14 September 2011

Dig deep in your heart, for that little red glow


Joka toiselle kuoppaa kaivaa, saa siitä nähtävästi palkkaa ja uudet kengät. :--) Kiillolla kuorrutetut punakorkkarit ovat uupuneet vaatekaapista jo pienen ikuisuuden ajan, ja viimeisten kalmankatkuisten kesätyörahojen ropistessa tilille naputtelin tilauksen virtuaaliseen kenkäpuotiin. Omppukengät ovat kunnon syksyisten sadepäivien vitamiinipilleri herkullisen värin ja vettähylkivän pintansa puolesta, ovat myös sen verran hyvät jalassa että käveleminen sujuu miltei tanssiaskelin yli muta-ansojen ja vesilammikoiden. Vielä kun vaan löytyisi samanlaiset kaunottaret mustana!


Meikkipussin uusi tulokas kirkuu samassa sävykuorossa kenkien kanssa, tämä Manic Panicin punasävy on niin kirkas että silmiä hirvittää ja punan voi miltei oikeasti tuntea kirkuvan huulilla. Luulin ettei huulipuna voi millään olla liian punaista mutta tämä puikko heiluu jo vähän rajamailla. Tosin Marilyn-nimiseltä sävyltä ei muuta olisi voinutkaan odottaa, ja talven lähestyessä piristävä shokkimeikkiterapia on paikallaan. Eikä huulipunia muutenkaan voi olla liikaa, saa nähdä tuleeko tästä meikkipussin vakiasukas.


Onko kukaan muu jo Halloween-täpinöissä? Kauhujuhlaa tulee vietettyä vuoden ympäri, mutta heti kun syksyn tuoksu alkaa leijua ilmassa alan haaveilla kurpitsalyhdyistä, kattoa pimentävistä pahvilepakkoparvista ja yön lävitse jatkuvista pukukinkereistä. Pari asua on ollut jo kauan mietinnässä ja kehitän itsekuria etten lähde kadulle hoipertelemaan niissä ennen juhlia, tule jo Halloween!



Having one foot in the grave (literally speaking) for most of the summer really paid off. Gravedigging provided me some savings and these delicious shoes that I've dreamed of for quite some time. Apple red gloss and waterproof material is just the thing to make autumn even more wonderful than it already is, and these shoes are also very comfortable to walk in! The screeching red shade continues in my new lipstick, it's so bright that it almost hurts the eyes. Well, one can't expect anything dull when the shade in question is called Marilyn, can one? ;)
     Btw, is anyone else already in a Halloween trance? Everyday is Halloween as they say, but I'm already dreaming of jack-o-lanterns, flocks of cardboard bats and various neat costumes for the masquerades. Oh dear Halloween, please come quickly!

42 comments:

  1. Kiih aivan ihanat kengät ja huulipunaa! Ja luonnollisesti sopii sulle kuin nakutettu.. Kyllä täälläkin päin aletaan olemaan jo pyhäinpäivä täpinöissä, tekisi jo mieli hommata kurpitsalyhdyt ja läjä kynttilöitä.. toisaalta, kuka estää? ;)

    ReplyDelete
  2. OI halloween. Olen todellakin täpinöissäni. Suunnitelmatkin ovat aika pitkälti selvät.

    ReplyDelete
  3. Halloween sijoittuu lempivuodenaikaani ja vieläpä viettelen synttäreitäni samaan aikaan, joten olen siitä ihan täpinöissäni. Parhaat bileet ikinä!;D

    ReplyDelete
  4. Voi kyllä on halloween pyörinyt mielessä, suunnittelen jo tämän vuoden kekkereitä innolla, ja olen keksinyt asunkin. Tosin ei kauhean naisellinen mutta lempinimestäni johtuen pukeudun Hannibal Lecteriksi. Harmi vaan että se on mies. mutta ei se mitään!

