6 May 2011

Someone said you'll never get a wish from a bone

Päivän arkiasussa vilahti yksi suosikkiyhdistelmistäni; hopeoidut, ehdottomiin lempikoruihin kuuluvat anatomiset kappaleet läpikuultavaan materiaaliin yhdistettynä. Anatomisesti korrekteja koruja haalisin mieluusti lisääkin kokoelmiin mikäli lompakko vain venyisi enemmän oikkuihini, erityisesti alla näkyvät kolibrinkallot ovat suoraan hankintalistan kärjessä! Anatomia ylipäätään on visuaalisesti mielettömän kiehtovaa, vieläkin kaduttaa pirusti etten pari vuotta sitten ostanut kuopiolaiselta kirpputorilta yhtä vanhaa, hurmaavasti kuvitettua opetustaulua jossa esiteltiin ihmiskehon luita.

 


photo: Fashionology.nl
(I wants these so much!)

Koin muuten eilen todellisia kauhun hetkiä kun tajusin viimeisen ilmestyneen True Blood-jakson vilahtaneen verkkokalvojeni ylitse, jokaviikkoinen annokseni on siis loppu! :o Seuraava kausikin ilmestyy USAssa vasta pienen ikuisuuden päästä, pitänee siis kelailla vanhoja jaksoja uudelleen jos haluaa veren(-ja Ericin)himonsa sopivasti täytettyä. Jotkut sarjat vain ovat niin tajuttoman viihdyttäviä ja koukuttavia että aiheuttavat huumevieroituksen kaltaisia oireita loppuessaan, samaiset sarjat kestävät yleensä myös niin monta katselukertaa kuin sielu vain sietää. En usko että tulen koskaan kyllästymään mm.Twin Peaksiin, seitsemän katsomiskertaa on jo takana mutta sarja on aina yhtä puhdasta videomuotoon sulatettua neroutta! Odotan jo innolla syksyä ja sopivan hämyisiä iltoja jolloin sarja tulee kaivaa taas pölyisestä hyllystä esiin ja nauttia kahvin kera hyvässä seurassa.

necklaces ~ Fashionology / MoonRavenDesigns

Onneksi yhden hyvän asian loppuessa tulee roimasti uusia herkkuja tilalle. Luin eilen ihan mielettömän hyviä uutisia, nimittäin Tori Amos ulottaa Night of Hunters-kiertueensa syksyllä Suomeenkin! Tiedättehän kuinka tietyt artistit pysyvät syvällä sydämessä vuosista toiseen, huolimatta siitä kuinka makusi muuttuu aikojen saatossa? Tori on minulle juuri sellainen ja tulen varmaan aina rakastamaan tuota naista. Yli viisi vuotta olen monia syvempiäkin suruhaavoja saanut voideltua paremmiksi tuolla moniulotteisella musiikilla ja olen todellakin kyseiselle upealle punatukkaiselle naiselle jonkinlaisessa kiitollisuudenvelassa.

Onko teillä ketään ainiaan sydämessä pysyvää artistia, ja onko muita faneja aikomassa Torin keikalle? :)

shirt ~ Monki
tights ~ LouLou Boutique
top&skirt ~ 2nd hand



Translucent fabrics and silver jewellery is one of my favorite combinations, especially when the jewellery is made of morbid, anatomically correct pieces! There's just something about anatomy that keeps on enchanting me so much, birds and bones are especially such beautifully fragile things.
  Yesterday I had minor blues since I watched the last episode of True Blood, and now I'm sadly out of my blood(and Eric) fix. Does anyone of you watch the show? I love how some series linger on in your mind forever, e.g. I can never get enough of Twin Peaks! And as much as I hate to wait for True Blood's next season, there's always something wonderful that replaces ceased and lost things. So I heard that Tori Amos is spreading her Night of Hunters-tour to Finland, and I'm so thrilled!! Her music has such healing powers, I'll probably never stop loving her! Do you have any musicians that stay in your heart from year to year, no matter how much you change along the road?

