12 December 2010

Sugar Sugar Sugar

Vierähtäneen viikon aikana olen saanut mahan täydeltä monta makeaa juhlintaa, joiden parissa nämä hurjan pimeät illat ovat valaistuneet edes hetkeksi. Muiden kilisteltyä maljoja itsenäisyyden kunniaksi juhlimme me puolison kanssa rakkauden vuosipäivää. Tänä vuonna linnoittaudumme kodin seinien sisälle, illan aikana leijaili keijuja silmiin niin pullosta kuin elokuvaruudultakin  Hellboyn, Death in the Afternoon-drinkkien (absintti+kuohujuoma) ja kaikista rakkaimman seuran kera ei ilta voi epäonnistua! (Kuva on leikattu noin oudosti koska muru ei halunnut kasvojaan nettiin.)



Perjantaina oli taideyhdistyksen pikkujoulun vuoro. Siirryin punaviinihuurteisen iloiseen joukkoon tavalliseen tapaani myöhässä, ilta kun melkein tyssäsi alkuunsa väsymyksen ja huonon mielen vuoksi. Onneksi sain ryhdin kasaan ja pirteän punaista päälle, olisi kaduttanut jäädä kotiin potemaan surkeaa mieltä! Jouluisen punavalkoinen karkkimekko, ällösomat vintagekengät ja glitterpunalla koristellut huulet nostivat mielialaa, vaikka sormikiharakokeilu yritti kovasti latistaa sitä lässähtämällä heti alkuunsa. Aina ei voi onnistaa, varsinkaan näin pirullisen liukkaan hiuslaadun kanssa!



Eilen siirryin iltapäivään asti venyneen henkisen kooman kautta graafisten suunnittelijoiden pikkujouluihin, jotka olivat valehtelematta parhaat bileet pitkiin aikoihin! Oli niin hauskaa että kuvien napsiminen unohtui totaalisesti, päältäni löytyi kuitenkin Trashy Divan silkkimekko. Meidän luokkaa parempaa kouluporukkaa saa todella etsiä yksityisetsivien ja vainukoirien kanssa, ihanaa kun illasta voi nauttia rennosti ilman draamakuningattarien ja kriisipesäkkeiden pelkoa. Elämä on niin paljon onnellisempaa ilman paikallaan junnaavaa ihmissuhdedraamaa, olen varmaan tulossa vanhaksi kun en jaksa enää moista hölmöilyä. :D

Tämä vanhus palaa nyt takaisin ompeluprojektin pariin, siitä lisää hiukan myöhemmin. Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille!

The whole week has been filled to the brim with celebration. During the Finnish Independence Day me and my love celebrated our anniversary by relaxing, watching Hellboy and sipping Death in the Afternoon- drinks (absinthe+sparkling wine). What a lovely evening! (The pic is foolishly cropped because my spouse didn't want his face online.)


On Friday I dressed up as a candycane for our art society's pre-Christmas party. The whole day had been a mess and it almost prevented me from going but luckily I managed to get up and go! Some glitter on the lips, impossibly cute vintage shoes on and red wine down the throat cheered me up, even though those miserably failed finger curls were quite horrible :D Yesterday there was another pre-Christmas  party, this time it was filled with graphic designers. Our class is so wonderful you couldn't find an equal even with private detectives! I had such a blast with those darlings, there's never any excess drama around. I'm probably growing older but I just can't stand pointlessly raging drama queens :D 


Now this old hag returns to her sewing projects, more about those later. Happy Sunday evening for everyone!

9 comments:

  1. Voi kun olet ollut taas hurjan kauniina liikenteessä! Ja onnea teille kovasti! Itsekin juhlistan vuosipäivää mieheni kanssa parin viikon kuluttua :)

    ReplyDelete
  2. Olet kyllä jumalattoman kaunis! :) terkkuja entiseen kotikaupunkiin!

    ReplyDelete
  3. Rakkaus on niin kaunista ja ihanaa, onnea teille! <3 Ja olet aina yhtä kaunis<33

    ReplyDelete
  4. Moi, blogisi on aivan ihana. Sulta löytyy kaikenlaisia upeita aarteita ja vaatteita! Ja oot hirmu kaunis ^_^
    Tälläista kyselisin, että mistä on tuo Mr. Jekyll -absintti ostettu?

    Kivaa viikonalkua sulle, ja onnea!

    ReplyDelete
  5. Vampiric: Voi kiitos hirmuisesti! Tukka meinasi tosin pilata tunnelmaa mutta eihän se onneksi ole niin vakavaa vaikka mopin kera välillä ulos lähteekin. Lukaisinkin muuten että teillä on pari vuotta enemmän rakkautta takana, paljon paljon onnea teille! ♥

    Anni: Huih kiitoksia, vallan järkytyn näistä teidän ihanista kommenteista! Välitin kaupungille terveiset, terkkuja takaisin ;)

    Leena: Kiitos paljon :) Rakkaus on kyllä maailman kaunein asia kaikkien katastrofien keskellä, vaikka kieltämättä silläkin on välillä omat kääntöpuolensa. Rakkaus on kuitenkin elämän parhain asia kaikkine puolineen!

    Anniina: Oih, piristää mieltä noin ihanat kommentit, mukava kuulla että pidät blogistani ja aarrelöydöksistä! Ja kovasti kiitoksia kehuista :>

    Mr.Jekyllin huumaavine sisältöineen löysin tallinnalaisesta viinakaupasta, Suomesta ei harmi kyllä löydy. Alkosta saa jotain oudon väristä absinttilitkua mutta aikamoiseen ryöstöhintaan. Laivalle siis!

    ReplyDelete
  6. Joka kerta oot niin huimaavan kaunis! huh :)

    ReplyDelete
  7. Iih, kiitos Mirette! ♥ Taustalla piilee tietysti nuo meikkipussin antimet, ilman niitä on naama ihan erilainen.

    ReplyDelete
  8. Voi jestas mikä mekko! Mistä olet sen löytäny, vai oletko tehny itse? Puoli vuotta tulee myöhässä tää postaus, mutta oonki ollu sun aktiivilukija siitä lähtien kun Nelliina tästä blogista vinkkasi omassa blogissaan. Tätä on ilo lukea!:)

    ReplyDelete
  9. Kirsikka, ompelin mekon itse poistolaarista löytyneestä kankaasta, täällä parempia kuvia kokonaisuudesta: http://mothmouth-throughthelookingglass.blogspot.com/2010/09/circus-girl-without-safety-net.html

    Ja ihana kuulla että tykkäät blogista! :) Anteeksi että huomasin kommentin näin myöhään, kommentti-ilmoitus oli hukkunut sähköpostien sekaan.

    ReplyDelete