    ReplyDelete
  5. Kyllähän tuota halloweenia tulee odoteltua kun paritkin pippalot tuolle jaksolle tiedossa ^^

    ReplyDelete
  6. Oi samhain, juhlista ihanin :DD Mä niin tykkään tuosta punaisen ja mustan yhdistelmästä, se on niin ihanan dramaattinen ja viettelevä! En oo sitten teiniaikojen paljoa huulipunaa käytellyt, mutta näin syksyn tullen voisi koittaa muiden iloksi ja nauruksi vedellä punat pitkin naamaa :)

    ReplyDelete
  7. Sä oot niin valloittava, jälleen kerran ♥

    Itse rakastan myös Halloweeniä :) Lapset ovat vielä kuitenkin liian pieniä Halloween-meininkiin joten me vietetään mun miehen kanssa Halloweeniä ihan kahdestaan kauhuleffojen parissa. Koko perheen kanssa vietetään sitten kekriä ja meidän pojan synttäreitä (30.10) :)

    ReplyDelete
  8. Fabulous shoes!!! Where did you get them from?
    Adrienne

    ReplyDelete
  9. Todellakin, tule jo halloween! Itse en sitä muuten jaksa juhlia, mutta kurpitsan koverran ja kuuntelen kauhusoundtrackeja punaviiniä juoden. :)

    Mistä oi mistä nuo kengät ovat?<3

    ReplyDelete
  10. The shoes are amazing!

    I love Halloween. I´ll celebrate a big costume party, this year :)

    ReplyDelete
  11. Ihanat kengät! Oon itekin jostain syystä syksyn tullen etsiskellyt just punaisia kenkiä tähän synkkyyden keskelle! Lähestyvää Halloweeniä odotellaan täälläkin, ja oon vähän vilkuillutkin BPAL:in kausituoksuja sillä nenällä. :--) Kauhuleffojakin on pyöritetty jo jonkun aikaa melko tiiviiseen tahtiin dvd-soittimessa... :)

    ReplyDelete
  12. Pssst! http://horrorteaseshow.blogspot.com/ :)

    ReplyDelete
  13. meillä on hämmentävän paljon samoja kenkiä :--D

    ja oi kyllä, halloweenfiilistely on jo piiiitkällä <3

    ReplyDelete
  14. Ite ootan ainakin innolla, kaveri järjestää teemabileet ja asun mietintä on alkanut jo ajat sitten :) Ajattelin opetella maskeeraamaan haavoja tänä vuonna, että saisi vähän gorempaa teemaa asuun. Halloweenin ainoa huono puoli on, ettei kaikkiin kekkereihin kerkeä millään! :D

    ReplyDelete
  15. Voi nuo kengät, ihanat! Olen itsekin etsinyt tuollaisia siitä asti, kun bongasin sellaiset Seppälästä vuosi sitten ja nyt harmittaa niin suuresti etten ostanut. :( Vaikka tuskinpa ne olisivat kovin laadukkaat olleet, mutta silti.. Ja Halloweenia odotellaan täälläkin, muutamat pukusuunnitelmat on jo mielessä, mutta saa nähdä tuleeko tänä vuonna lähdettyä kodin ulkopuolelle silloin ollenkaan. Mutta onneksi sitä voi pukeutua ihan omaksikin iloksi! :)

    ReplyDelete
  16. Leena, kiitos paljon! Ja totta, eihän kukaan estä lempijuhlan viettoa milloin vain, mutta asuissa ei vielä kehtaa kaduilla toikkaroida ettei mummot säikähdä tavallista pahemmin. ;D Kynttiläröykkiöt ja Halloween-soittolistat on kyllä palaneet aika ahkerasti lähiaikoina, kestäisipä tämä vuodenaika ikuisuuden.

    Mademoiselle Parapluie: Oi ihanaa että joku muukin suunnittelee kurpitsajuhlaa jo kunnolla etukäteen! Onko asukin jo mietitty kokonaan? Multa puuttuu vielä muutamat loppusilaukset, mutta onhan tässä onneksi vielä runsaasti aikaa miettiä.

    Orangetean: Minäkin kuulun syksyn lapsiin, mutta olisin kyllä onnesta sekaisin jos synttärit olisi sattunut Halloweenin laitamille!

    Damned Roses: Hei, ainahan voisit luoda asusta naisellisen version? Olen itse ollut Halloweenina mm.naispuolinen Beetlejuice, eli kyllä varmasti onnistuu. :D

    Rosaparks: Oo, millaisia pippaloita? Haluaisin itse hirveästi katsomaan Horror & Tease Showta, mutta saatan tällä kertaa mennä Joensuun tarjonnalla. Junalippujen hinnat vähän hirvittää nyt, mutta toivottavasti ensi vuonna pääsee mukaan johonkin erityistapahtumaan!