30 comments:

  1. Mutta senhän on povattu ilmestyvän kesäkuussa. Mutta niin, itse olen alusta lähtien seurannut sarjaa jenkkien aikaan joten en ole perässä koska ja milloin se tulee suomessa. Olin ihan järkyttynyt kun olin sarjaa seurannut jo vaikka kuinka kauan kunnes yle alkoi esittää sarjaa vasta vuonna 2010.. Täällä kaikki tulee niin harmillisen myöhässä jos ei halua investoida maksaviin kanaviin.

    ReplyDelete
  2. Torin keikalle mielisin kyllä, tosin vasta viime kesänä Lontoossa olin Toria katsomassa, joten voi olla että joudun kiristelemään kukkaronnyörejä tällä erää...

    ReplyDelete
  3. Anatomia <3 Niin ja kuten jo tiedät, tietenkin olen menossa katsomaan Toria ^__^

    ReplyDelete
  4. Itse harvoin tykästyn yksittäisiin artisteihin, enemmänkin bändeihin. Mutta bändejäkin enemmän sydämeni sykkii tietyille kappaleille, jotka muistuttavat jostain tärkeästä asiasta elämässä. Täytyy sanoa, että Blutengel on minuun suuresti vaikuttanut bändi (vaikka sanoitukset ovatkin aika korneja). Ehkä juuri tietynlaisen ironian takia bändi iskee ja kovaa. Harmikseni en ole koskaan nähnyt kyseistä bändiä livenä, mutta ehkä vielä joskus :) Näen kuitenkin bändin keulakuvan Chris Pohlin ensi kuussa livenä, joten se auttaa ensihätään.

    ReplyDelete
  5. Mageet sukkahousut. Tori Amos on aivan ihana <3 Melkein se pitäs lähtee katsomaan livenä :)

    ReplyDelete
  6. awesome jewels!

    i´d probably say the smashing pumpkins and the white stripes

    ReplyDelete
  7. 26. kesäkuuta, ei siihen enää ole niin pitkä aika. :) Minä ryhdyin lukemaan niitä Southern Vampire Mysteries -kirjoja, muuten vieroitusoireet olisivat käyneet jo sietämättömiksi. Myös tämän kanavan videoista on ollut suuri apu:

    http://www.youtube.com/user/EricTheSheriff

    Ai niin, Paul McCartney 4eva (vuodesta 1995). <3

    ReplyDelete
  8. Twin Peaks kuuluu täälläkin ehdottomiin suosikkeihin - ja nimenomaan syysiltoina, kun ulkona satelee vettä, on aivan ihana käpertyä sohvannurkkaan katselemaan tuota uskomattoman loistavaa teosta. <3

    Ja Tori Amos on tosiaankin livenä (ja toki muutenkin) aivan loistava, itse kävin häntä viime kesänä kuuntelemassa, eikä lainkaan haittaisi lähteä tänä vuonna uudestaan. :)

    ReplyDelete
  9. Oijoi olet aina niin upea<3 Ja tuollaiset anatomiset jutut ja kallot, luut, kiinnostaa tätäkin tytyä :) Tori Amosta olisi hienoa mennä katsomaan, saa nähdä antaako rahatilanne periksi ja pitäisi alkaa säästämään ensi vuoden kesääkin varten..

    ReplyDelete
  10. meillä on sisustuselementtinä jättikokoinen ihmisen anatomian (lihakset) opetustaulu 1900-luvun alupuolelta :) sitä ei tunnun kovin moni ymmärtävän, mutta ihan kiva kuulla että joku muukin noista tykkää :D olen kehittänyt pakkomielteen Masalinin kärpässieni opetustauluun, sellaiseen mustapohjaiseen, mutta hitto soikoon mitä hintoja niistä kiskotaan :S

    ReplyDelete
  11. Sandra: Kesäkuuhun on niiin pitkä aika :D Suomessa kaikki tulee kyllä myöhässä mutta en halua ladata netistä, olen siis lainannut tuotantokausia ystävältä ja katsonut nyt kolmannen kauden telkkarin tahtiin. Nyt oli viimeinen jakso pakko katsoa netistä koska hemmetin MM-kisat olivat jyränneet sen pois ohjelmistosta. Olen kuitenkin varma että uusi kausi on pakko katsoa siihen tahtiin kun se USAssa ilmestyy, en millään jaksa kituuttaa syksyyn asti!

