29 September 2010

She sells seashells by the seashore

Viime aikoina kirpputoreilta on huuhtoutunut harmillisen vähän uusia löytöjä kaappeihini. Syytä voi etsiä niin allekirjoittaneen aarrekalastajan laiskuudesta tarkistella verkkojen antia kuin myös siitä, että tavarat ovat nykyään ihan tuhottoman kalliita! Rahallinen kipurajani second handin suhteen on suhteellisen matala, en tahdo maksaa käytetystä mielettömiä summia. Moni muukin lienee huomannut nykyisten kirpputorimyyjien ahneuden?






Eilinen pieni kirpputoreilla seilailu poiki kuitenkin pari saalista, mustat muovihelmet ja mustat vintagehanskat arkikäyttöön löysivät parilla eurolla tiensä asusteideni joukkoon. Postimieskin toi hartaudella odottamani Etsy-löydön vihdoin kotiin, helmillä koristeltu simpukkalaukku on vintagea myöskin. Olen heikkona epäkäytännöllisiin mutta suloisiin pikkulaukkuihin!




Puoliso löysi kirpputorilta Creepshow-sarjan DVD:n jonka parissa eilinen iltamme kului mukavasti kasarikauhulle hihittäen. Myös Addams Familyn DVD-boxin ensimmäisen osa kotiutui luoksemme Prisman alennuslaarin kautta, hintalapun pienuus ja löytö itsessään yllätti ihanasti. Rakastan tuota sarjaa!  Oletteko te tehneet hyviä löytöjä lähiaikoina?


When it comes to flea-markets, it sure feels like such many sellers have lost their contact with reality. Prices can be ridiculously high but now and then something lovely can be found. The postman brought me a beaded shell-shaped vintage purse from Etsy, I love these unpractical little purses! Yesterday I found a pair of basic black vintage gloves and black plastic pearls for only 2€ at the local drift store. I also found a discounted the Addams Family DVD-box, I love that series so much! ♥ Have you made any good finds lately?

11 comments:

  1. Näin joskus viime viikolla Joensuun Valinta kirppiksellä ehkä hinnottelun pohjanoteerauksen: lasten kulahtaneet ja nukkaiset Mikki Hiiri -kalsarit olis lähteny mukaan vaivaisella kuudella eurolla.
    En oikein ymmärrä mitä ihmiset ajattelee kun ne tuo tavaraa kirpputoreille myytäväksi, varsinki Joensuussa on usein tosi kulahtanut tarjonta ja järkyttävät hinnat.

    ReplyDelete
  2. joidenkin tyyppien kirpparihinnat on tosiaan nykyään suorastaan päätähuimaavia, joitakin tuotteita saisi samaan hintaan tai jopa halvemmallakin uutena jos osaisi vaan etsiä oikeista paikoista. toisaalta, ymmärtäähän sen kun varsinkin pienemmissä kaupungeissa kirppispöytien hinnat voi olla todella suuria, ja jotta myyjänä saisi vähänkään voittoa kamoistaan niin on pakko laittaa tuotteille enemmän hintaa. se johtaa taas siihen harmittavaan oravanpyörään, että tuotteet on niin kalliita ettei kukaan niitä halua ostaa muttei itsekään voi laskea hintoja jos haluaa vähän ylimääräistä rahaakin.

    ReplyDelete
  3. Hertta: Hih, aivan loistava esimerkki! Erityisesti Joensuussa on hinnat kohonneet pilviin, muilla paikkakunnilla en ole yhtä pahaan ilmiöön vielä törmännyt. Kontti on mun mielestä kaikista pahin, kulahtanut goottimekko 45€? Aivan mieletöntä :D

    Vivian: Kiitos, olen kyllä hurjan onnellinen tuosta löydöstä :)

    Anonyymi: Olet oikeassa, usein törmää kaupassa edullisempaan! Mulla on kyllä toiminut hyvin se että olen hinnoitellut myyntitavaroille korkeintaan pari euroa hintaa, voittoa on silti tullut aina :) Surullista kun ihmiset hakee suuria voittoja vaikka tärkein ajatushan on kierrätys ja se, että pöytämaksun saa kuitattua. Toivottavasti vanha hintataso tulee vielä takaisin!

    ReplyDelete
  4. Moi!
    Mun blogissa on sulle tunnustus :)

    http://moende.blogspot.com/2010/09/cherry-on-top.html

    ReplyDelete
  5. Ihania löytöjä. Itse oon tehnyt muutaman kivan löydön, nyt ajatuksena enemmänkin tavaroista luopuminen.

    Ilmoittelen sullekin mun blogin lukijana, että mun blogi siirtyi unohdukseen ja jätän blogimaailman. Luen kylläkin muiden, ei vain tuntunut omalta bloggailu.:)

    ReplyDelete
  6. MOENDE: Kiitoksia kovasti suloisesta palkinnosta! ^^

    Marianne: Voih :( Tietysti on parhainta että teet siltä kuin tuntuu! Ja onneksi me nähdään ja jutellaan muutenkin ♥

    ReplyDelete
  7. Onpa söpöisä laukku! Ei täälläkään mitään erityishyviä löytöjä ole aikoihin tullut tehtyä, mutta jotain pientä kuitenkin. Vähän aikaa sitten ostin muutaman peruspaidan kirppikseltä (pari toppia, pitkähihainen trikoopaita ja neuletakki) yhteishintaan 2,50 €. Sattui eteen hyvä pöytä :)

    ReplyDelete
  8. Lumicki: Kiitos :) Tuollaiset edulliset pöydät on ihania, kunpa niitä vain löytyisi enemmän!

    ReplyDelete
  9. That shell-purse is lovely indeed, very unusual! My latests finds were some high quality cowboy-esque ankle boots, I got them for the crazy price of €3... I love thrifting! :)

    ReplyDelete
  10. Dial V for Vintage: Thank you, I love unusual things ^^ Thrifting is really wonderful as long as the prices are reasonable!

    ReplyDelete