1 July 2011

It's Derby Time!

Yli kaksi viikkoa sitten saapuneet rakkausluistimet (ja kypärä) saivat vihdoin kuumeisesti odotetun lisäyksen, kun loput suojat suvaitsivat piinaavan odottelun jälkeen saapua joukkueemme neitokaisille. Viikkokaudet olen uskaltanut haparoimaan Bambi-askelin vain sisätilojen parketeilla, suojitta ulkona luisteleminen kun on helppo itsemurha, mutta tänään oli vuorossa ensimmäiset kunnon ulkotreenit vierailevan valmentajan voimilla. Olen niin mielettömän onnellinen kaikesta että kirjoittaminenkin tuntuu hankalalta, paahtava hellekään ei kovin pahasti hidastanut menoa!

Valentine VooDoo

Kuvat napsaisin pikaisesti ennen treenejä, tällä hetkellä valun hiestä ja loistan tuhannen hehkulampun voimalla onnesta. Hymy ulottuu Irvikissan lailla korviin enkä hentoisi luistimia pois riisuakaan, kuulen kuitenkin jo jatkojuhlintojen kutsun joten jätän kirjoittamisen lyhyeen. Toivottavasti teillä kaikilla on ihana viikonloppu, omani ei parempaa alkua olisi voinut saadakaan!

The rest of my derby gear finally arrived!! We just had a outdoors workout with a lovely guest coach, and after weeks of Bambi-like shaky indoors skating I couldn't feel happier right now. Despite the boiling heat I feel like I'm grinning like a Cheshire Cat and beaming with happiness! I'm in an awful hurry right now and the afterparty awaits, so I just wanted to wish a very happy weekend to all of you. Mine couldn't have had a better start!

23 comments:

  1. Happy weekend for you too!!
    those rollers are cute!

    ReplyDelete
  2. upeat kengänkorvikkeet kerta kaikkiaan! Haluaisin niiiiin paljon kokeilla tuota roller derbyä lajina, jotenkin viehättää se tyllihame ja rymistely -kombo :D oon vaan vähän turhan voitontahtoinen hullu, eli en tiedä miten "joukkuehenkistä" tuo oma tekeminen olisi hahah xD ja tietty ensin pitäisi opetella rullaluistelemaan jne.

    ReplyDelete
  3. Oot kyllä upein nainen, jonka koskaan olen nähnyt.

    ReplyDelete
  4. Ihana asu ja nimi! Itse olen kanssa kovin roller derbystä kiinnostunut, mutta en taida olla ihan tarpeeksi hardcore sellaiseen lajiin ^^;

    ReplyDelete
  5. Ohh my god, that SO cool! *_* Those skates are awesome... I only have In-line Skates which are unfortunately not half the fun they used to be when I was little, probably because they successively increased the diameter of the wheels and now it feels super awkward to wear them, let alone skating... well, but still it's soo much fun and I love skating. I wish I could try such skates like you have! (actually, what are they even called? X'D)

    ReplyDelete
  6. Mahtavaa! Meilläkin päin on kuulemma RD-joukkue perusteilla, joten sitä odotellessa! Nuo RD-luistimet on ihan supersöpöt! <3

    ReplyDelete
  7. Aaaww <3. Mistä te nuo tilasitte?

    ReplyDelete
  8. Nelliina: http://tampererollinhos.blogspot.com/

    Syksyllä on ilmeisesti tulossa open skate -tapahtuma, jonne voi tulla tutustumaan lajiin.

    ReplyDelete
  9. Äääääää!! <3____<3

    ReplyDelete
  10. Merlina: Thank you :)

    Nelliina: Nämä on aivan mahtavat, paras kenkäostos pitkään aikaan. Ja vielä pinkit rullat, ei noita malta olla hipeltämättä koko ajan! Ja kannattaa ihmeessä mennä joskus tutustumaan lajiin jos innostaa. Vaikka edes katsomon puolelta, anonyymi vinkkasikin alempana tuosta open skate-tapahtumasta. :)

    Ja vähän hullu tässä lajissa kannattaakin olla! Joukkuepeli on kuitenkin tärkeintä mutta onneksi sitäkin voi opetella luistelutaidon ohella :D

    Anonyymi, mykistyn ihan tuommoisesta, kiitos kamalasti!

    Sally Slander: Kiiitos! Nimi tuntuu kyllä aivan omalta ja sehän on tärkeintä. :) Voithan aina kokeilla miltä laji tuntuu, jos olet siitä kiinnostunut? Noita vierailupäiviä on aina välillä jolloin voi käydä katsomassa miltä meininki näyttää, jos ei tunnukaan omalta niin ei kukaan pakota jatkamaan. Pelaaminen ei varmaan ole kaikkien oma juttu, mutta onneksi peleihin voi aina tulla ja kannustaa taustalla :)

    VarisVarjo: Thanks, I love these skates to death! I believe these are called quad roller skates, I've skated on the modern ones before and they're very different. And these are sooo much cuter ;>

    Dahlia D: ♥ _ ♥

    Nefernefernefer: Tosi hyvä homma! Ja luistimet on todella ihan ylisöpöt, en saa näistä tarpeekseni :)

    Riikka: Suurin osa porukasta tilasi varusteet Jam in the Boxilta, saatiin pakettialennusta ja epäsopivat varusteet voitiin onneksi palauttaa.

    Ame: Äääääää!! ^^

    ReplyDelete
  11. Hei. Saako suositella jotain?

    http://www.youtube.com/watch?v=F143kJea2tw
    ( MALICE MIZER Beast of blood )

    ReplyDelete
  12. Siistiä ja oot tosi sulonen derby <3 Onks toi Valentine sun derbynimi vai mikä?

