18 December 2010

Quoth the Raven


Miltei vuoden päivät tyydyin vain katselemaan tätä riipusta kaukaa, ihaillen sen muotokielen karua kauneutta, lykäten aina ostopäivää hamaan tulevaisuuteen. Taivaalta mätkähtäneiden veronpalautusten armosta naputtelin tilauksen menemään ja nyt linnun hopeisena välkkyvä kallo raakkuu tyytyväisenä kaulassa. Tyytyväinen olen kyllä minäkin :)


Lintujen luurangot (ja tietysti myös elävät yksilöt) kiehtovat minua, piirrostenkin seassa niitä on vilahdellut jo muutaman vuoden ajan. Jotain haurasta kauneutta noiden lentävien olentojen muodoissa on, jotain joka saa kerta toisensa jälkeen vilpittömästi ihailemaan luonnon siroja muodostelmia. Tästä Fashionologyn riipuksesta tulee epäilemättä yksi korulippaan rakkaimmista helyistä!

This pendant was my keen object of admiration for almost a year, and by the grace of tax refunds I finally got one of my own! :) I love to draw and admire bird skeletons, their fragile and beautiful shapes fascinate me greatly. This one will surely become one of my favourites in the jewellery chest!

8 comments:

 1. Tuo koru on aivan ihana! :) Ite en pahemmin välitä linnuista, mutta tuo linnun kallokoru on todella kaunis.... ^^

  ReplyDelete
 2. Toi on kyllä aivan ihana<3 Oon itteki miettiny ton ostamista, mutta mulla ny on jo muutenki nii paljon koruja, saa nähdä missä vaiheessa tulee taas koruhankintoja..

  ReplyDelete
 3. Minäkin olen huokaillut kyseisen korun perään jo aika kauan, joten olisikohan minunkin aika tilata oma..

  ReplyDelete
 4. Vivian: Kiitos, olen kyllä niin onnellinen että vihdoin hankin tuon korun! Aika monella ihmisellä on muuten inhoja lintuja kohtaan, Hitchcockilla lienee osasyynsä asiaan? :D En minäkään pahemmin lokkilaumojen pommittavista roistoista välitä, muista linnuista kyllä sitäkin enemmän.

  Leena: Korut tekee niin salakavalia rahareikiä budjettiin, aina luulee ettei rahaa mene jos ostaa monta edullista korua. Hups vain kun on aika katsoa tiliotetta! :D

  ravenwaves: No olisi! :) Sopii sun tyyliin varmasti, eikä tuo hintakaan päätä huimaa. Haaveilen hankkivani tälle linnulle vielä pienemmän lintukaverin Fashionologylta, mutta siihen menee varmaan taas vuoden päivät..

  ReplyDelete
 5. Mulle on tällainen hieman erilainen kallo ollut tulossa jenkeistä jonkin aikaa, sydän syrjällään odottelen josko se ei olisikaan pudonnut matkalla atlanttiin. :/

  Upea muuten tuo ompelemasi mekko aiemmassa postauksessa, ole ylpeä kädentaidoistasi! Täällä opetellaan vasta perusteita, lähinnä sitä purkamista..

  ReplyDelete
 6. Jenni L: Minäkin odottelen malttamattomasti paria Etsy-pakettia Atlantin toiselta puolelta, toivottavasti viivästyksessä on kyse vain jouluruuhkasta tai lumisateista. Toivotaan todella että kummankin paketit saapuu pian eivätkä ole uponneet aaltoihin!

  Ja kiitos kovasti :) Vähitellenhän nuo taidot karttuu, tosin purkuoperaatioilta ei välty koskaan. Aina saan jonkun sauman menemään oudosti!

  ReplyDelete
 7. Minkä pituinen tuo ketju oikein on, kun näyttää kovin pitkältä? :)

  ReplyDelete
 8. Moikka, ketju on 80cm pitkä :)

  ReplyDelete