12 December 2011

What should I photograph?

?

Sain yli vuosi sitten kontolleni valokuvaushaasteen, ja tuntuu että nyt on hyvä aika laittaa se vihdoin käyntiin! Haasteen ideana on vierittää luova ideapallo teille, armaat lukijat. Kertokaa mitä haluaisitte minun tallentavan kameran linssin lävitse, oli kyse sitten kaapin rakkaimmista kengistä, lempikirjan sykähdyttävimmästä kohtauksesta tai vaikkapa elokuvasta joka saa minut itkemään, mitä vain mielenne halajaa (tietyissä yksityisyyden rajoissa kuitenkin). Mielikuvituksen käyttö on hyvin suotavaa, pyrin toteuttamaan mahdollisimman monet toiveet tulvivina kuvapostauksina. Odotan innolla mitä kaikkea keksitte!



I got a photography challenge over a year ago, and it's high time to put it in action! The idea is to give the power to you, my dear readers. Tell me what you'd like to see through my camera, whether it's my favorite drink or a movie that makes me cry every time, whatever your heart desires (in certain boundaries of privacy, of course). I'll try to catch as many of those pictures as I can and post them little by little. Be sure to use your imagination!

42 comments:

  1. Kuvaa rumin vaatteesi tai mielestäsi rumin asukokonaisuus mitä vaatekaappisi sisällöstä saa! Olet aina niin huoliteltu ja kaunis, kiinnostaa tietää onko sulla lainkaan vaateluurankoja kaapissa :D

    ReplyDelete
  2. This picture is stunning!!

    The Bootlace

    http://www.schnuersenkelrolltreppentod.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. There are things I just look at and they remind me of something, and suddenly i feel totally happy and i have to smile.
    Please take a picture of the first thing that makes you happy tomorrow.
    Greetings from Austria
    Eva

    ReplyDelete
  4. Your favorite flowers and your favorite place in nature?

    ReplyDelete
  5. Kotisi sisustuksen yksityiskohdista, ellet koe sitä liian henkilökohtaisena :)

    ReplyDelete
  6. lempparimeikkilookit (: sun kasvoillas siis.

    ReplyDelete
  7. korut, huulipunat, lempi tuoksu

    ReplyDelete
  8. Melli: Hahaa, eiköhän tuolta kaappien pohjalta joku vanha verkkariluuranko löydy!

    Cherise, ei ole ollenkaan liian henkilökohtainen. Lähinnä tarkoitin sitä että jätän nakukuvat sun muut ihan suosiolla ottamatta. :)

    ReplyDelete
  9. I would love to see through your camera your Favorite place to be.

    ReplyDelete
  10. Vanhoja kuvia kuvia on aina hauska katsoa. Lempikirjasi kiinnostaisi myös. :)

    ReplyDelete
  11. Kauhea kankkunen!!

    ReplyDelete
  12. Dokumentoi yksi kokonainen vuorokautesi, kuljeta kameraasi kaikkialle ja tee päiväni kuvina- postaus. Tää ei tietenkään mielikuvitusta kauheasti tarvinnu, ku näitä on blogimaailmassa nähty monia, mutta haluaisin tosissani nähdä juuri sun päivän kulun. Lisäksi vanhat valokuvat ois ihan mahtavia, ois siistiä nähdä miltä näytit pienenä ja miten tyylisi on kehittynyt.

    ReplyDelete
  13. hello ♥ beautiful photo:)
    Give us also smaller make-up course:)or your favorite things:)

    ReplyDelete
  14. I'd love to see pictures of your place, maybe the living room? Your taste in furniture is just as great as your taste in clothes, so I'm really curious to see more than the glimpses I could catch from your photos so far :'D
    But if this is too intimate, I'd love to see some nature photography from you! :D

    ReplyDelete
  15. Tämä nyt on hyvin epämääräinen ja tulkinnanvarainen, mutta juuri sen takia voisi olla mielenkiintoista nähdä tulkintasi: jotain muinaista.

    ReplyDelete
  16. meikitön kuva!

