5 June 2011

Deer Hunter


Vuosi sitten en olisi helposti uskonut meikkaavani joskus mielelläni nuden ja kuparinhohtoisilla sävyillä. Olisin tosin  myös tuijottanut epäuskoisesti jos joku olisi ennustanut että tulisin vielä olemaan urheiluyhdistyksen puheenjohtaja, mutta elämä osaa kummasti aina yllättää! Tällaisten pienten, absurdien asioiden toteutuminen on yksi  elämän parhaimpia juttuja, jokaisen olisi välillä hyvä piirtää peruskaavojensa viereen ihan uusia viivoja.


Tänään piirsin ajankuluksi fin de sièclen aikaisia herrasmiehiä sekä peuroja, ja jatkoin sivellinleikkejä kasvoille asti. Intuitioni osti tuon Urban Decayn Naked-paletin ennen kuin itse asiaa kunnolla tajusinkaan, mutta onneksi edes vaisto toimi pähkäilevän mieleni edellä. Pelkäsin ostopäätöksen jälkeen jos sävyt eivät natsaakaan kalmankalpealle iholleni laisinkaan ja olin jo valmis lahjoittamaan rasian siskolleni, jolle tällaiset sävyt istuisivat ihan täydellisesti. Nakedin napit on kuitenkin koottu todella hyvin ulottuen mattaväreistä kimalteisiin, omat suosikit löytyivät jo ja pidän erityisesti paletin steampunk-henkeen sopivasta sävytyksestä.

(I'm not wearing contact lenses, just a hint of Photoshop.)
Shades that I used: Virgin, Sin, Toasted, Hustle (and a hint of Creep and Darkhorse)

Meikissä yritin luoda silmiin peuramaista ilmettä rusehtavalla sävymaailmalla ja jättiripsillä, pidän ainakin itse lopputuloksesta kovasti! Olisi tehnyt mieli maalata meikki hiukan yliampuvaksi mutta jätin sen tällä kertaa hivenen maallisemmalle tasolle. Parissa kuvassa erottuvat pisamatkin käyvät muuten bambimeikkiin kuin nakutettu! :>

frilly bolero ~ Vero Moda
skirt, top &  key necklace ~ 2nd hand
shoes ~ H&M


It's always refreshing to step out of the cage of habits we've built around ourselves, trying new things makes life so much more fun! A year ago I wouldn't have believed that someday I would paint my eyes with shades of nude and copper, and here I am with antique tinted eyes and loving it.
    My intuition bought the Naked-palette by Urban Decay before my reason had time to react, and first I thought the shades wouldn't fit well with my pale skin. Today I played with the palette and painted deer-inspired eyes with huge lashes and brownish shades, I really like the result! I would've liked to make the make-up a bit more dramatic, but decided to keep it quite down-to-earth this time.

35 comments:

  1. Hirmu kaunis meikki! :) Yhyy tää mun Naked-himo pahenee vaan... :D

    ReplyDelete
  2. I ordered the UD Naked too and can't wait to have it. ;-)

    These are wonderful pictures. I love your Outfit really much. The Black-palerink-Combination is very nice!

    ReplyDelete
  3. Tosi kaunis meikki! En ensin meinannut edes tunnistaa sinua! :O <3

    ReplyDelete
  4. wow, you have so beautiful eyes <3

    ReplyDelete
  5. Hehe, I like the names of the eyeshadows. Your make up is wonderful, I start craving for this palette myself!

    ReplyDelete
  6. Ihania kuvia taas<3 Mä vähän himoitsen ton paletin perään, ihan ku ton sävyisiä ei olisi jo tarpeeksi kaapissa.. MUTTA KUN :D

    ReplyDelete
  7. Erittäin kaunis meikki. :) Naked on loistopaletti!

    ReplyDelete
  8. Meikkasin juuri samoilla sävyillä lauantaisiin ylioppilasjuhliin. :) Paletti on ihana ja meikkisikin huippukaunis!

    ReplyDelete
  9. Tosi nätti meikki! Kyllä sitä kannattaa välillä vaan kokeilla jotain uutta. ^^

    Itse tykkään yhdistellä myös nuden ja mustan sävyjä, sointuvat hyvin yhteen. :)

    ReplyDelete
  10. Tuo meikkihän on todella kaunis! Uusien juttujen kokeilu kannattaa tosiaan välillä, sitä kautta voi löytää ihan uusia suosikkeja. ^^

    ReplyDelete
  11. Hyvältä näyttää! Minä en osaa meikata ollenkaan, kunhan vetäisen vähän eyelineriä ja ripsiväriä.. Luomivärejäkin olisi kiva käyttää, mutten osaa. :( Ihanat kengät!

    ReplyDelete
  12. Todella hienot meikit! Mut älä ikinä laita ruskeita piilareita, sun omat silmät on niin upean väriset!

    ReplyDelete
  13. The last pic is stunning!
    And does you boyfriend like thos face eyelashes?

