15 August 2012

Sixth Seal, Ninth Gate


So, I'm sure many of you know about my little tendency to get drawn to dark, occultic things like a moth to the flame. Books, films, art, you name it. Luckily my other half is equally interested in these matters, and the theme of our lazy Sunday is pretty much revealed in the photos.

I honestly can't count how many times I've seen the Ninth Gate, it sure isn't the greatest of films but I happen to enjoy it very much. :) (And not the least because of Johnny Depp!) It's the film we watch when all other film options seem to fail, never tiring of it's ambience and the book detective's gimmicks. I finally managed to start reading the original book, and I'm hooked already! Therefore my social skills are slowly dying in the coffee breaks at work, since I'm trying to spend all my extra 15 minutes disappearing between the pages of this story.


leggings ~ ACTUAL PAIN   /   jewelry  ~  Fashionology  /  mesh shirt  ~   Monki   /    shoes  ~ second hand


My love snapped the pics, thank you!

And oh, speaking of the Devil: you might have noticed my new long johns. :--D Oh my goat how much I wanted these, they were sold out for a long time and finally I got lucky! There was a time when I swore that I would never buy a pair of leggings, but these put some kind of a goatling spell on me. These pants go to my "tacky cool"-pile of clothing, in other words the slightly weird clothes that make me all giggly while wearing them. :D (Not that you could see any giggling in these photos though, apparently snapping photos of your underpants is serious business!)

74 comments:

  1. Kyseiset leggingsit tuli itsellekin hamstrattua pari kuukautta sitten. Ja leggingsvihaaja täälläkin.. Aivan törkeät, mutta pakkohan ne oli ostaa :D Avokki sanoo, että "taas sulla on nuo pitkät kalsarit jalassa".. Mutta kun on niin ylihienot! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Törkeät ja ylihienot, nuo sanat kuvaa näitä niin hyvin. :D Saatanakalsarit, jokanaisen unelmavaate!

      Delete
  2. Hmmm ajattelin just tänään että voisi katsoa (ties kuinka monennen kerran) Yhdeksännen portin, otan tämän merkkinä ja taidan katsoa ;) En itsekään ymmärrä mikä siinä leffassa viehättää niin paljon...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aikamoinen sattuma! Eipä tuota liian monta kertaa voikaan katsoa. :>

      Delete
  3. Kuolen kateuteen ton kirjan takia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maksoin siitä hurjat 1€ kirpparilla. :D Älä turhia kadehdi, tää on ihan vaan suomenkielinen peruspokkari ja näitä löytyy varmasti vielä kirjakaupoista.

      Delete
  4. Replies
    1. Eikös me kaikki olla. :) Mutta kiitos hirmusesti!

      Delete
  5. I love the last picture! It's really beautiful :)
    About the movie: It's also one of my favorite movies, but I haven't heard about the original book. What's the title?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you! ^^ The book's original title is "El Club Dumas" and it's written by Arturo Pérez-Reverte.

      Delete
  6. Ohhoh, nyt jäin kyllä hetkeksi sanattomaksi kun huomasin legginssit jalassasi, ihan heti en olisi sitä ihmettä uskonut näkeväni :D mutta mikäpä ei sun päällä hyvältä näyttäisi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :--D Vähän sama reaktio täällä, enpä olis uskonut! Pikkasen nauroin kun vetäisin ekaa kertaa jalkaan mutta vaihteluhan tunnetusti virkistää, eikä voi olla hymyilemättä kun pökät on niin hoopot ja huiput. Ja kiitos kehaisusta!

      Delete
  7. Piti oikein hieraista silmiä. : D Leggarit sinulla tuntuivat ajatuksena yhtä todennäköiseltä kuin... hyvin epätodennäköinen asia. Mutta hyvältähän ne näyttävät. :)
    Muutenkin olet taas niin kauniina. <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah! :D Enpä itsekään uskonut tän päivän koittavan, mutta tuntuu hyvältä vetää välillä näitä villejä kortteja vaatekaappiin. Ja kiitoksia kehuista! <3

      Delete
  8. OMG! I have been loooking every where for those leggings!!! Hvere did you bay them?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I bought them from Actual Pain's own website. :)

      Delete
  9. Mistä ihmeestä sie bongasit nuo leggarit? ö_ö eikös ne myyty vähän aika sitten loppuun vai oonko miä sokea..

