7 September 2011

I got ninety six tears, In my ninety six eyes


Ei mennyt päivä pahaenteisistä odotuksista huolimatta kovin pahasti päin manausten majoja, päinvastoin. Aamu-uninen työharjoittelukokous poiki pari pientä tilaustyötä, ehdin poukkoilun välissä maalata ja hoitaa rästiin unohtuneita asioita, levyhyllyyn eksyi vihdoin pari kaivattua läpyskää jotka saa mielen ja kehon nykimään joka kerta tanssiin ja illalla oli vielä luvassa derbytreenit. Joista olin taas lievästi sanottuna innoissani, en varmaan koskaan kyllästy näihin luistimiin!


Väsymys valuttaa parhaansa mukaan jo silmiin lyijyä mutta silti hymyilyttää vieläkin, varsinkin kun huomenna on luvassa roima annos taidetta ja burleskia! Ja jollei mieliala suostu jatkumaan samanlaisena niin aina voi sujauttaa aamukahvin lomassa the Crampsia soittimeen ja karkottaa mielialamöröt pois tanssimalla. Rumasti kuten aina, vaikka tanssinopettajan tytär olenkin. :D

The Cramps ~ Human Fly


Against all my expectations this day didn't go completely to hell, au contraire! I got a couple of new commissions, painted a little, bought some cds that always make me want to dance like a crazy person and went to our roller derby practice. Lovely things always conquer the ominous mood monsters, and I hope this good mood continues tomorrow. There's a good dose of art and burlesque coming up at dusk!

29 comments:

  1. Awwww your eyes *__* They're sooo beatufiul!
    (Not to mention to eyebrows... wow :D I love the shape! I'm so sad that mine look so ridiculous XD)

    I love those days that turn out much much better than expected =3 If you expect hell and but then get heaven it makes you feel even better, at least that's how I feel :)

    Hope your lucky streak will continue :)

    ReplyDelete
  2. Oot kyllä erittäin kaunis, ja oon ihan kade sun vihreistä silmistä :D

    ReplyDelete
  3. Kaaaaaaunis! Sulla on kasvot kuin sadun prinsessalla!
    Oletko muuten lukenut Angela Carterin kirjoja? Tuli vain mieleen.

    ReplyDelete
  4. aa the cramps <3 parhautta! ainakin mulla toimii :)

    ReplyDelete
  5. Näytät tossa yhdessä kuvassa ihan angelina jolielta :D Olen jo vähän aikaa lueskellu sun blogia vihreänä kateudesta.... Sulla on älyttömän hyvä tyyli ja olet vielä hyvin muodostunut (jos noin voi sanoa...) - Nyymitär

    ReplyDelete
  6. VarisVarjo: Oh thanks so much! ♥ Though I have to admit that a touch of make-up really helps a lot, both in eyes and eyebrows. And I'm glad that so far this day has been quite nice, but I guess I used up most of my energy yesterday since I feel like I'm in some kind of a coma right now.. oh well, I hope I'll cheer up before the evening!

    Jendina: Voi kiitos paljon! Vihreät silmäthän saa halutessaan nopsaan toteutettua piilareilla, suotta olet kateellinen. :)

    Mimi: Voi hitsi näitä ihania kommentteja, kiitos hirveästi! Omasta mielestäni oon vaan aika kaukana prinsessoista, niin ulkonäön kuin käytöksenkin puolesta. :D

    Kiitos muuten kirjavinkistä, en ollut koskaan kuullutkaan tuosta kirjailijasta ja hyvältä kuulostaa ainakin kaikkitietävän Wikipedian mukaan! Maaginen realismi on ehdottomasti yksi suosikkigenreistäni ja nuo kirjojen nimet lupaa herkkua.

    Mitsu: Jee, ihanaa että lukijoistakin löytyi fani! Cramps on huippu. ^^

    Nyymitär: Apua, tuon isompaa kohteliaisuutta voi tuskin olla! :o Kiitos siis ihan hirveän paljon, piristit koomapäivääni aika mielettömästi!

    ReplyDelete
  7. Mulla taas tulee susta mieleen Anna Paquin niissä kuvissa missä hymyilet oikein sydämmellisesti:)

    ReplyDelete
  8. miten sä saat ton silmän sisänurkan rajauksen noin siististi? tuntuu että mulla kestää rajaukset siinä ehkä viis minsaa hyvänä ja sit se muuttuu epämääräseksi sotkuksi :/

    ReplyDelete
  9. Anonyymi: Hihi, mun samanlaisella hammasvaolla on varmaan asian kanssa jotain tekemistä. :>

    Anonyymi2: Sudin nuo rajaukset pienen siveltimen avulla nestemäisellä eyelinerilla pohjustetun ihon päälle, kyyneliä nämä rajaukset ei kestä mutta muuten pysyy tosi hyvin! Kajaalia en suosittele kun se suttaantuu miltei heti.

    Rosie: En ole, refet on erikseen. Olin vaan valepuvussa tällä kertaa. ;)

    Anonyymi: Kiiitos!

