31 January 2013

Beyond the bones and the very dust of bones and the wind that would come to blow the dust away

dress ~ Poizen Industries / bird skull necklace ~ Fashionology / tights ~ Pamela Mann (Back Street) 
bracelets ~ Poizen Ind. + H&M mens / shoes & cardigan ~second hand


I never really had a major skull phase during my stormiest teenage years, so I took some of that back with this slight overdose of that certain anatomical bone formation. The skulls were pretty much hidden in lace and beads so it didn't feel like too much. :) I was mostly home working with my sketchpad, so I kept the outfit pretty casual. The shoes were a cheat though, there's no way in hell I'd use these heels in the icy skull-cracking roads that still lurk behind my doorstep!I got the top with a gift card I received for modelling for Poizen and other brands last month. "Will work for clothes" seems to be a modelling motto of mine, hehe! There's been a couple of lovely catalogue photoshoots lately, I'll try to fish the photos and make a post about them soon! Especially about some of the Vixxsin prints in this collection, since believe it or not, they were born from the lines that I drew. ♥ 

But that is a matter of another post, now I'll just wish you all a good night!

79 comments:

 1. On kyllä yks hienoimmista mekoista mitä oon nähny! Ja sopii sulle tosi hyvin.

  Ois kyllä mielenkiintoista nähdä kuvia sun nuoruusvuosilta :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Teinivuosilta ei hirveästi ole kuvia selvinnyt tähän päivään, ja oon ajatellut ne vähätkin jättää omiksi muistoikseni ja pitää ne menneisyydessä mihin ne kuuluukin. ;)

   Delete
 2. En tiedä kuinka paljon haluat paljastaa tatuointisuunnitelmistasi, mutta mielenkiinnosta kyselisin oletko ajatellut tehdä full sleeven/sleevet vai menetkö puhtaasti fiilispohjalta tatuointien sijoittelun suhteen?

  Itse olisin kovasti tatuointien perään myös omassa kehossani, mutta niitä en vain ole vielä saanut aikaiseksi hakkautettua omaan ihooni, sillä nimenomaan tuo sijoittelu on pitkään ollut se viimeinen jarruttava tekijä. En välittäisi omaa ihoani peittää laajoilta alueilta, mutta toisaalta pidän tatuoinneista nimenomaan yhtenäisinä kokonaisuuksina ja ihailen suunnattomasti juurikin esim. full sleevejä ihmisillä.

  Mikä dilemma! Toivottavasti saan päätettyä pian mikä silmääni täysin miellyttää, en malttaisi nimittäin yhtään enää odotella omia kipuhetkiä<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oon kyllä ajatellut nakuttaa käteen vielä runsaasti täytettä mutta en halua sen tarkemmin paljastaa mitä kaikkea. Olen aika fiilispohjainen ihminen niin en ihan itsekään vielä tiedä tarkasti mitä kaikkea on tulossa. :D Samanhenkistä tyyliä kuitenkin, ja muutamat kuvat on jo suunniteltuina. Tykkään ihan eniten tällaisista "patchwork"-sleeveistä, eli siitä että on paljon erilaisia kuvia jotka linkkiytyvät toisiinsa olematta liian yhtenäistä flow-kuvaa. Pidän siitä että kuvien välistä näkyy ihoa, tuntuu että kuvat jotenkin hengittää silloin. Ihailen kyllä suunnattomasti hyvin tehtyjä, sulavia sleevejä muiden ihmisten kohdalla, mutta en koe sen olevan ihan mun juttu. Haluan ennemminkin näyttää kuvakirjalta. :)

   Olen itse tosi tarkka siitä että kuva on millilleen siinä kohti mihin sen haluan. Sijoittelua kannattaa kyllä miettiä paljon, varsinkin jos tuntee että edessä voi olla sen suhteen potentiaalista katumusta, eikä muutenkaan kannata missään nimessä kiirehtiä tatskapäätösten kanssa. Ne tulee silloin kun tulee. :) Tosin ihmiset on hyvin erilaisia, jotkut ottaa hetken mielijohteesta ja jotkut miettii vuosia, kumpikin on mun mielestä hyvä tapa kunhan se vaan itselle sopii! Kyllä se dilemma siitä vielä sutviutuu, kannattaa rauhassa miettiä mikä on eniten se oma juttu. :)