    Jendina: Kokeile ihmeessä, huulipuna piristää päivää kummasti. :)

    Bea: Voi kiitos ♥ Halloweenissa on se hyvä puoli että se jatkuu periaatteessa viikon, Halloweenista Pyhäinpäivään. Voi siis juhlia monella eri tavalla ja vaikka koko viikon putkeen, siihen ehtii mahduttaa monet juhlat ja eri asut!

    Adrienne: Thank you! I bought the shoes from Brandos.fi.

    ReplyDelete
  17. Varjosudenhetki: No mutta onhan tuo jo juhlintaa, kuulostaa loistavalta tavalta viettää mikä tahansa ilta! Tänä vuonna mullakin on aikeissa kovertaa kurpitsa, saa nähdä mikä järkyttävä sotku siitä syntyy..

    Kengät löytyivät Brandokselta ja ovat kyllä joka pennin arvoiset, aivan ihanat!

    Prinzessin Sparkle: Thank you! There's really nothing like Halloween, I hope your party is a lot of fun. :)

    Nefernefernefer: Kiitti! Nämä kengät on ollut hankintalistalla jo kauan, hyvä että vihdoinkin löytyivät. BPAL:in valikoimiin en uskalla nyt edes kurkata, vähän hirvittää että kontrolli lähtee käsistä niiden herkkujen keskellä. :D

    Olivia Rouge: Oi mikä houkutus, et usko miten mieluusti tulisin mukaan! Pitää vähän myöhemmin katsella tarkemmin tuon hetken rahatilannetta, mutta jos tänä vuonna en pääse osallistumaan niin viimeistään ensi vuonna! :)

    Nelliina: Ai sulla on nämäkin..? :D Mutta eihän tällaisia kenkiä voikaan vastustaa, hauskaa kyllä miten paljon löytyy samoja popoja kun meidän tyylit on kuitenkin vähän erilaiset. Mun puolesta ensimmäiset Halloween-pirskeet voisi järjestää jo syyskuun lopulla, jouluakin juhlitaan aina yli kuukausi niin miksei Halloweeniakin?

    Melli: Oo, toivottavasti tulee hienot tekohaavat! Nenäliinapaperin, lateksin ja tekoveren kombolla voi tuskin mennä kovin pahasti vikaan? Toivottavasti on kivat kemut tulossa! :)

    Vampiric: Kiitoksia! Voisihan niitä kenkiä löytyä vielä huuto.netistä tai kirppareilta? Seppälän kenkiä en hirveästi suosittelisi kun niistä rapisee materiaalit todella nopeasti, mutta kannattaa ainakin kurkata jos löytyy second handina.
    Mullakin on jo puvustuksen kääriminen täydessä vauhdissa, mutta tälläkin kertaa oli tajuton päättämisenvaikeus kun on niin mielettömän monta ideaa! Taidan jättää suosiolla esim.Frankensteinin morsion ensi vuoteen, onneksi Halloween on joka vuosi niin valinnanvaraa riittää. ^^

    ReplyDelete
  18. New shoes...again? :D Haha, but they are quite lovely!

    ReplyDelete
  19. Oivoi, Halloween kummittelee joka vuosi mielessä heti kun ensimmäinen viileä kesäyö koittaa :D Itse olen ehdottomasti kylmien vuodenaikojen ystävä ja pitkäaikainen kauhufani, ja mikäs sen ihanampi juhla kuin ALl Hallows Eve <3

    ReplyDelete
  20. Täälläkin ollaan Halloween-täpinöissä, pukukin jo valmiina, ja onneksi istui mulle täydellisesti :)

    ReplyDelete
  21. Oi KYLLÄ! Ihana ihana ihana Halloween, on jo tullut suunniteltua monet pirskeet, kun vielä osaisi valita minkä ottaa toteutukseen :)

    ReplyDelete
  22. Löysi pari viimein sun luo. Nuo kengät mahtavat ja todella hyvä kävellä. Mulla tulee vkloppuna käyttöön, kun juhlistan ystävän synttäreitä. :)

    ReplyDelete
  23. gorgeous shoes. You wear reds so well!

