8 June 2011

I am lost, I am lost, in the robes of all this light


Aamulla oli ilman mitään erityistä syytä hassun pirteä ja leikkisä olo, joka heijastui tyttömäisenä tyllinkahinana päivän asuunkin. Käytin lukioaikoina runsaasti muhkean tyllihameen ja vyötärökorsetin yhdistelmää eikä makuni ei ole nähtävästi kovin kauas alkupuustaan pudonnut. Asussa vilahti myös suosikkeihin kuuluvaat cabaret-henkiset saumasukat, olen ihan onnenpyörteissä kun säätila sallii taas sukkanauhaliivien ahkeramman käytön.

Photos snapped by my friend Kiki, thanks darling


Pyöräilyyn somat klipsunauhat sukkineen ei vaan ole se parhain vaihtoehto mikäli pikkuvilautuksilta haluaa välttyä, ainakaan hulmuavan lyhyeen helmaan yhdistettynä. Sillan yli pyöräily vastatuulen kanssa oli varsin hupaisa näytös ohikulkijoille, varsinkin kun trapetsitaiteilin monta kassia pyörän sarvien varassa taistellessani tuulenpyörteitä vastaan. Mutta aivan sama mikäli joku katsoisi tilannetta pahansuovasti, mielestäni jokaisella naisella on oikeus pukeutua juuri sellaisiin hepeniin kuin haluaa. Tärkeintähän on että itse viihtyy asussaan ja on onnellinen!

top &  corset ~ 2nd hand / earrings ~ Kaubamaja  / necklace ~ Hyde's Vice / skirt ~ Lindex
stockings ~ Pamela Mann  / shoes ~ New Look


Kouluhaahuilun jälkeen vyöryimme luokan kanssa vielä piknikille auringon säteiden paahtamaan Ilosaareen, piknikit ovat ehdottomasti kesän parhaita puolia! Paksu kuorrute +50 aurinkosuojaa, puun luoma varjojen verkosto ja hyvä seura tuntuivat onneksi heijastavan polttavia säteitä sen verran tehokkaasti pois että kotiuduin illalla ilman punasävyistä ihoa. Sopii toivoa että sama yhdistelmä tepsii seuraaviinkin piknikkeihin, olkoon kesä niitä pullollaan!


I felt pretty cheerful in the morning and decided to surround myself with the rustle of the playful tulle skirt. I used to dress up in a puffy skirt and corset a lot when I was younger, and apparently years haven't gnawed the cores of my style. 
  One good thing about summer is that it's finally possible to wear garter belts and stockings without getting too cold, I especially love to use seamed stockings! The other good thing is the countless picnics with friends, and with maximum sunblock ofcourse ;)

16 comments:

 1. Muah! Tyylikäs as always! ^^ Saat kyllä näyttämään asun kuin asun hyvältä! :)

  ReplyDelete
 2. Heh, mäkin istun aina iloisena puun varjossa kun muut paahtaa ihoa ja tappaa soluja :D

  ReplyDelete
 3. tuosta "sekoilustasi" pyörän, kassien ja hameen kanssa tuli mieleen heti 50-luvun tyylinen kuvasarja, tuostahan saisi hyvän idean pinup-tyylisiin kuvauksiin! enkä tiedä miksi mutta kassien lisäksi päähäni ilmestyi kuva ilmapalloista? :D nainen tuulessa taistelemassa polkupyörän, ostoksien ja ilmapallojen kanssa, välillä tuskastunein ilmein ja välillä jo nauraen... voi näitä assosiaatioita :D ja ps. paksu kerros suurinta suojakerrosta täälläkin :)

  ReplyDelete
 4. I love the stockings! And yes, sunblock, I'm also obsessivly using it :).

  ReplyDelete
 5. You are, honestly, my fashion role model.

  Just to put it lightly.

  ReplyDelete
 6. This is really beautiful outfit. But for me it is much too hot to wear corset and stockings in summer :(

  ReplyDelete
 7. Korsetti ja tyllihame toimivat aina<3 Mistä muuten hankit verkkosukkahoususi/-sukkasi? Minulla ovat menneet heti rikki varpaista. Erityisesti kun korkokengissä varpaat "kasaantuvat" paineen alle ja tunkeutuvat verkon rei´ístä.. :(

  ReplyDelete
 8. Kaunis ^^ Ilosaaressa on kyllä mukava istuksia, varsinkin hyvässä seurassa! :) Varjoisia paikkojakin riittää.

