4 August 2011

Dressed in Horror


Haaveilin kauan kääriytyväni sanomalehtikuosiin kunnon kodittomaan hobo-tyyliin, mutta tarjolla olevat kankaat eivät olleet tarpeeksi mieluisia ja Lip Servicen hiukan samanhenkinen mallisto hinta-laatusuhteeltaan lähinnä masentava. Alkukesän kankaanpainokurssin viime hetkillä hiipi muiden tuotosten lomassa mieleen tämä kauhulehtien palasista revitty printti, joten valotin kiireessä uuden seulan ja aloin käsin painamaan paksua puuvillaa hektiseen tahtiin.


Voilá, tuloksena on vanhojen kauhuleffojen julisteilla, kauhumainoksilla- ja lehtiartikkeleilla kuorrutettu mekko, eikä tekijä voisi olla kovin paljon tyytyväisempi! Mekkoon on upotettu lukuisia kauhulemppareitani Edgar Allan Poesta Vampiraan ja Nosferatusta Tod Browningin Freaks-leffaan, kaikkea mieluista ei pienelle seulalle saanut mahtumaan mutta sopivan paljon kuitenkin.

Leninki on täysin itse kyhätty kaavoja myöten, tosin puuvillaa en tietenkään kasvattanut omin toimin enkä myöskään kutonut kangasta, sen kun vielä oppisi! Unelmamekolle ei jäänyt paljoa hintaakaan vaikka työtunteja vektoreiden vääntelyyn, seulan höyläämiseen ja ompelukoneen kanssa riehumiseen upposikin tuhottomasti. Tein samalla päätöksen tehdä entistä suuremman osan tulevista vaatteistani itse, jos mahdollista niin mieluusti vielä kirppareilta haalituista kierrätysmateriaaleista. Kierrätys kunniaan ja mielikuvitukselle lisää ruokaa, tuunaus on sitä paitsi ihan älyttömän hauskaa!


Valotusemulsio osaa tunnetusti olla aika hankala veijari, joten kaikki pienet tekstit eivät toistuneet toivotulla tavalla. Mm."Cabaret boa stranglers performer"-uutinen jäi kokonaan toistumatta, samaten osa Vampiran kulmakarvoista. Rakastan tätä mekkoa kuitenkin kauheasti ja olen aidosti ylpeä siitä että sain koulussa pitkästä aikaa jotain hyödyllistä aikaan. Ja mitä sitten vaikkei tuotos varsinaisesti omaan alaani liitykään, designhan on aina samaa luovan työskentelyn kenttää. :)

Did you notice that the Cabinet of Dr.Caligari ad's picture is actually from Nosferatu? :---D
(Most of the pics are randomly from internet, Boris Karloff LP-ad is from Mearra's blog.
Thank you so much for the loan! ♥)

I've wanted a newspaper-printed dress for ages, but couldn't find the kind of fabric or quality that I liked. So I decided to make one myself on a cloth printing course and here's the result! I'm quite proud that I managed to do something useful, and although it's not my particular field of design it's design nonetheless. :) 
  The dress is hand printed on thick cotton and sewn from my own patters, and as you can see the print itself is completely filled with old horror posters, ads and articles. Most of my favorite horror things from Edgar Allan Poe to Vampira and Tod Browning's Freaks can be found in the folds of the fabric. Sadly some parts didn't make their way on the printing sieve, like "Cabaret boa stranglers performer", but exposure emulsion can be a tricky rascal sometimes as some of you may know. But I love the dress in all it's flaws and details!

79 comments:

  1. Aivan U-P-E-A mekko! Kuten myöskin kantajansa, wau!

    ReplyDelete
  2. Ui, toi on mageen näkönen! Itse rakastan t-paitoja, joissa on jotain old school- tai horror- printtejä mutta jostain syystä kaapista ei löydy toistaiseksi yhtään. :o Asiaan pitäisi varmaan tehdä muutos.

    ReplyDelete
  3. Oi jumalauta, että tuosta tuli hieno *____* (metrin pituinen kuolavana tähän väliin)

    ReplyDelete
  4. Voi apua, miten ihana mekko! Ihan huisin hieno tuo printti. :) Sinä se kyllä osaat!