    ReplyDelete
  10. hätiköin^ pikku googletus ja nehän on tulleet uudelleen myyntiin! thank godness, arvaa vaan kirosinko kun tajusin myöhästyneeni edellisellä kerralla.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harmitti itteänikin kun viime kerralla meni sivu suun, mutta onneksi tulivat uudelleen myyntiin ja bongasin vahingossa oikealla hetkellä. AP:n monet herkkuprintit tuntuu olevan jatkuvasti loppu, sen vuoksi jäi pari ihanaa paitaa nyt ostamatta sekä multa että mieheltä. :< Ehkä niitä pian tulisi!

      Delete
  11. I have seen pictures of those legging floating about the internet in the past but I had no idea what brand they were. They look totally and utterly bad-ass on you! I really like this style you have gone for in today's photos - I think a dagger would have not been so out of place!

    I too have a great love for all things occult, myths & legends - Especially books, they are a treasure trove of images, gory details and historical facts, quite enough to keep you mesmerised on a lazy Sunday afternoon!

    By the way - how do you get your curls to stay in like that?! I have long hair too and the weight of it doesn't seem to hold curl for too long! What is your secret? ~♥~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awww, thanks! My curling secret (if such a thing even exists) is heat protection spray, lots of hairspray and a Pearl Wand curler, it works like magic. But the weight of my hair does straighten the curls a bit after a few hours (and the roots rarely stay curly at all), so there's no special spells that could hold the hair in a tight curl for the whole day. In these pics the curls were already about five hours old. :)

      Delete
  12. Onhan noi nyt törkeen hienot kalsarit! Kai nyt voi sanoa että leginssit on saatanasta? törmäsin internetin syövereissä nahkapöksyihin joissa oli sama kuvio, samaiseen kohtaan aseteltuna, jääny mieleen muhittelemaan että joihinkin mustiin farkkupöksyihinkin tuo vois toimia kans

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, mustiin farkkuihin toimis varmaan jopa paremmin kuin näihin kalsareihin! Mutta onhan nää kalsongitkin kyllä ihan pirun mahtavat. :D

      Delete
  13. The leggings are amazing, but they seem to make your slim legs appear fatter. I don't mean that you're fat - you have a perfect, feminine figure, but these leggings would probably look good only on a very skinny person. But anyway, I love this outfit - it's casual yet very unique. Greetings :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I must admit that I agree on the first fact. There's some kind of an optical illusion that makes the thighs appear slightly larger than they actually are, but I don't mind at all! The important thing is that I enjoy wearing them. :)

      Delete
  14. Ah, Ninth Gate. Olen katsonut useamman kerran mutta edellisestä kerrasta onkin aikaa, ehkä voisin pian katsoa uudelleen. Tosin yleensä katsomisen jälkeen kuljen ympäriinsä olkalaukun kanssa kannellen kirjoja. Hassua miten sitä aina juuttuu elokuvien maailmaan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Totta! Nyt kun mainitsit niin tekisi mieli kaivaa olkalaukku kaapista esiin. Ja sieltähän pitää sitten tietysti löytyä kirjojen lisäksi Corson perinteinen Bols-pullo ja tupakkaa, vaikken poltakaan. :D

      Delete
  15. Seitsemäs sinet... ei kun kuva on upea. Rajaukset henkii wanhaa hollywoodlandia ja selkeästi kanavoit kirjan/filkan kohtalokkaita ja vahvoja naisia.

    Yhdeksäs portti oli itselle täydellinen sekoitus dekkaria ja okkultistista virettä. En tiedä oletko tutustunut muuten Pérez-Reverten tuotantoon, mutta itse petyin kun muut kirjat olivatkin viihteellisiä mutta tavanomaisia historiallisia romskuja, hohhoijaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Onhan se Seitsemäs sinettikin aika upea! Ja kaunis kiitos kuvakehuista :)

      En ole vielä ehtinyt muuhun tuotantoon tutustumaan, mutta avokki kertoi lukeneensa nuorempana pari muuta teosta herralta. Ja on ihan samaa mieltä sun kanssa, harmillista jos muut teokset ei yllä tämän tasolle.