    ReplyDelete
  17. No vaikkapas kuvia kodistasi,päivän syömisistäsi sekä ultimate haasteena:kuva itsestäsi karmeimmillaan eli ei meikkiä ei puvustusta ei valaistusta, siinäpä blogitaiteilijalle kuin blogitaiteilijalle haastetta kerrakseen ja ideana on todellakin näyttää pahimmiltaan, ei sillä lailla että muut saisivat sen kuvan että tuo on nyt se pahin mahdollinen, vaan pitäisi osata olla rehellinen itselleen.Sillä onhan näitä "tässä olen ihan kauheen näkönen ja ilman meikkiä, mutta oikeeasti mulla onkin vaan meikkivoidetta,ja kajaalia,ja ripsaria ja huulipunaa ja.."nähty jo ihan liika monesti:)

    ReplyDelete
  18. vinkkejä haasteeseen: kuvaa itseesi pahimmillaan
    1.ei meikkiä, ei kasvonpesua,ei photosoppia,ei hiustenlaittoa/värjäilyä yms.
    2.pukeudu vaatteisiin joita et ikimaaailmassa käyttäisi kotisi ulkopuolella julkisesti saatika kuvaisi ja julkaisia blogissasi,mutta jotka palvelevat kotona varsin hyvin
    3.kuvaa spontaanisti itsesi, miettimättä valaistusta ja poseerausta tai kasvosi ilmeitä
    4.älä valikoi kamerasta kuvaa joka onnistui sinusta parhaiten, katsoa saa vain että kuvasta saa selvää, eikä se ole sumuinen tai epäselvä
    5.julkaise kuva sellaisena kun se on ilman rajaamista, feidaamista yms photoshoppaamista
    6.ole rehellinen itsellesi, jos kuva jonka julkaiset on sinusta oikeasti todella kauhea,onneksi olkoon olet suoritunut haasteesta.Mikäli et noudattanut edellisiä neuvoja ja kuva on sinusta ehkä huono, muttei todellakaan pahin, valitettavasti et onnistunut selvittämään haastetta, ja kuva on parempi jättää julkaisematta kokonaan,koska tämän ideana ei ole näyttää lukioille sinusta huonoa kuvaa vaan haastaa itsesi olemaan rehellinen ja ylittämään aitoja.

    ReplyDelete
  19. What about your favourite place outdoors?

    ReplyDelete
  20. I have some ideas: 1.the contents of your bag, 2.your favourite ice-cream, 3.most beautiful animal on the Earth in your opinion, 4.favourite perfume, 5. the activity or action that you would like to try very much, but you didn't yet, 6.your style of handwriting, 7.fascinating (in your opinion) interior, 8. your nightdress or pajamas or one that you dream of, 9. picture, sculpture or any other kind of artwork that impressed you much last time, 10. your favourite book that you remember from childhood. 11. Place that you consider as romantic

    ReplyDelete
  21. Some pictures of your friends (that agree to participate) and stories behind your friendships.

    ReplyDelete
  22. Hihii mahtavaa! Mä aattelin antaa pari aihetta, jotka on aika abstrakteja. Näitähän voi ajatella tosi monella tavalla ja voit lähtee näiden kanssa ihan mihin suuntaan haluat :)

    Kuvaa:

    1. inspiraatio
    2. yhteys
    3. rakkaus

    ReplyDelete
  23. - maaginen luonto
    - kengät eri taustoissa
    - flow fiilikset
    - esteettisiä kuvia
    - paljon krumeluureja sisältäviä härpäkekuvia, inspiraatiokuvia

    ReplyDelete
  24. Oh that seems like a lot of fun! Maybe you can do something like 'your day in pictures' where you describe your day with pictures. Or... details you notice in life/your surroundings that perhaps others don't notice or you feel like sharing. :)

    ReplyDelete
  25. take pictures of something that inspires you (in everyday life)

    ReplyDelete
  26. Kirjahyllysi, lempiastiasi, rakkain esineesi, jokin asia/esine/lelu/tms lapsuudestasi, jääkaappisi ja käsilaukkusi sisältö (nää on jostain syystä aina hurjan hauskoja, sisäinen tirkistelijäni lienee pääsee valloilleen oikein kunnolla :D), asia, joka kodissasi ärsyttää sinua... Nämä nyt ainakin tulivat äkkiseltään mieleen.

    Tykkään muuten blogistasi ihan älyttömästi, joku aika sitten löysin tänne ja heti piti lukea koko blogi läpi. Sun tyyli on aiiivan ihana, ja sie ite oot niin nätti! :3 (äh, kuulostipa ärsyttävän mielistelevältä, mutta totta se vaan on...)