    ReplyDelete
  5. voou kuin siisti! haluisitko/viitsisitkö joskus tehä postauksen siit miten kangast painetaa tol seulanvalotus tekniikal? mitä siihen tarvii ja miten se tapahtuu jne? :-)

    ReplyDelete
  6. ooooh, aivan mahtava! UPEA!!!!! :D

    ReplyDelete
  7. Esmi: K-I-I-T-O-S paljon! :>

    Joanna: Kiitti, ja mars vaan nappaamaan pari printtipaitaa kaappiin jos niitä mielit! Kauhuprinttipaidat on kyllä hienoja, halusin vaan itselleni jotain vähän erilaista ja aavistuksen naisellisempaa. Pari horror-kuvioista t-paitaa pitäisi kyllä silti haalia kaappiin esim.Roller Derbya ajatellen. :)

    Mearra: Voi kiitos, huippua että tykkäät! Ja kiitti vielä myös tuosta kuvalainasta, ne Eerie-lehdet on ihan mielettömän ihania. ^^

    Vampiric: Kiitos paljon! Kyllä sitä sillon osaa kun oma kiinnostus hipoo kattoa, mutta auta armias jos on kyse jostain verkkojulkaisun umpitylsästä kurssista... :D

    Anonyymi: Hei, mikä ettei! Lunastin tuon seulan omakseni koululta kun meidän kankaanpainopuoli lakkautettiin nyt kesällä, eli en voi enää ottaa kuvia esim. emulsion levittämisestä tai valotusprosessista, mutta voin naputella siitä jonkun kuvauksen. Ja laittaa kuvia siitä kuinka tuolla seulalla painetaan yms. :)

    Bermudan Jenni: Jeee, kiitos paljon!!

    T: I'm glad you like it! :)

    ReplyDelete
  8. Whoa, I can't believe you made that all by yourself! The fabric is so cool and the cut of the dress is just perfect. You should make your own range of dresses - I'd buy one for sure! :)

    ReplyDelete
  9. Liiiiian hieno !! :D Paras printti ikinä. Todella kaunis kaulaukko mekossa myös ♥

    ReplyDelete
  10. Its gorgeous. :) Very clever.

    ReplyDelete
  11. Vau tosta tuli tosi siisti! Kelpais kyllä tännekin <3

    ReplyDelete
  12. Aivan upea! Huhu!


    Ja nyt on pakko kysellä mitä sää opiskelet, olet opiskellut? Olen ehkä sen verran uusi lukija, että tainnut mennä ohitte..

    ReplyDelete
  13. Aivan ihana mekko! Todella upea!

    ReplyDelete
  14. HERRAJUMALA?! Tää mekko meni just mun märkien unien kärkeen.

    ReplyDelete
  15. Aivan törkeän upea!
    Seuraavaksi voisit valmistaa näitä useamman ja pistää postimyynnin pystyyn. Olisin eka tilaaja!

    ReplyDelete
  16. Upea mekko! Moninaiset luovat taitosi eivät lakkaa hämmästyttämästä. :> Jonkinlainen kuvaus tämän tekemisestä olisi kyllä upeaa, vaikka sitten tekstin muodossa ellei muuten. :3

    ReplyDelete
  17. aivan törkeän upea mekko, olisin onnellinen jos omistaisin itsekin moisen <3

    ReplyDelete
  18. Upea, istuu sulle täydellisesti niin tyyliltään kuin muodoltaan! :) Ihana <3

    ReplyDelete
  19. Täällä yksi kateellinen haukkoo henkeään. Aivan sairaan U P E A!

    Kelpuuttaisin ton yläosan mallisen topin päälleni milloin vain. Milloin sarjatuotantoon? ;)

    ReplyDelete
  20. No nyt veti kyllä sanattomaksi, huh huh! Menee kyllä niin totaalisen yli omien taitojeni, mitä tulee ompeluun ja kankaanpainannasta puhumattakaan, ettei kykene kuin huokailemaan ihastuksesta. Aivan uskomattoman kaunis mekko, ja aivan taatusti uniikki! <3

    ReplyDelete
  21. Dial V for Vintage: Oh, thanks so much! I'm definitely going to make even more clothing for myself in the future, it's so much easier to get the clothes fit neatly that way. And maybe I really should create a dress collection someday, I'd looove to work widely on the design field!

    Rosi: Voi kiiitos! Rakastan noita sweetheart kaula-aukkoja, yleensä ne istuu hyvin ja muotokieli on kaunis. Ja tissit vilahtaa sopivasti muttei liikaa ;D

    Dalestair: Thanks so much! :)

    Mea: Kiitos hirmuisesti!