    ReplyDelete
  13. Miia, et usko minkä nostalgiaryöpyn sain! Kuuntelin Mizeria joskus todella monta vuotta sitten ja tuo video oli ehdoton suosikki silloin. Tykkään kyllä edelleen noista visuaalisista elementeistä, shakkiruutulattiat ja punaiset verhot on mielettömän ihana yhdistelmä <3

    Leena: Kiitos! :) Ja juu, Valentine VooDoo on mun derbynimi.

    ReplyDelete
  14. Todella yllättävää, mutta silti ihan luonnollista että olet kuunnellut. :) Edustaahan bändi juuri parhaimmillaan goottilaista romantiikkaa. Video on myös oma suosikkini sen Dracula versiointi videon kanssa, jonka nimi on pelkkiä kanjeja. Oletko kuullut Manan soolo-projektia Moi dix Moisia?

    ReplyDelete
  15. Nimi käy kyllä mahtavasti siulle! Miulla on jo kasapäin mustelmia ja vaikka mitä, on muuten vaikea laji mutta onneksi on SUURI into opetella! Postista tälläviikolla tuli myös neulonta ohjeita Roller Derby juttuihin xD

    ReplyDelete
  16. Miia, Moi Dix Moisiin en totta puhuakseni erityisemmin tutustunut vaikka pari kaveriani sitä kuuntelikin. Mizerissakin viehätti ehkä eniten tuo visuaalinen puoli, ja toki japanin kieli on todella kaunista kuultavaa. Opiskelin sitä aikoinaan monta vuotta ja opiskelisin mieluusti vieläkin jos aika vain riittäisi kaikkeen :)

    Rosie: Kiitti, tuntuukin siltä! Mullakin löytyy jo mustelmia ja into leijailee katossa, mutta harmikseni olen kesällä töissä toisella paikkakunnalla eikä täällä ole mitään sopivaa paikkaa ulkotreenejä ajatellen, asfaltti on niin huonokuntoista. Odotan kuumeisesti että pääsen taas Joensuuhun treenailemaan!

    Ja mitä ihmettä, neulontajuttuja! Kuulostaa hauskalta, mitä niihin oikein sisältyy? :D

    ReplyDelete
  17. http://www.amazon.com/Knockdown-Knits-Projects-Roller-Derby/dp/0470239549
    tuossa kirjassa on kaikkea käytännöllistä ja hömppää :D
    Tulee joitakin tehtyä varmasti.
    Miulla on nyt loma, eli en ole kahteen viikkoon ollu treenaamassa, ensi viikolla sitten taas :)

    ReplyDelete
  18. Rosie: Vitsi, näyttää aika jännältä! En vaan osaa yhtään neuloa mutta voisin äidin joskus nakittaa noihin hommiin, äiti kun rakastaa neulomista yli kaiken. Varsinkin syksymmällä neulokset olisi käteviä, tai talvella jos salin lämpötila on hyytävä.

    Viimeksi tänään taas nyyhkin kun en pääse nauttimaan ulkoharkoista, pitää varmaan vaihtaa sisärullat tilalle ja hiipiä paikalliseen liikuntasaliin rullailemaan. Pelottaa vaan että suojista jää massiiviset jäljet lattiaan, mysteerejä talonmiehen ratkaistavaksi :D

    ReplyDelete
  19. ah! Roller Derby<3 I play roller derby too!:D I play on Nidaros Roller Derby.
    Which leaugue do you play on?:D

    ReplyDelete
  20. Torny: I play derby in Joensuu, Finland! Our team's called Rolling Rogues and I love those girls and the whole game to death ♥ We should definitely come to Norway to play someday! ;D

    ReplyDelete
  21. Täällä toinen roller derby -aloittelija. Jee, hieno laji ja hienon, itsellesi sopivan nimen olet valinnut :) Se on jännä miten kauniilta nuo luistimet voi näyttää, ei tavalliset rullikset ole koskaan noin hienoja! Suojista ei jää sisätiloihin jälkiä, jos laittaa etenkin polvisuojien päälle kangasta. Kankaan saa monesti pujotettua suojan alta (ainakin omissa suojissani tämä onnistuu) ilman että kangasta tarvitsee ommella suojaan kiinni. Farkku toimii varmasti aika hyvin kun on semmoista jykevämpää matskua.
    Toivottavasti tulee derby-päivityksiäkin jatkossa, vaikka kyllä blogiasi muutenkin lukee mielellään :) Ja etenkin katselee, ihastelen joka kerta blogisi visuaalista ilmettä!

    ReplyDelete
  22. AVA: Kiitos, nimi tuntuu kyllä aivan omalta ja pelinumerokin on jo valittu. :) Seuraavaksi ostan ehkä ulkoluistimiksi sellaiset vintage-malliset korkoluistimet, radalla ei ihan kehtaa käyttää mutta ne on upean kauniita esim.ulkoluisteluun! Kiitti muuten tuosta farkkuvinkistä, tiesinkin jo että polvisuojiin kannattaa laittaa kangasta mutta nuo toe stopit hirvittää hiukan, kun meidän tulevat salit on muovivinyyliä ja kuulin että niihin tarttuu mustat rannut ihan kiitettävästi. Jää nähtäväksi, mutta uskon että kangassuojat auttaa hyvin.

    Derby-päivityksiä tulee aivan varmasti, erityisesti syksyllä kun päästään kunnolla radalle! Kuvien julkaisu riippuu kuitenkin paljolti siitä että kehtaako ihmiset antaa kasvonsa julkaistavaksi (olen ystävien yksityisyydestä aika tarkka ja pitää aina kysyä luvat). Uskon että moni antaa, joten derby-tulvia luvassa! ;>

    ReplyDelete