6 July 2010

Orchids in Ruin

Sain vihdoin kauan odotetun ystävän, en ole vain aikaisemmin uskaltanut hakea sitä koska pelkään tuhoavani vahingossa sen kauniin elämän. Aion rakastaa ja suojella uutta rakastani kuin ystävää kuulukin, toivon vain ettei orkideani nuupahda näissä infernaalisten helteiden aallokoissa samalla tavalla kuin huoltajansa.Translation: I got a new friend, one that I've wanted for ages. I just hope I won't ruin it for good in this heat, got to keep my fingers crossed!

8 comments:

 1. Ghiih! Mistä noi sun tukkakukat on? :O Hillittömät!

  ReplyDelete
 2. Noora: Kukat on peräisin H&M:n koruosastolta, mutta myös esim.Anttilasta tai Tiimarista saa orkideoita, joista voi liiman ja pinnien avulla kyhätä hiuskoristeita. Helppoa, edullista ja kaunista :)

  ReplyDelete
 3. Itse ajattelin myös, että orkkideani kuolee käsissäni kun on kuulemma hankala kasvi, mutta se on ihastuttanut minua aina vain uudella kukinnolla jota myös äiti ihmettelee miten tässä onnistun ^^ saanko kysyä missä asut?

  ReplyDelete
 4. Huoh, blogger sekoilee jälleen ihan urakalla, ei julkaise mun kommentteja ja sitten julkaisee kaikki vanhat putkeen. Koittakaa kestää :D

  Anonyymi: Ihanaa, onkohan munkin kukalle samanlaista toivoa luvassa? ^^ Asustan tällä hetkellä Joensuussa.

  ReplyDelete
 5. Oi, rakastan orkideoita. Kiistatta kauneimpia kukkia. <3

  ReplyDelete
 6. Olen tehnyt Tiimarin kukista pinnejä itselleni, mutta noi näytti niin aidoilta että suu vähän loksahti auki :D Seurailen siis tilannetta helmien varalta.

  ReplyDelete
 7. Mä ostin joskus orkidean ja se meni nuutumaan ja kuolemaan. Tyhmää.

  Toivon sun orkidealle pitkää ikää :)

  ReplyDelete
 8. Kuisku: Minä myös, orkideat ovat mielettömän kauniita ♥

  Noora: Hih :D Toivottavasti löydät!

  Marianne: Voih, ne on niin hauraita ja elävät aivan miten tahtovat, hyvästä hoidosta huolimatta menehtyvät helposti. Ja kiitos, toivotaan parhainta! ^^

  ReplyDelete