5 August 2010

Monster Mash!

Alati pimenevien iltojen sulostuttajana on tällä viikolla ollut vuorollaan jokainen tämän kokoelman asukas (paitsi monsieur Dracula, joka on veljelläni lainassa). Itse kokoelman lainasin toisen veljeni avokilta, sillä en harmikseni ole vieläkään löytänyt omaa pakettia hyllyni täytteeksi, ainakaan budjettiini istuvalla summalla. Heitän toivoni divareiden edulliseen tarjontaan, mutta sillä aikaa tyydyn lainauksen voimaan.


Pari elokuvaa on vielä tällä erää katsomatta, joten popcornikulho syliin, huone pimeäksi ja uppoutuminen tuttujen monstereiden taikaan jatkukoon! Näistä herkuista ei voi saada kyllikseen, jonka tietää varmasti jokainen samaisiin elokuviin uponnut. Onko joku monsteri sinun mielestäsi ylitse muiden? :)Translation: I've watched old and beloved horror movies each evening this week, you can't get enough of their magic, don't you think? Do you have a personal favourite amongst the monsters?

10 comments:

 1. Dracula vain on paras! Oopperan kummitus tulee hyvänä kakkosena. Itse turvaudun Anne Ricen kirjoihin näin iltojen pimetessä.

  ReplyDelete
 2. Itselläni on tarkoituksena kerätä myös tuo koko kokoelma, nyt hyllystä tosin löytyy vasta pari leffaa, mutta eiköhän noi loputkin löydy kun jaksaa vain etsiä. :)
  Mutta Bride Of Frankestein on ainakin tämänhetkinen lemppari!

  ReplyDelete
 3. Tuota boksia eri variaation on saanut Anttilasta ihan naurettavan halvalla. Uskoisin, että cdon voisi ehkä myös auttaa asiaa. Ja toisaalta, divarit kyllä piilottelevat noita myös. Dracula oli toki ensimmäinen suosikki, mutta myöhemmin ihastuin Frankensteiniin - ja sillä tiellä ollaan. Toisaalta tuo Karloffin tähdittämä Muumiokin on kerrassaan ihastuttava.

  ReplyDelete
 4. I own most of the DVD of this collestion, that's a good one :D.
  I think that my favourite is "The Bride of Frankenstein": it's a very beautiful and sensitive movie.

  ReplyDelete
 5. Classics! I think my favourite is Dracula... and The Bride of Frankenstein.

  ReplyDelete
 6. Hei toi on mun, ei veljesi. Veljes ei oo ees nähny noit :)

  ReplyDelete
 7. Chloé C: Mm, Dracula ♥ Kirjoihin onkin paras upottautua syksyn tullessa, monta opusta odottaa hyllyssä lukemista.

  Vampiric: Aa, niitäkö on myyty ihan erikseenkin? Kokoelmina vaan olen nähnyt! Ja Bride of Frankenstein on loistava.

  Annabel: Muistan kun niitä oli joskus Anttilassa mutten kerennyt napata omaa ennen kuin katosivat, olivat tosiaan huiman edullisia. Mulla Frankenstein (ja morsian) ja Dracula käyvät aika tiukkaa kädenvääntöä suosikin paikasta, tosin kaikki nuo elokuvat ovat omalla tavallaan parhaita :>

  A.: It is indeed, such many beautiful scenes and details!

  Dial V for Vintage: Very good choices! (As they all are)

  Marianne: Voi himputti, anteeksi! Virhe korjattu heti! :)

  ReplyDelete
 8. Juu mä olen ainakin omani löytänyt erikseen. :) Ainakin anttilassa olen nähnyt niitä myytävän, ja sieltä omanikin löysin, mutta valitettavasti niitä ei ole sielläkään taas pitkään aikaan näkynyt :/

  ReplyDelete
 9. Hih, pitkästä aikaa bloggerin parissa! Terveisiä Saksasta :>

  Mulla on sellainen vihreä jättiboksi, joka sisältää nuo leffat sekä kolme kivaa pikku patsasta (Dracula, Frankensteinin hirviö ja Wolfman). Se on ehdottomasti yksi mun rakkaimmista aarteista<3

  Itse yllätyin melkoisesti kun Frankensteinin morsian oli niin mainio, samaa kun ei voi sanoa esim. Draculan jatko-osista vaikka nekin ovat toki ihan sympaattisia. Kaikkia leffoja en tuosta boksista ole edes vielä ehtinyt katsoa, mutta juurikin tuo Frankensteinin morsio on ehdoton suosikki Dracula-klassikon ohella.

  ReplyDelete
 10. Spookshow Baby: Hoffentlich Du hast Spaß im Berlin! :) (hohhoo, montakohan virhettä vanha saksantaitoni tekikään)

  Nuo patsaat sisältävät boksit ovat aika usein korkeissa hinnoissa, sellainen olisi kuitenkin ihana lisäys dvd-torniin. Minä taas yllätyin kuinka monen lukijan suosikkeihin Bride of Frankenstein lukeutuu, jatko-osaksi se on kieltämättä mainio (varsinkin se miniatyyri-ihmisten kohtaus on upea). Draculan jatko-osat on tosiaan aika hupaisia!

  ReplyDelete