7 August 2010

Skeleton Key Dress

Viikonloppuloma Joensuun kotona sai pehmeän laskun, kun pöydällä odotti samettinen paketti. Paketista kuoriutuneen mekon tumma samettipinta istuu syksyn odotteluun kuin nakutettu, eikä avainyksityiskohta jätä avainkeräilijää ollenkaan kylmäksi :) Pulitin kaunokaisesta vain 26 puntaa, joten myös kukkaro hymyilee!

Skeleton Key Dress by Lip Service

Illalla pääsimme vihdoin katsomaan kauan odotetun Inceptionin, joka oli maineensa arvoinen kullassa. Harvoin noin suuri budjetti ja suuri sydän kohtaavat tällä tavoin! Romahtavat unimaisemat, unen ja todellisuuden sekoittuminen ja uskomaton visuaalinen tulitus saivat pääni pyörälle koko illaksi. Unen ja todellisuuden rajamaiden erottaminen on muutenkin välillä niin hankalaa, Inception teki siitä hetkeksi vielä vaikeampaa.

___________________________________

Translation: My weekend started very softly with a velvety package from ebay. Love the velvet, love the keys, love the ruffles! :) And something else to love emerged when we finally went to see Inception. To see dreams collapsing and entwining with reality in a wonderful mixture was something that made my head quite dizzy!

15 comments:

 1. Oi, tuo mekko on niin kaunis ja istuu sinulle tosi hyvin! <3 Itekkin tykkäsin Inceptionista kovasti. Paras elokuva pitkään aikaan. :>

  ReplyDelete
 2. Ooh mikä kokonaisuus. Ei kenelläkään voi olla noin hyvä maku vaatteiden ja sisustuksen suhteen!

  ReplyDelete
 3. Kaunis mekko! *_* Siulla on neitiseni erittäin hyvä maku :)

  ReplyDelete
 4. Upea mekko!
  Ja tuo ratkaisi asian, nyt minunkin pitää mennä katsomaan Inception :)

  -Kaiku

  ReplyDelete
 5. Lovely dress! And 'Inception' is such an amazing movie! I'm currently listening to the soundtrack, over and over again.

  ReplyDelete
 6. Minulla on tuo sama mekko. :) Edelleen suhtaudun karseasti kaikkiin uusin elokuvatuotoksiin ja voi olla, että sitten ehkä joskus dvd:lle ilmestyessään korkeintaan uskaltaudun Inceptionin katsomaan.

  ReplyDelete
 7. ihana mekko! ebaystako tuli vai mistä tilasit?

  ReplyDelete
 8. Voih, häkellyin ihan teidän kauniista kommenteista! ♥

  Esmi: Voi kiitos :) Tuollaisia älykkäitä tuotoksia saisi olla enemmänkin nykyään!

  Chloé C: Hui että, kiitos ihanasta kohteliaisuudesta! ^^

  Dark-Whisper: Kaunis kiitos :)

  Kaiku: Kiitos, Inception kannattaa kyllä katsoa, mutta mieluiten avoimella mielellä ettei lataa elokuvalle liikaa odotuksia.

  Dial V for Vintage: Thank you! Hans Zimmer made an incredile job again, the music echoes in your skull for days. I have to buy that soundtrack when it comes out!

  Annabel: Hihii :) Suurin osa nykyajan elokuvista on tosiaan sielutonta höttöä, mutta jotkut uutuudet yllättää tosi positiivisesti! Varsinkin jos ne katsoo avoimella mielellä, odottamatta mitään.

  Anonyymi: Kiitos, ebayn ihmemaasta löysin mekon. En tykkää tilata suoraan Lip Serviceltä kun pelkään niitä tullimaksuja :D

  ReplyDelete
 9. törmäsin äsken tähän ja hetsittejjustiinsa sun seinälle kuuluva.. http://www.huuto.net/kohteet/----upea-valurauta--avain------sisaltaa-postikulut/145905423

  ReplyDelete
 10. Onpa nätti mekko! Ja jotenkin mahtavan... syksyinen asu muutenkin :)

  ReplyDelete
 11. mistä nuo aivan mielettömän kaunii sukkahousut ovat? voiiii jos itselleenkin samanlaiset jostain saisi...

  Linkkivinkki anonyymiltä, käys kattomassa gallery-osasto täällä : http://www.uusmediatuotanto.fi/illusioncostumes/

  Kun noista kauniista fantasia-asuistakin tunnut tykkäävän :)

  ReplyDelete
 12. Ai että miten kaunis mekko! :O

  ReplyDelete
 13. wonderful outfit, I really like your blog

  ReplyDelete
 14. pup: Rahatilanne kieltää nyt uusien avainten haalimisen, voih.

  Lumicki: Kiitoksia ♥ Syksyä odottelen jo aivan hurmiossa, ei ihmekään että asuihin tuulahtaa syksyn materiaalit ja mieliala :)

  Anonyymi: Sukkikset on aikoinaan H&M:ltä ostettu, kuuluvat ehdottomiin lemppareihin ja harmittaa kun en niitä enää ole löytänyt :< Illusion Costumes on tuttu jo entuudestaan, aivan upeita luomuksia!

  Vivian: Kiitos ^^

  Cristina Suspiria: Thank you so much, I'm glad you like it! :)

  ReplyDelete
 15. Kateeksi käy tuo vaatekerta.

  ReplyDelete