29 July 2010

Putting The Damage On

Viikko on valunut taas pikavauhdilla ohi. Viime perjantaina minun olisi pitänyt istua junassa kohti Poria, silmät onnesta loistaen ja kultainen lippu kädessä. Sen sijaan nojailin lapionvarteen, mieli mustana ja Tori Amos kuulokkeista kaikuen, lippukin oli jo uuden omistajan kätösissä eikä minulla mitään toivoa keikalle pääsemisestä. Onnellisia olette te, jotka keikan nyt kokivat, mutta onneksi Tori tulee varmasti vielä uudestaan Suomeen. Toivon ainakin niin ♥


Mieltä ovat vastapainona sulostuttaneet mm.vegaanisten vohveleiden, suklaasoijajäätelön ja lapsuuteni Irvikissa-henkisessä teepannussa haudutetun mangoteen ihanat aromit, sekä rakkaan kanssa vietetyt pari päivää (jotka menivät aivan liian nopeasti!). Ihmettelen aina yhtä paljon kuinka yksi ihminen saa arjenkin tuntumaan minilomalta.


Muuten päivät ovat kuluneet hautakivien, pölynkatkuisen maan, tulisen auringon ja raskaan työn merkeissä. Seitsemän tunnin työpäivät näiden helteiden alla laukaisevat uskomattoman väsymyksen koko loppupäiväksi, nettiyhteyskin pätkii täällä jumalten selän takana joten päivittäminen on hiukan tavallista hankalampaa. Kuumuuden painostuksessa kaipaan jo pimenevien iltojen viileyttä, pehmeän, mustan sametin tuntua iholla, saappaiden ja korsettien nyörityksiä sekä sateenvarjoja. Syksy, tule jo pian!


Translation: During this silent week I've mourned after the gig of Tori Amos that I sadly had to pass, worked real hard at the graveyard under the boiling sun and struggled with our internet connection. I've also eaten half a dozen vegan waffles, sipped mango tea from my childhood's Cheshire Cat-wibed teapot and spent a few lovely days with my love. Pros and cons have been quite equal this week, but I simply can not stand this heat. Autumn, please come quickly!

15 comments:

 1. Ohoh, mullakin on yksi tuollainen kissakuppi! :D
  Oon saanut sen kaverilta enkä tiennytkään, että siitä sarjasta on tuollainen teepannukin olemassa. :)

  ReplyDelete
 2. Tori oli aivan ihana (blogissani enemmän juttua, jos keikkamasennukseltasi pystyt lukea), mutta uskon, että häntä tullaan näkemään Suomessa jatkossakin :) Ja silloin toivottavasti omalla keikalla esimerkiksi Helsingin kulttuuritalolla! Se olisi niin oiva paikka.

  ReplyDelete
 3. You look gorgeous! And that cat-teapot is so cute :D.

  ReplyDelete
 4. Mukavaa eloa sinne hautoihin!

  Sulle käy kyllä älyn hyvin punainen, oot aika kissa :)

  ReplyDelete
 5. Keppi: Ihana tietää että näitä löytyy muualtakin! Voisi kerätä kunnon kissalauman :)

  bubble: Voi Tori ♥ Mulle tuli vaan hyvä mieli kun katselin sun kuvia, harmi vain että keikka oli jäänyt niin lyhyeksi. Festarikeikat nyt on aina mitä on, eli ensi kerralla toiveissa on ihan kunnollinen konsertti.

  Becky: Oh, thank you so much! ^^ I love that teapot, I hope it never ever breaks so that I can inherit it :D

  Marianne: Hih, ja kiitos kovasti! Punainen luo kyllä aikamoisen Lumikki-efektin päälle, mutta kaipaan nopeasti takaisin mustan pariin. Paita on muuten äidin vaatekaapista, sieltä löytyy vaikka mitä :)

  ReplyDelete
 6. Hei mitä ihmettä! Mulla on tollainen kissakuppi kanssa! Oon saanut sen joskus lapsena, eli on vaaaaanha. Tai no en nyt ihan satavarma oo, minkä ikäisenä, enkä ees, että mistä oon saanut, mutta joka tapauksessa toi on ollut mulla "aina". Osaatko yhtään kertoa, mistä on kyse noissa kupeissa, minkä valmistamia, suunnittelemia, häh? :D en yhtään osannut odottaa törmääväni kokonaiseen pesueeseen, pannukin vielä!

  ReplyDelete
 7. Kyllä Torin on PAKKO tulla Suomeen vielä ihan omalle, kokopitkälle keikalle :)

  ReplyDelete
 8. Anonyymi: Minäkin olin ihan pieni natiainen näiden ilmestyessä kotitalouteen, eli tosiaan vanha sarja kyseessä! Nyt ei tule yhtään mieleen mistä nuo on kotoisin, mut voin yrittää etsiä tietoa noista jahka menen takaisin lapsuudenkotiin.

  ravenwaves: No kyllä, universumi ei saa olla niin ilkeä ettei tuo toive toteudu! :)

  ReplyDelete
 9. Siis sä olet ihan tajuttoman jumalaisen kaunis noissa kahdessa ylimmässä kuvassa. Ooooooh :D Red lips! <3

  ReplyDelete
 10. täydellinen toi kisukannu ja kupit. : )

  ReplyDelete
 11. Mirette: No olen kyllä ihan tajuttoman jumalaisen otettu moisesta kehusta! Kiitos :) ♥

  aba: Hih, kiitoksia :>

  ReplyDelete
 12. beautiful photographs!! the dress and makeup looks perfect.
  (btw every sunday i eat tons of organic strawberry waffle)

  ReplyDelete
 13. Thank you so much! ♥ And organic strawberry waffles sound absolutely delicious! Do you use a recipe or do you buy them somewhere?

  ReplyDelete