    Fehlgeburt: Gaaah, voi sinä onnellinen! Oli varmasti hieno keikka, mutta ainahan sen voi kokea uudestaan ja saapua tuonne Suomenkin keikalle ;)

    Ravenwaves: Hih, tiedän kyllä ^.^ Siellä nähdään!

    Mistress Mystral: Tietyt kappaleet on tosiaan pakattu niin täyteen muistoja että niitä kuunnellessaan melkein pakahtuu, kyynelet ainakin tulvivat usein silmiin. Blutengelilla on tosiaan ihan kamalan kornit sanoitukset, ehkä sen takia se ei koskaan ole iskenytkään kun en tiedä onko se itseironiaa vai mitä :D Toivottavasti kuitenkin näet vielä lempibändisi livenä, ja WGT varmasti antaa ensiapua asiassa :)

    Candy Starstruck: Ja täällä toinen valtava fani!

    MaiZu: Kiitos, nuo raitasukkikset on yksi ehdottomista lemppareistani :> Lähde ihmeessä Torin keikalle, huonosta keikkapaikasta huolimatta on varmasti huikea kokemus tulossa!

    Cristina Suspiria: Thanks, they are one of my absolute favorites in the jewellery chest! I think many people would say Smashing Pumpkins too, I guess it's one of those bands that never lose their meaning.

    Nekku: Mutku siihen on yli kuukausi aikaa, ihan liikaa! :D No ei, aika virtaa hirveän nopeaa vauhtia eteenpäin ja kohta on varmaan jo syksy, en tajua miten tämäkin vuosi on jo niin pitkällä. Ja hahah mikä videokanava, kiitos vinkistä! There's just something about Eric, *sigh*.

    Magpie: Twin Peaks on vaan yksinkertaisesti paras! ♥ Mun piti viime kesänä tulla Torin keikalle mutta työaikataulujen ja rahatilanteen takia piti myydä lippu pois.. voit kuvitella miten pahalta tuntui. :'( Nyt on ihan pakko päästä paikalle, toivottavasti ei tule mitään ylitsepääsemättömiä esteitä!

    Leena: Oih, kiitos paljon! Toivon että itsellänikin rahatilanne venyisi lippuihin, ja jos ei veny niin otan vaikka opintolainan että pääsen kuuntelemaan tuota musiikillista euforiaa.

    Nelliina: Oi hitsi, se luutaulukin oli juuri tuota ihanaa jättikokoa! Maksoi vain niin paljon että epäröin, ja kun lopulta menin innoissani ostamaan sitä niin se oli tietysti jo viety! :< Ei noita himpun makaaberien yksityiskohtien viehätystä kovin moni ymmärrä, mutta tärkeintähän onkin että itse viihtyy kotonaan. Toivottavasti löydät vielä sen kärpässienitaulun! :)

    ReplyDelete
  12. Ohhh I'm so in Love with your new jewellery...i want these things too <3
    I like things like that, i think it's something special <3

    ReplyDelete
  13. Oi miten kaunis olet koruinesi noissa kuvissa! Ei voi kuin ihailla :D Ja täälläkin yksi Amos-fani ilmoittautuu, ja keikalle tottakai menossa jos rahat riittää ja aika on sopiva :) Olisi kiva tavata muitakin bloggaajia siellä jos sattuisi törmäämään :)

    ReplyDelete
  14. Minäkin olen noita opetustauluja ihaillut harjoittelupaikoillani (ala-asteet) ja varsinkin eräs hyönteistaulu kaihertaa mieltä sen verran että tekisi mieli tehdä siitä rehtorille tarjous :D

    ReplyDelete
  15. Hihi, täällä yksi True Bloodiin addiktoitunut. ;) Jos telkasta meinasit, että olisi se viimeinen jakso True Bloodia jo esitetty, niin 16.5. tulee tuo kauden viimeinen jakso normaalilla maanantai-paikallaan. ;) Eli uudestaan vaan katsomaan silloin, vaikka katsoitkin jo netistä.

