12 June 2011

Some kind of voodoo


Katselin tätä ouija-spiritismilaudalla kuvitettua mekkoa netin uumenista jo pari kuukautta sitten, mutta sain vasta hetki sitten naputeltua tilauksen menemään. Harvemmin samasta paketista purkautuu yhtä aikaa iloa ja harmitusta, printti kun tietysti ilahdutti mieltä mutta yllätyin täysin mekon viimeistelemättömistä reunoista ja ohuen ohuesta puuvillakankaasta. :/ Nykyään kiinnitän niin paljon huomiota vaatteiden laatuun ettei nirsous anna kehnolle laadulle enää sopuisasti sijaa, mutta on mekon seitinohuessa kankaassa kuitenkin yksi lyömätön puoli. Mekko on nimittän juuri sopivan kepeä näihin mielen sulattaviin hellepäiviin, jolloin raskaamman vaatetuksen ajatteleminenkin saa hikikarpalot helmeilemään otsalla.

dress ~ Too Fast
shoes ~ New Look
bracelets ~ H&M
earrings ~Seppälä


Rento palikkamalli ei ehkä ole aivan ominta tyyliäni, mutta viihdyn koltussa kuitenkin mainiosti. Mekko on sopiva liikkumiseen ja roller derbyn kannalta sen ostinkin, voodoohenkinen printti viittaa nimittäin pelinimeeni. :)


Ps. Arvatkaa kuka teki eilen road tripin Mikkeliin erään jo nimeltämainitun herran perässä? ;) Taidan olla vieläkin vähän pyörällä päästäni joten palailen asiaan myöhemmin. Toivottavasti teillä muillakin on ollut ihana viikonloppu!



I finally ordered this dress after months of gazing at it, but the package revealed both delight and disillusionment from it's depths. I adore the ouija-print, but the fabric is so thin and the seams so unfinished that I was a bit dissappointed, since I prefer to choose quality over price. But the dress is great and comfy for these boiling hot summer days, and it even reflects my roller derby name, so no regrets. ;) 
And oh, yesterday I made a little road trip to see the man I mentioned in the previous post. I'm still quite dizzy about it so I'll get back to that later, I hope you've all had a lovely weekend too!

25 comments:

  1. Ihana mekko! Spiritismiestetiikka on kyllä tosi viehättävää, voisin kuvitella käyttäväni enemmänkin vaikka sisustuksessa. :3

    ReplyDelete
  2. Voi että oot kaunein bloggaaja jonka tiedän ♥

    ReplyDelete
  3. Yhdyn edelliseen!
    <3_________<3

    ReplyDelete
  4. Awnn nice dress!! =)
    But sometimes, I think, when we have a nice print, is worth buying a piece, even if we have to use less to "save" the durability.
    ^^
    Sana

    ReplyDelete
  5. Onpa ihana mekko, varmasti näillä helteillä leppoisa vaate. Itse kun juuri ja juuri kykenen makaamaan alasti lattialla asennossa X suihkepullosta kylmää vettä kasvoille suihkutellen. Se niistä näteistä vaatteista... :)

    ReplyDelete
  6. Tosi mukavan näköinen tuo mekko! :)

    ReplyDelete
  7. Mielestäni muistutat Die So Fluidin laulajaa todella paljon; olenko sanonut tämän ennenkin?

    ReplyDelete
  8. Raphael: Kiitos! Kannattaa toki maustaa sisustusta tuolla estetiikalla jos se sulle kolahtaa, meilläkin on puolison kanssa kodissa mm.mustia kynttilöitä, kehystetty ouija-lauta ja muita ihania kuriositeetteja. Ja hyvin viihtyy :>

    Puf & Mimi: Iih, olette aivan liian ihania, kiiiitos! ♥♥ Näitä kuvia ottaessa oli sellainen helle että olo oli kaikkea muuta kuin kaunis, mutta kiitos silti. ^^

    Sana: Thanks! :) You're right, and I can always cut out the print when the fabric starts to fall apart and sew it to some other dress.

    Heidi: Hih, helteellä tuo olisi kieltämättä paras mahdollinen olotila! Mutta alasti ei kehtaa julkisilla paikoilla viuhahdella niin tuo mekko on oikein hyvä korvike. :D Kesällä tosiaan toivoisi että kauniita hepeniä voisi käyttää enemmänkin, onneksi edes välillä tulee viileitä sadepäiviä niin pääsee pukemaan kunnon hepenet taas ylle.

    Magpie, kiitoksia :)

    Dark Shadow: Et ole muistaakseni, mutta olet kuitenkin jo neljäs ihminen joka sanoo mulle samaa! Olen kyllä todella otettu moisesta kehusta, Grog on mielestäni upea nainen :o

    ReplyDelete
  9. oletpas kaunis ja hoikka!

    ReplyDelete
  10. You're really beautiful! Tons of compliments from Berlin, Germany! ;-)

    ReplyDelete
  11. Upea! Ja oot sinäkin vaan aina yhtä upea.. nannaa silmille kehee <3

    ReplyDelete
  12. hei kaunis! googlasin muuten ton grogin, musta oot vielä kauniinpi :D mitä noi sun käsikorut muuten on? :)

    ReplyDelete
  13. nätti nättinen! tykkään kun sulla on nii vaihteleva tyyli, mutta oma kuitenkin! :)

    ReplyDelete
  14. You're seriously one of the most stunning women i have ever seen. Love the outfit (as always!)

