22 June 2011

Into a dark dream you drop..

Bloggeriin kirjautuminen on kuluneella viikolla ollut ylivoimaisen vaikeaa, joko Blogger on temppuillut tai iltani ovat aina täyttyneet jostain jännittävästä puuhasta. Olen ollut mm.maalaamassa seinämaalausta sillan alle taideyhdistyksen kanssa, painanut uniikkeja kankaita iltakurssilla, silitellyt ja testaillut uusia luistimiani (♥!!), hipsinyt yölliselle piknikille ja erityisesti pelannut. Paljon.

Se, että viikon käytetyin asuste on ollut pleikkarin ohjain kertoo enemmän kuin tarpeeksi, mutta kerron silti hieman lisää.

(Yesterday's outfit) / rose ~ cut out from a dress
blouse ~ a gift from my sister
Alice brooch ~ Etsy
corset ~ Corsets UK
skirt ~ Hell Bunny
stockings ~ LouLou Boutique
boots ~ 2nd hand/flea market
Playstation gamepad belongs to my love.


Pelihuumeena on tällä kertaa ollut Alice: Madness Returns, joka on jatko-osa vuonna 2000 ilmestyneelle American McGee's Alicelle. Ostin Alicen pelikaupan alelaarista vieraillessani 15-vuotiaana Yhdysvalloissa, enkä kuuden pelikerran jälkeen ole vieläkään kyllästynyt sen kiemuroihin, tuskin koskaan kyllästynkään! Pelin maailma on kieroutuneella, synkällä tavalla kaunis, lempisatuni hahmojen painajaisversioilla asutettu ja kummittelevan hienolla kellopelimusiikilla siivitetty, enempää tuskin voisin peliltä toivoakaan. (Soudtrackin ystävien kannattaa ehdottomasti tutustua mm.Nine Inch Nailsissa vaikuttaneen Chris Vrennan säveltämään pelimusiikkiin, löytyy mm.Groovesharkista.)


Ensimmäiseen osaan uppouduin koko lukioajan ja pelin mukana lisämausteena tullut potilaskansiokin on tullut selailtua useaan kertaan lävitse. Nyt tätä kieroutuneen Ihmemaan nektariinia on jatko-osan verran konsolissa, joten ei mikään ihme että taskukellon viisarit ovat juosseet päivissäni painajaismaisen nopeaan tahtiin! Tässä muutama otosta jota muistin hypnotisoituneen pelaamisen välissä napata:




Nautin synkän Ihmemaan visuaalisuudessa juoksemisesta hurjasti, mutta samaan takuuseen en mene naapureistamme joiden seinien läpi hieno kielenkäyttöni kuuluu ihan varmasti. :D Onneksi sain pelin hakattua tänään lävitse, joten aikaa löytyy nyt enemmän muihinkin juttuihin. Aloitan huomenna erään haaveilemani ompeluprojektin, lopputuloksen näette myöhemmin mikäli onnistun välttämään suuremmat katastrofit!


Every day of the passing week has carried so many interesting things to do that I've almost dissappeared from the land of internet! I've painted a mural, skated around our apartment with my brand new derby skates, enjoyed a night-time picnic and played. A lot. My favorite accessory of the week has been a Playstation gamepad, so that tells pretty much everything.
   I bought the American McGee's Alice game from USA at the age of fifteen, and have played it ever since. The twisted and gloomy Wonderland filled with nightmarish characters and discorded clockwork music makes me tumble down the rabbit hole time after time, I never seem to tire of it. Last week the sequel, Madness Returns, came out and I've been mesmerized by it! I finally finished it today so it's time for new projects, you'll see at least one of them later if it should succeed ;)

28 comments:

  1. tekee mieli kokeilla tuota alicea, ostanpa ehkä ekan osan jossain vaiheessa *_* kaikki tollanen houkuttelis..
    sun asu on tosi kaunis (:

    ReplyDelete
  2. You're a d o r a b l e, girl! Lovely photos and styling! :)

    ReplyDelete
  3. Love is one of my favorite characters! I'm playing the first, I hope to finish it and continue with the second! Greetings!