    Toria fanitan kyllä ja paljon. Vuosia hänen musiikkinsa on ollut elämässäni. <3 Sinne keikalle haluaisin kovinkin paljon mennä, mutta pelkäänpä että en pääse töiden takia.. :/

    ReplyDelete
  16. Mulle ei olis elämää ilman Nina Simonea :)
    ...ja sulla on jumalaiset kuvat.

    ReplyDelete
  17. Your hair looks a bit different (but I like it!) or is it my impression?

    ReplyDelete
  18. True blood on kyllä sarjojen aatelia. Itse en ole Twin Peaksia katsonut varmaan koskaan mutta X files oli mulle se juttu. Ja on se vieläkin- kaikki jaksot on ulkosella ja pitäisi joskus katsoa... Viimeisimmät jaksot olivat huonompia, ilman Mulderia ja Scullya mutta sille ei vaan voi mitään. Joskus vuosia sitten Lapuan kirppiksellä oli myynnissä sellainen pöytä jossa pidetään istrumentteja leikkauksien ajan. Sellainen metalli hökötys. En ostanut sitä muistaakseni siksi kun olimme junalla matkassa, yhä kuitenkin ajattelen kaiholla sitä pöytää. Pitäisi aina ostaa silloin, kun pitää jostain todella. Ja on muuten todella siistit sukkikset!

    ReplyDelete
  19. Täällä ilmoittautuu myös yksi true blood addikti, oih Eric bite me! :D

    Miten olet saanut nuo hiuksesi niin pöyhkeän tai siis ilmavan oloisiksi juurista(kun hiuksesi varmaan jo painavatkin jo jonkin verran)? Olisi kiva saada vinkkejä :) itselläni aina hiukset roikkuvat päätä myöten..

    ReplyDelete
  20. DeathGlamQueen's: Oh, they're not brand new! I got those about six months ago and they were just a part of my yesterday's outfit. But I love love love that kind of jewellery! ^^

    Sally Slander, iso ja kaunis kiitos! Kannattaa ehdottomasti ilmestyä keikalle, kyllä siellä varmasti tuttuihin kasvoihin törmää ja löytää juttu-ja fanitusseuraa :>

    Jenni L: Hei, kannattaa ainakin kokeilla! Olen kerran ylä-asteella koittanut rehtorin kanssa samaa temppua mutta sain vain kuulla ettei koulu saa myydä irtaimistoaan vaikka se olisi laitokselle kuinka turhaa ja vanhaa. Toivottavasti sua kuitenkin onnistaa paremmin!

    Suona: Katsoin sen jakson itse asiassa jo melkein kahdesti, ensin ystävän kanssa puoliväliin ja vielä kotona kokonaan loppuun. Hih, saatan kyllä katsoa sen kolmannenkin kerran! Harmillista jos et töiden vuoksi pääse Toria katsomaan, toivottavasti se jotenkin järjestyisi :/

    Pauliina: Mukava kuulla teidän lukijoiden lemppareita, löytyy niin monenmoista artistia. Ja lämmin kiitos kuvakehuista, hymyilyttää ihan kamalan paljon kuulla moista! :)

    T: In the last picture the hairspray and contrast with the light makes it look a bit different, could be that? And I also ratted it so much that it looks a bit puffier than usually!

    Miia: En ihmettele yhtään True Bloodin suosiota, sarja ratsastaa täysin häpeilemättömästi seksillä, väkivallalla ja vampyyreillä ja tekee sen vielä hauskalla tavalla, totaalisen koukuttavaa! Kannattaa ehdottomasti tutustua Twin Peaksiin, ja X-Files kuuluu muuten myös omiin suosikkeihini :) Puoliso on sarjan suuri fani ja tutustuttanut minutkin enemmän Mulderin ja Scullyn pauloihin, sarjasta löytyy kyllä älyttömän hyviä jaksoja.

    Ja intuitiota pitäisi todellakin kuunnella hankintojen kohdalla, taakse jätetyt aarteet jää ihan liian helposti kaihertamaan mieltä vaikkei kaikkea mukaansa tarvitsekaan rohmuta.

