13 July 2011

A quick glance at Lumous

Lumous-viikonlopusta jäi tuliaiseksi lähinnä hyvää mieltä vaikka paahtava kuumuus yrittikin taas parhaansa mukaan verottaa synkiöiden energiavarantoja. Varsinkin lauantai oli ihan mielettömän mukava päivä Dark Marketin kiertelyn ja yleisen kaupungilla pyöriskelyn merkeissä. Iltapäiväkerhon keikoilta harmillisesti myöhästyttiin mutta turha sitäkään oli kauan murehtia, Klubin musiikkitarjonta kun veti meidät illan hämärtyessä tanssilattialle kerta toisensa jälkeen.


Erityisesti Anne-Marie Hurstia odotin innolla ja Skeletal Family-klassikkobiisit heittivätkin roimasti bensaa tanssiliekkeihin, mahtavan energinen keikka ja ihanat esiintyjät! Klubi vain kiehui fyysisestikin infernaalisissa lämpöasteissa joten noroina valuvaa hikeä sai pyyhkiä otsalta jatkuvaan tahtiin, toivottavasti ensi vuonna voidaan juhlia hiukan viileämmissä merkeissä. :)


Hyvän tunnelman ja helteen keskellä kuvien ottaminen unohtui miltei kokonaan, mutta pari hämärää kuvaa illan asusta löytyi sentään pokkarin uumenista. (Saavutus sinänsä, sillä tälläkin kertaa keskitin sen vähäisenkin kuvaamisen lähinnä ystäväni kissaan.) Asussa viihdyin mainiosti ja erityisesti kengät ansaitsevat ylimääräisiä silityksiä, aamulla ei pomppimisesta huolimatta ollut häivääkään jalkakivuista! Eniten mieltä ilahdutti kuitenkin te ihanat lukijat jotka tulitte juttelemaan illan aikana, olin varmaan aika häkeltyneen höntin oloinen mutta oikeasti mielettömän iloinen teidän jutustelusta. Kiitos ihanat! ♥

shirt & rise cap ~ Futurstate / corset ~ Corsets UK / skirt ~ self-made  /  bag ~ vintage
seamed stockings ~ What Katie Did  /  boots ~ Minna Parikka

Kauneimmillakin kolikoilla on kuitenkin kääntöpuolensa, joten sunnuntaina astui voimaan ah niin ihana Murphyn laki.  Joka ikinen asia tuntui menevän vikaan bussien myöhästelyistä bussikortin katoamiseen, ja lopulta kerkesimme istua vain hetken verran Gothnicilla. Mieheni miltei pyörtyi piknikillä nestehukan ja auringonpistoksen komboon ja mietin pitäisikö heppu viedä junan sijasta tiputukseen, mutta päädyimme kuitenkin vain kipittämään kiireen siivittämänä juna-asemalle. Oma junani myöhästyi lopulta matkalla miltei kolme tuntia mysteeristen ukkosvaikeuksien vuoksi, joten aamulla jouduin raahautumaan vähäunisena zombina töihin. Hymyilevänä zombina tosin, koko sunnuntain katastrofaalisuushan oli oikeastaan jo hupaisaa ja noin muuten reissusta jäi leijuvan hyvä olotila.

Ensi vuoden Lumousta odotellaan jo innolla, tosin Murphya lakeineen en mielelläni tuolloin laskisi seuraan. Peter Murphyn sen sijaan voisin mieluusti kelpuuttaa festivaalivieraaksi ;)



Lumous Gothic Festival weekend was so much fun that we even forgot to take photos, but these outfit snaps were still found from my poor pocket camera. Oh well, there's always next year, a storm of photos coming up then! :> I hope next time will be a cooler one, now it was way too hot the whole time and the club was like a sizzling inferno. But I met some lovely readers and had a lot of fun, I especially enjoyed the much anticipated Anne-Marie Hurst gig with classic songs from the Skeletal Family days. 
   Sadly every shiny coin has another side, so on Sunday every possible thing seemed to go wrong, thanks to Murphy's law. We almost missed Gothnic (goth picnic), my other half got a dehydration/heatstroke and the train was hours late and so on, but I still went to sleep with a wide smile on my face. I hope Murphy won't be joining us next year, but Peter Murphy would be another thing ;)

21 comments:

  1. miten nättiä. <3 melkein harmittaa etten itse lähtenyt lumoukseen. :/

    ReplyDelete
  2. Sait kosmetiikka-aiheisen haasteen mun blogissa, käy tsekkaamassa :)

    ReplyDelete
  3. Papercuts: Voi kiitos :) Mua taas hiukan harmittaa kun kuvien napsiminen suurilta osin unohtui, mutta kertoo ainakin siitä että oli hauskempaa tekemistä. Sun kannattaa ihmeessä matkustaa ensi vuonna paikalle ja kokeilla tunnelmaa, voi olla että ihastut!

