3 December 2011

Gingerbread




Hyvin köyhää mutta sitäkin onnellisempaa joulua minulle. :) Hain eilen kauan odotetun piparkakun putiikista hoiviini, suuri sydän ja kiitos synttärilahjakortille ja taidemyynnistä saaduille säästöille! Kiertelin ja kaartelin kahden vaihtoehdon välillä antaen lopulta intuition päättää jahkailevan järjen puolesta, enkä voisi olla valinnasta yhtään onnellisempi. Unelmalaukussa on mustaa kiiltoa ja mattaa sopivasssa suhteessa, somat piparkakkureunat ja napitukset, surrealismin ja fetissivivahteiden värittämä silkkivuori sekä piikkikorkoiset vetoketjuvetimet. Niistä on parhaat leipomukset tehty, ja onneksi tämä herkku kestää käytössä vuosia.



I don't really like sweets, but a gingerbread like this is the best kind of bakery! The perfect mixture of black matte and gloss, gingerbread-shaped details and cute buttons, surrealistic and fetish-tinted silk lining and high heeled zippers, there's not much more I could ask from my dream bag. Poor but very, very merry Christmas to me!

26 comments:

  1. Voin melkein haistaa tuon laukun laadukkuuden tietokoneen ruudun kautta. Sievä, mutta silti näppärän kokoisen olonen ja ryhdikäs.

    ReplyDelete
  2. You have showed a lot of Minna Parikka designs on your blog and I always thought theyve been awesome, as this bag. I'm going to be a fan of her design as well. Love the fabric inside the bag :)

    ReplyDelete
  3. Oiii, se on ihastuttava!

    Mun ja Coronan suhde meni katkolle kun sainkin yllättävän pakkomielteen Maxinesta.. Oli tarkoitus kotouttaa se tämän kuun alussa, mutta kyseinen summa meni uuden unelmien asuntoni vuokran maksuun - ei harmita ;)

    ReplyDelete
  4. Toi laukku on ehkä maailman kaunein. ♥__♥ En ole ikinä ollut brändi-ihmisiä, mutta tuon jos saisi niin...

    ReplyDelete
  5. Tuo laukku on kerrassaaan ihana. Ainoa syy miksen ole hankkinut neidin laukkua, on se että pelkäisin sen menevän heti pilalle käytössä :(

    ReplyDelete
  6. Kaunis tuo laukku tosiaan on:) Jos mulla joskus on varaa tohon laukkuun niin voisihan se ostaa......
    P.s.Kiitos kun myit Parikan Yvetet,hih:D Ovat hyvässä kodissa:-)

    lady-in-the-shadows.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Upea laukku! Diggaan enemmän kuin Maxinesta.

    ReplyDelete
  8. Oih, ihana! Mulle kanssa heti nyt! Olis ihan selkeästi laukun vaihdon paikka.

    ReplyDelete
  9. Just one thing to say: ♥♥♥

    ReplyDelete
  10. Sanoissasi on ihanaa taikaa, ja siksi tätä blogia on aina ilo lukea. <3 Ihana sanahelinä, kauniit kuvat upeasta tytöstä ja kainni nuo ihanat laukut, kengät ja vaatteet! Kiitos, piristät päiviäni. <3

    ReplyDelete
  11. Tuo on valloittava (kuten lähes kaikki Parikan tuotteet). ♥

    ReplyDelete
  12. Voi, tuo on niin söpö! Varmaan kätevämpi kuin Maxine, johon voi sulloa älyttömästi tavaraa ja sitten sieltä ei löydäkään mitään....

