13 May 2012

-" Are you stoned or something..?" -"They tried stoning me, my dear. It did not work."


Parin vuoden odotus palkittiin perjantai-iltana, kun Tim Burtonin uusin lapsi Dark Shadows pamahti elokuvateattereihin! Asiasta piti postata jo aiemmin, mutta viikonloppu on ollut täynnä kivaa puuhailua derbytyttöjen kera. Tänään oli ylimääräistä aikaa ja sen tuloksena syntyikin tämä hämärä meikki, verenhimoisen Barnabas Collinsin inspiroimana tietenkin. Pidin hirveästi herran mykkäelokuvia kunnioittavasta maskeerauksesta ja väkersin meikkileikin lisäksi urpon otsiksenkin samaan henkeen, ihan vaan koska se on niin ihanan hoopo. Ja puolisokin vaati sitä. :D

BASE: Missha BB cream NO.13, StarGazer white powder (+ a touch of lipstick on the cheeks)
EYES: Sugarpill eyeshadows: Love+, Tako & Bulletproof, Red Cherry #20 lashes,
Dermosil mascara, Gosh eyebrow pencil

LIPS:  MAC  Hang-Up  cremesheen lipstick 


Ja vielä hyvin lyhyesti elokuvasta: mielestäni Dark Shadows hakkasi tietokone-efekteillä ja liiallisella muovisuudella pilatun Alice in Wonderlandin helposti. Ikuisena Burton-fanina ja optimistina toivoin vähän heikomman Burton-luomuksen jälkeen jotain parempaa, ja Dark Shadows olikin juuri sitä. Elokuva oli hyvin burtonmainen mutta silti raikkaan kepeä, 70-luvun tyyli ja soundtrack toivat soppaan mukavan uudenlaista maustetta. En ladannut liikaa odotuksia joten pettyäkään ei tarvinnut vaikkei teos mikään napakymppi ollutkaan, elokuva oli puhdasta silmäkarkkia ja hauskuutta enkä muuta odottanutkaan. :) Burtonin top 5-listalle tämä ei yllä millään mutta katsominen oli silti taattua nannaa, ja DVD eksyy ihan varmasti Burton-kirjastoon. (Muuttaisin muuten vaikka heti Collinwoodin kartanoon, huh mikä unelma!)

Oletteko jo käyneet katsomassa elokuvan, ja mitä olette mieltä?


 

Friday was the day that I (and so many other Burton fans) had waited for two years, the local premiere of Dark Shadows! I haven't been able to blog about this before since I've been B-U-S-Y with my derby girls. Anyhow, now I had some spare time and I made this make-up look, inspired by the lovely, bloodlusty Barnabas Collins. I really liked his silent era make-up and I threw in the goofy fringe just for the fun of it! And also because my love insisted on it, haha.

And briefly about the movie: in my opinion Dark Shadows was so much better than Alice in Wonderland, which was almost completely ruined with plastic computer-effects. This film was very burtonish yet somehow so fresh, the groovy 70's vibe was such a fun spice! And I'd move to the Collinwood mansion anytime, what a dream house. Dark Shadows wasn't the best work from Burton and it sure doesn't belong to the top 5, but it was very funny and visually gorgeous, nothing more than I anticipated so no dissappointment here. :) Have any of you checked it out yet, and what did you think? 

61 comments:

  1. haha oh wow! my first thought when i saw your picture was "dark shadows"! really great! love it :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh thanks so much! Happy to hear that :>

      Delete
  2. Hi I'm new to blogspot, and I've loved looking at your posts! You are soo beautiful! I need to learn how to do pale makeup like this, you look so amazing!

    I really want to see Dark Shadows but I havent decided if its worth going to the theater or just waiting for the DVD..

    ReplyDelete
    Replies
    1. You're so sweet, thank you! I think Dark Shadows was worth the movie ticket, but I'm sure many people will disagree. There's so many opinions, you might love it or hate it. But I hope you like it. :)

      Delete
  3. Mull taas oli odotukset taivaissa, joten sain pettyä :( Olisin halunnut synkemmän elokuvan. Mutta kuitenkin, upee meikki :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Höh, harmi kuulla että oli pettymys! Itse oikeastaan yllätyin leffan ajoittaisesta synkkyydestä kun odotin vain kepeää aivohömppää, joten ehkä siksi yllätyin positiivisesti. Eniten ehkä harmitti leffan loppuosan huono rytmitys ja tarinan aukot, mutta visuaalisesti oli mahtavaa katsottavaa. Ja kiitos kehuista :)