    ReplyDelete
  14. Ihana, pehmeänsuloinen ja naisellinen meikki. :) <3

    ReplyDelete
  15. Olen seurannut ja ihaillut blogiasi jo tovin, mutta vasta nyt uskaltaudun kommentoimaan ensimmäitä kertaa: olet aivan uskomattoman tyylikäs ja lumoavan kaunis! Kiitos postauksistasi, ne tuovat paljon iloa :)

    ReplyDelete
  16. Great eye make-up and outfit! So beautiful :)

    ReplyDelete
  17. The makeup is lovely :) I also love your bolero <3

    ReplyDelete
  18. Todella kaunis meikki! :) Ihailen myös pisamiasi.

    ReplyDelete
  19. DeadlyDame: Voi kiitos! Kannattaa sun ainakin kokeilla sitä Paypalia niin saat paletin tilattua kotiin, varo vaan ettet jää eBay-koukkuun ;)

    Emily van der Hell: Wow, thanks so much! I love the black & powder combo too, I usually wear only black so it's refreshing to dress up in lighter shades sometimes. I hope you like your Naked-palette, it's hard not to like it ;)

    Lady Grotesca: Kiitos ja huih, aikamoisen suojamaalin oon sitten saanut aikaan vaikkei ollut ihan tarkoitus! :D

    Sibel: Thank you so much, but I think it's mostly due to all that make-up. I wish I had lashes like that naturally!

    Dial V for Vintage: Thank you! One of the best things about make-up is definitely the quirky names, it makes the whole application process so much more fun.

    Bubble: Kiitos paljon! ^^ Jos houkuttelee niin kannattaa ainakin kokeilla, tuossahan on tosi hyvät sävyt ja kaikki vielä samassa paketissa. Mulla oli vain pari hentoa puuterisävyä ennen tätä nudistipläjäystä ja tykästyin näihin kyllä tosi paljon!

    Myy: Kiitoksia :) Alkuepäilyt nudesävyjä kohtaan on häivenneet kyllä voimakkaasti, sen verran käteviä nuo sävyt on ja omaankin makuun saa luotua sopivia yhdistelmiä. Pari sävyä on sellaista joita ei varmaan tule käytettyä mutta ne voi onneksi aina luovuttaa eteenpäin, muuten paletti on mielettömän ihana!

    Nekku: Kiitos hirmuisesti! Nuo sävyt mitä käytin on juurikin niitä omia suosikkeja, erityisesti pelottaa jos Creep, Toasted ja Sin loppuu jossain vaiheessa kesken. Niiin ihania sävyjä!

    Vampiric: Kiitos, nude ja musta käy kyllä tosi kauniisti yhteen :) Meikkikokeiluja pitäisi tehdä nykyistä enemmän, yleensä vaan teen niin samankaltaisen arkimeikin aamuisin ja siihen rutiiniin tottuu liian helposti.

    Magpie: Kiitos paljon! Oot kyllä ihan oikeassa, uusia suosikkijuttuja löytää useinkin heti kun hyppää pois mukavuusalueeltaan.

    Anniina: Kiitos :) Sun kannattaa ehdottomasti kokeilla ja testailla luomivärejä, tekemällä niiden käyttöä oppii kuten on kaikissa muissakin asioissa. Ja ainakin jos lukee jotain aloitteluohjeita netistä ja kokeilee neutraaleilla väreillä niin ihan varmasti alkaa jossain vaiheessa luonnistua paremmin! Hauskanpito ja kokeilu on tärkeintä, välillä tuntuu että ei millään onnistu ja joskus taas yllättyy ihanan positiivisesti.

    Laura Sofia Koski: Kiitos hirveän paljon! Oon joskus ollut vähän kateellinenkin kun puolella mun perheestä on tummanruskeat silmät ja itselläni niin sekavan sävyiset, monesti on tehnyt mieli tunkea tummat piilarit silmiin. Nykyään olen tyytyväinen näihin sellaisina kun ne ovat, ihana kuulla jos joku muukin tykkää näistä vihreistä sekamelskista!

    T: Thanks! He likes me just the way I am, with and completely without make-up. I enjoy wearing fake lashes, so whatever makes me happy makes him happy!

    Ms Little Black Riding Hood: Kiitos paljon, pehmeänsuloinen on muuten hirmu ihana sana :>

    Pihla: Oi miten ihana kommentti, kiitos tosi paljon! :) Ihan hirveän hyvä mieli tulee kuulla että postaukset tuo iloa lukijoille, te taas teette mut mielettömän iloiseksi kommenteillanne!

    Kitty Darling: Thanks so much :>

    Ellone: Thank you :) It's a pity that I use that bolero way too little, it's so hard to make it match with most of my outfits. But it's lovely nonetheless!

    Nuuba: Kiiiitos! Pisamat on kieltämättä aika vekkuleita, olen itsekin alkanut vähitellen pitää niistä :)

    ReplyDelete
  20. Todella kaunis meikki joka sopii sun väritykseen todella hyvin :) Ripset on vielä piste i:n päälle.

