10 April 2011

Reach me, Helen Keller


Harvemmin, tuskin koskaan, tulee laitettua blogiin kuvia niistä asuista joissa kotona loikoilee. Tämä johtuu varmasti siitä että mieli on yleensä parhain silloin kun oma tyyli on kohdillaan ja korkojen kopina kaikuu kävellessä, nuhruisissa kotiasuissa ei myöskään ole mitään kovin inspiroivaa tai luovaa jota viitsisi maailmalle jakaa. Joskus vaan tuntuu ihan parhaalta maata sohvalla tukka tyylikkäästi ponnarilla ja sekaisin, joten tässä pari kuvaa viikonlopun sohvaglamourista.


Olin perjantaina vapaaehtoisvuorossa valvomassa galleriaa ja illalla pidimme läksiäiset vakituiselle galleriatyöntekijällemme, joka joutuu byrokratian hampaiden vuoksi siirtymään muiden juttujen pariin. Läksiäisethän menee melkein hautajaisista joten pukeuduin suruhattuun, juhlat taas oli loppujen lopuksi kaikkea muuta kuin haudanvakavat! ;) Toiseen galleriahuoneeseen pystytettiin pienimuotoiset reivit niin että vanha puutalo tärisi ja toiseen iso taulunpohja jota kaikki sai mielensä mukaan sotkea väritulvalla. Taidebileissä myös punaviinin nautiskelu vaikka vaatteille asti on enemmän sääntö kuin poikkeus, ilta venyikin niin pitkälle että pari päivää on kulunut täysin väsymyksen sumu (lue= hentoinen krapula) silmissä.

Kuvia ei harmi kyllä ole, kehtaan vain harvoin ottaa bilekuvia koska hauskanpito vie suurimman huomion ja harva kaveri muutenkaan haluaa kasvojensa vuotavan nettiin. Ilta oli kuitenkin mainio piristysruiske, tuntuu aina mahtavalta vaihtaa ajatuksia ja pitää hauskaa uusien tuttavuuksien ja tietysti entistenkin mielenkiintoisten ihmisten kanssa! Tämä ilta taas kuluu pitkälti paletin ja siveltimien kanssa, olen lykännyt yhtä työtä niin kauan että melkein hävettää.


Bileistä puheenollen, Lumouksen esiintyjälista ei taaskaan saanut pomppimaan onnesta, lähinnä valumaan sohvalla muutaman sentin alaspäin. Mutta vaikkei ehdottomia suosikkeja listalla näkynyt tänäkään vuonna niin pari todella katsomisen arvoista kokoonpanoa on sentään tulossa, ja kyllä nuo tuntemattomatkin bändit taustalla hyvin soljuvat. Ihmiset ja hyvä tunnelmahan on aina suosikkibändejä tärkeämpää, eli nähtävästi tänä vuonna käy tie Tampereelle lumoutumaan. :) Nyt kuitenkin siirryn noiden maalien kimppuun, mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille! ♥


PS.Tänään tulee FST5:lla klo 21.25 Ystävät hämärän jälkeen, yksi parhaista ja omaperäisimmistä vampyyrileffoista mitä olen koskaan katsonut. Suosittelen lämpimästi siihen tutustumista mikäli kotoasi löytyy vilkkuva taikalaatikko ja vampyyrit ovat lähellä sydäntä!


Usually people post about outfits that represent their own style, atleast I feel most at home in outfits that include hems and high heels. But I just wanted to post these pics because they reflect the reality when I'm melting on the sofa with a mild hungover and a ton of good memories ;) 
On Friday we held a farewell party for our art gallery supervisor and had such a good time! The other room of the gallery was transformed into a tiny rave club that tumbled the whole house, and in the other room there was this big canvas that we all splashed with colors. Red wine streamed and murmur echoed in the walls of the old house. I don't have any photos since I always seem to forget to take some,  but the most important thing is to have good time with lovely people!
This evening on the other hand is spent with a painting project that has lacked a closure for a long time, I hope you all have a wonderful evening!

15 comments:

  1. oot ihan tajuttoman kaunis noinkin !

    ReplyDelete
  2. ...Ja silti näytät upeelta!

    ReplyDelete
  3. olen samaa mieltä kuin edellisetkin, olet kaunis miten ja missä vaatteissa vaan.
    kiitos kun muistutit leffasta, olen joskus katsonutkin tämän mutta tyystin unohtanut mikä leffan nimi oli.. :)

    ReplyDelete
  4. Olenkin unohtanut koko Lumouksen (was?!), mutta pitänee katsoa esiintyjälista. Ja toivoa että saan sinne seuraa, yksin ei viitsi välttämättä lähteä vaikkei matkaakaan olisi kuin pari kilometriä.