  ReplyDelete
 9. Lady Grotesca: Voi ihana, kiitoksia hirmusti! :>

  Maanvaiva: En vaan ymmärrä mikä ihmisiä siinä itsensä paahtamisessa viehättää, kalkkilaivan kapteenina on paljon hauskempaa :D Mieluusti istun siis varjossa, se on tosin suojakertoimenkin avulla vähän pakollista kun iho on niin herkkä auringolle.

  Chiina: Ooh, tuli sellainen olo että tuo idea on pakko toteuttaa joskus! Saisinkohan miehen taivuteltua kuvaamaan, voi vaan olla vähän vaikea taltioida tuota tilannetta.

  Dial V for Vintage: Thanks! And sunblock is my personal hero, can't imagine summer without it.

  SaryWalrus: Oh that's so sweet of you! I feel quite honored to hear something like that, thank you :)

  Neiti H, se on ite joka toista sanoo! ;>

  Lady in black: Thank you! It's impossible for me too in the most sizzlingly hot days, but luckily summer has some cooler days as well. :)

  Ame: Ostan niitä monesta eri paikasta, mutta LouLou Boutiquesta olen usein tilannut sekä ostanut erikseen putiikeista esim.What Katie Did-merkin sukkanauhasukkia. Peruskaupoistakin löytyy kyllä hyviä aina välillä. Suosin erityisesti niitä verkkosukkiksia missä on kärkivahvikkeet, koska se varpaiden muilahtaminen verkosta on ihan hullun ärsyttävää! Vaihtoehtoisesti kannattaa laittaa alle vaikka ohut sukka jotta ei mene hermot. :)

  Vivian: Voi kiitos! Ilosaari on ihana rentoilupaikka, on tullut jo moneen otteeseen pussikaljailtua siellä tämän kesän puolella. Harmittaa vaan kun saaressa on känniääliöiden takia niin paljon lasinsirpaleita, kallooni ei vaan millään mahdu miksi ihmiset rikkoo pulloja.. >:(

  ReplyDelete
 10. Hehee, itse taas kuulun siihen porukkaan, joka palasi juuri eilen parin viikon paahtolomalta Thaimaasta, ja silti jäi epäilyttämään, ruskettuiko tarpeeksi! :D onneksi Suomessa on lämmintä ja pääsee ainakin vielä parin päivän ajan jatkamaankin :P

  Pari ystävää on muuten käynyt tässä vuoden sisään Edinburghissa, ja molemmat ovat sanoneet että minä varmasti pitäisin siitä. En kyllä epäillyt sitä missään vaiheessa, mutta vasta nähtyäni kuviasi paikanpäältä varmistuin, että Edinburghiin pitää päästä, piakkoin! Upeita kuvia siis, ja ainakin sain muutaman vinkin must see -paikoista, kunhan sinne asti selviän! :)

  ReplyDelete
 11. Eksyin blogiisi ikäänkuin vahingossa, ja ihastuin oitis kaikkeen näkemääni ja lukemaani..niin paljon, että piti tilata oikein blogilistalta ;-)

  ReplyDelete
 12. Lilith: Hih, jokainen tietysti omalla tavallaan! Itse palan ja saan auringonpistoksen todella helposti, joten varjossa värjöttely on enemmän kuin tarpeellista. Ja kiitos kuvakehuista, ihana kuulla jos vinkeistä on apua matkaa suunnitellessa. Edinburghiin kannattaa todellakin käydä tutustumassa!

  Mona: Oi kiitos! Tervetuloa lukemaan :)

  ReplyDelete
 13. What a cute skirt! Here, in Brazil, this is the kind of clothing we use do wear: short skirt with tule or lace and a top, because is too hot here the whole year!
  Well, now is outumn, about 9ºC to 21ºC during the day, so its finally time to wear our clothes with stockings and boots! \o/

  Sana

  ReplyDelete
 14. Blogisi on ihana ja kaunis sekä mukava lukea kiitos siitä! Saako kysyä mistä tuo ihana kaulakorusi on? Oon jo pitkään kaipaillut tuon tyylistä. Saako Suomesta?

  - Chaos

  ReplyDelete
 15. Sana: Oh, it must be quite hard to live in that boiling heat all year around! I'm glad that only summer is hot here in Finland, changing seasons make dressing up a bit easier in my opinion.

  Chaos: Kiitos hirmuisesti :) Koru on Hyde's Vicen, ja niitä saa eBaysta tilattuna tietysti Suomeenkin, jos niitä on vielä myynnissä. Täällä on korusta postaus:

  http://mothmouth-throughthelookingglass.blogspot.com/2010/10/hydes-vice.html

  ReplyDelete