      Delete
  4. Hmm...Todella taidokas meikki sinulla, osaisinpa itsekin tehdä yhtä hienoja. Tosi ovela tuo 'feikki otsis'-juttu :D

    Kävin perjantaina katsomassa Dark Shadowsin, en pitänyt siitä yhtään, olin hyvin pettynyt sillä odotin Burton fanina elokuvalta paljon...Jopa Liisa Ihmemaassa ja Apinoiden planeetta ovat minusta parempia Burton elokuvia, vaikka tämän olisi pitänyt aihevalinnaallaan jne ylittää nuo edellä mainitut kuus nolla. Harmittaa oikein etten nauttinut elokuvasta oikeastaan yhtään, vaikka Helena Bonham-Carter olikin ihana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! Meikin olisi voinut tehdä paremminkin, mutta yleensä huitelen menemään niin fiiliksen mukaan ettei jaksanut nyhvätä. :)

      Tosi harmillista kuulla ettei leffa iskenyt! Mun mielestä Apinoiden planeetta on niin huono ettei edes kuulu Burtonin leffoihin, ja olenkin deletoinut sen hyllystä ja mielestä pois. Liisa Ihmemaassa sisälsi ihan hyviäkin juttuja ja teatterissa oli vielä tosi tunteikasta katsottavaa, mutta ai jumalauta kun myöhemmin katsoi DVD:ltä.. Siltä elokuvalta odotin eniten koskaan, kun luulin että Burton+Wonderland olisi jotain jumalten nektaria mutta ei sitten. :D Ja on muuten hauska kuulla eri mielipiteitä näistä elokuvista, yllätyin aika paljon että tykkäsit noista edellisistä enemmän kuin Dark Shadowsista!

      Delete
  5. Hah ihana otsis:D

    Olin eilen kattomassa Dark Shadowsia, ja vähän ristiriitaisin tuntein teatterista lähdin... Kuten sanoit, leffa oli nannaa silmille, mutta jotenkin jäi kaipaamaan jotain. Depp oli tottakai ihana kuten aina <3 Tuli tosin himo nähdä sitä alkuperäistä tv-sarjaa, sen verran mielenkiintoiselta oikeasti näytti!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuo oikea sarja lienee yhtä kaukana timmin versiosta kuin omena appelsiinista:O

      Delete
    2. Corday: Kiitti :D Ristiriitainen on aika hyvä sana kuvaamaan ensimmäisiä tunteita leffan jälkeen. Jotain siitä tosiaan jäi uupumaan, olisin ainakin toivonut vähän syvempää suhteenkehittelyä Barnabaksen ja sen Victoria-naikkosen välille. Jäi jotenkin niin ontoksi se puoli ja muutenkin leffan rytmityksen olisi voinut tehdä paljon paremmin, mutta silti elokuvasta jäi päällimmäisenä positiivinen fiilis. Ja muakin kiinnostaa nähdä alkuperäinen sarja!

      Anonyymi: Ai! Harmi ettei ole vielä päässyt sitä näkemään, mutta pakkohan tuotakin on katsastaa. Tykkään erilaisista tulkinnoista niin mielenkiinnolla odotan millainen sarja on. :)

      Delete
  6. I haven't seen the film yet but I love your make up here! The first pic is just stunning! xx

    http://styleexcess.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Miten kaunis paita! <3 Myö meinattiin ens viikolla käydä katsomassa tuo elokuva miehekkeen kanssa, pakko nähdä! Aika moni tuntuu tykänneen leffasta, joten toivotaan että se on todellakin hyvä. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paita kiittää! :> Toivottavasti leffa oli mieluinen!

      Delete
  8. Itse taas olin täysin järkyttynyt kun katsoin tuon Dark Shadowsin trailerin:Oolin että ooooh m yy goood, taas tällanen:( En ole corpse briden jälkeen tykkäillyt tim burtonin töistä.Jotenkin niin inhoan sitä mässäilyä tehosteilla.Tältä uudelta odotin aika paljon, koska dark shadows on arvostettu tv sarja(itse en le sitä kuitankaan nähnyt, mutta jonkun verran osasin odottaa uudelta leffalta sen perusteella mitä tiesin tuosta).Mutta mitä näin, suhteellinsen määrän kuluneita vitsejä ja jokseenkin kaupallisen tuntuisen kierrätys trailerin.Toki nyt täytyy myöntää etten ole nähnyt elokuvaa nii nen mene sanomaan että se olisi huono, mutta ensivaikutelma oli kylläkin.En tiedä uskallanko koskaan tuota katsoa:i
    Oma mieleni matkaisi mieluusti niihin beetlejuisen ja sleeby hollowin maailmoihin.ja oih jack skellingtoniin. tim tule takaisin! 8O

