10 August 2012

Athena


A few weeks ago I placed an order on this mysterious pink box, and my dear sister brought it to me from the boutique when we met last week. These silver winged beauties were quietly nesting under the  sweet, pink silk papers, waiting to be unleashed and loved (under my feet, how contradictory!). I don't know about you, but I sometimes feel like the right shoes can make you create wonders and reach for more. These birdies are my power shoes, and worth every penny I invested in them.  

shoes by Minna Parikka

48 comments:

  1. Oi, aivan törkeän ihanat kengät. <3_______<3 tahtoo, vaikkei tyyliini sopisikaan :c

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tiedän tunteen! Oon karsinut paljon lähiaikoina pois kaapista juurikin noita ihanuuksia jotka ei vaan istu omaan tyyliin (mukaanlukien yhdet Parikan popot). Kannattaa aina hankkia sellasta mikä istuu itselle. :)

      Delete
  2. Siivet varpaissa pystyy ihan mihin tahansa. Ihanat kengät <3

    ReplyDelete
  3. What brand are they? Who made these lovelys?

    ReplyDelete
    Replies
    1. The shoes are Athena, by Minna Parikka. There's a link to her shop under the last pic. :)

      Delete
  4. wow! Amazingly beautiful! Is it alright if I post a link to this on my blog?

    ReplyDelete
  5. oi vitsi miten kauniit! :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Onhan ne! Tykkään erityisesti käyttää mustien sukkisten kanssa, kun näyttää siltä että jalkoihin on suoraan kasvanu siivet. :)

      Delete
  6. Replies
    1. Divine on kyllä hyvä sana kuvaamaan näitä! :>

      Delete
  7. They are simply beautiful quite special indeed! You must have the best Minna Parikka collection know to man.. or woman! ~♥~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmmm, I wouldn't know about that since I only have a few pairs, but I do enjoy my petite collection. <3 I bet that the best collection is in Nelliina's shoe closet, she must have dozens of Parikka's shoes. ;) http://www.olivialehti.fi/nelliinan-vaatehuone/tag/minna-parikka/

      Delete
  8. Wow, these are super hot! Big blove! :)

    ReplyDelete
  9. Oh my, they're fabulous! You'll walk on clouds wearing them ;-).

    ReplyDelete
    Replies
    1. It does feel like I do. ;) They're super comfy!

      Delete
  10. Amazing idea how to decorate shoes. Someday I will DIY this :)

    Anyway! I don't know whether you lurk retronaut, but I immediately thought about your interest in roller derby when I saw this pic: http://www.retronaut.co/2012/08/black-cats-roller-derby-woman-c-1800s/ Hope you find this amusing:)

    xoxo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks for the link, the photo is adorable! And a bit bewildering too. :D And I want those antique skates so much!

      Delete
  11. Ooooh aivan ihastuttavat. ♥

    ReplyDelete
  12. Ihhihhiii... minulle kolahti nuo samat postiluukusta hetki sitten. Ja taas mies sai hyvin syyn katsoa minua kuin mielipuolista. <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, meillä ei herra sano oikein muuta kuin hymyilee ja jopa kehuu! Kun toisen paheena on sähkökitarat niin ei onneksi jostain mun pienestä kenkäostoksesta kehtaa edes mainita. ;D

      Delete
    2. Se on tosi hyödyllistä kun molemmilla on omat "turhakkeensa". Mun miehellä se tarkoittaa kaiken maailman hifilaitteita. ;)

      Delete
  13. Mistä ihmeestä taiot opiskelijana rahaa kaikkiin omistamiisi Parikoihin? :O

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se on kuule hyvin pitkälti säästämis-ja priorisointikysymys. :> Kaikki Parikkani (paitsi laukku) on ostettu käytettyinä tai mukavalla alennuslapulla koristettuna, mulla ei myöskään ole lemmikkiä, asuntolainaa, lapsia enkä osta turhaa roskavaatetta ketjuliikkeistä, vaan mieluummin säästän ja sijoitan parempaan. Sivuduuneilla saan elämään opiskelijana vähän ylimääräistä tuloa ja sijoitan sitä sitten välillä näihin ihanuuksiin. Ei ole mikään mahdoton yhtälö! :)

      Delete
  14. sun kuvaa käyttää joku random profiilikuvana: http://www.fashiolista.com/style/rehrpj/

    ReplyDelete
  15. You made me discover that wonderful designer Minna Parikka. she makes a lot of beautiful things. Your shoes are so lovely, a little fairytale on heels! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. That's so wonderfully said! And I agree with that, some of her designs add a little pinch of fairytale in the day. :)

      Delete
  16. En tiä lähtikö mun aikaisempi kommentti ku sekoilin tän kirjautumisen kanssa.. mut sut on siis taas kaapattu.. http://emmamuerte.tumblr.com/post/29264058854

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti linkistä! Kuvavarkaille ei näy loppua, mutta vaikee tuota kaappailua on estääkään. :/ Harmittaa vaan noin tylyt tyypit ettei linkkiäkään viiti perään heittää, murr.

      Delete
  17. asutko sä joensuussa? löysin blogisi aivan äskettäin ja olin ihan hämmentynyt kun taisin nähdä sut tänään kaupungilla :D hihi, en uskaltautunut moikkaamaan koska sulla oli seuraa. :D jos nyt olit se

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oij ei mut on havaittu puolikuolleena ruoanhakureissulta :-D Asun siis juu Joensuussa ja olin siellä vielä tänään, mut tulin nyt takasin työpaikkakunnalle. Eli olin varmaan kyseessä jos hiihtelin aurinkolasit silmillä pitkänhuiskean herran kanssa! Mua saa kyllä tulla moikkaamaan jos joskus vielä bongaat. :)

      Delete
  18. May I ask you when you buy on the Internet where do you place your Minna Parikka shoes?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm.. in the shopping cart? :-D I'm sorry but I'm not sure what you mean!

      Delete