23 November 2011

Black Market II


Lupailin laittavani huuto.net-linkin tännekin, eli kuvaa klikkaamalla pääsee kurkkaamaan myyntikohteita. Myynnissä on kenkiä, vaatetta ja muuta itselleni turhaksi jäänyttä rompetta, toivottavasti löytävät uuden hyvän kodin! Runsaasti aarteita on vielä listaamatta mutta lisäilen niitä aina kun ylimääräistä aikaa vaan löytyy. :)

Kohteet ovat auki noin seitsemän päivän ajan, kysymykset ja muut tiedustelut mieluiten huutarin puolelle!

7 comments:

 1. Ah nuo mustat maiharit .. Rakastuin ;_; Nyt harkitsen jo huutamista !

  ReplyDelete
 2. Hei kuule! Stalkkasin vähän ja sulla näyttäis kuvien perusteella olevan Rebel Fugitive-luistimet derby-käytössä. Ootko ollut tyytyväinen niihin? Mulla on käynnissä hirveä pohdinta, mitkä luistimet tilaisin ja tällä hetkellä kallistun noita kohti. Oiskohan se pari kymppiä lisää sen arvoista verrattuna noihin Riedelleihin. Kauhean vaikea päätös!

  Peeäs. Oulun joukkue alkaa reenaamaan keväällä - ehkä voitais ottaa matsia teidän kanssa sitten joskus kesällä? :D

  ReplyDelete
 3. Oona: Äläs nyt, löydät varmasti vielä yhtä kivan maihariparin :)

  Babooshka: Oon ollu tosi tyytyväinen, noissa ei näy pahemmin edes nirhamia vielä vaikka ovat olleet niin raisussa käytössä. Riedelleihin en osaa verrata kun en niitä ole kokeillut mutta tuskinpa noilla hirveästi eroa on! Neuvoksi voisin sanoa että kannattaa hankkia nahkaluistimet vaikka ne onkin epäeettisemmät kuin tekosisarensa, tekonahka ottaa osumaa huomattavasti kovemmin kuin aito nahka. Ota se pari mikä tuntuu parhaalta, intuitio on aina hyvä päätöksentekijä.

  Ja hyvä Oulu, jee! Mietinkin että millon saatte joukkueen pystyyn kun kuulin jo kauan sitten että kiinnostusta kartoitetaan, ihan mahtavaa että sinne on joukkue tulossa! Ja tokihan otetaan yhteen kun samaan kaupunkiin päästään. :D Toivottavasti saatte minimum skillsit kasaan ennen kesää, mutta jos ei niin otellaan sitten myöhemmin!

  ReplyDelete
 4. Saanko kysyä: Millainen kamera sulla on? Järkkäri vai pokkari? Mikä valmistaja ja merkki? Ja käytätkö jonkinlaista objektiivia? Kiitos jos vastaat :)) ♥

  ReplyDelete
 5. Toki saa kysyä! Mulla on Canonin pinkki Ixus 95 IS pokkari jolla on otettu suurin osa blogin vanhoista kuvista, mutta uudemmat kuvat olen napsinut Canon EOS 550D järkkärillä. Mulla on vain kaksi objektiivia (EFS 18-135 ja 50mm) joten vaihtelen niitä kuvaustilanteiden mukaan, hyvin olen näiden kanssa pärjäillyt. Canon 550D on mielestäni tosi hyvä kamera aloittelijoille, suosittelen sitä ja muita sen läheisiä malleja. :)

  ReplyDelete