3 February 2012

Busy as a bee

shirt ~ H&M / skirt ~ Tiia Vanhatapio (2nd hand) / necklace ~ Etsy
bug encyclopedia 

Aluskorsetin ja kynähameen kombo luo kevyen illuusion mehiläisvyötäröstä (se kuuluisa ampiaisvyötärö kun olisi tuota pienempi) ja mehiläisiltä voisin lainata nyt ahkeruuttakin. Laskeskelin tällä viikolla että keväällä olisi tahkottava opintorekisteriin mukavat 90 opintopojoa mikäli mielin valmistua ajoissa. Aika helvetillinen urakka piirtelyä, koneen edessä istumista, vektoreiden vääntelyä ja raporttien naputtelua kuumottavilla sormilla, puhumattakaan opinnäytetyön loihtimisesta! Hullua on se että ihan oikeasti uskon pystyväni tuohon, asioilla kun on tapana loksahdella paikoilleen ilman stressaamistakin ja valmistumista voi aina lykätä syksyyn. Pitää vaan haukata tehtäväpala kerrallaan, neuvo jota on helppo jakaa ja melkein mahdoton muistaa.


Rapistunut hyönteistietokirja on uusin kirjalöydös ja jaksaa ihastuttaa kaikenkarvaisilla öttiäiskartoillaan, vanhat biologian opetustaulut ja kirjat on mielettömän inspiroivia! Mettä keräävät pörriäiset on erityisen hellyyttäviä, kimalaiset kumoavat lentämisellään fysiikan lakeja ja Albert Einsteinin mukaan ihmiskunta tuhoutuu neljässä vuodessa jos mehiläiskannat katoavat maan päältä. Lähiaikoina olen pyöritellyt mielessä erityisesti mehiläisiin ja hunajaan liittyvää maalausta, saa nähdä antaako kevät taiteilulle edes siivun aikaa. :) Lopetan nyt kuitenkin nämä hyönteishorinat tähän ja siirryn työharjoitteluraportin pariin, mukavaa perjantaita kaikille! 



Pencil skirt and waist cincher create an illusion of a mild bee waist (wasp waist would be smaller), and I could seriously borrow some diligence too from those lovely insects. I'm really going to be busy as a bee in the next few months since I've got about five months to graduation and a hell of a lot of work to do. Stressing out won't help so I'm just going to bite one piece at a time and go with the flow. Things usually work out by themselves, and I can always graduate in autumn! Or next winter.
    The old bug encyclopedia (and the skirt too) is a new find, and those bug charts are just too charming. I love old anatomy drawings and biology class stuff, they're so inspiring! I've been especially inspired by bees lately, bumblebees defy the laws of physics every time they fly and Albert Einstein once said that if the bees disappeared, mankind would have only four years of life left. I'll definitely paint something with bees and honey in it if I get the spare time, but for now I'm going to stop babbling about insects and start working. I wish you all a very happy Friday! 

29 comments:

  1. En löydä sanoja kuvaamaan upeuttasi.

    ReplyDelete
  2. Upea hame! Js ötökät on ihania <3

    ReplyDelete
  3. Tyylikästä! Ja tykkään tuosta ötökkäsivusta :) Hieno!

    ReplyDelete
  4. Tästä blogista on tullut meikäläisen lemppareita, olet tosi tyylikäs ja tykkään tyylistäsi erittäin paljon. Varsinkin tuo "kotirouvamekko" ja siitä otetut kuvat ovat parhautta!
    Phoenixin elämää-blogia kirjoittelen itse, melkoista räpellystä vielä, mutta saa käydä katsomassa. :)

    Niin, ja hyvää viikonloppua ja tsemppiä opintoihin, sama urakka täällä, tosin vähemmillä opintoviikoilla.

    ReplyDelete
  5. Ohhh I LOVE that skirt!!!

    http://styleexcess.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. That skirt is wonderful. Hey, I think I'm in love with you...

    ReplyDelete
  7. sun hiukset on aivan ihanat!
    kysyn nyt varmuuden vuoksi uusimmassa postauksessa, että mistä olet ostanut nuo meikkipostauksessa esitellyt everyday minerals-meikit? :o

    ReplyDelete
  8. How amazing is the cut of your skirt! It's so flattering and the fabric looks very luxurious :). Good luck with your work!

    ReplyDelete
  9. Onko sinulla Tumblria? Törmään sinun kuviisi kovin usein siellä.

    ReplyDelete
  10. I am browsing through your blog (I read a few pages a day-just to lenghten the pelasure) and I am sooo impressed!
    you are a very inspirational person and I just LOVE your creativity!

    take care and good luck with all your work to come!

    ReplyDelete
  11. Great blog! Beautiful photography and inspiring content :D I came across your page whilst researching for the Goth Rock cartoon i'm working on! You can check it out at www.indiegogo.com/eternaldescent I would love to hear your thoughts! Thanks, Llexi \m/

    ReplyDelete
  12. I used to love this blog, but I think that it has become a little boring in the last few weeks.

