31 May 2011

I always play Russian Roulette in my head

Pari viime päivää on kulunut pitkälti mielen kylmiin pohjavesiin sukeltaen. Univelat yhdistettynä useisiin vastuutehtäviin (joita tosin rakastan!) sekä vuorelliseen tekemättömiä koulutehtäviä kesätyöongelmilla höystettynä on harvinaisen huono yhdistelmä. Mielelle tuo keitos on säännöllisesti nautittuna todella myrkkypitoinen, mutta onneksi surkeaan olotilaan löytyy aina lääkintäkeinoja! Iloinen persoona ei noin muutenkaan kovin kauaa mustana pysy, nyt jo hymyilyttää kun miettii kuinka paljon hyvääkin omasta elämästä löytyy, välillä vain pitää saada hiukan paskaa niskaan jotta hyviä asioita osaa jälleen arvostaa :)

shirt&bracelet ~ 2nd hand
skirt ~ Hell Bunny
bag ~ vintage
Alice brooch ~ Etsy
stockings ~ Lindex
shoes ~ Minna Parikka

Kiireisen päivän asuun kuulunut Hell Bunnyn kynähame on hankinta Skotlannista, on muuten myös ainoa vaate jonka matkalta ostin. Poimin asuun mukaan Parikan sydänkengät, jotka tuntuivat sointuvan rusettihameen ja valkeiden pilkkusukkisten kanssa yllättävän hyvin yhteen. Aivan turhaan pelkäsin kenkien liiallista suloisuutta, muotokieli ei tunnu enää niin oudolta kuin alussa ja kävelymukavuus on aina arjessa plussaa, luulen siis että punapopot jäävät vakituiseksi asukiksi kaappiini. Eikä sydämiä voi varmaan koskaan olla liikaa!

(I love that pin-up tag!)


Mustamielisyydenkin keskellä musiikki on loppumaton piristysruiske, mielessä on alituiseen pyörinyt mm.tämä korvamato. Nuo sävelet ja Waitsin ihanan maaniset tanssiliikkeet piristävät kummasti saaden tanssijalan vipattamaan työvuorenkin keskellä. Gotta love that man!



I've been feeling extremely blue for the last couple of days, mostly due to tons of responsibility, unfinished schoolwork and problems concerning my summerjob. Luckily bad moods never last long since I'm quite a happy personality, so now I'm just trying to focus on good things. Like amazingly addictive music that makes you want to dance around in your apartment.
   Today's outfit was pretty simple, as you can see. The cuteness of these shoes doesn't feel so odd anymore, and I kind of liked the combination between them, those dotty tights and the pencil skirt. (Which btw is the only piece of clothing I bought from Scotland!)

12 comments:

  1. hihii, ostin itse juuri viikko pari takaperin samaisen hameen ebayn syövereistä, tykkään!

    ReplyDelete
  2. Ihana Tomppa. Piristää ihan minkä tahansa päivän. Muistan kun muutama päivä sitten kuuntelin Make it rainia kuulokkeista, ja muutaman minuutin päästä alkoi kunnon myrsky, kuin Waitsin kutsumana... Aaa <3__<3

    ReplyDelete
  3. Aivan uskomattoman ihastuttavat kengät!

    ReplyDelete
  4. Minna Parikat on kyllä ihania <3
    Ja muutenkin asusi on tosi kiva :)

    ReplyDelete
  5. Sulla on kyllä joka kerta yhtä ihastuttavan virheettömästi punatut huulet. :) Oikeesti, saatko ne pysymään tolasena koko päivän ja jos saat niin millä ilveellä? :D

    ReplyDelete
  6. Sie oot aivan ihana! Teki NIIN hyvää lukea tämä postaus, itse kun olen melankoliaan taipuvainen, ja ajatukset askartelevat aina vain ikävien asioiden parissa. Mutta taas löytyi yksi hyvä asia minunkin elämässä; piristävä bloggaaja :) Kiitos <3

    ReplyDelete
  7. Tommosta hametta oon katellu,mut ei oo tullut ostettua.Noi kengät on niin nam!

