7 October 2010

A dress that dreams are made of


Tyllin kera nautittuna tai ilman, uusi mekkoni on kuin unelmista punottu 
Helmi Otsalla-blogin ihana Ranna luopui vaatteistaan ja sydämeni taisi jättää pari lyöntiä väliin kun näin tämän Trashy Divan silkkiluomuksen myytävien aarteiden joukossa. Olin ihastellut sitä blogissa useaan kertaan enkä olisi koskaan osannut kuvitella että juuri samainen mekko eksyisi tulevaisuudessa ylleni! Mekko siirtyi hyvin pienen korvauksen kautta vaatekaappini parhaiden aarteiden joukkoon, toivottavasti se kestäisi siellä ikuisuuden.

Jos sinä saisit pelastaa vaatekaapistasi vain yhden ainoan vaatteen tulipalon sattuessa, minkä ottaisit? Minä taidan kallistua jo aika vahvasti tämän mekon puoleen.




I got the dress of my most materialistic dreams for a very low price, I still can't believe it. This Trashy Diva's cameo-printed creation is pure silk and fits like a glove, it belonged originally to Ranna from the wonderful blog of Helmi OtsallaThe details, the lovely print, the quality of the fabric and everything about this dress mesmerized me!  I wished to find this dress someday, and sometimes dreams really do come true! 


If you could save only one piece of clothing from fire, what would you pick?

22 comments:

  1. Hirmuisen nätti mekko. :) Mä varmaan pelastaisin mun korkeavyötäröisen mustan kotelohameen, himoitsin sellaista joskus kiertäen Helsingin Mangot läpi mutta kokoa ei ollut, löysin lopulta yhtä hyvän Zarasta.

    ReplyDelete
  2. Whoa it's gorgeous! The fabric, the cut... perfect :). Also, I love your shoes, I want a similar pair but I haven't found them yet.
    Only one piece... that's difficult. I'd pick a dress, maybe one of my Bettie Page dresses... or my fifties lace dress.

    ReplyDelete
  3. ooah! Ihana mekko! :D Ihan siun näkönen :>

    ReplyDelete
  4. On se kaunis, kuten sinäkin ^__^

    ReplyDelete
  5. Tuo mekko sopii sinulle täydellisesti! Itsekin himoitsin kovasti tuota mekkoa, mutta jätin sen ihan suosiolla sikseen koska se olisi ollut minulle aivan liian pieni(kuten ne kaikki muutkin Rannan myymät ihanaiset mekot, damn!). Parempi niin, sinä ja tuo mekko kuulutte ehdottomasti yhteen!

    Tulipalosta pelastaisin ehdottomasti äitini minulle ompeleman kellohelmaisen mekon, jossa on mustalla pohjalla kirkkaanpunaisia palloja. Sillä mekolla on niin paljon tunnearvoa, että parkuisin varmasti loppuelämäni jos sille tapahtuisi jotain peruuttamatonta.

    ReplyDelete
  6. Sonia: Kiitos :) Tuo sinun pelastuksen kohteesi kuulostaa täydelliseltä klassikolta, mustat kynähameet on ihania!

    Dial V for Vintage: Thanks dear, I adore the cut too, the dress fits perfectly! ♥ The shoes are from a lolita shop called FanPlusFriend, I'm quite sure that similar ones can be found on ebay too :) Are your dresses the actual Bettie Page Clothing line? They've got some amazing dresses!

    DeadlyDame: Hihi, kiitos kovasti ^^ Ihanaa löytää vaatekappaleita joihin oma persoona kiteytyy!

    ravenwaves: Voi kiitos, ihana ♥

    Johanna: Kiitos paljon :) Olin kerrankin oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja nappasin mekon heti sillä hetkellä kun se myyntiin ilmestyi, lähetin hysteerisen nopean sähköpostin :D Pelkäsin että XS ei mahdu mitenkään päälleni mutta yllättäen se olikin täydellinen!

    Kaikkein ihanimpia vaatteita ovat juuri ne, joihin on kytketty suuri tunnelataus. Toivotaan ettei mekollesi käy koskaan mitään pahaa!

    ReplyDelete
  7. Miten kukaan haluaa luopua noin ihanasta mekosta!!! Aivan upea ja sopii sulle täydellisesti! :)

    ReplyDelete
  8. Hepa-Neiti: Oi kiitos ^^ Mutta toisen tarpeetonhan on aina toisen aarre, olen siis hurjan iloinen että tämä mekko lähti kiertoon! ♥

    ReplyDelete
  9. Ihana malli tuossa mekon yläosassa ja kaula-aukossa! Ja kuosi vaikuttaa kuin sulle tehdyltä :)
    Pakko vielä huomauttaa, että tuo pyörähdys-kuva on valloittava! ^^

    ReplyDelete
  10. Emmy: Kiitoksia :) Yläosan malli on kyllä ihana ja istuukin tosi hyvin, soisi enemmänkin mekoissa olevan samanlaisia päänteitä! Ja kiitos, minäkin pidän tuosta kuvasta, olin niin onnellinen löydöstä että oli pakko vähän tanssahdella! Tuli montakin hauskaa pyörähtelykuvaa mutten kehdannut laittaa tulvaa blogiin :D

    ReplyDelete
  11. Oikun ihana<3 Mulla on kyllä se musta kynämekko jossa on valkosia palloja, ehdoton vaatesuosikki <3 Se näkyy jossain vanhemmassa merkinnässä, oltiin Janin kanssa kihlajaisristeilyllä :)

    ReplyDelete
  12. Oi tuohan sopii sulle aivan täydellisesti. Ihana.