    ReplyDelete
  24. Todellakin odotan Halloweenia! Se on ollut mun lemppari juhla jo lapsesta asti. Pirskeitä olen alkanut jo suunnitella ja pukukin on katsottu valmiiksi. Olen etsiskellyt jo pidemmän aikaa kirppiksiltä kaikenlaisia Halloween-koristeita juhlia varten. :) Eilen ripustin parvekkeelle kurpitsan muotoisen kynttilälyhdyn Halloweenia odottamaan. :)

    ReplyDelete
  25. Onko tuo puna hankittu ebaysta vai jostahin nettikaupasta/perusputiikista? Mulla kun on punaisia paljon (kyllä, niitä on erisävyjä!!!) ja on semikirkuvan punaista, mut ei NOIN kirkuvaa vielä. Kaipaisin.
    -Oola

    ReplyDelete
  26. mulla on häät pyhäinmiesten päivänä, ja tietysti halloween teemalla =)
    Jännittää! T. Wicked Honey

    ReplyDelete
  27. Amazing shoes:) Here in Portugal is hard find good shoes:( I have to order in internet:(

    ReplyDelete
  28. nuo kengät ja tuo puna.. täydellisyyttä!!

    ReplyDelete
  29. T: I know, naughty me.. But I really needed these! And I'm trying to pick a few pairs that don't fit so well out of my closet and sell them on. So that I could have more room for new ones ;>

    IndianaRex: Sama täällä, heti kun illat viilenee niin mieleen syttyy kurpitsalyhtyjä. Mun puolesta syksy voisi olla vuoden ympäri, rakastan tätä aikaa niin hirveän paljon ja se lentää aina ihan liian nopeasti ohi!

    Henni: Oo, millainen puku? :>

    Sini: Tee jokin sekoitelma niistä pirskeistä, ellei sitten mene liian sekavaksi? Ja ainahan voi pitää useammat! Olisi kyllä ihana väkrätä bileet jonkun tietyn Halloween-teeman mukaan, mutta ei ainakaan vielä ole tullut mitään tiettyä teemaa mieleen tälle vuodelle.

    Marianne: Hih, sun kenkähyllystä nämä bongasin myös jo joskus kauan sitten, ja viime kerta taisi olla viimeinen naula arkkuun. Ovat kyllä ihanat jalassa kuten sanoitkin, pidähän hauskaa synttäreillä! :)

    Hexotica: Oh, thanks so much!

    Kirsi: Hei hyvä idea, pitääkin mennä kirppareille penkomaan jos löytyisi jotain! Yleensä luotan omiin askarteluihin ja nuo pahvilepakot on onneksi vieläkin tallessa, tänä vuonna ajattelin väkertää pari hautakiveäkin koristeiden sekaan. Ja kurpitsalyhdynkin haluaisin!

    Oola: Manic Panicia saattaa löytyä jostain naamiaiskaupoista tai goottiliikkeistä, mutta omani tilasin eBaysta. :) Tuossa sarjassa on monta ihanaa punasävyä ja shokkivärejä mut sen verran voisin varoittaa että tuo punan tuoksu on alkuun aika voimakas, sellainen maskeerausmeikin kaltainen. Pysyy kyllä tosi hyvin ja muuten aivan ihanaa tavaraa, on myös vegaanista ja eläintestaamatonta.

    Wicked Honey: Mitää, en tiennytkään!! Aivan ihanaa, hirmu paljon onnea teille! ♥ Jos itse koskaan menisin naimisiin niin valitsisin myös mieluiten juuri Halloweenin ajankohdaksi, ihan mahtavat juhlat tulee varmasti teille. :)

    Ohhhsally: Thank you! Internet is actually a great place for buying shoes, as long as you know your exact shoe size. Especially eBay and other auction places are just wonderful, you can make incredibly cheap finds there!

    Andy: Kiiitoksia! ^^

    ReplyDelete
  30. I´m soooo in the mood this year! Partially cause - believe it or not - my coutship aniversary is on 31st October. And this Halloween I´ll be celebrating seven seven years with my love! I can´t stop watching horror movies and following so many thematic Tumblrs...

    By the way, what a gorgeous blog you have. I´ll be glad to follow you.

    ReplyDelete
  31. Oi, täytyy kyllä sanoa että mitä pitempään olen blogiasi lukenut sitä enemmän sinua ja tyyliäsi ihailen. Odotan aina postauksiasi kuin kuuta nousevaa ja voisin kuolla kenkäkaappisi aarteiden takia. Olet minulle hyvin suuri inspiraation lähde, olet saanut minut uskaltautumaan olemaan sellainen kuin olen ja pukeutumaan niin kuin itse tahdon. Kiitos. <3

    ReplyDelete
  32. Ihanat kengät ja huulipuna ja mekko (kuosi kiinnitti huomion)! :)

    ReplyDelete
  33. Violette B: Oh my, congrats for that! :) And thanks so much, I'm glad that you follow me.