    ReplyDelete
  8. Saako susta edes huonoja kuvia? Ja miten sulla on opiskelijana varaa kaikkiin noihin ihaniin juttuihin? Epää XD

    ReplyDelete
  9. Tom Waits <3 <3
    Ihana ihana ääni, rakasta tuota miestä!!!!
    Underground, se oli se miun eka biisi joka vei mukanaan!!

    ReplyDelete
  10. Pakko kyllä kommentoida, oon jo jonkin aikaa lukenut tätä sun blogia ja voi huisi että oon ihan rakastunu suhun! Oot ihan mielettömän kaunis ja upea nainen! Älä ikinä muutu! <3

    Jatkaa samaan malliin :)

    http://minuntaivaani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Papercuts: Minäkin katselin tuota joskus eBaysta, mutta nyt sain putiikista opiskelija-alennusta eikä postejakaan tarvinnut maksella. :) Oli kieltämättä hyvä hankinta, istuu mainiosti ja yksityiskohdat on somia!

    Mearra: Tomppa-herra on kyllä nero, sillä hullulla ja hyvällä tavalla. Ja nähtävästi myös jonkin sortin poppamies kun sadetta taikoo! ^.^ Tomilla on montakin biisiä jotka sopii sadepäiviin, erityisesti Alice-kappale (ja levy) sointuu tosi kauniisti sateiseen ilmaan.

    Reta: Kiitos, oli nuo kieltämättä suloinen löytö.

    Embize: Kaunis kiitos! :)

    Ms Little Black Riding Hood: Hih, kiitti! Eihän ne koko päivää samanlaisina pysy kun kumminkin ruokailen, joten välillä pitää punaa korjailla. Pohjustan ensin huulet esim.puuterilla, pohjustan sen jälkeen vielä huultenrajauskynällä ja levitän huulipunaa pohjan päälle(mieluiten siveltimellä). Tästä voisi tehdä vaikka pienen postauksen joskus jos saan aikaiseksi ;)

    Countess Báthory: Oij että, ihana olet itse! Valaisi oikeasti päivää kuulla jos onnistuin edes hiukan piristämään! ♥ Melankolian syvyyksiin vaivun helposti minäkin, mutta aina se ilo jostain raosta pääsee pinnalle pulpahtamaan ja leviämään. Kannattaa yrittää kääntää katse niihin kauniisiin asioihin joita maailmasta löytyy, vaikka se välillä niin mahdottoman vaikealta tuntuukin.

    Beate: Glad to hear that, I love them too!

    Siirioo: Kengät kiittää kehuista! Tuo hame tuntuu kyllä hyvältä päällä vaikka kävely onkin tiukkuuden vuoksi aikamoista sipsutusta :D

    Leena: Heh, en koe olevani mitenkään erityisen kuvauksellinen joten tietysti saa otettua huonoja kuvia, kyllä sellaisia mun mielestä täältä bloginkin puolelta löytyy.

    Rahaa ei tosiaan paljoa ole, mutta olen aika haka tekemään edullisia löytöjä. Ostan myös suurimman osan löydöistäni käytettynä tai teen itse, en myöskään usein osta turhia juttuja joita en koe tarvitsevani. Myös kesätyörahoista ja pienistä kuvitustöistä pystyy nipistämään varoja tärkeisiin hankintoihin. Tärkeintähän on että jotenkuten pärjäilee, ei kaikkea tarvitse saadakaan :)

    Seinäruusunen: Tom Waits on kyllä puhdasta rakkautta!! Todella harvoin löytää artisteja jotka iskee suoraan sydämeen, Waitsin musiikki on vaan jotain mielettömän hienoa kun siihen kunnolla uppoaa. Ihanaa kuulla että lukijoista löytyy Tomin faneja! ^^

    Juillet: Kuule, sait mut hymyilemään onnesta niin paljon että poskilihaksiin melkein sattuu, kiitos ihan mielettömän paljon ihanista sanoistasi! ♥ Omana itsenäni pysyn varmasti jatkossakin, ei huolta :)

    ReplyDelete