    Mun olis varmaan pakko pelastaa joku isosiskoltani lainassa olevista mekoista talteen. Lähinnä koska oon epähuomiossa yllättävän usein joko hajottanut tai hävittänyt lainakamppeita eikä mulla taida olla varaa enää koskaan tehdä niin. Plus sisko on maailman pitkävihaisinta sorttia, joten saisin varmaan kuulla koko loppuelämäni kuinka onnistuin polttamaan jonkun sen vaatekaapin aarteista :D

    ReplyDelete
  13. Hei,

    Näytät todella kauniilta tuossa Trashy Divan mekossa, se näyttää siltä, kun olisi sinulle varta vasten tehty.Itse olen aikeissa tilata Trashy Divalta ja rupesin miettimään noita kokoja. Mitä kokoa itse normaalisti käytät vaatteissasi? Kerroit mekon olevan kokoa XS. Katselin kyseisen butiikin sivuilta kokomitoitusta ja rupesin miettimään olenko sittenkin aikeissa tilata aivan väärän koon. Entäpä kuinka pitkä olet (jos siis haluat vastata kokoasi koskeviin kysymyksiin:))?

    Blogisi on ehdottomasti yksi suosikeistani, vaikka tyylini ei ehkä ole yhtä "dramaattinen" ja kaunis kuin sinulla:).

    ReplyDelete
  14. Leena: Kiitos :)

    babooshka: Kiitoksia! Mua hihitytti sun vastaus, olisi ehkä tosiaan parhainta pelastaa joku lainavaatteista ettei sisko nirhaisi ;)

    Anonyymi: Kiitos ♥ Ihanaa kuulla että pidät blogistani, minusta on mukavaa kun lukijoista löytyy erilaisia ihmisiä!

    Mekon koko tosiaan yllätti hiukan, yleensä XS ei hevin mahdu päälleni varsinkaan rintojen kohdalta. Mulla on myös todella leveät kylkiluut ja tuossakin mekossa vetoketju meni millintarkkuudella kiinni, mutta menee kuitenkin :D Tuo kyseinen mekko sopii 34-36 kokoja käyttäville, käytän vaatteissa yleensä S-kokoa ja on sopiva, johtunee paljon myös mekon mallista. Pituutta minulta löytyy suunnilleen 165cm, mekon pituus olkapäästä helmaan on 100cm. Toivottavasti olin avuksi! :)

    ReplyDelete
  15. No on kyllä sun näköinen mekko! Hauskaa :) Jos pitäisi pelastaa vain yksi vaate, se olisi todennäköisesti... Apua! No jokin mekoista :D Ne on kuitenkin niin helppoja asustaa niin arkeen kuin juhlaankin.

    ReplyDelete
  16. Oih, aivan upean näkönen asu, sopii sulle aivan mahtavan hyvin!

    Jaa että mitä pelastasin... Ehkä isoäidin virkkaaman ihanan pitkähelmaisen ja lyhythihaisen paidan. Todella suloiset värit. Tai sitten äidin rose mohair-langasta kutoman (virkkaaman?) tummanpunaisen ja pitkän huivin. Taitaitai :D Emmä tiedä! Saanko mä pelastaa useemman vaatteen? ;)

    ReplyDelete
  17. Lumicki: Eikös vain! ^^ Mekko on aina loistava valinta, varsinkin luottomekot jotka voi kuorruttaa niin arkeen kuin juhlaan, kuten sanoitkin.

    tata: Voi kiitos :) Eikö olekin hankalaa jos saa pelastaa vain yhden? Sun valinnat on kuitenkin todella hyviä, käsintehtyihin vaatteisiin on upotettu paljon aikaa ja rakkautta.

    ReplyDelete
  18. wow! Really cool pictures and such a nice blog, too. Keep it up and thanks for sharing!
    All the best
    Midnight Couture Girls

    ReplyDelete
  19. Jana and Vanessa: Thank you so much girls! You're welcome to visit any time you want :)

    ReplyDelete
  20. Voi luoja tuo näyttää sinulla hyvältä! Tuo mekko oli aina minulle väärän kokoinen vääristä paikoista, mutta sinulle se istuu kuin valettu. Nyt on se on selkeästi löytänyt oikean omistajan. :)

    ReplyDelete
  21. Ranna: Voi kiitoksia ♥ Mekko sai kyllä todella rakastavan kodin itselleen, kiitokset vielä kaupoista :)

    ReplyDelete
  22. Voi ei mikä ihana kuivaushuone, vai mikä tuo tila nyt onkaan. Meni hetki tajuta että olet muuttanut taustan mustavalkoiseksi. Heti tulee jotenkin sellainen kohtalokas Sin City -tunnelma kuviin. Äh, jokaisella bloggarilla pitäis lakisääteisesti olla tollanen kuvauspaikka.

    ReplyDelete