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trailereiden päätarkoituksena on olla viihteellisiä ja houkutella maksavia asiakkaita, kannattaa siis itse leffa jossain välissä kurkata. Voi olla että yllätyt positiivisesti! :)

      Burtonin vanhemmat työt on ehdottomasti enemmän munkin mieleen, mm. juurikin Beetlejuicen ja Sleepy Hollown kököt erikoisefektit on ihan mahtavia! <3 Kaikki ei taas ymmärrä niiden päälle, hassua että Burtonilla on kuulemma vielä nykyäänkin vaikeuksia saada Hollywoodin rahoituspomoja mukaan proggiksiin. Se porukka haluaa varmasti hienoja erikoistehosteita sun muuta, ikävä kyllä. Jospa Tim tekisi vielä joskus kunnon paluun vanhoille juurille, vaikka ymmärtäähän sen että aika ja miehen oma persoona muuttuu ja menee koko ajan eteenpäin. :)

      Delete
  9. Mulle tuo leffa ei ole mikään must see ainakaan vielä tällä hetkellä, vaikka tykkäänkin kovasti Burtonin töistä ja Depp nyt on vaan aina yhtä nam. En ole jotenkin yhtään innostunut tästä täydestä komedia-aspektista, joten jätän leffan vielä muhimaan, ainakin DVD:lle ilmestymiseen asti. Pistää väkisinkin mietityttämään moniko tuon kyseisen pätkän kävisi katsomassa, jos se EI olisi Burtonin ja Deppin yhteisproggis?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uskon että aika monikin! Mua alkaa jopa vähitellen väsyttämään se että Depp pitää raahata joka ikiseen Burton-leffaan, onhan se loistava näyttelijä ja ihanakin vielä mutta herran näyttelytapa on jo niin tunnistettava. Eli mulle tuo Burton+Depp yhtälö alkaa jo kohta olla miinuspuoli, tavallaan hauskaa että samat ystävykset on aina leffojen tekijöinä kun töihin tulee sellainen kaveriporukkafiilis, mutta MIKSI AINA samat tyypit. :D

      Delete
  10. great make up!

    what lipstick(s) were you using for this one?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks! :) I only used MAC's Hang-Up cremesheen lipstick.

      Delete
  11. Iiiiihana silmämeikki! Ja jännät huulet. Vielä en ole elokuviin ehtinyt, mutta juuri tänään äitienpäivä päivällisellä oma äitini yllätti minut ja vaati että lähden katsomaan kyseisen pätkän hänen kanssaan. Ihana äitini jaksaa aina yllättää...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitoksia! Huulissa oli tarkoituksena saada aikaan sellainen verta maistanut efekti, en tiedä sitten miten onnistui. :) Ja äidit on ihania, pitäisi taas mennä omankin äidin kanssa pitkästä aikaa leffaan!

      Delete
  12. Odotan todella paljon tuota leffaa ♥ Olet onnistunut täydellisesti Barnabas-lookissasi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos paljon! Toivottavasti pidät leffasta. :)

      Delete
  13. Ihanasti olet laittanut otsatukan! Itsekin olen kuullu että tuo Dark Shadows olisi hyvä leffa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti! Tällaista otsista on melkein mahdoton saada pysymään kuosissaan pitkään, mutta kesti onneksi edes kuvaamisen ajan. :)

      Delete
  14. Oi miten hieno Barnabas-look! Itse kävin viikonloppuna katsomassa leffan ja tykkäsin kyllä tosi paljon! Alice in Wonderland oli omalle kohdalle myös aikamoinen pettymys, joten oli kiva että Dark Shadows yllätti positiivisesti. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! :) Mukava kuulla että tykkäsit leffasta, mielipiteitä on kyllä niin laidasta laitaan. Alicen jälkeen oli todellakin omat odotukset aika alhaalla niin tuntui hyvältä yllättyä, toivottavasti seuraava leffa olisi vielä parempi!