   Delete
 3. Such a lovely outfit <3 really like this one :) and I'm very curious about the Vixxin stuff you designed O.o :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Leeri :) I designed a couple of prints, I hope to be able to post them soon! I just have really small pics of them at the moment so I'm waiting to get the larger ones.

   Delete
 4. Tuo mekko on kyllä ihana ! Oli se kerran kuvauksissa päällä ja ah. <3 Kesäksi olis aika unelma !

  <3 - n

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kävin Neeppunen äsken kattomassa BS:n sivuilta ja haha! Olin ihan huomaamattani yhdistäny samat sukkikset kun sulla on kuvassa. :D Ihanalta näyttää sun päällä tuo mekko, mutta mikäpä nyt ei näyttäisi!

   Mullakin tuli heti kesäfiilis tämä päällä, en malta odottaa että kesä tulee. <3

   Delete
 5. I thought about wearing heels out the other day myself and took one look at the steps and realized, nope not gonna happen. It's bitter out there! Your outfit is lovely, though. I first discovered that skull lace in a Betsey Johnson dress I bought and again in a cardigan. It's subtle yet cool at the same time. Plus, your dress is my favorite. Longer in back!

  I love your tattoos and make up. And, randomly, your floor boards. (Just had to throw that in there).

  Have a good weekend and good luck with your sketches!

  ReplyDelete
  Replies
  1. I agree, it's subtle and cool at the same time. And actually I do sometimes wear high heels in the winter (well, boots really), those heels in the pics are just a big no-no since it's challenging to walk in them even in summer, hehe.

   And thank you so much for your kind words! Hope you have a great weekend too. :)

   Delete
 6. You northern girls have to tell me the secret on how to use such a revealing dress with your freezing weather. I live in Portugal and I used wool jumpers all the time.

  Elegant and beautiful as always <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. I guess the North has steeled us. ;) Nah, the key word to everything is LAYERING. As in thick, light stockings underneath the transparent stockings, thigh high socks with everything, cardigans... all kinds of layering. But right now the temperature hovers somewhere around zero degrees, so naturally it's easier to wear lighter clothing now than in -30.

   Delete
 7. you look gorgeous! and I envy your hair so much :D

  ReplyDelete
 8. Love this outfit and your tattoos! :)

  ReplyDelete
 9. Miulla on samainen mekko, ja olen ihan totaalisen rakastunut siihen! Se eksyy päälle jatkuvasti.

  Siulta kysytään tätä varmaan jatkuvasti, mutta kiinnostaisi tietää, otatko kuvasi jonkun jalustan avulla vai onko siulla oma hovikuvaaja tms? :D Itselläni kun on jatkuvasti ongelmia saada tarkennus oikein jalustan kanssa, ja siun kuvat on aina upeita!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Otan noin 95% kuvistani itse, asukuvat tosiaan jalustan avulla. :) Mies tai joku ystävistäni kuitenkin auttelee silloin jos asukuvat on otettu ulkona.

   Delete
 10. Olet jälleen todella kaunis, minusta näistä (ja muistakin) kuvista välittyy itsensä hyväksyminen juuri oikealla tavalla.

  Ei liity tähän mitenkään, mutta mitä mieltä olet tällaisesta?

  https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/74

  Ymmärrän, jos et halua kommentoida. Minusta alkaisi olla jo aika antaa ihmisten itse päättää siitä, mitä he tekevät itselleen ja lopettaa hysterisointi. En siis kiellä haittavaikutuksia, tuskin mikään päihde on harmiton, mutta mielestäni jokaisella on oikeus valita, mitä omalle keholleen tekee.