    ReplyDelete
  15. Vitsi kun sä aina onnistut löytämään joka paikasta just senteemaset jutut mitä oon itse pyöritellyt mielessäni ja salaa himoinnut :D Ja vielä ennen mua :D! Mur. Mitä sun lempinettikaupat on?
    Tällä hetkellä mullakin on nimittäin just Voodoo-okkultismi-ouija-luu-höyhenkausi meneillään ja sit tulee sulta tällasia merkintöjä fdghdf :D

    ReplyDelete
  16. On muuten mielettömän ärsyttävää, kun kauniiden ja jännittävien vaatteiden löytämiseen saattaa mennä ikuisuus. Sitä ärsyttävämpää on kuitenkin se, että sellaisen löydettyään saakin pettyä vaatteen järkyttävään laatuun! Vain hyvin harvat pikkuyritykset tuottavat oikeasti upeita vaatteita sekä ulkonäön että laadun suhteen. Silloin tuotteen hinta onkin jo tosin sellainen, ettei enää teekään mieli ostaa..

    ReplyDelete
  17. Anna, kiitos! Ei kauneus kyllä ainakaan hoikkuudesta ole kiinni, olen ihan normaalipainoinen vain ja iloinen siitä.

    Doris, thank you so much! ^^

    Leena: Hih, kiitos paljon :)

    Vio: Oh my, thank you!

    Ano: Voi ihana, kiitos! :D Käsikorut löytyi miestenosastolta H&M:stä, sieltä löytää joskus yllättävän hyviä asusteita.

    Riikka: Voi kiitos paljon! Miltei kaikesta pitämästään voi varmaan muokata omannäköistä, kunhan kantaa itsensä tarpeeksi hyvällä asenteella :)

    Suspyria: Oh wow, I feel so honoured to hear something like that! :o Thank you!

    Mearra: Hmm, en ole varmaan kertonut että osaan lukea ajatuksia? ;D No ei, tuntuu että mulla on miltei aina on menossa okkultismikausi, ne asiat on kiehtoneet todella nuoresta iästä asti eikä loppua näy. Nyt kuitenkin erityisesti innostaa nämä elementit, erityisesti voodoo ja okkultistiset sarjakuvat.

    Lempinettikauppoja on mm.eBay, huuto.net ja Etsy, mutta yllättävistäkin paikoista voi löytää aarteita. Alunperin olin tilaamassa tuon Ouija-mekon suoraan Too Fast Apparellilta, mutta infernaalisten postikulujen vuoksi jatkoin etsintöjäni ja löysin sattumalta mekon Backstreetin nettikaupasta. Kyllä niitä herkkuja löytyy kun nettiä tarpeeksi koluaa :) (Ps.kiitos hirmusti siitä kauhuartikkelienkäyttöluvasta! (<--hih mikä yhdyssana!))

    Ame: Joo, yllättävän usein saa pettyä hinta-laatusuhteeseen. :/ Esimerkkinä Lip Servicen vaatteet, jotka joskus ovat aivan täyttä putulaatua kalliilla hinnalla varustettuna, en tajua miten yrityksillä on pokkaa myydä sellaista kun samalla hinnalla saisi hyvääkin laatua tuotettua.

    Ja onneksi pikkuyritysten tuotteisiin pystyy aina säästämään, mutta kyllä se valtava hinta kirpaisee kun ei opiskelijalla kaikkeen ole varaa. Ostaisin kernaasti kaapin täyteen Tiia Vanhatapion mekkoja jos vain pystyisin! Mutta siis, uskon kyllä ettei köyhän kannata ostaa halvinta, laatu kestää ja maksaa itsensä vielä moninkertaisesti takaisin. :)

    Sofia, kiitoksia!

    ReplyDelete
  18. Tuo mekko on kyllä kaunis! Mua ei välttämättä edes haittaisi tuollainen ohut kangas, jos tuollaista kaunokaista voisi pitää päällä helteilläkin. Ikävää tosin jos saumat tai kangas ei kestä, on itsekin tullut joskus hankittua vaatetta josta on hajonnut sauma heti ensimmäisellä käyttökerralla. Ja olipa muuten yllättäen juuri Lip Servicen vaate. :D

    ReplyDelete
  19. Minkä kokoisena ostit tuon mekon? Onko tuo väljä malli? :)

    ReplyDelete
  20. Ai niin, piti vielä mainita, että oli tosi mehevä uusi löytö kauttasi tämä The Coffinshakers, upposi heti kuin veitsi voihin. n_n

    ReplyDelete
  21. Nefernefernefer: Tosi usein törmää saumojen ratkeamiseen, joskus jopa laadukkaiksi tituleeratuissa vaatteissa, ärr! Lip Servicen vaatteista multa on parista uudemman tuotannon hepenestä miltei heti lähtenyt saumoja purkautumaan, jotenkin tuntuu että firma teki ennen vähän laadukkaampia vaatteita paremmilla kankailla. Liekö voiton tavoittelu tullut taas laadun tielle. :/

    Ano: Ostin S-kokoisena ja varsinkin vyötäröltä mekko on aika väljä. Hiukan sellainen laatikkomallinen, mutta ompelukoneella voi nopsasti kaventaa jos tahtoo vartalonmyötäisen :)

    Mearra: Jee, ihana kuulla! Coffinshakers on hauska bändi, kuuntelen sitä erityisesti kesäisin ja monet biisit tuo hyviä muistoja mieleen. ^^

    ReplyDelete
  22. http://alice-cats-whiskers.tumblr.com/post/5979460656
    bongasin sun kuvan Tumblrista ilman sourcelinkkiä.. ootkohan ite lisänny sitä jonnekki sielä?

    ReplyDelete
  23. Pup: Hei kiitos linkistä ja laita ihmeessä jatkossakin jos vielä moiseen törmäät! En siis todellakaan ole itse lisännyt tuota. Olen lähiaikoina törmännyt laittomasti lainattuun pärstääni niin Weaheartit.comissa kuin huuto.netissäkin, harmittaa tuollainen käytös ettei edes lupaa jaksa kysyä! :/

    ReplyDelete