      Delete
  15. I'll watch the movie on Wednesday! :)

    ReplyDelete
  16. voi ei toi otsis kruunaa kyllä kaiken! :--D haha oot ihana.

    ite olin aika pettynyt myös lissuun joten en uskaltanu oottaa tältäkään leffalta mitään, yllätyin siis ilosesti. :> olinkohan myös ainoa joka hieman pelkäsi sitä valkeatukkaista haamuleidiä, se oli niin creepy.... soundtrack oli musta myös aika loistava, oon fiilistelly koko viikonlopun sitä elokuvan loppubiisiä. *__*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi, kiitti! :D Meinasin mennä tällä tukalla ruokakauppaankin mut jänistin sitten.

      Ja ihana kuulla että yllätyit ilosesti! Soundtrack oli munkin mielestä tosi onnistunut, oon kuunnellut sitä aloitusbiisiä (Nights in White Satin) melkein repeatilla. En ole todellakaan mikään 70-luvun suurin fani mutta tuossa leffassa se toimi vaan niin hyvin, kun ei ole ehkä visuaalisesti ihan Burtonin ominta juttua. :)

      Delete
  17. Dear Zeus & few other gods.
    Woman you're perfect. Marry me.

    Makeup is really cool and the film-- well, not the best of Burton, but it was ok, and visually stunning as always.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment is so nice that I don't know how to reply! No one is perfect and I'll never get married, but still, thank you. <3

      Delete
  18. Itsellänihän tuo elokuva meni kyllä juurikin sinne Burtonin elokuvien kärkeen, tiedä sitten johtuuko siitä että se tosiaan seurasi sitä hieman heikompaa Alicea : )Ainakin nyt ekan katselukerran jälkeen olen ihan liekeissä siitä. Onneksi ei tarvitse enää olla huolissaan, kyllä herra vieläkin osaa : ) Tietysti Helenalla olisi voinut olla vähän isompi rooli...(tänne kun uppoaa kaikki missä vain vilahtaakin HBC) ; ) Ja tuossa ylempänä joku arvosteli elokuvaa trailerin perusteella, voin sanoa, että traileri antaa elokuvasta TÄYSIN vääränlaisen kuvan.
    Ja ihana look : )

    -Kaiku

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huh, menee kyllä mielipiteet ihan laidasta laitaan! Huippua lukea näitä kommentteja. :> Helenan ja monen muun hahmon osat jäi leffassa todella pikaisiksi, mieluusti olisin nähnut Michelle Pfeifferiakin enemmän. Tosin hahmoja oli niin montakin ettei suurta syvyyttä olisi pystynytkään kehittämään, jäi silti hitusen harmittamaan se ajoittainen onttous.

      Delete
  19. Ihana lukea positiivista kommenttia kyseisestä elokuvasta! :) Itse olen menossa katsomaan sitä huomenna, ja tämä huojensi huoliani Alice in Wonderlandin jälkeisistä. En nimittäin tykännyt siitä yhtään..
    Ja ihanat meikit, tuo otsatukka kruunaa kaiken! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon, sekä kehuista että haasteesta! :) Ja toivottavasti muuten pidit elokuvasta!

      Delete
  20. Ainiin, ja minulla on sinulle "hyvän mielen haaste" oman blogini puolella ;)

    ReplyDelete
  21. I just realized that you posted this on my b-day o.o"
    But anyways- wow, really ameazing(your makeup)!:3
    I saw the movie at sunday with my sister (as a birthday gift), and it was one of the funniest movies I've ever seen by Tim Burton~
    I think my favourite part of the movie was when Barnabas saw the McDonalds sign xD
    Hope you had a wonderful day C:
    -Much love from Dambi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Happy birthday! :) And thanks, I'm glad you liked the make-up. The McDonalds scene was one of my favs too, mostly because I despise the company in question and was very amused when it was displayed as the devil. :-D

      Delete
    2. Thank you so much C:! And you're very welcome! Your make-up is allways so beautiful and inspiring!
      And haha, yeh so true!xD

      Delete
  22. Ihanaa, en malta odottaa, että pääsen näkemään Dark Shadowsin! :) Haluiaisitko joskus tehdä postauksen omista Tim Burton suosikeista? Olisi kiva saada vähän lukea sun näkemyksiä ja mielipiteitä, vaikka postauksissasi on tullutkin ilmi pari suosikkiasi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mikäpä ettei, tosin mulla tuotanto jakautuu aika moneen osaan. Suosikkeja on niin monia ja erilaisista syistä, esim.Sleepy Hollow on mun mielestä elokuvana paras ja visuaalisesti kaunein, toisaalta Edward Scissorhands on koskettavin ja hahmona ylivoimainen. Mutta laitan mietintään! :)

      Delete
  23. Oh, vau! Olet kyllä niin upea! Elokuvaa ei ole tullut vielä nähtyä, mutta ehdottomasti katselulistalla!