    Leena: Kiiitti paljon! Kangasta on vielä pari metriä jäljellä, saa nähdä mitä siitä vielä syntyy ;)

    Rosaparks: Kiiitos! :> Opiskelen nyt viimeistä vuotta graafikoksi ammattikorkeakoulussa (tai no lähinnä "opiskelen", olen tiettyjä kursseja kohtaan ihan järjettömän laiska ja vastahakoinen). Virallisesti musta tulee graafinen muotoilija, mutta valmistun lähinnä ammatiltani kuvittajaksi kun siihen olen erikoistunut.

    Embize: Kaunis kiitos! :>

    Kiki Carousel: Hahaa, huippua! :D

    Mimi: Oi kiitos! Jos jostain löydän sopivat kankaanpainotilat (nuo koulun tilat lakkautettiin juuri) niin mikä ettei, pieni mallisto kuulostaisi hauskalta puuhalta. Jos saan tarpeeksi aikaa ja energiaa ompeluun niin ehkä pari mekkoa eksyy joskus myyntiinkin. Lintuprinttisiä kangaskasseja painoin tuolla kurssilla ihan varastoonkin, että ainakin niitä voisin myydä vaikka heti!

    Sysihilkka: Kiitos! Luovat alat kulkee usein yhdessä ja limittäytyy helposti, välillä oma ala tulvahtaa siis muillekin puolille. :) Jonkinlaisen postauksen varmaan saan vielä kyhättyä tästä painannasta, kunhan löytyisi sopivat tilat missä tehdä!

    Maria: Oi kiitos! Ihana kuulla että mekolla olisi kysyntää ^^

    Isa: Kiitän syvästi! :)

    Laura: KIITOS! Sarjatuotantoa tuskin tulee mutta pari luomusta samasta kankaasta saattaa joskus päätyä myyntiin. Ehkä ;>

    Magpie: Hih, anteeksi sanavarkaudesta ja kiitos kauniista kehuista! :>

    ReplyDelete
  22. Siis mielettömän pähee!

    ReplyDelete
  23. Ois aivan sairaan upeeta ostaa jotain sun tekemiä vaatteita ja muita juttuja (kuten niitä laukkuja). Luulisin että olis menekkiäkin, ja vaikka ei oliskaan yltiöpäisesti, ni onhan se kaikki raha aina kotiinpäin ;) Senkin lahjakkuus pur.

    ReplyDelete
  24. Hei!
    Paljonko pyytäisit semmoisesta lintukassista? Olen ihaillut sitä tässä jo hetken :)
    Pakko vielä mainita tosta mekosta, että ihan mielettömän tyylikäs!
    -Johanna-

    ReplyDelete
  25. Todella upea mekko. <3 Kelpaisi itsellekint tuommoinen!

    ReplyDelete
  26. Mitäpä tähän enää muidenkaan kommentteihin lisäämään, tuo mekko on UPEA!

    ReplyDelete
  27. AIVAN IHANA MEKKO! Ostaisin tommosen mekon vaikka heti jos se omaan kroppaan kävisi! Ihana kuosi P.S Oot hirmu nätti<3

    ReplyDelete
  28. aivan upea *_* haluun osata tehdä tuollaista, jo napinompelu on harjoituksesta huolimatta suuri haaste..

    ReplyDelete
  29. Lady Grotesca: Kiitoksia! ^^

    Ano: Kiiitti!

    Leena: Hihi, etköhän vielä jotain mun luomuksia kotiisi saa kannettua. :> Ainakin niistä kangaskasseista voisin tehdä jopa myyntipostauksen kunhan pääsen kotiin, niitä on muistaakseni vähän yli kymmenen kappaletta ja olisi huippua jos kaikille löytyisi uusi koti!

    Johanna: Moikka! Lintukassille ajattelin about ~12e hintaa sisältäen posti-ja pakkauskulut, onkohan liikaa..? Niitä ei ole kuitenkaan ihan hirveän paljon olemassa niin mietin jos tuo olisi sopiva summa.

    DeadlyDame: Voi kiitos! :)

    Lilith: Kiiitos paljon!

    Mirette: Kiitti! :>

    Siirioo: Voi hitsi teidän kanssa, älyttömän ihania kommentteja ♥ Kiitos siis hirveästi!