    ReplyDelete
  4. Vau, oletpa tyrmäävän näköinen! Asu on ihana! <3 :) Törmäsin itsekin tuohon peliin hiljattain, mutta olen vielä pohtinut siihen sijoittamista kun olen muutenkin ollut vähän laiska pelaamaan konsolipelejä. Tosin lähiaikoina olen kyllä jonkun verran päässyt Dead Nationin makuun PS3:lla. :D

    ReplyDelete
  5. Peli vaikuttaa hyvältä ja mielenkiintoiselta ! Tuohon maailman upoutuisin itsekkin täysillä jos rupeaisin pelamaan. Upea asu kokonaisuus! Näytät aina niin upealta!:)

    ReplyDelete
  6. Ooh.. ihanaa kun muistutit! Miten olenkaan voinut unohtaa tämän pelin. Nuorempana rakastuin ensimmäiseen osaan, ja olen odottanut tätä osaa jo pidempään. Juhannusostoksille mars! :D

    ReplyDelete
  7. The graphics are amazing! Do we have this game in Europe? Never heard of it before.
    Regards,
    Nora.

    www.the-black-wardrobe.blospot.com
    www.theblackwardrobe.com

    ReplyDelete
  8. voi miten sydäntäni vihlaisi tää postaus, en oo vielä ite päässy pelaamaan peliä vaikka se tuli maanantaina mulle ;__; pitäisi jaksaa odottaa vielä pari päivää...

    ReplyDelete
  9. Alkoi naurattaa oikein kunnolla, sillä ite oon myöskin viettäny tän sadeviikon pelaillen (tosin Xboxilla, GTA IV:n lisäosa TBoGT:ia, joka meni eilen juonen osalta läpi) ja myös meiän naapurimme ovat varmasti pelailustani hyvinkin tietoisia, hupsista.:D

    ReplyDelete
  10. Andy, kiitos :) Noihin peleihin kyllä uppoaa, kannattaa ehdottomasti kokeilla jos houkuttelee. Tuskin tulet pettymään!

    Rauschgiftengel: Oh my, thanks so much! :)

    Merlina: I hope you enjoy the game as much as I do, it's sooo good!

    Nefernefernefer: Voi ihana, kiitos ♥ Mulla tulee ihan kausittain pelihimo, voi olla etten koske peleihin moneen kuukauteen ja yhtäkkiä istunkin kuusi tuntia päivässä ohjain kädessä.

    Jos zombibelit muuten miellyttää niin suosittelen erittäin lämpimästi Plants VS. Zombies PC-peliä ellet ole jo testannut, ihan huippu!! Kotipihaa pitää puolustaa zombeilta ampulla niitä erilaisilla kasveilla joita maahan istutetaan, jokainen joka sitä peliä kokeilee jää taatusti koukkuun koska se on vaan niin älyttömän hyvä. Ja suloinen :D

    BellaGodiva: Hyviin peleihin todella uppoutuu, tuntuu että kadulla kävellessäänkin pitäisi painella jotain nappeja. En tiedä onko se ihan hyvä juttu mut viihdyttävää ainakin! Ja kiitos kehuista, punastuttaa moiset :>

    Shayja: Hei, ihan huippua jos postaus toimi muistutuksena! Nyt vaan nopsaan ostoksille ja pelihuuman kimppuun ;)

    Nora: Yes, you can find it here too! I guess most game shops sell it, and if not, you can always order it from some online shop.

    Mymlan: Voi ei, mikä viivyttää pelin kimppuun käymistä? Onneksi kohta jo pääset kuitenkin pelin pauloihin, ei ole Ihmemaan voittanutta :)

    Bemary: Mua vähän hirvittää aina jokaisen "VITTUPERRKELEKUOLEkuoleK-U-O-L-E-ööääärrghh!!"- kiljahduksen jälkeen miten naapurit on varmaan taas tosi kiitollisia sulosanojeni tulvasta. Minkäs teet jos pelissä on paha paikka, ei noita kiehuvia tunteita oikein osaa hillitä vaikka ehkä pitäisi :'D

    ReplyDelete
  11. En yleensä innostu pelipostauksista mutta tää Alice näytti jotenki ihan sulta joten jatkoin lukemista. Aivan mielettömän oloinen peli, jotenkin niin kiehtovan synkkä. Ja trailerin tekstinpätkät vahvisti sitä mielikuvaa ehdottomasti. Mun täytyy kans päästä pelittämään tätä!

    ReplyDelete
  12. kun näin tuon pelin previewit joskus aikoinaan, niin tiesin että sie hankit sen ihan varmasti! :D on nimittäin ihan siun näköinen peli. harkihen itekin vielä tuon hankkimista, mutta eipä toistaiseksi ole päätynyt hyllyyn.. vaikka hurjan kivalta peliltä vaikuttaakin :P

    ReplyDelete
  13. Hei, mulla on myös ollut ongelmia kirjautumisen suhteen! Mutta virheilmoituksen pärähtäessä ruudulle oon kirjoittanut uudelleen osoiteriville "blogger.com" ja se on sitten ohjautunut hallintapaneeliin. Eli jos ongelmat jatkuu ja et oo tuota kokeillut, niin kannattaa testata auttaako :)
    PS. Oot hurjan kaunis ja muutenkin ihastuttava nainen, blogiasi on ilo lukea!

