäänyt vain yritykseksi :)

  Kaiku, kiitoksia :> Matka onnistui suureksi onneksemme, laittelen ehdottomasti postausta jahka kerkeän selailla kuvasaldoa lävitse!

  Magpie: Oi kiitos! Edinburghissa kävin muutaman päivän rentoutumassa, siitä lisää myöhemmin ;)

  Ravenwaves: Kaupunki oli vielä ihanampi kuin mitä kuvittelinkaan!! Ekana iltana pohdittiin jo että mistä täältä löytäisi asuntoja :D

  M, kaunis kiitos :>

  IndianaRex, voi kiitos paljon! Tuntuu kyllä itsestäkin että on aivan mun näköiset leimat. Naurattaa vaan kun ovat kenkien yläpuolella, näyttää ihan I love my shoes-tatuoinnilta :D Vilkas mielikuvitus ja visuaalisuudennälkä tuottaa tosiaan vähän liikaakin noita ideoita, yritän aina miettiä pitkään ennen kuin otan leiman ettei myöhemmin tule samaan paikkaan jotain vielä parempaa ideaa.

  Bubble: Kauuunis kiitos! ^.^ Matka oli valtavan ihana, en olisi olisi millään halunnut lähteä takaisin lentokentälle!!

  Anonyymi: Edinburgh oli aivan satumaisen kaunis, olisipa vain ollut edes viikko enemmän aikaa tutustua sen salaisuuksiin!

  Kekerambo: Mikä ettei, eipä uniikkeja tatuointi-ideoita enää taida olla olemassakaan. Kunhan et ihan millilleen samanlaisia ota näiden innoittamana :D

  Alinore, oi hitsi mikä sattuma! Mukavaa että löysit tänne, ihmettelen miten jaksoit lukea kaikki tekstit lävitse. Olin varmaan aika surkea näky silloin kentälle itkun ja raivon sekaisine silmineni, silloin kolahti niiin pahasti reissun pilaantuminen. Ihanaa kuulla että pääsitte lähtemään jo aikaisemmin, onneksi meilläkin meni nyt kaikki hyvin :)

  Nefernefernefer: Kiitos paljon! Ennen lentoa oli koko ajan sellainen olo että nytkin tapahtuu jotain pahaa ja matka peruuntuu, onneksi kaikki sujui kuitenkin odotettua paremmin :)

  VictorianKitty, thanks so much! I love them too :>

  Hepa-Neiti: Hihii, kiiitos paljon! Ja ihan hirmuisesti onnitteluja sulle, sekä vauvan että tatskanottovapauden puolesta!! :)

  ReplyDelete
 16. http://www.iltasanomat.fi/viihde/tori-amos-aloittaa-maailmankiertueensa-suomessa-syksylla/art-1288391278356.html

  ReplyDelete
 17. Anonyymi, kuulinkin jo tuosta ja kyttään kovasti lippuja ;)

  ReplyDelete