    ReplyDelete
  24. Teidän talosta olis kiva saada postausta :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oon sellaisen joskus tehnytkin, mutta voisin ehkä valoittaa vähän enemmänkin. Tää meidän "talo" on vain hyvin pieni kaksio joten ihan hirveästi ei ole näytettävää. :D

      Delete
  25. Oh wow, you look amazing! I can not wait to see the movie! :) x

    ReplyDelete
  26. Minäkään, en odotannut elokuvalta mitään ja sain sitten paljon enemmän! Minusta elokuva oli aivan mahtava! :)! Siihen pitää suhtautua kepeästi! Siinähän oli kaikkea, kauhua, komediaa ja tietenkin Tim Burtonin omaperäistä tyyliä! Ja aivan huiput nuo sinun meikit!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihana kuulla että tykkäsit! :) Oon ihan samaa mieltä että leffaan kannattaa todellakin suhtautua kepeän huolettomasti, paljon mukavampaa katsoa. Ja kiitos paljon kehuista!

      Delete
  27. Aivan mahtava meikki, vaikka sun päällä näyttää mikä vaan hyvältä, olet pohjakaunis :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos paljon! Pohjakaunis on ihana sana :D

      Delete
  28. Odotan kovasti että pääsen katsomaan leffan :) Vielä enemmän odotan Burtonin 2013 ilmestyvää elokuva-versiota kirjasta Neiti Peregrinen koti eriskummallisille lapsille.. Sain kirjan suomennetun version tänään postissa ja synkät vintage-kuvat joita kirjassa on veivät minut kokonaan mukanaan. Takakannessa sanotaankin että se on tarina,jota ei koskaan unohda. En olis millään malttanut laskea sitä käsistä :)Vaikuttaa todella pelottavalta <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oiii miten ihmeessä tää on mennyt ohi mun tietoisuuden!! Pitää ehdottomasti ostaa tuo kirja ennen kuin leffa ilmestyy, en tiennyt yhtään tuosta Burtonin projektista. Kiitos tiedosta! ^^

      Delete
  29. Definitely dark shadows inspired Make-up is spot on wouldn't look out of place in the movie !!

    ReplyDelete
  30. Vau mikä meikki, mullekin tuli kyllä heti Dark Shadows-vibat kun näin ensimmäisen kuvan. :) Itsekin petyin Burtonin Liisaan, ja odotukset ei siksi ollut kovin korkealla tätä uusinta kohtaan. Ensimmäiset tunnelmat traileristakin oli vähän ristiriitaiset, olin melkein kauhuissani että voiko tämä olla hyvä. :D Mutta olen kyllä paljon huonommistakin elokuvista maksanut elokuvalipun hinnan, että mulle jäi kyllä sellainen olo, että tämä pitää ehkä ostaa omaksikin.

    Olisi kyllä kiva, jos Burton käyttäisi seuraavassa elokuvassaan pääosanäyttelijänä jotain muuta kuin Deppiä, vaikka hän onkin ihan taitava näyttelijä. Ikävä kyllä herran työskentely alkaa olemaan jo vähän maneerimaista samankaltaisissa rooleissa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! ^^

      Olen samaa mieltä tuosta Burton+Depp kombosta, kuten Misantrellalle tuolla ylempänä kommentoinkin. Depp on aivan ihana näyttelijä mutta maneerit tosiaan pysyy roolista toiseen aika samanlaisena, voin vaikka vannoa että Barnabaksen ilmeistä ja yhden kohdan horjumisesta paistoi Jack Sparrow läpi. Ihan ymmärrettävää toki että ihmisen omat ilmeet tulee näyttelemisessäkin esille, mutta alkaa vähän väsyttää kun samantyylisiä rooleja putkahtaa niin monta putkeen. Toivotaan että jatkossa tulee vähän enemmän vaihtelua Burtonin leffojen tekijäkaartin osalta :)

      Delete
  31. Olin ihan positiivisesti yllättynyt Dark Shadowsista, toki hömppää olin menossa katsomaan ja sellaista sainkin. En ole nähnyt Burton sovitusta Liisa ihmemaasta, mutta Apinoiden planeetan kylläkin. :P Musta toi oli parempi kuin Sweeney Todd - toki ehkä varmaan siksikin etten ole (sellaisten) musikaalien ystävä.

    Mutta Barnaby-look sopii sulle todella nätisti! Ihania kuvia!

    ReplyDelete