  P.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! :)

   Voin mielipidettäni vähän aukaista vaikka mulla on kuitenkin lähtökohtaisesti hyvin kielteinen kanta huumeisiin, joten asia ei varsinaisesti kosketa mua. Mutta, en näe pilveä sen kummempana huumeena kuin tupakka. Kannabiksella on toki vakavia haittavaikutuksia joihinkin yksilöihin, mutta kyllä mun puolesta sen voisi laillistaa ainakin lääkekäyttöön sen suuren kivunlievitysominaisuuden vuoksi, erityisesti syöpäpotilaille. Olen samaa mieltä siitä että ihmisille pitäisi antaa jo vapaus tehdä omia valintojaan kehonsa suhteen, poliisivaltion hyysäyksen alla elely kun ei ole tervettä sekään.

   Kannabiksen kriminalisointi on myös aika tehotonta kun ihmiset kuitenkin tappavat itseään hurjan paljon enemmän tupakalla ja alkoholilla, eikä sitä voi millään kieltomerkeillä estää. Dekriminalisointi voisi siis toimia pilven kohdalla ja jopa karsia järjestäytynyttä rikollisuutta pois. Jos joku haluaa itseään myrkyttää niin siitä vaan, kunhan siitä ei koidu mitään haittaa muille ihmisille.

   Delete
  2. Kiitos mielipiteesi esille tuomisesta. Käsittääkseni alkoholi ja tupakka ovat myös WHO:n mielestä vaarallisempia aineita kuin kannabis, eikä kannabistakaan ole pakko käyttää polttamalla, myös syöminen on mahdollista. Minulla kannabis on auttanut masennukseen hyvin ja olen saanut sen avulla työkykyni takaisin.

   En suosittelisi mitään päihdettä kenellekään, totta kai on aina parempi, jos ei koe tarvitsevansa mitään.

   P.

   Delete
 11. Such a gorgeous dress. And I would die for that bracelet too!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks! No need to die for it, you can get it for just a few pounds. ;)

   Delete
 12. Sie oot todella kauniin ja siron näkönen näissä kuvissa! :)♥ Miulla on samainen mekko itelläkin, tuo on ihanan mallinen ja mukava päällä. ^^

  ReplyDelete
 13. The skull dress is a beauty! I love how it is longer in the back and shorter in the front and the lace pattern doesn't scream sculls either. I'm glad for you that you are able to get some modelling work and receive nice clothes :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. I love those sides in the dress too! And it's fun to do some modelling at times, I never even thought about doing it before I was asked. :)

   Delete
 14. Oletko ikinä esimerkiksi menettänyt työmahdollisuuksia tatuointiesi takia? Lähinnä ajattelin kun sinulla on tatuointeja myös käsissä ja ne on aika vaikea peittää. Miten tatuoijat muuten suhtautuivat sormitatuointeihisi? Olen käsittänyt että monilla tatuoijilla on periaate, että eivät tee tatuointeja kasvoihin tai kämmeniin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mun luottotatuoija tekee kyllä kämmeniin, onneksi! Ajattelin ottaa tulevaisuudessa vielä pari kuvaa sormiin ja kämmenselkääkin haluaisin värittää. :)

   Tatuoinnit on varmasti vielä nykyisinkin ongelmana monissa paikoissa, kuten kaupan kassalla ja muissa massaliikkeiden myyntihommissa, mutta en ole oikeastaan sellaisiin koskaan halunnutkaan. En halua työskennellä paikassa jossa mua ei hyväksytä sellaisena kuin olen, mun mielestä työssänsä pitää viihtyä. Olen toiminut aiemmin lähinnä graafisen alan tilaustöiden parissa ja hautaushommissa ja kummassakaan tatuoinnit eivät ole olleet probleemana. :)

   Delete
 15. Niin ihana mekko! Ja kokonaisuus on taas jotain todella kaunista <3

  ReplyDelete
 16. it is a fantastic dress. I love your style and this blog inspiring. A good weekend :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks so much! Hope you have a good weekend too :)

   Delete
 17. How did you get in touch with Poizen Industries for modeling? Asking, because "working for clothes" sounds good to me!
  The shoes are fantastic! Too bad you cannot wear them outside!