    ReplyDelete
  14. Ai pelaat pelejäkin! Seuraan siis blogiasi säännöllisesti ja oli mukava huomata tällainen juttu^^.
    Itsekin olen tuota Alice-uutuutta himoinnut, vielä vain en ole kahmaissut sitä kainalooni. Minua kiinnostaisi tietää, mistä muista peleistä olet tykännyt? Kenties Biowaren peleistä, roolipeleistä yleensä? Mass Effect 3:n odottelu jyskyttää jo jokaisessa suonessa että ihan ihmetyttää pystyneeni kiinnittämään mitään huomiota Madness Returnsiin. Teki siis aikamoisen vaikutuksen, täytynee ostaa.

    ReplyDelete
  15. Hm. These screenshots have made me change my mind about the game...It looks like something staight up my alley.

    ReplyDelete
  16. Uijuij... Mä niin odotan mun paria vapaapäivää et saan aloittaa pelaa tuota peliä. Ensimmäinen versio on mun all time favorite peli ikinä, aivan m-a-h-t-a-v-a :)

    ReplyDelete
  17. Vaikuttaa kivalta peliltä.Ja oot upeen näkönen<3

    ReplyDelete
  18. Voi, tää peli on pakko hommata jostain! Oon aina rakastanut Liisa Ihmemaassa -tarinaa ja vähän kieroutuneita pelejä... :D Tää näyttäis just niiden yhdistelmältä!

    ReplyDelete
  19. Hei, avokkini kertoikin minulle tuosta pelistä juuri pari päivää sitten! :) Kuulemma tuo hankitaan meidänkin X-Boxille kunhan puoliso palaa syksyllä ulkomaanmatkaltaan. Hyvältä näyttää!

    ReplyDelete
  20. Haha! :DD Joo aivan mahoton ajatus, että sitä osais vaan tyynenä jatkaa pelaamista, jos on onnistunut kämmäämään lahjakkaasti jo viidettä (tai tokaa...) kertaa samaa pahista vastaan. :D

    ReplyDelete
  21. Sun blogi on vaarallinen :D Mun kaikki rahat hupenee, tilasin just ton ykkös- ja kakkososan :) Haluisitkohan tehdä esittelyä sun leffoista ja kirjoista? Meillä on niin sama maku että ois mielenkiintoista nähdä saanko uusia innostuksen aiheita sun kokoelmista ;) -Riikka

    ReplyDelete
  22. Puf: Mulla ei taas ole yleensä ollut tapana höpötellä blogiin peliasioista, mutta tämän kohdalla oli pakko tehdä poikkeus kun niin rakas peli kyseessä. Kannattaa ihmeessä tutustua kumpaankin osaan jos pikkaisenkaan viehättää tuo estetiikka! :)

    Insanity: Hih, ei voi kyllä peli paljoa enää näköisemmäksi muuttua! Kauan sai tuota jatko-osaa odottaa ja laitoin heti ennakkovarauksen tulille kun pystyin. Pieniä huonoja puoliakin pelistä kyllä löytyy kuten kaikista muistakin tasohyppelyistä, mutta muutoin aivan mahtava!

    Josef11na: Hei kiitos vinkistä, jos vielä tulee ongelmia tuon kanssa niin kokeilen ehdottomasti! Parin päivän aikana vikaa on ollut lähinnä kuvien lisäämisessä, tuntuu että Blogger yrittää välillä tehdä bloggaamisesta mahdollisimman vaikeaa. :D PS.Kiitos paljon ♥

    Ano: Kyllä musta muitakin yllätyksiä löytyy ;) Olen pelannut pelejä niin kauan kuin muistan, blogissa on vaan jäänyt moinen yksityiskohta kertomatta. Pienempänä tuli pelattua Nintendo-pohjaisia pelejä kuten Pokémoneja ja Addams Familya, vähän vanhempana erinäisiä PC-pelejä ja nyt kun oma kone ei enää suorita raskaita pelejä olen siirtynyt puolison Playstationeiden puoleen.

    Pelisuosikkeihin kuuluu mm.Monkey Island-sarja, Grim Fandango, Day of the Tentacle ja muut samanhenkiset puzzle-pelit. Yleensäkin pidän eniten peleistä joissa pelataan jollain persoonalla ja kerätään tavaroita matkan varrella. Myös mm.Plants VS.Zombies, Fable ja Bioshock ovat todella tutustumisen arvoisia, vaikken paria viimeistä vielä täysin läpi ole pelannutkaan. Nämä oli ainakin suosikkeja jotka tuli nyt mieleen!