    Ano: Eric on kyllä ehdottomasti fiktiivisten miesten kärkikaartia, ei blondia viikinkivampyyria vaan voi vastustaa! :D

    Mulla on aika ohuehkot hiukset joten tiedän tuon päätä myöten roikkuvan tunteen, onneksi niksejä löytyy paljon. Yksi tapa luoda ilmavuutta on suihkutella jotain tyvikohotussuihketta ja tupeerata alta kunnolla, tupeeraus ja lakka on myös aina hyvä kombinaatio. Sain myös joskus äidiltä sellaista mintunvihreää tahnaa joka kohottaa hiuksia juurista todella tehokkaasti kun sitä hieroo hiuspohjaan. Harmi kyllä hiusten paino ja ainakin mulla lasimainen hiuslaatu tuppaa tehokkaasti latistamaan muhkua kuontaloa päivän mittaan, joten hiuksia joutuu aina välillä kohentamaan jos illuusion haluaa säilyttää. Toivottavasti tästä oli edes jotain apua! :)

    ReplyDelete
  21. Nefernefernefer8 May 2011 at 16:02

    Kate Bush on ainakin mulle ihan varmasti sellainen artisti johon en ikinä kyllästy. Paras taide on sellaista, josta paljastuu uusia kerroksia ajan myötä, jolloin se tuntuu aina tuoreelta ja yllättävältä. :) Tykkään hänen musiikissaan myös häpeämättömästä taiteellisuudesta ja intertekstuaalisuudesta.

    Multa löytyy muuten samanlaiset sukkikset, tai sukat oikeastaan. Pitäisikin hamstrata niitä lisää, hajotan ne kuitenkin pian nyt kun niilläkin taas tarkenee. :D Olen koittanut säästää rahaa noihin Fashionologyn koruihin, mutta vähän hitaasti tää projekti on edennyt kun on aina tullut ostettua jotain halvempaa korviketta. Toivottavasti avokki olisi ottanut korviinsa kun vihjailin synttärilahjatoiveita.

    ReplyDelete
  22. Nefernefernefer: Olen aivan samaa mieltä tuosta, parhain taide paljastaa uusia puolia itsestään, kestää vaihtuvaa aikaa ja ulottuu myös genrerajojen ylitse. :)

    Tuo sukkispari on mulla jo kolmas ja omistan myös samanlaiset stay-up mallisina, ovat suosikkejani mutta harmittaa kun tosiaan reikääntyvät niin älyttömän helposti! Uskon kyllä että pystyt vielä säästämään Fashionologyn helyihin, ovat kuitenkin aika edullisia hyvään laatuun nähden. Tai toivottavasti puolisosi on tajunnut lahjavihjeen!

    ReplyDelete
  23. Jätti ihana tuo ensimmäinen kuva :) Onko sun hiukset vähän tupeerattu alta vai onko ne muuten vain noin ilmavat?

    Itsekin tuli katottua myöskin tuo True Blood läpi. Tähän astiset tuotantokaudet hujahtivat läpi ihan parissa viikossa :) Nyt sitten odotellaan kesäkuuta (vai heinäkuuta?) kun uusi kausi alkaa. Jossei siinä nyt juoni mene ihan överiksi... Mutta Eric <3___<3

    Ihania koruja sulla myös.

    ReplyDelete
  24. Emmy, kiitos :) Tupeerasin niitä paljon pöyheämmäksi ja kuvakulmakin tekee varmasti osan muhkeudesta.

    Olen kuullut vähän huhuja tulevasta tuotantokaudesta ja eikös ne aina ole vähän övereitä, siinä on juuri yksi sarjan parhaimmista puolista! Ja tärkeintähän on että mukana on Eric :D

    ReplyDelete
  25. Kauniita kuvia taas :) Ja Tori, tottakai, nähdään jäähallilla!

    ReplyDelete
  26. Kiitos Bubble :) Ja viimeistään keikalla nähdään!

    ReplyDelete
  27. Where on earth did you get such lovely jewellery from?

    ReplyDelete
  28. Where on earth did you find such lovely jewelry?

    ReplyDelete
  29. Yes.. Tuomas Holopainen. ..
    His music and lyrics touch my soul..
    Although I've been listening to Toris Amos, these days... its like her voice wrapped me and imprisoned me. (Winter's Carol is my addiction!)

    (Btw great jewelries and You are reaaaally beautiful!!)

    ReplyDelete