    Ginger: Piristit kommentillasi päivääni todella paljon, kiitos siis sinulle! Et uskokaan miten ihanalta tuntuu kuulla että olen onnistunut jotenkin inspiroimaan. Ole aina sellainen kuin olet, huolimatta siitä kuinka joku ei siitä pitäisikään. Tärkeintä on se, että itse pidät. ♥

    LauraL: Kiitoksia! Mekko on suosikkini, käyttäisin sitä vaikka joka päivä jollen vain pelkäisi sen hajottamista niin kovasti. :D

    ReplyDelete
  34. Olitko oikeesti kaivurin puikoissa siellä hautuumalla kaivamassa kuoppia?!? Hihii, rupee heti mielikuvitus laukkaamaan ja näkyy kuva susta nää korkkarit jalassa kaivurin puikoissa :D Itsekin olen kesällä hautuumaaduunissa, mutta ihan korttelihommissa :)

    ReplyDelete
  35. Ano: Olin periaaatteessa ihan perushommissa kastelemassa kukkia ja hoitamassa hautoja, mutta haudankaivaja tiesi mun vähän creepyihin juttuihin vivahtavan maun ja kävi aina hakemassa apuriksi ja innolla kipitin aina perässä. Olen siis ollut mooonta kertaa haudan pohjalla tasoittelemassa ja kaivamassa hautaa siistimmäksi kaivurin jäljiltä. Tältä vuodelta on itse asiassa kuvakin tilanteesta, ja mulla on vielä Lumous Gothic Festivalin paita päällä siinä :D Ja onhan se jännää duunia, varsinkin jos löytyy luita tai hauta meinaa sortua päälle!

    Laziness: Kiitti, on ne kyllä ihanat. :)

    ReplyDelete
  36. I love your style! Please could you tell me where you got the cameo-print dress from as I've been looking for something sinilar for a while but been unable to find it.

    ReplyDelete
  37. Keräilen Suomalaisten naisten kuvia tällaiseen sivustoon kun http://finrockabella.tumblr.com/ ja kovasti tahtoisin siunkin kuvan tuonne joukkoon. jos innostut niin laitappa halumasi kuvat miulle mailiini niestuska@gmail.com :)

    ReplyDelete
  38. Anonymous: Thank you! The dress is actually second hand, but it's originally from Trashy Diva. I searched for it for a very long time and it's by far my favorite dress, I hope you find yours too!

    Rosie: Oi, kiva idea! Käykö että laitan vähän myöhemmin? Voisin yrittää ottaa pari uuttakin kuvaa, olisi mukava osallistua. :)

    ReplyDelete
  39. Siun blogia on aina ilo lukea :) Mukavaa kun jaksat panostaa myös kuviin, tykkään :) Olet kyl niin nätti et ihan kateeksi käy ^_^ pidän siun tyylistä ja et uskallat olla oma itsesi :)

    Noi kengät on kyl upeet, oon niitä itekki himoinnu. Mu itteeni on tuo koko askarruttanu, et vastaako kuinka hyvin annettua kokoa vai pitäiskö ottaa isompi/pienempi koko kun normaalisti?

    ReplyDelete
  40. Rubber Duck: Voi anteeksi kun vastaan näin myöhässä! Kenkien koko on aika normaali vaikka monet ovat sanoneet tavallista pienikokoisemmiksi. Yleensä käytän 37-korkkareita kun jalka on 37,5 mutta näissä otin 38-koon ja ovat geelityynyjen kanssa sopivat. Popot on mukavat jalassa mutta pakko varoittaa että näihin jää helposti jotain mysteerisiä mustia jälkiä, sama juttu tapahtui kaverillani.

    Ja kiitos paljon, aivan ihana kuulla että pidät blogistani! ^^

    ReplyDelete
  41. What a lovely red shoes! Remind me a bit of Viviene Westwood ones:) So Alice in Wonderland like!
    And the color of your lipstick is amazing! Red lipstick rules:D

    ReplyDelete