    ReplyDelete
  13. Hei, muistaakseni sinulla oli joskus jossain asukuvassa sellanen (musta valkoinen..?) camee kaulakoru, jossa oli naisen pääkallon kuva. Voisitko kertoa mikä nettikauppa se oli mistä olit korun hankkinut? :)

    ReplyDelete
  14. Casual-Gentleman: Laatu tuntuu kyllä hyppysissäkin, en voisi olla paljon onnellisempi tästä sijoituksesta. Toivottavasti kestääkin mun raisussa käytössä, odotan vähän kauhulla että minkä osan saan ensin tuhottua rymytessäni pitkin maita ja mantuja :D

    Linnea-maria: I assure you that these aren't paid commercials although I post about her designs quite often. :D And the fabric is truly gorgeous, it's designed by a Finnish designer called Inka Järvinen, you can take a closer look in her website if you like: http://inkajarvinen.com/

    Jenni L: Oi, onnea unelmien asunnosta! Ei tuollaisen kannatakaan harmittaa, mulla meni edellinen säästöerä sähkölaskun ja muiden laskujen kuittaamiseen niin se kismitti ehkä vähän enemmän. On se julmaa että pitää maksaa elämän realiteeteista kun paljon mieluummin tuhlaisi kenkiin ja laukkuihin. :D

    Maxinea mallailin kauan olalle mutta se viipotti miltei maassa kun kannattelin kyynärtaipeessa joten päädyin vaistolla näppärään Coronaan, sen kun olin alunperin varannutkin. Olen sen verran lyhyt että tuntui kuin olisin hukkunut Maxinen taakse, meitä ei vaan oltu luotu yhteen. :') Mut toivottavasti saat oman Maxine-neidin kotoutettua jossain vaiheessa!

    Sagu: Samaa mieltä, tuntuu nyt siltä ettei muita laukkuja tarvitsisikaan! (Paitsi kameralaukkua kun Coronaan ei harmi kyllä mahdu järkkäri jättiputkella.)

    Claudia: Thanks, it really is!

    Tanja Talvikettu: Eipä nuo heti pilalle mene jos ei joka kerta raahaa baariin mukanaan, näen kauhukuvia siitä että joku urpo kaataisi kaljaa tuon päälle.. Käytettäviksihän nämä on tarkoitettukin, alussa on kieltämättä vähän sellainen fiilis ettei uskalla koskeakaan mutta kohta jo viipottaa kaupungilla laukku olalla. :) Ja pikkunaarmut saa onneksi aina korjattua lankilla!

    Siiri: Aa, hyvä tietää että löysivät rakastavan kodin! Onnea uusista kengistä. :>

    Anonyymi: Kiitti! Munkin mielestä tämä menee Maxinen edelle, Corona tuntuu jotenkin kompaktin kokoiselta ja ryhdikkäämmältä kuin isosiskonsa.

    Tuuli: Siitä vain vaihtamaan! ;>

    Miss Twinkle: My thoughts exactly! :>

    Anonyymi: Voi kiitos aivan ihanan kauniista kommentista! ♥ Ihana kuulla jos olen piristänyt päiviäsi, toivottavasti onnistun sitä jatkossakin tekemään!

    Coraline: Kiitti, olen kyllä tosi onnellinen hankinnasta :)

    Nette: Kiitti, onhan se!

    Snowhyte: It truly is :)

    Anniina: On tämä kyllä hullun soma! Ainoa huono puoli on se ettei Coronaan mahdu järkkäriä mukaan, mutta toisaalta Maxine oli mulle ihan liian massiivinen kun tuntui että katoan sen taakse. Mutta sinne varmasti mahtuu koko elämä!

    Anonyymi: Kallocameo on Hyde's Vicen tekoa, ostin sen aikoinaan eBaysta. Toivottavasti löydät vielä omasi. :)

    ReplyDelete
  15. Apua, tuo laukku on kyllä yks unelma!^^<3 Upea kuin mikä, ja laatukin on omaa luokkaansa, todella hyvän sijoituksen teit.:)

    ReplyDelete
  16. http://www.restyle.pl/product-eng-764-Alice-from-wonderland-RABBIT-women-t-shirt-black.html

    Oletko nähnyt jo tämän? Tulit yllättäen tuosta heti mieleen :)

    ReplyDelete
  17. Vivian: Oli kyllä mainio sijoitus, ei kaduta tippaakaan! ^^

    Puf, olen juu, ihan kaunis Alice-printti. :) Restylelta vaan tuskin tilaan enää mitään kun laatu ei ollut mieluisaa minkä näkee kyllä hinnasta, ehkä pari t-paitaa voisin ostaa roller derbyä varten mutta tuskin sen enempää. Jokaisessa tuotteessa on ilmennyt joku todella ärsyttävä vika käyttämisen aikana..