    ReplyDelete
  21. I love that combination of colors and the rest looks good to you! Best regards!

    ReplyDelete
  22. doubtful guest6 June 2011 at 11:16

    Osaat sovittaa kaiken aina niin nätisti yhteen :)
    Naked-paletti on kyllä houkutteleva kaltaiselleni neutraalien ystävälle, mutta vähän mietityttää... palettien kanssa kun käy yleensä niin, että osa sävyistä jää käyttämättä.

    ReplyDelete
  23. Toistan jo monesti sanottua: tosi kaunis meikki! Ois kyllä niin mulle sopivia sävyjä tossa paletissa, ettei mitään rajaa. Harmi, ettei tosiaan OIKEASTI oo tarvetta uusille paleteille, nykyisilläkin kun pärjää vielä ainakin muutaman vuoden, eh. x)

    ReplyDelete
  24. Heidi, kiitos paljon! :>

    Merlina: Oh thank you!

    Doubtful guest: Kiitos kovasti :) Loput sävythän voi onneksi lahjoittaa eteenpäin jollekin ystävälle joka niille käyttöä löytää, uskon että tuostakin paletista jää pari sävyä vähemmälle käytölle.

    Bemary: Kiiitti! Huh, onneksi en ole meikkihamsteri niin pystyin hyvällä omallatunnolla ostamaan tuon, nudesävyjä kun oli meikkilaatikossa vain parin vanhentuneen ja hennon puuterinapin verran. Ainahan voit miettiä ettei sulla ole just noita tiettyjä sävyjä ja paletti on siksi pakko saada..? ;)

    ReplyDelete
  25. Postauksen ensimmäinen kuva sai sydämeni pakahtumaan, kuinka kukaan voi olla noin lumoavan kaunis ja naisellisen viettelevä?

    Silmämeikkisi on kerrassaan upea. Peuramaisuus ei olisi itselleni tullut ensimmäisenä mieleen, enemmänkin naisellinen, viettelevä ja kohtalokas.

    Itse tunnun olevan välillä aivan käsi meikkien suhteen, joten on ihana katsella osaavan meikkaajan kädenjälkeä. Se antaa pientä toivoa itsellekin, ehkä sitä joskus oppii;)

    ReplyDelete
  26. Oh my, you are truly stunning. May I ask which lashes you are wearing in these pictures?

    ReplyDelete
  27. Aivan upea meikki ja kauniimpaa "kangasta" meikille olisi vaikea kuvitella :)

    ReplyDelete
  28. Lusitarius: Tällaiset kommentit saa mun sydämen pakahtumaan, kiitos ihan hirveästi kauniista sanoistasi. ♥

    Peuramaisuus olisi korostunut varmasti enemmän jos olisin jatkanut varjostuksia koko kasvoille ja tehnyt hiuksiin jonkin sarvimaisen kampauksen, ensi kerralla pitää kyllä kokeilla tuota yliampuvampaa tyyliä! Ja voin antaa sulle ihan suurtakin toivoa oppimisesta, en ole nimittäin tosiaankaan mielestäni mikään kokenut meikkaaja, tykkään vain välillä leikkiä ja kokeilla. :)

    Anonymous: Oh, thank you so much! I'm wearing the Brit Rocks lashes that are shown in the previous post, I bought them from some drugstore in Scotland.

    IndianaRex: Voi kiitoksia, kangas myhäilee täällä vähän punastuneena :>

    ReplyDelete
  29. How curious... :D I just noticed the little picture/painting on the wall behind you (under Edgar Allan Poe): a woman in blue kissing a man with a hat(there's a feather on that hat and he's wearing red tights). I have exactely the same picture, only the frame is different! :D Mine is printed on fabric, so it's not a 'real' painting. Do you know the artist who made it?

    ReplyDelete
  30. What a coincidence! :D I have no idea who painted that work, it was already in the frame when I found it from the flea market. The picture is just a temporary solution, I've been meaning to change it to one of my drawings for quite some time.

    ReplyDelete
  31. Kaunis meikki!Sopii sulle hyvin.

    ReplyDelete
  32. Minkä merkin irtoripsiä käytät? :)

    ReplyDelete
  33. Siirioo, kiitos!

    Ano: Käytän monenlaisia ripsiä, sekä halpoja eBay-ripsipaketteja että hiukan kalliimpiakin versioita. Kaapista löytyy ainakin noita eBay-ripsiä, Grimasin, StarGazerin sekä yllättävän hyväksi havaittuja Seppälän (3e) irtoräpyttimiä. Seuraavaksi ajattelin kokeilla Red Cherryn valikoimaa :)

    ReplyDelete
  34. I love that make up, it looks really good on you, very natural yet stunning

    ReplyDelete
  35. Thank you so much, Cristina :)

    ReplyDelete