    DeadlyDame: Hmm, katselen vähän myöhemmin jos toteuttaisin tuon. Blogihaasteisiin en yleensä tartu mutta kiitos kuitenkin! :)

    ReplyDelete
  4. Heh, mie taisin kuulua niihin lukijoihin, jotka tunnistivat siut väkijoukosta, mutta eivät uskaltaneet moikata :').

    Ihan asukokonaisuus ja kenkiäsi rakastan~
    Myös Lumouksen hurjan lämpötilan allekirjoitan. Huhhuh.

    ReplyDelete
  5. Kuumuus teki pyörtymistepposet tälle synkiölle lauantaina. Klubi on kyllä hirvittävä festariympäristö kesähelteellä! :s Mutta festareilla sattuu aina kommelluksia. Näinkin sut Doggarissa lauantaina, olit livenäkin mielettömän kaunis. :)

    Meilläkin meni Doggarin keikat harmittavasti vähän ohi, yritettiin tulla lauantaina ajoissa katsomaan Silent Screamia, mutta se olikin ehtinyt keikkansa jo heittää. Nuo Iltapäiväkerhojen bändit oli muutenkin suoraan sanottuna kiinnostavimpia tänä vuonna (Klutaen lisäksi).

    ReplyDelete
  6. you look very cute in pictures! Greetings!

    ReplyDelete
  7. Upea asukokonaisuus jälleen kerran! Ei voi taaskaan muuta tehdä, kuin ihailla! :)

    ReplyDelete
  8. Aivan ihana asu! Ja tuo Parikan kenkäpari on vaan niin luomuava... miten on kestänyt käyttöä, hintansa väärti toivottavasti? :)

    ReplyDelete
  9. Oletpas ollut jälleen kauniina<3 Harmi etten päässyt tämän vuoden Lumoukseen mukaan, ehkä ensi kerralla :)

    ReplyDelete
  10. I signed up the feed of your blog some time ago and I always wait for you to update it. I think you have a pretty home and an envious wardrobe. By the way, I saw some sketches you've made, why dont you upload more? They are pretty!

    ReplyDelete
  11. Moikka! Tää ei nyt mitenkään varsinaisesti liity tähän nimenomaseen postaukseen mut halusin vaan kysyä että ootko antanu lupaa käyttää sun kuvia tumblrissa ? Törmäsin tossa sun kuvaas siellä meinaan http://pinupenigma.tumblr.com/post/7605201146 en tiiä tota kirjottajaa jne. mut oon aikasemminki kerran nähny sun kuvia tuol tumblrissa.. Eihän tää nyt mikään haudanvakava asia oo mutta aattelin että ite ainaki haluaisin tietää jos joku mun kuvia levittelis tuola :P Harmittomia tai ei.

    ReplyDelete
  12. HajaMiel: Kyllä moikkaamaan saa tulla, vaikka sitten ensi kerralla jos jossain törmäät muhun. :) Hämmästyin vain klubilla kun ihmiset tunnisti, ei aina itse tajuakaan kuinka julkinen asia blogi todella on. Ja kiitokset kehuista!

    Nefer: Huijui, nestehukka ja kuumuus on kyllä älyttömän pirullista! Mun puolesta koko festarit voisi siirtää vähän syksymmälle, uskoisin että suurin osa tarkenisi röyhelöissään tuolloin huomattavasti paremmin. Ja festareilla tosiaan sattuu kaikkea, Lumouksessa vaan on se hyvä puoli että on sopivasti tilaa tanssia eikä kukaan mottaise kännipäissään turpaan. Ainakaan tähän mennessä :D

    Harmittaa todella ettei noille Dog's Homen keikoille ehditty ajoissa, kaikki siellä esiintyneet bändit kun olisin halunnut nähdä. Aina vaan ei aika veny kaikkialle, silloin tuntui tärkeämmältä syödä ja nukkua päikkärit kuin juosta tapahtumasta toiseen. Ja mua muuten ihmetyttää miksei ohjelmissa ole kerrottu tarkkaa esiintymisjärjestystä? Missasin Anne-Marien ekan biisinkin sen takia kun en vaan älynnyt että keikka alkoi jo, pöh!

    Merlina: Thank you so much! :>

    BellaGodiva: Voi hitsi, kiitos paljon :)

    Sysihilkka: Kiitos! Saappaat on todella olleet jokaisen pennin arvoiset, itsekin olen yllättynyt kun luulin satiinin olevan paljon arempi materiaali. Monta kertaa olen popoja käyttänyt mutta ei noissa näy vielä naarmuakaan, ei vaikka tanssin nytkin kunnolla illan mittaan ja varmasti olen noita jossain vaiheessa kolhinut. Ovat myös jalassa todella mukavat ja ainoa miinus on tuo vetoketjuttomuus, tosin senkin seikan korjasivat kengän uudempaan malliin. Mutta siis, oli aivan loistava sijoitus!