    Andy: Kiitos! Kyllä se ompelu vähitellen alkaa sujumaan kun ensin saa tarpeeks monta kertaa hermot ja kankaat revittyä riekaleiksi. Nimimerkillä kokemusta on :D

    ReplyDelete
  30. Apua miten kaunis mekko! Olisipa mullakin välineet ja taitoa toteuttaa vaatteita itse! Mulle tuli muuten heti tosta ekasta kuvasta mieleen Elvira. :D Mutta voi vau, tuo mekko on aivan käsittämättömän hieno, onnea missioosi! Itse tekemällä saa toteuttua kyllä just oman maun mukaisia juttuja että oon kyllä vähän kateellinen sun luovuudesta. Harvoin menee ihan sanattomaksi, mutta tämä on kyllä niin uskomaton luomus että sanat ei tee sille eikä sulle oikeutta. ♥

    ReplyDelete
  31. Oi,mikä ihana luomus!
    Minusta kankaasta tekee vain persoonallisemman se, että joka ikinen sana ei olekaan aivan täydellisesti toistunut, eikä minusta tarvitsekaan olla :)

    ReplyDelete
  32. Mielettömän upea mekko! Vektoreiden vääntely oli varmasti vaivan arvoista, sen verran hieno lopputulos. Itselläkin olisi ehkä intressejä tehdä omia kangaskuoseja, varsinkin kun joskus on tullut kankaalle painettua, mutta sitten taas ompelussa olen niin toivoton, ettei niistä kankaista syntyisi mitään.

    ReplyDelete
  33. O.O Upea mekko! Stalkkaajana on nyt kyllä pakko kommentoida tätä ja kehua mekkoa ja kirjoitustyyliäsi yli päätänsä n.n

    ReplyDelete
  34. Herranjumala mikä mekko, upeimpia mitä oon koskaan nähnyt! Oot taitava!

    ReplyDelete
  35. Upea! Sinun blogissa on aina kaikkea ihanaa. *_*

    ReplyDelete
  36. upea mekko! ja mahtava idea. Tuollainen korsettikin olisi siisti.

    ReplyDelete
  37. Niin sun näköisesti taas!! ^___^ Ihanaa kun taitoja riittää, niitä on todellakin syytä käyttää hyödyksi :)

    ReplyDelete
  38. Vau! Aivan mieletön mekko! o.O Täältä lähtis myös tilaus... ;D

    <3

    ReplyDelete
  39. Voitko kerto miten teit ton pääntien?:) Haluaisin itellekkin tuollaisen mekon, mutta on vähän hämärän peitossa miten tuollainen kaula-aukko kuositellaan.

    ReplyDelete
  40. IHAN JÄRJETTÖMÄN IHANA! Katsoin eka kuvat ja kuumeisesti rupesin jo tässä unelmoimaan samanlaisesta, sitten petyin kun huomasin, ettei tuota upeutta voi ostaa mistään!

    ReplyDelete
  41. Oho. Tähän on tullut ihan julmetusti kommentteja ja nopealla vilkaisulla kaikissa ylistetään tuota mekkoa. En voi siltikään olla liittymättä kuoroon. Tajunnan räjäyttävä luomus! Ideasta lähtien, ihanaan kuviointiin, omaperäiseen toteutukseen, täydelliseen mekonmalliin ja sun taitavuuteesi sekä siihen faktaan, ettei kellään ole samanlaista! Olet sä kyllä käsittämättömän taitava. Mekossa on ihana teema, mutta vielä ihanamman mekosta tekee yhäosan muotoilu! Täydellinen! On sitä itekkin mekkoja, hameita ja paitoja tullut tehtyä mutta tuollaista yläosan muotoa ja istuvuutta en kyllä saisi ikinä aikaiseksi... mahtavaa työtä!

    ReplyDelete
  42. Herranpieksut miten upea mekko! Ihan käsittämättömän hieno painatus. Ja sopii sinulle kuin nenä päähän. :)

    ReplyDelete
  43. O.M.G. This is just plain awesome! First I thought, it's just a really cool dress, then I read its a DIY one! Amaaaaaazing, I love it! :D You would've probably never found a dress that's as perfect for you as this one - great idea to make it yourself ^_^v I wish I were more talented with such things, so I could make my own clothes too :'D

    ReplyDelete
  44. You made me so JEALOUS! I was looking around for a link to the shop where you got it - so I could quickly purchase my own - only to read that it's your one-of-a-kind creation! It's AWESOME! LOVE YOUR STYLE! green with envy...