      Delete
  16. Oot niin käsittämättömän upea ilmestys .. Ihan katseeksi käy kun oot noin kaunis ! ♥ Ja noi legginssit, ihanat !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos paljon <3 Mutta kadehtia ei kannata!

      Delete
  17. Itsekkin kuolasin noita housuja, korjaan pitkiksiä ^^.En kuitenkaan pystyisi pitämään noita, kuin hyvin pitkähkön paidan kanssa (ja sittenhan nuo kuviot peittyisivät kurjasti ja olisivat vain tavalliset legginssit) tai muuten tulisi ikävästi"kävelen peppu paljaana"-fiilis:D Tyyliin kaikki tuntuisivat näkevän joka kurvin yms. O.O Mutta ei tuo toisten päällä sitten siltä näytä kuitenkaan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se on varmaan pitkälti totuttelukysymys, kyllä mustakin tuntui ensin vähän siltä että nyt paljastaa liikaa. Mutta läpikuultavathan nämä ei ole, käy melkein housuista ja lyhyitten mekkojen/paitojen alta näkyy kuviokin! :)

      Delete
  18. Rakastan tuota elokuvaa. Melkein menee samalla viivalla Polanskin toisen mestariteoksen kanssa. Ei se tosiaan ole mitenkään päätähuimaavan nerokas ole, mutta jotenkin tuo utuinen tunnelma vain iskee niin hyvin. Ja ompa tuo okkulttistinen maailma itsellekkin jotenkin niin kiehtova, että jo siitä syystä nyt jo ainakin.:) P.s Kuolaan tuota sun asua <3.<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Polanskilla on kieltämättä erittäin hienoja leffoja, Rosemary's Baby kuuluu tämän ohella mun kauhuhenkisiin leffasuosikkeihin (kumpainenkaan ei ihan puhdasta kauhua mut sinnepäin). Tuo utuisuus on vaan niin hienoa Yhdeksännessä portissa, muutenkin tykkään paljon leffoista joissa tutkitaan jotain asiaa ja matkustellaan sen perässä. :>

      Ja iso kiitos asukehuista!

      Delete
  19. hahaa.. tiedän tuon tunteen kun ei tekis millään mieli laskea kirjaa käsistään.

    Ja nuo kuvat! Aijai kun ovat kauniita. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitoksia :) Jotkut kirjat imaisee heti mukaan ja ne tekee mieli ahmia, mutta hävettävän usein mulla jää joku kirja kesken kun unohdan vaan lukea.. Loistokirjat sen sijaan tulee luettua moneen kertaan!

      Delete
  20. hei! ootko nähny: Ransom Riggs: Neiti Peregrinen koti eriskummallisille lapsille -kirjan? siinä vois olla mielenkiintoisia kuvia sullekkin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heippa! On ollu jo pitkään lukulistalla mutten vieläkään ole muistanu hankkia opusta luettavaksi, vaikuttaa kyllä tosi hyvältä. Pitää piakkoin korjata tämä virhe! :>

      Delete
  21. Woah! Toiseksi viimeinen kuva kyllä salpasi hengityksen!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vau, kiitti kehuista! <3 Näytän siinä vaan kumman julmalta, mutta sopinee teemaan.

      Delete
    2. Ai jaa? Mun mielestä silmäsi ovat tuossa kuvassa kovinkin lempeät, vaikka meikki onkin kova. :)

      Delete
  22. oot upee nainen ! + ihanat kengät : )

    ReplyDelete
  23. Ohh noi legginsit ♥ Oon himoinnut pitkään mutta kalliit. Vai löysitkö jostain halvemmalla kuin 40 dollaria?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Onhan nuo aika hintavat ketjuliikkeisiin verrattuna, mutta ovat mielestäni niin tyyliltään kuin laadultaankin sen arvoiset. :) Eli pulitin sen hinnan millä Actual Pain niitä myy, ebaysta saattaa hyvällä tuurilla löytää halvemmallakin!