    Leena: Oi kiitos, hiki taitaa tosin noissakin kuvissa valua mutta mitäpä tuosta :) Mullakin on harmillisesti muutaman kerran tullut este Lumoukseen osallistumiselle, mutta onneksi uusia mahdollisuuksia tulee joka vuosi!

    Anna Costa: Thank you! I definitely should post sketches more often, but somehow I always forget or I feel too insecure about them. Maybe I should try to find the courage to post some the next time I manage to draw something!

    Nymfemmi: En kyllä ole antanut lupaa, ihmiset vaan tunnetusti pöllii kuvia kysymättä mitään.. Luulisi ettei linkittäminen ole kovin vaikeaa mutta ei ihmiset aina sitä tajua, ikävä kyllä. Eikä tuo tosiaan kovin vakavaa ole mutta vituttaahan se välillä, olen nimittäin löytänyt kuviani jopa nettihuutokauppojen listauksista ja mistä lie. Tekstiäkin jopa, on joillakin otsaa! :D Mutta kiitos tosissaan kun linkkasit, jos löydät vielä samanlaista niin mielelläni kävisin vilkaisemassa!

    ReplyDelete
  13. Kuten joku on aiemmin sanonutkin, olit tosiaan livenä vielä kauniimpi kuin kuvissa, aivan upea ilmestys!

    Piti tosiaan itsekin tulla sinua moikkaamaan kun pari kertaa lauantaina sut näin, mutta viilettelit sellaista vauhtia eteenpäin, että päätin antaa sun olla rauhassa :D ja itselläkin tuntui olevan koko ajan jonkun kanssa joku juttu kesken.. mutta eiköhän sitä joskus (viimeistään vuoden päästä?) taas samoihin pippaloihin eksytä :)

    ReplyDelete
  14. You are very pretty! I adore your outfit. Glad to hear you had fun at Lumous, but sorry to hear about Sunday! Hopefully next year's Gothnic will be much better!

    Swan

    ReplyDelete
  15. http://ihatetwenty4seven.tumblr.com/post/5952512673 tossa oli se toinen minkä oon bongannu tuol pyöriessäni

    ReplyDelete
  16. Oisko sua muuten mahdollista nähdä livenä joskus, että löytyykö aikaa?

    ReplyDelete
  17. Lilith: Voi ihana, kiitos! Tule vaan ensi kerralla moikkaamaan, eiköhän me viimeistään siellä seuraavassa Lumouksessa kohdata. Ja viiletän aina ihan liian nopeaa tahtia paikasta toiseen, lupaan ensi vuonna laittaa jotkut hankalammat kengät niin en pääse kipittämään ulottumattomiin :D

    Swanntastic: Thanks so much! I hope so too, next year I'll try to make it to most of the events in the festival. Now I didn't even have the time to attend The End club, had to got to work. :/

    Nymfemmi: Kiitti taas linkistä, tuon samaisen kuvan olen muuten löytänyt jo weheartit.comistakin.

    Leena: Öm, varmaankin silloin jos törmää jossain tapahtumassa?

    ReplyDelete
  18. Yhdyn kanssa samaan kuoroon edellisten kanssa että näytit todella nätiltä myös irl! Bongasin sut moneenkin otteeseen Klubilta, mutta itse olin aina joko suustani kiinni jossain muussa seurueessa tai sit vain ujoilin kun en tiedä millä ihmeen repliikillä voi nykyisin lähestyä bloggaria leimaantumatta ihan totaaliseksi tahmatassuiseksi stalkkaajaksi. :D Ehkä sitten jossain seuraavissa pippaloissa!

    Harmi muuten etten nähnyt teitä enää sunnuntain piknikillä, lähditte varmaan sieltä aiemmin kuin me vasta tultiin paikalle (joskus kolmen tai neljän jälkeen)?

    ReplyDelete
  19. S, kiiitos! Voihan sitä vaikka aina läppäistä pepulle jos ei muuta siihen hätään keksi. No ei, toivottavasti joku irstas stalkkeri ei nyt ota tosissaan oppia tästä :D Mutta toki voi tulla ensi kerralla jutustelemaan, lupaan olla purematta!

    Jouduttiin lähtemään piknikiltä aika nopeasti kolmen jälkeen, kun mies piti saattaa ajoissa neljän junaan toipumaan. Ensi kerralla yritetään pitää vähän pitempi piknik, toivottavasti on onni myötä!

    ReplyDelete
  20. Heei, näin sinut myös, mutten lumouksessa vaan puistossa kävelykadusta vohvelikahvilaan päin. Morjestaa en todellakaan uskaltanut, tuijotin vaan röyhkeästi ja supatin kahdelle seuralaiselleni :D

    ReplyDelete
  21. Jenni: Voi apua, olin silloin ihan koomassa. :D Odottelin että ystävä pääsee töistä ja mies junalta ja sain siellä puistossa vielä ahdistelijoitakin kimppuuni, jee-e. Mutta siis, kyllä mua saa tulla moikkamaan seuraavan kerran kun bongaat!

    ReplyDelete