  ReplyDelete
  Replies
  1. I was simply asked to do some modelling for Vixxsin, and from that to other brands of the same company. I had never even thought about doing it before I was asked, but it's been fun! :)

   Delete
 18. Wonderful wonderful, the fact that you always find those great 2nd hand bargains, your outfit (as usual), your matte black naildesign and that you are somehow a designer. Yeah!

  ReplyDelete
 19. Aivan jäätävän ihana mekko! En itse välitä niinkään kalloista, mutta joissakin paikoissa se menee ja tuossa se on ehdottomasti UPEA! Näyttää melkein kuin olisi nahkainen mekko ja siinä pitsiä päällä, kiva efekti :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! Mulla tuli sama efekti mieleen tuosta kankaasta. :>

   Delete
 20. you are so beautiful! my eyes! MY EYES!

  ReplyDelete
 21. You look stunning, I adore the make up you had this day! <3
  Those skull bracelets are super cute!

  ReplyDelete
 22. Tunnustus: http://noradrenaline-photo.blogspot.fi/2013/02/a-blog-with-substance.html

  ReplyDelete
 23. Oon lukenut sun blogia vuosia ja olin vähän epäluuloinen, kun aloit kirjoittamaan englanniksi... mutta tihentynyt päivitystahti on mahtavuutta! Ps. milloin pidät taidenäyttelyn?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Uskon että monikin suomenkielinen oli ratkaisusta epäluuloinen, mutta se toimi parhaiten itselleni. :) Kiva kuulla että päivitystahdin kasvu on ilahduttanut! Tosin nyt tulee olemaan varmaan taas vähän hiljaisempaa kiireiden vuoksi..

   Omaan taidenäyttelyyn on vielä paaaljon aikaa, yritän keskittyä nyt koulusta valmistumiseen ja työkuvioihin. Mutta varmasti kerron täällä kun näyttelyn aika koittaa!

   Delete
 24. Good news... http://www.nydailynews.com/life-style/eu-ban-cosmetics-animal-testing-article-1.1253144

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yes it's good news indeed, but the bad news is that no one supervises if the companies test or not. :/ Or at least that's what I read from other sources. But I'm still happy about it, it's a victory of sorts in a long struggle!

   Delete
 25. Onpa ihana mekko kyllä :)

  Random kysymys: Teillä on jossain postauksissa näkynyt olevan paljon erilaisia pienehköjä tauluja seinillä ja mietin että naulaatko/ruuvaatko ne aina seinään vai käytätkö jotain kätevämpää (vähemmän jälkiä jättävää) metodia niiden kiinnitykseen ja jos niin mitä? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meillä on kiviseinät tässä kodissa, joten oon laittanut nuo pienemmät taulut seinään valkeilla taulukoukuilla. Ne ei maksa paljoa ja pysyy hyvin seinässä. :) Tosin niistä jää kolme pientä reikää, mutta ne saa helposti maalilla peittoon.

   Delete
 26. Very nice and perfect dress!!!

  ReplyDelete
 27. Vau, odotan innolla tuota Vixxsin kuvapostausta tänne! ^^
  Nuo tatuointisi on kyllä todella tyylikkäitä.. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on vaan parista valmiista tuotoksesta kuvia, laittelen varmaan sitten kun näen loputkin ja saan tallennettua ne kameralle. Eli voi mennä vähän aikaa ;) Ja kiitokset tatskakehuista!

   Delete
 28. Although i do love the shape of the dress, the padron of the lace it's not my cup of tea :P, but the idea overall appeals a lot to me.
  Either way i believe your motto it's quite the thing, I would probably ( if in the right shape ) won't see myself modeling for money, but for the brands i adore and in exchange of clothing , that would be other story :P
  Looking foward to see the rest
  Regards

  ReplyDelete
  Replies
  1. Modeling for money is ok too, but clothes are memories from the nice photoshoots so that's a little bonus. Both ways are fine with me :) I'll try to make a post about the pics soon!