    Maeam: At first I was a bit prejudiced about the game, since most of the preview trailers were so lame and poorly constructed. But the game itself swallowed me completely, I still prefer the first Alice but this sequel was way much better than I expected!

    Cherrycupcakes: Ihana kuulla että muitakin vanhan pelin faneja löytyy, se on ihan mieletön! Hauskoja vapaapäivien kulutusta sinne, toivottavasti viihdyt pelin parissa ;>

    Siirioo: Kiitoksia kovasti!

    Ano: Tuolla makuyhdistelmällä et varmasti pettyisi peliin, tuon kieroutuneen synkemmäksi ei Ihmemaa enää voi mennä!

    Spookshow Baby: Pelatessa näyttää vielä paremmalta, muutamaan kuvaan on niin vaikeaa vangita kaikki ne visuaaliset herkut mitä pelistä löytyy. Njam! :>

    Bemary: No ei löydy mun pelikentiltä kyllä zen-mestaria, ohjainta ei vaan kehtaa paiskata seinään kun se on miehen joten pakko vähän rauhoittua.. Pahiksia rökittäessä on ihan normaalia että kuolee sen sata kertaa, mutta eniten hermot kärähtää sillon kun pitäisi hypätä platformilta toiselle ja aina menee rotkoon, gaaah! :D Ja inhoan yli kaiken sellaisia kohtia missä pitää pelata aikarajaa vastaan, angstia vaan nostattaa moiset!

    Ano: Hihih, anteeksi! :D Laajassa esittelyssä olisi ehkä hitusen liikaa materiaheruttelun makua, mutta parissa vanhassa postauksessa on kirjahyllyä ja lempileffoja jo vilahdellutkin (ja tietysti tagien kautta löytyy enemmänkin): http://mothmouth-throughthelookingglass.blogspot.com/2010/09/truth-is-out-there.html

    http://mothmouth-throughthelookingglass.blogspot.com/2010/06/where-were-from-birds-sing-pretty-song.html

    Ja lupaan kyllä postata uusista innostuksen aiheista aina kun niitä tulee, varo vain ;)

    ReplyDelete
  23. Hei ihana nainen! Oletko pelannut koskaan Fablea? Mielestäni aivan loistava pelisarja, josta on jo ilmestynyt kolme osaa! Pelimaailma on mielestäni samallalailla synkeä kuin Alicessa ja juoni sekä hahmot on höystetty huumorilla. Eihän peli voi olla huono jos siinä voi juottaa naisten vaatteisiin pukeutuneen mieshuoran känniin, piereskellä ja röyhtäillä! :D

    ReplyDelete
  24. Andy: tosta ekasta tulee pc-versio ilmaiseksi ton madness returnsin mukana.

    ReplyDelete
  25. Ano: Heipä hei! Olen pelannut vähän (katsonut enemmän vierestä) ja tykkäsin kyllä kovasti, mutta syystä tai toisesta pelaaminen jäi kesken. Asia pitää ehdottomasti korjata jossain vaiheessa, ei todellakaan voi olla huono peli noilla yksityiskohdilla! ;)

    ReplyDelete
  26. Oletkos jo kuullut että lumikki julkaistaan ensi vuonna Camille Rose Garcian kuvittamana! Itse en millään jaksaisi odottaa :)

    ReplyDelete
  27. Hei, tuli tässä mieleen että oletko tutustunut Cat von D:n Wonderland ajatukseen?

    "Wonderland Gallery is a brand new venture by famed tattoo artist Kat Von D. Founded in 2010, Wonderland seeks to bring the art of outsiders, romantics and rebels to its West Hollywood locale. By mixing generations, time periods, fashion, and the rock world, we endeavor to create a new experience for the viewer. It is art you’ve never seen before that nevertheless has a familiar feeling to it."

    http://www.wonderlandla.net/store/index.php?main_page=index&cPath=1_16 löytyy paljon kaikenlaista mikä voisi sinuakin kiinnostaa.. :)

    ReplyDelete
  28. I can’t explain how cool it is to finally find somebody who played those two games. I LOVE American Mcgee’s Alice and Alice Madness Returns. I even bought the Artbook because the graphics and designs are so addicting. I at least played both games 2 till 3 times. =)

    Ow and by the way..I LOVE your Blog. =)

    ReplyDelete