    ReplyDelete
  27. Vastakohtia ja erilaisuutta kuvina...?
    -kuvaa, mitä rakastat itsessäsi eniten, mistä vähiten pidät itsessäsi?
    -mistä pidät kodissasi eniten, mistä vähiten?
    -pukeudu/tekeydy ystäväksesi/tutuksesi joka on ulkoisesti/tyyliltään mahdollisimman erilainen kuin sinä
    -joku artisti, jota et voi sietää; käytä häntä pukeutumisen ja kuvaamisen inspiraationa
    -kun liikut ulkona, kuvaa mielestäsi epämiellyttäviä, rumia asioita

    ~Nameless soul~

    ReplyDelete
  28. Haluaisin kovasti vilauksia kirjahyllystä. :)

    ReplyDelete
  29. Kuvaa itsesi paikassa, joka on mielestäsi pelottava.

    ReplyDelete
  30. Itse stressaan todella helposti täysin arkisistakin asioista, joten ehdotukseni aiheeksi on paniikki. Mitkä asiat saavat sinut herkimmin totaalisen stressin ja paniikin valtaan, millainen olet paniikissa, mitä silloin teet, mikä auttaa...jne. Jotain mikä vain liittyy siihen kamalaan tunteeseen joka meillä kaikilla iskee joskus (=

    ReplyDelete
  31. Sarjakuvistasi ja kirjahyllystäsi olisi ihanaa nähdä vilaus! Ja jos muistan oikein, niin teillä taitaa olla elokuviakin ihan hyvin, joten leffahyllykin olisi hauska nähdä. :) Ja omaa taidettasi!

    ReplyDelete
  32. Lemppariasusteet. Maalauksiasi/muita kättesi töitä. Ja jotkut lumiset ulkokuvat olisivat ihania, koska tänne Helsinkiin ei vieläkään ole tullut lunta... nytkin sataa vain kaatamalla vettä :(

    ReplyDelete
  33. Komppaan ainakin paria huutelemalla sarjakuvien perään. Lisäksi linssin läpi olisi kiva nähdä kirjoja/teoksia, jotka ovat vaikuttaneet siihen mitä olet nyt :o

    ReplyDelete
  34. Lempparivaatteita/asukokonaisuuksia olisi mahtava nähdä, koruja samoin :) Myös edelläkin jo mainittuja maalauksia ja kättesi töitä olisi ilo katsella. Rakastuin niihin joskus blogissasi vilahtenisiin itse maalaamiisi pöllöihin! :D
    -Maira

    ReplyDelete
  35. Olisi mielenkiintoista nähdä miten tyylisi on kehittynyt vuosien varrella ja miltä olet näyttänyt kaksi, viisi tai kymmenen vuotta sitten.

    ReplyDelete
  36. Minua kiinnostaa ihmisten keittiöt! :)
    - Onko keittiössä jokin tietty asia joka on ahkerassa käytössä, esim. espressokeitin tai vanhanaikainen vaaka?
    - Olisi kiinnostavaa nähdä myös mimmoinen tyyli ja muotoilu sinua viehättää astioiden saralla, vai ovatko ne sekalainen kokoelma keramiikkaa elämän varrelta?
    - Mimmoisesta mukista useimmiten nautit teetä, ja suosikkiteesi?

    ReplyDelete
  37. Näytä meille valokuva, joka kertoo sinun ja miehesi välisestä rakkaudesta.

    ReplyDelete
  38. Hei toivoskelijat katsokaapa edelliset postaukset!Siellä oli mmm.kirjahyllystä kuvia.Ei nyt sellaisia kuvata taas mitä on jo nähny aijemminkin doh! >:O

    ReplyDelete
  39. Elokuva- ja musiikkihyllyn ehdottomat suosikit kiinnostaisivat minua. :)

    Muuten olen samoilla linjoilla muiden kanssa, varsinkin tuo päivä kuvina voisi olla ihan kiva!

    ReplyDelete
  40. How about something which is the most beautiful in Finland? Nature, weather, landscapes, snow, atmosphere and so on, anything you like.

    ReplyDelete
  41. päivän syömiset!koska oon ruokafriikki:)

    ReplyDelete