   Delete
 29. Love this outfit and the dress! And a the little details! Your ouija tattoo is amazing, I love it! It's a amazing idea but I think I will be too afraid to wear it... (since I'm young, it's a fascination but it also scare me) (Sorry for my bad english ^^")

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! No need to be sorry for your English, I'm not a native speaker either. :) I love my ouija tattoo too, I know that many people find it a little bit frightening but the most important thing is that I feel good about it.

   Delete
 30. I can't get enough of your blog! You have great taste. :) It's nice to see someone else who only has black and grey tattoos (at least I haven't seen any on you with color unless I missed something). There are some wonderfully colorful tattoos out there but color is something I never plan on getting. I've always loved pen and ink drawings, charcoal, pencil sketches, etching, victorian book illustrations, etc.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh thank so much! You're right, I have only black&grey tattoos. You're a girl after my own heart, I'm also getting only black ink because I love the Victorian illustrations, ink drawings and such. :) I adore colour tattoos on other people but I would probably regret getting one myself.

   Delete
  2. Also I thought my eyes were playing tricks on me but it seems some of your tattoos migrated from one arm to the other in the first two photos. I bet somebody else mentioned this already, probably in your language! Graphic arts trickery?

   Delete
 31. You are pretty and beautiful in all the time... Love your bracelets and this awesome dress.

  Xoxo.

  ReplyDelete
 32. En voi muuta kun ihailla sun blogia :)
  Voisin lukee sun koko blogis alusta loppuun vaikka miljoona kertaa kyllästymättä siihen.Ja mahtavat tatuoinnit, oliski yhtä kaunis ja eleganttinen kun sä. :D

  ReplyDelete
 33. I've never seen skull shaped openwork before - The dress looks beautiful on you !

  I truly enjoy reading your posts and am honouring you and your wonderful blog with the 'Versatile Blogger Award'.
  You can read more here - http://www.my-haunted-attic.blogspot.co.uk/2013/02/the-versatile-blogger-award.html

  Have a lovely day : )

  ReplyDelete
  Replies
  1. I'm so happy to hear you enjoy my blog! Thank you for the award, I hope you have a lovely day too :)

   Delete
 34. Dear MothMouth, I can link you in my blog? In the menu "we love it!"

  ReplyDelete
 35. Ho! Tilasin samanlaisen mekon siskon valmistumisjuhliin :) odottelen sitä saapuvaksi ja toivon että se ehtii tulla :) tykästyi muihin pitsikalloihin ja hassuun takahelmahiipakkeeseen :)

  ReplyDelete
 36. Ho! Tilasin samanlaisen mekon siskon valmistumisjuhliin. Oottelen sitä saapuvaksi ja toivon että se ehtii tulla ennen sitä :) ihastuin mekon pitsikalloihin ja takahelmahiipakkeeseen. Epäilen kyllä nyt ku näin tuon sinun päällä ettei mekko oo miulla läheskään yhtä kiva :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ohopsis, nyt tuli tuplana! Mut eipä se haittaa. :D

   Ja mekko on ihan varmasti sun päällä yhtä kaunis, äläs höpötä! Toivottavasti ehtii ennen juhlia perille. :)

   Delete
 37. Suunnittelen tuon samaisen pääkallomekon ostamista. Millaista mitoitusta se on? Olen normaalisti kokoa M-L ja mietin että pitäisikö tilata jopa XL kun kuulemma Poizen Idustriesin vaatteet ovat aika pieniä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. On mun mielestä aika pientä mitoitusta ainakin tämä mekko, jos olisin tiennyt miten napakka rinnusten kohdalta (ja miten lyhyt!) S-koko on niin olisin varmasti ottanut kokoa suuremman. :) Kangas joustaa inasen, mutta ottaisin ehkä silti yhden koon ylöspäin siitä mitä yleensä käytät.

   Delete