2 August 2010

Clear hearts, grey flowers

  
Lip Service skirt: huuto.net
earrings: huuto.net
cameo stay-ups: ebay
girdles: drift store & lindex


Hykertelen tyytyväisyyttä pienen budjetin metsästyssaalista kohtaan, jonka olen haalinut parin viime viikon aikana. Ainakin minusta kahden vintage-sukkanauhavyön (ja yhden uuden) löytäminen parilla eurolla, sydänkorvakorut ja cameosukat sekä Lipin raitahame alle parillakympillä ovat hyviksi löydöiksi kutsumisen arvoisia! Lompakkoni harmiksi etsy ja ebay kuiskailevat koko ajan uusista, aivan liian ihanista houkutuksista, pelkään pahoin olevani palkkapäivänä tuhoon tuomittu.

___________________________________

Translation: Some new findings I've come across lately, mostly second hand. I keep bumping into such many lovely things and can't really afford them in this financial situation. When the pay day comes, I'm very likely doomed!

11 comments:

 1. Aivan tajuttoman hurmaava tuo Lipin hame! *drooooool* :PP

  ReplyDelete
 2. Mikä hame! Uskomattoman kaunis! ♥

  ReplyDelete
 3. Ihana hame <3 olen tuota hametta yrittänyt metsästää siitä asti, kun ostin saman malliston caprihousut, ihanaa pystyraitaa. Onnekas.

  ReplyDelete
 4. Great finds, yay for second-hand shopping! Especially that skirt, it's very beautiful.

  Becky (I'll be following you with this new account, I made my own blog :-))

  ReplyDelete
 5. Voi, miten hienoja löytöjä! <3____<3
  Erityisesti nuo sukat ovat mieleeni, cameokuumeeni kasvoi entisestään.:3

  ReplyDelete
 6. Ei voi mitään, pakko nyt kompata muita: tuo hame on ihanaIHANAIHANA! Hirveä rakkaus pystyraitaisiin vaatteisiin iskenyt ihan yhtäkkisesti. Löytäisipä kivoja halvalla.

  ReplyDelete
 7. Kauniita löytöjä! Kelpaisi tuo hame munkin kaappiini.:)

  ReplyDelete
 8. Hyviä löytöjä! Etenki noi vintage-sukkanauhavyöt! Ite oon kans löytäny muutaman tommosen kirpparilta ihan naurettavan halpaan hintaan :3

  ReplyDelete
 9. Countess Báthory: Hih, älä nyt lattialle asti kuolaa ;) Minäkin pidän siitä hurjasti, pienen kavennusoperaation jälkeen istuu ylle kuin nakutettu.

  Maria: Kiitos :>

  Positiivinenpakana: Oi, caprit ovat varmasti myös ihanat! Lipin vanhat mallistot miellyttää mua uusia enemmän, ekat Psycho Circus-vaatteet kuuluu ehdottomiin suosikkeihini. Harmi vain kun vanhempia mallistoja ei vaan löydy niin paljon, ainakaan oikeassa koossa. Toivottavasti kuitenkin löydät tuon hameen joskus :)

  Dial V for Vintage: Congrats Becky! ^^ And thank you, second hand shopping is the best kind of shopping!

  Johanna: Voi kiitos, cameot on aina ollut kovasti mieleeni. Anna tuon kuumeen vain kasvaa, klassikkokorut eivät ole koskaan huono sijoitus :)

  Emmy: Kiitos kiitos! Pystyraita on parhain kuosi, ei varmaan yllätä minun suusta sanottuna :D

  Vivien: Kiitos, ja samanlainen hame löytyy varmasti joskus jahka ebay:ta penkoo :>

  Laura Sofia Koski: Kiitos, mehevä on muuten aika oiva sana!

  Laura: Kiitoksia ^^ Ne menee tosi useasti nenän edestä mutta kerrankin olin oikealla kirpparilla oikeaan aikaan, hurraa! Rakastan ja rohmuan sukkanauhavöitä, varsinkin vintage-malliset on sydäntä lähellä ♥

  ReplyDelete
 10. They have no more this model of skirt in stock on Lip service, I am afraid that they do not produce him any more. I am Desperate T_T

  ReplyDelete