    ReplyDelete
  18. Saitko muuten tuon laukun mukana sellaista säilytyslaatikkoa, jollaisen ennen sai laukkujen mukana?

    Itse vähän petyin kun Ginger lyötiin vain dustbagiin ja kassiin. Buu. Onneksi sille järjestyi oma parikkalaatikko muita teitä. Se bägi oli nimittäin kohtuullisen ruma säilytystarkoitukseen.

    ReplyDelete
  19. Jenni, mulla oli ihan sama, dustbag vaan päälle ja laukku paperikassiin. Itekin ihmettelin hiukan mutta eipä sille säilytyslaatikolle hirveästi tarvettakaan olis tullut. Pidän laukkua tuossa eteisen pikkutuolilla kun se on niin näppärä napata siitä mukaan. :)

    ReplyDelete
  20. Mua harmittaa vähän tuo laatikottomuus, kuitenkin on vuosikausien sijoitus ja laukkuakin tulee varmasti säilöttyä välillä pidempiä aikoja. Ainakin pikkulaukkuja. Tietty eri asia arkijuttujen kanssa. Olisi ollut kiva ja käytännöllinen ekstra.

    Rupeaa jännittämään, ettei Parikka vain ala lipsumaan näissä laatujutuissa. Mulle kävi Raqueleiden kanssa tällainen episodi; http://78revolutionsperminute.blogspot.com/2011/11/hassu-juttu.html

    ReplyDelete
  21. Pikkulaukkujen kohdalla se olis kyllä todella käytännöllinen, en haluaisi omaakaan (tulevaa) Gingeriä hukuttaa laukkuvuoren keskelle ilman suojaa. :/ Mut tosiaan kumma juttu miksei laatikkoa voi laittaa mukaan, laukkujen hinta kun on sellainen että kaikki tilpehöörit ottaisi ihan mieluusti mukaan.

    Kattelinkin sun blogista että mitäs helvettiä, noiden kenkien välinen ero on huomattava! Saman eron olen huomannut muissakin kengissä, esim.omat Custard-kenkäni ovat malliltaan ihan erilaiset kuin ne mitä myymälässä on nyt. Luulen että valmistajan vaihduttua on kenkien mallia saatettu muunnella jonkun verran, voi olla siis ihan suunniteltu juttu. Toki niitä oikeitakin valmistusvirheitä löytyy, huutarissa oli kerran Raquelit joiden toinen sydänaukko oli ihan selkeästi paljon pienempi. :D Mutta toivotaan ettei enempää lipsumisia tapahdu, sinänsä harmittaa jos hinnat kasvaa koko ajan mutta laadukkuus ei kasva niiden mukana.

    ReplyDelete
  22. I know this is an ancient post, but I am in love with this bag & debating getting it, but since I am in the USA I'd be buying sight-unseen: how is the quality, and how much stuff can you fit inside? I actually have a pair of wing shoes & the patent pink maxine, but I stupidly carried it as a uni bag & tore the handle after only 4 uses & the patent began to peel, so I'm a bit wary of potential quality issues. Thank so much!

    -Hannah
    ateliertovar.tumblr.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Hannah,

      I think this bag is of very good quality! All of my Minna Parikka designs have been great, but I'm aware that there have been some problems with the quality, mainly because the production country changed at some point.
      I've scratched this bag badly so many times and it still doesn't show, so it has gone through rough situations and still looks like almost new! It's MUCH smaller than Maxine, so you can only fit in your phone, wallet, some make-up, small calendar and keys. I've actually managed to squeeze my camera in too, but only with a tiny 50mm lens. :D

      Delete