    ReplyDelete
  5. Ystävät hämärän jälkeen on ihanin ikinä! Ihana huomata että joku muukin pitää siitä. En aiemmin tiennyt ketään muuta joka olisi edes tiennyt kyseisestä leffasta. Pakotin tosin muutaman tutun katsomaan leffan. :D
    Itse olen lukenut kirjan ja nähnyt ruotsalaisen leffan, Hollywood-versio on vielä näkemättä.

    Mielenkiintoista miten onnistut näyttämään upealta löhövaatteissakin. Onnenpekka! :3

    ReplyDelete
  6. Kiitos katseluvinkistä, oli söötti leffa <3

    ReplyDelete
  7. Voiko Lumoukseen mennä ilman goottivaatteita?

    Katsoin leffan tässä joku aika sitten, mutta olisin odottanut siitä vähän enemmän, se jäi jotenkin ontoksi.

    ReplyDelete
  8. Ravage, Ami, Anna: Apua, ootte ihan liian mukavia ja ihania! ♥ Kiitos paljon vaikken ihan samaa mieltä tuosta lookista olekaan :D

    Lilith: Seuraa löytyy kun vain tuppautuu mukavan näköisen porukan sekaan, harvemmin kyllä itsekään uskallan niin tehdä vaikka kuinka haluaisin. Näillä näkymin nöpötän miehen kanssa jossain kahdestaan, minua saa kyllä tulla nykimään hihasta ja juttelemaan! :)

    Miss Lucy: Ihanaa että muitakin faneja löytyy! Mun mielestä on hienoa että elokuvassa vampyyri kuvataan niin arkirealistisesti, yleensä sorrutaan ylimääräiseen patsasteluun ja henkilöhahmoista kehitetään superseksikkäitä, mutta Eli on niin todentuntuinen. Virkistävää vaihtelua, vaikka pidän kyllä miltei kaikista vampyyrielokuvista. Kirjaa en ole vielä lukenut, sekin pitäisi jossain vaiheessa lukaista läpi :)

    Ja kiitos pajon, vaikka tukka likaisena ja olo nuhjuisena olo on kyllä kaikkea muuta kuin upea!

    Prinzessin Sparkle: Thanks, I love it too!

    Saila, hyvä että vinkistä oli hyötyä ^^

    Ano: Voi tietysti, ainakin mun mielestä festarin tunnelma on tosi suvaitsevainen. Puolisokin oli siellä perusfarkuissa ja kauluspaidassa eikä kukaan mulkoillut pahasti tekoripsien takaa tai sihissyt mustien huulten lävitse :D Toki monet miettii pukeutumistaan kuukausia mutta itse ainakin ajattelin ottaa aika rennosti vaikka varmasti pynttäydyn jonkin verran. Kyllä siellä saa näyttää ihan siltä mitä normaalistikin on, karmeaa jos ei saisi!

    Hyvä kuulla erilaisia mielipiteitä elokuvasta, ymmärrän sen onttouden mitä tarkoitat. Mulle vain elokuva ei jäänyt lopulta ontoksi koska olin itse pienenä koulukiusattu, vampyyriystävä olisi ollut siihen tilanteeseen enemmän kuin tervetullut!

    ReplyDelete
  9. http://www.threadless.com/product/2763/Owls_Trees_and_Keys/tab,girls/style,shirt tulit tästä mieleen!

    ReplyDelete
  10. Hehee, helppohan se tosiaan on ajatella ja sanoakin näin etukäteen, että painaltaa vaan johonkin porukkaan, mutta eipä sen toteuttaminen niin helppoa sitten olekaan :D vaikka itsevarmuus onkin viime vuosina kasvanut huimasti aikaisempaan verrattuna..

    Mutta juu, sovittiin juuri ystävän kanssa sinne menemisestä, joten seura on taattu, mutta saa minuakin tulla moikkaamaan jos kiinnostaa :)

    ReplyDelete
  11. Ano: Awww, tosi kaunis printti!

    Lilith: Uusia ihmisiä on mukava nähdä, ehkä siis törmäillään jossain vaiheessa Lumousta :) Kiva kuulla kuitenkin että seuraa löytyi!

    ReplyDelete
  12. Heips! Erittäin nopea kommentti, mutta on vain pakko heittää, että lue se kirja. Elokuva on ihan kiva, mutta todella paljon huonompi kuin mitä tarina alunperin on. Suosittelen vahvasti.

    ReplyDelete
  13. Oli pakko tulla vielä jälkeenpäin kommentoimaan, että Ystävät Hämärän Jälkeen oli jotain sanoinkuvaamattoman upeaa! Suuri suuri kiitos vinkistä!!!!

    ReplyDelete
  14. Nalice: Oi, pitää kyllä lukea jahka löydän sen! Yleensähän kirjat on tosiaan elokuvaversioita parempia, elokuvat on vain paljon nopeampi tapa tutustua uusiin tarinoihin.

    Ravenwaves: Jee, ihanaa jos vinkistä oli hyötyä! ^^

    ReplyDelete