    ReplyDelete
  10. Et ollut kuullut Carterista ennen?? Voi ei, äkkiä korjaamaan tuo suuri vääryys! Aloitapa novellikokoelmasta nimeltä Verinen kammio. Täynnä ihanan synkkiä ja goottilaisromanttisia satuja, joista ainakin itse inspiroiduin aivan sietämättömän paljon. Luin sen ensimmäistä kertaa joskus 14-vuotiaana ja nyt uudestaan. Pitäisi kai ostaa se oikein omaksi.
    Esim. elokuva Sudet tulevat on tehty Angela Carterin novellin pohjalta.

    ReplyDelete
  11. Mistä ostat yleensä sun ripset, ja mitä merkkejä suosit ?

    ReplyDelete
  12. Ooaah oikeasti sinun upeat kasvot! Ja septum sopii todella hyvin :-) T. kateellinen, muun muassa kulmakarvoista ja ihosta

    ReplyDelete
  13. Tuota pukua aattelinkin että ootko reffiksi ryhtynnä :D

    ReplyDelete
  14. The Cramps on ihan mahtava! Puoliso aina hajoilee mulle mut kun ei jotain Goo goo muckia vaan voi tanssia kuin rumasti! :D Ja voi, pystyraidat on niin ihania, oon katellut noita sukkiakin ties ikuisuuden mutta en ikinä ole saanut ostetuksi. :)

    ReplyDelete
  15. IHANAT rullikset ja IHANAT mustavalkoraitavaatetukset! <3 :)

    ReplyDelete
  16. Heyy, tuli mieleen tässä syksyn kynnellä että taas alkaa olla Twin Peaksin aika. Itse kaivelen kaikennäköistä sarjaan liittyen netin syövereistä ja tahtoisin jakaa ne :)
    http://twinpeaksprops.blogspot.com
    http://www.intwinpeaks.com
    Tämä blogi on oikea taikamaailma ;)

    ReplyDelete
  17. Mimi, pitääkin mennä lähipäivinä penkomaan kirjastoa ja divareita, sen verran hyvältä kuulostaa! Toivottavasti vaan löytyisi edes joku opus jollei ihan tuo Verinen kammio, saa nähdä. :)

    Sarita: ♥

    Nymfemmi: Täysin sekalaisista paikoista ja ebaysta, mm.Stargazerin ripsiä olen käyttänyt aika paljon. Ebaysta saa myös älyttömän halvalla ripsipaketteja mutta ne on vähän muovisen kiiltäviä ja huonolaatuisia, mut menee arjessa kun ovat kuitenkin aika huomaamattomia. Red Cherry-ripsiä oon jo kauan halunnut kokeilla ja ajattelinkin tilata pienen paketin, niistä olen kuullut hyviä kokemuksia!

    Katariina: Voi kiitos paljon! Olen niin tottunut septumiin että hämmästyn jos joku kommentoi sitä, itse en edes älyä sen olemassaoloa enää. :) Ja älä suotta ole kateellinen, ulkovalon luoman kontrastin ja puuterin alla piilee katkenneita verisuonia ja tuhat pisamaa, ei siis ihan mikään kuulaan tasainen unelmaiho. Kalpea kylläkin, siitä piirteestä tykkään itsekin kamalasti!

    Rosie: En vielä piiitkään aikaan ainakaan, oon mieluummin radalla rusikoimassa kauniita neitosia. :D

    Nefernefernefer: Haha, meillä ihan sama homma! Kai sitä nätistikin voisi tanssia mutta miksi suotta, ruma hötkyminen on niiiin paljon hauskempaa! Mulla on ollu nämä sukat jo lukion alusta asti enkä ihme kyllä ole vielä saanut hajotettua, Beetlejuice-raitoihin en kyllästy varmaan koskaan.

    Sofia Punta: Kiitos! ^^

    October Rust: Kiitti linkeistä! Syksy on aina Twin Peaksin kulta-aikaa vaikka voisihan sitä katsoa miltei koko ajan, nytkin tekisi mieli. Fire walk with me-katsottiin jo varaslähtönä ja kohtapuoliin aloitetaan koko sarjan katsominen jälleen kerran, ei ole Dale Cooperin voittanutta. ♥

    ReplyDelete
  18. joka postauksen jälkee mul on vaa aina yks asia mieles: oot vaa niiin kaunis! :-)

    ReplyDelete
  19. hei tee sellanen postaus missä esittelet kaiikki kenkäsi! se ois aika nannaa :D

    ReplyDelete
  20. Heidi: Voi hitsi, kiitos paljon! ♥

    Anonyymi: Yritin muuten kerran jo tehdä sellaisen, kun sen perään on monesti kyselty. Noita kenkiä on vaan ihan liikaa jotta ne sais nätisti kuvattua kasassa ja yksittäisistä kuvista tulis kilometripostaus. :D Mutta pitää yrittää uudestaan vielä lähiaikoina!

    ReplyDelete
  21. I love your blog, really enjoyed reading through and looking at all the beautiful images.

    ReplyDelete
  22. Vague, I'm so happy to hear that! Welcome to read :)

    ReplyDelete
  23. Heippa!
    Löysin blogisi muutama viikko sitten ja täytyy todeta, että odotan innolla jokaista postaustasi. Tyylisi on aivan ihana! Ja itse olet todella kaunis!

    ReplyDelete
  24. Kirsi, ihana kuulla, tervetuloa lukemaan! Ja kiitos myös kauniista kehuista:)

    ReplyDelete