    ReplyDelete
  45. Minnuu muuten mietityttää, että onko siulla pidennykset? :)

    ReplyDelete
  46. Ou vau, toi on kyllä todella upean näköinen! Tuo printti varmaan toimisi kuin nenä päähän esim. vihreällä mustalle kankaalle painettuna.

    ReplyDelete
  47. This is too perfect! You're so lovely.

    ReplyDelete
  48. Aivan sairaan ihana mekko, nyt tuli itellekki hirvee himo alkaa tekee jotai, sain just teollisuus ompelukoneenki synttärilahjaks :)

    ReplyDelete
  49. mistä sie oot muuten löytäny kaikki sun noi vanhat kauhusarjikset ja julisteet? kirppareilt vaai :-)?

    ReplyDelete
  50. Ois aivan mahtavaa sanoa että oisi sinun tekemäsi. Vähän niinkun maalauksen suhteen. Täytyy toivoa että ehdin ensimmäisten kymmenen joukkoon, ellei sitä pysty varaamaan?

    ReplyDelete
  51. Hyvänen aika, miten kaunis mekko! Ja mekon malli sopii upealle kantajalleen kuin nakutettu. Vielä kun itse joskus oppisi edes ompelemaan. Ei kai auta muu kuin opetella :D

    ReplyDelete
  52. Aivan käsittämättömän hieno. Annoitpa roimasti inspiraatiota!

    ReplyDelete
  53. onpa ihana mekko! ois pitäny iteki tajuta tehdä jotain jännempää ku koulussa ois ollu mahdollisuus seulan käyttöön...........ehkä häiritsen vielä opettajaa anelemalla lupaa tehdä seulatöitä uudelleen:)

    ReplyDelete
  54. Aivan mieletön kuosi, tosi upea! Ja ei se kankaankudonta ole vaikeaa ollenkaan, siitä vaan käsityökeskukselle opettelemaan :) Kudonta on kaiken lisäks tosi rentouttavaa ja suorastaan meditatiivista kun vaan pääsee oikeaan rytmiin!

    ReplyDelete
  55. Aivan käsittämättön upea mekko ♥ Printti on aivan upea, hyvin kasattu. Koko mekko on aivan.. fantastinen! Jos tuollainen tulisi kaupassa vastaan (muttaeikyllätule..) olisin valmis maksamaan siitä ihan mukavasti! :-)

    ReplyDelete
  56. Aivan älyttömän ihana mekko!<3 :) Printti kuosi tuo jotain uutta tuohon malliin, tuli mieleen, että myös sellainen tarkoituksella kuluneen näköinen/ huonosti tarttunut printti voisi olla tosi kaunis ^^

    ReplyDelete
  57. Wow I am in love with this dress. And then to hear that you did all that printing and made it yourself --that's incredible! You are very, very talented!!
    Swan

    ReplyDelete
  58. Hui miten paljon kommentteja, olen tosi otettu! ♥


    Nefernefernefer: Haha voi ei, Elvira.. :D Tulee vaan mieleen se karsea kasaritukka ja kaula-aukko, oon aina ollut enemmän Vampiran puolella! Ja kiitos hirveästi, toivotaan että tulevistakin projekteista syntyy jotain jännää. Harmittaa vaan kun syksyllä pitäisi valuttaa enemmän energiaa kouluun, paljon mieluummin vain maalaisin päivät pitkät ja tekisin mitä mieli halajaa. No mutta, vuoden päästä olen työtön ja aikaa on loputtomiin, jee!

    Cherise: Oi kiitos! Ei toki tarvitse täydellistä olla, mutta edes sen otsikon olisin mieluusti halunnut näkymään. Mutta painovirheistä näkee ainakin että on täysin käsintehty tuotos. :)

    SUPERVAIN: KIIITOS! :>

    Raphael: Kiiitos! Vektoreiden kanssa meni välillä hermot kun Illustratorin LiveTrace-toiminto ei ikinä mene niinkuin haluaa.. Varsinkin tuon Vampira-kuvan kanssa jouduin hääräämään pienen ikuisuuden, kun alkuperäiskuva oli pointillismin henkeen tehty, piru vie mikä homma. :D Ja hei, voithan aina painaa omaa kangasta ja viedä sen osaavalle ompelijalle jatkokäsittelyyn?