      Delete
  24. Itsekin olen tuon leffan sekä kirjan lukaissut :)
    Kauniita kuvia, ja jotenkin viehättävät nuo legginsit! Khih! Ihanat hiukset sinulla <3

    ReplyDelete
  25. Aika erilaista, mihin täällä ollaan totuttu, mutta komeaa kuitenkin! Tuo uusi (?) nenäkorusi on myöskin vinkeä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos, välillä on hyvä kokeilla jotain erilaista! Nenäkoru on yhtä vanha kuin reikäkin, käytin tuota tosi paljon alkuaikoina ja löysin sen nyt uudestaan. Tykkään siitä yksipalloisesta kuitenkin enemmän. :)

      Delete
  26. No nyt on kertakaekkisen truu iivil pöksyt. Pakko digata.

    ReplyDelete
  27. "Therefore my social skills are slowly dying in the coffee breaks at work, since I'm trying to spend all my extra 15 minutes disappearing between the pages of this story". You really made me laugh! That´s me! Being a bookworm, I must ask what edition do you have, the illustrations are to die for.

    Oh, and of course your outfit is very unique. Sometimes I also enjoy wearing clothing that makes me feel a little more "perverse", do you know what I mean? In this sense, you totally rocked it ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. It's just a basic paperback edition I think, the illustrations belong to the storyline so I'm sure they can be found in all editions. :) And thanks so much for the compliment! I know what you mean.

      Delete
  28. Ooooooo miten hienot kalsongit!

    ReplyDelete
  29. Aina yhtä hämmästyttävää kuinka joku voi olla noin pakahduttavan kaunis ja upea.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iiih, kiitos kamalasti! <3 Musta taas tuntuu aina yhtä hämmästyttävältä saada näin ihania kommentteja!

      Delete
  30. Näytät ihan supersankarilta. <3___<3

    ReplyDelete
  31. oooh Ninth Gate ♥ Se on yksi parhaista elokuvista ikinä, Johnny+Polanski+Wojciech Kilar= voittamaton kombinaatio!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hieno kombo, kieltämättä. :) Elokuvallisesti Yhdeksäs portti vois mun mielestä olla parempikin, mutta onhan se tunnelma ihan spesiaalia herkkua.

      Delete
  32. What a brilliant pair of leggings! :-)Really devilish :-D

    ReplyDelete
  33. Aijotko vaihtaa blogin kielen pysyvästi englanniksi? :--( Ei siinä muuten mitään, mutta tykkään kirjoitustyylistäsi, joka pääsee paremmin oikeuksinsa suomeksi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. En tee tästä mitään pysyvää ratkaisua, voin välillä suomeksikin kirjoittaa jos siltä tuntuu. :) Tällä hetkellä ei vaan ole aikaa eikä jaksamista tuplakieleen, ja nautin enemmän kirjoittaa englanniksi vaikkei kieli yhtä rikasta olisikaan.

      Delete
  34. Heh, google ohjasi minut tänne... olet kaunis!!

    ReplyDelete
  35. Eih, nuo samaiset tr00- leggingsit ovat kummitelleet mielessäni jo ajat, ja nyt näitä saa jälleen, kun melkein luovuin toivosta! Minkä koon valitsit näistä jos saan udella? Kun tuolla ovat ihmeellisesti pistetty, että xs- kokoa on, muttei siitä ole kokotietoa, mutta s-koko olisi tuon 0-2, mikä on muilla sivuilla sitten tuon xs samaisista leggareista! :D Äh. Olen kuitenkin 174cm, niin varmaan tuon inseamin mukaan valitsen ehkä, mutten halua löysiäkään, iik! Kauhea vuodatus mutta ovat sen verran kalliit että uskaltaisin kysyä :3 P.s. olet ihana <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saa udella! Otin M-koon ja se on harmikseni vähän väljä, vaikka luulin että mun tujakamman puoleiset reidet täyttäisi tuon koon helposti. Noi oli myös yllättävän pitkät mun lyhyehkölle varrelle, mut eipä se mitään haittaa! Luulen että S-koko voisi olla pituuden puolesta sulle hyvä, ja jos jää pikkasen väljäksi niin näitä saa helposti kavennettua sisäsaumasta. :) Toivottavasti saaat sopivat pöksyt!

      Ja kiitoksia <3

      Delete
  36. Oi kiitos kokovastauksesta, helpotti <3 Oot kultaa :)

    ReplyDelete
  37. Mahtavat pökät :)
    Jos oisin 10 vuotta nuorempi, hommaisin heti samanlaiset :)

    ReplyDelete