    Jjensku: Kiitos paljon, mukava stalkkeri! ^^

    Prinzessin Sparkle: Meoowww, thanks!

    Ami: Kiitti hirmuisesti, ihanaa kun tykkäät!

    Sofya: Hihi, kiitti! Lisää DIY-postauksia on tulossa kunhan saan tehtyä pari projektia loppuun. ;>

    Miia: Hei kiitos hyvästä ideasta! Oon joskus nuorempana ommellut itselleni pari kiristyskorsettia ja tästä kankaasta ottaisin myös kernaasti sellaisen. Eikun vaan siis työn alle joku päivä!

    Bubble: Oi kiitti! ^^ Olisipa vaan aikaakin käyttää enemmän luovuutta, odotan innolla että koulu loppuu niin saisin tuhottomasti vapaa-aikaa toteuttaa kaikki mielessä pyörivät tuunausprojektit ja maalaukset.

    Henni: Kiitos paljon! Ja mun pitää kohta varmaan oikeasti väsätä pieni sarja näitä mekkoja jos tilausta kerran löytyy ;D

    Anne: Toki! Tuo etuosan yläreuna on siis alunperin ihan tasainen ja yläreuna tietysti alareunaa leveämpi. Sen jälkeen kun olin saanut kaikki palat kursittua yhteen rypytin etumuksen tuohon muotoon. Ompelin tuon rypytyksen siististi kiinni ja reunakanttaukset päälle, niin helppoa se on. :>

    Kekerambo: KIIIIITOS! :) Eihän sitä voi tietää jos joskus päädyn näitä lisää ompelemaan, mut tällä hetkellä tämä leninki on kuitenkin lajinsa ainokainen.

    Emmy: Voi kiitos hirmu paljon, ihan punastuttaa moiset kehut! ♥ Tulee aina älyttömän hyvä ja kupliva mieli kun muutkin tykkää vaivalla tehdystä luomuksesta!

    Gesi: Kiitos paljon! :)

    ReplyDelete
  59. varisVarjo: Why thank you, I'm so glad you like it! I love DIY stuff so much, and it's true that I would've never found something like this if I had only waited for it to fall into my lap. So I'm VERY happy that I managed to create it all by myself!

    GothBarbie: Oh, I'm sorry! ;> And thanks so much, I'm very happy to hear that you like it!

    Ona: Ihan aitoa tukkaa on tämä mun reuhka :)

    S: Kiitos! Mustavihreä mekko olisi aika siisti, tosin tuo sanomalehtisyys katoaisi mutta hieno siitä epäilemättä tulisi!

    Gina: You too for saying such kind things, thank you!

    Damned Roses: Uuuah sinä onnellinen, mullekin kelpaisi! Hakusessa on toimiva vintage-ompelukone tai teollisuuskone, tuo muovikone mikä mulla on lainassa ei ikinä ole niiden veroinen. Kyllä tuollakin ompelee mut teollisuuskone olisi ihan eri kaliiberia!

    Ano: vanhoja kauhulehtiä löytää varmasti kirppareilta ja eBaysta, mutta nämä kuvat kalastin ihan vaan netistä ja muokkasin koneella mieluisaksi. :)

    Leena: Tietysti voin laittaa sulle kassin varaukseen! :) Ja maalauksiakin voin myöhempinä aikoina myydä, kunhan saisin ensin vaan aikaa tuottaa kaikki luonnokset kankaalle.

    Veronica: Kiitos! Opettelemalla oppii varmasti ja varsinkin virheiden kautta, niin kliseiseltä kun se kuulostaakin.

    Salla Salminen: Kiitos, tosi ihana kuulla jos olen onnistunut inspiroimaan!

    π: Kiitos paljon! Minäkin anoin erikoislupaa koska olin tuolla samaisella kurssilla jo viime vuonna, ja hyvin mahduin mukaan. :) Aina kannattaa häiritä opettajaa!

    Elina: Kiitos tosi paljon! Kiinnostaisi kyllä joskus kokeilla tuota kutomista, uskon että se voi tuntua meditatiiviselta. Monet käsityöt ja taide luo jännän flow-tilan, luulen että mulla vaan menis aluksi lähinnä hermot kun en osaisi millään luoda tasaista kangasta. :D

    Kata: Paljon kiitoksia! :>

    Vivian: Kiiiitos :) Parissa kohtaa tuota kangasta vilahtaakin vähän huonosti tarttunutta väriä ja se tuo kieltämättä jännää eloa pintaan. Ensi painokerralla voisin kokeilla sitä efektiä enemmänkin!

    Swanntastic: Wow, thanks so much! I'm happy that you like the dress, I'm really quite proud of it myself. ^^

    ReplyDelete
  60. Mahtavaa! Eli yks kassi ja maalaus varaukseen ;)

    ReplyDelete
  61. Mieeeeletön! Kertakaikkisen upea mekko, samoin kuin on sen tekijäkin. :)

    ReplyDelete
  62. Leena, varattu on! ;)

    Dreadfulness: Kiiiiitos paljon!

    ReplyDelete
  63. Ois ehkä pitänyt täsmentää että lähinnä ilmeen puolesta Elvira. :D Ja totta kai Vampira on parempi, aito ja alkuperäinen!

    ReplyDelete
  64. Herranjumala miten hieno ;___; Ihan mahtava eikä näytä itse tehdyltä, jos tiedät mitä tarkoitan. ;) Tyyliin kaikki ompeleet ja saumat loistaa kilometrin päähän ja design huutaa vähän liian selvästi Suuri Käsityölehti.

    ReplyDelete
  65. You should really make a small tutorial on that dress!! it's beautiful!
    I really was thinking "i want to know where she buyed it so i can have one" and now i understood i cannot buy it!! It's frustrating =D

    You're amazing and incredibly talented <3

    ReplyDelete
  66. Minäkin mieluusti ottaisin yhden lintukassin, jos niitä kerran on mahdollista varata etukäteen! ^^

    Olet valtavan lahjakas.

    -Matle

    ReplyDelete
  67. Nefer: Haha, kiitos vaan täsmennyksestä. ;D Vampira on ihana hahmo, ehkä kutkuttavin suomalainen ikoni mitä mieleen tulee.

    Beatrix: Voi kiitos paljon! Ja ymmärrän tasan tarkkaan mitä tarkoitat. :D

    Nero: Oh thanks so much! I might make a post about the printing process, but I guess most people know how to sew parts together so there won't be a sewing tutorial. I'm not too eager to reveal all of my secrets at once. ;>

    Matle: Kiitos ihan hirmuisesti! Ja kassi on nyt varattuna sullekin. :)

    ReplyDelete
  68. Ajattelinkin, että tästä tulee erityisesti mieleen Maila Nurmi, seuraavana katse iskostui edessä paistattelevaan Vampira-logoon. Sitten vielä yhdistetään Cry Babyn Wanda Woodward, niin siitähän näiden kuvien tyyli on selvästi synnytetty. ;)

    ReplyDelete
  69. Pumpkin: Pientä viittausta Mailaan kyllä löytyy, ja nyt kun mainitsit niin Wanda Woodwardia tuossa yhdessä kuvassa on kieltämättä aika selkeästi! Ihan kiva ettei sentään Hatchet-Facea. ;D Cry Baby pitäisi kyllä katsoa taas joskus, mooonta vuotta on jo vierähtänyt edellisestä kerrasta!

    ReplyDelete
  70. Apua! En kestä kuin ihana tuo mekko on! Varsinkin tuo kuosi, mutta mekon mallikin on tosi nätti.

    Pitäis varmaan toimittajan hommia tekevänä hommata itelle joku sanomalehtiprinttinen mekko tms. >:)

    ReplyDelete
  71. Riikka, kiitos paljon! Haluaisin itsekin ihan sellasta perus sanomalehtiprinttikangasta, mun mies on sanomalehdellä graafikkona niin sopisi hyvin perhekuosiksi. ;)

    ReplyDelete
  72. hi ! I was searching everywhere on internet where I can buy this incredible fabric, because I've downloaded a picture from you (the first one from this post, but in black and white) and somebody from facebook found you !
    so, just to say that you did a wonderfull job ! the dress suits you very well !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you so much! ^^ I've seen that pic of mine in tumblr thousands of times, sadly the person who originally posted it didn't tag my blog address with the pic. But it's fun that someone found me!

      Delete