    ReplyDelete
  13. http://www.snopes.com/quotes/einstein/bees.asp

    Einstein lainaus on urbaani legenda. Tsekkaa tarkemmin tuosta linkistä :)

    ReplyDelete
  14. Anonyymi, kiitos kamalasti! Menen ihan sanattomaksi tuommosesta ♥

    Leena: Kiitoksia! Ötökät on kauniita varsinkin paperilla, en ole ehkä ihan yhtä innoissani niistä jos joku kiemurtelee paidan sisällä. ;) Mutta kimalaiset on ihan erityisen ihania, tulee aina mieleen lentävät hamsterit.

    BellaGodiva: Kiitos paljon! :)

    Phoenix: Voi kiitos, onpa ihana kuulla! Onnea opintoihin sullekin, kyllä tästä urakasta varmaan joskus selvitään. ;)

    Anna: Thanks, I love it too!

    Spider: Oh wow, that's so sweet of you to say! Don't know what else to say so I'm just blushing a bit here ^^

    Andy: Oi kiitti! :> Ja meikit tilasin Everyday Mineralsin verkkokaupasta: http://www.everydayminerals.com/

    Dial V for Vintage: Thank you! The fabric is really thick satin and the cut is really great, although it's so tight that it's hard to sit sometimes, haha. And the cut makes my bum look even bigger but I like it! :D

    Anonyymi, ei ole omaa tiliä. Ihmiset vaan tykkää kovasti kopsata kuvia ja jakaa niitä ympäriinsä ilman lupaa, ikävä kyllä. :/

    SnowBlackCorsets: Wow, thank you so much! You put a wide smile on my face with your comment ♥

    EternalDescent: Thanks so much! I visited your page and I must say that I'm quite impressed, I love animations and especially projects that are out of the mainstream. The preview looks so cool, yay for the lady succubus! Good luck with your work, I hope you manage to gather enough funds to make it all even bigger. :)

    Emmy: Hame kiittää! :>

    Anonymous: I'm very sorry to hear that. I guess it's only natural since my life is a bit stormy and full of important things to do right now, so blogging really isn't the priority number one. Quiet times come to every blogger I guess. :)

    Anonyymi: Ei mikään ihme, jotenkin vähän tuota ounastelinkin. :D Kaikenlaista on laitettu tunnettujen henkilöiden suihin jotta asialle saadaan lisää painoarvoa, mutta ajatushan tuossakin on tärkein!

    ReplyDelete
  15. Pävittäin käyn katsomassa, tsekkaamassa ja odottamassa koska kirjoitat uusia juttuja. Sinulla on ihana tapa kirjoittaa :) Jatka samaan malliin! Käy kurkkaamassa omaani jos ehdit:http://ladyd-prettynotebook.blogspot.com/

    hauskaa tulevaa kevättä ja odotan innolla nähdäkseni asukokonaisuuksiasi :)

    ReplyDelete
  16. Amazing skirt. Looks so good on you! x

    ReplyDelete
  17. miten/millä saat tehtyä noin kauniita kiharoita hiuksiisi?

    ReplyDelete
  18. Sinun blogisi on mitä ihaninta, inspiroivinta ja kauneinta luettavaa!!! Kiitos tästä! :)

    ReplyDelete
  19. Apuuva, mä just ehdin laittaa omaan tumblriin tämän postauksen ekan kuvan ja sen kotirouvamekon, kun ovat niin uskomattoman kauniita <3 Laitoin kyllä linkitykset kuvista tähän sun blogiin, mutta otan kuvat pois jos niin haluat! Mun tumblr: http://baldwomanintweed.tumblr.com/

    ReplyDelete
  20. Hei! Tuli mieleen, että voisitko tehdä joskus jonkun "kirppariekstran", siis blogata vähän kirpparilla käymisen taidosta ja sellaisesta. Olen melko uusi lukija, ja pläräilin läpi second hand -tagejasi, mutta en ainakaan ensisilmäyksellä löytänyt sellaista. Minua siis kiinnostaa, että miten yleensä shoppaat kirppareilla ja second handia? Etsitkö aina jotain tiettyä, vai ennemmin vapaasti selaillen ja kierrellen? Mitä kannattaa etsiä ja mitä välttää kirppareilla (materiaalit, tuotteet). Ihastelen ja kadehdin kykyäsi löytää noita tuotteita, sillä itsekin joensuulaisena löydän paikallisilta kirppareilta vain huikeimmat glitter-mattinykäs-takit ja rikkinäiset kinder-lelut... :D

    -MP

    ReplyDelete
  21. LadyD: Voi kiitos paljon, tosi ihana kuulla! Harmittaa vaan etten nyt ehdi paneutua blogiin juuri ollenkaan, on nyt niin väsyttävän hektistä tämä elämä. Uusia postauksia saattaa joutua vähän odottamaan kun on niin paljon hoidettavaa, mutta en ole sentään lopettamassa. :) Mukavaa kevättä sullekin!

    Sarah: Thanks so much!

    Nukkemorsian: Yleensä käytän Remingtonin Pearl Wandia kiharoihin, sillä saa tosi nopeasti kestävät kiharat. Jos tukkaa ei tahdo kuumentamalla rasittaa niin silloin käärin kosteat hiukset yöksi pampuloille ja avaan aamulla, ne ei vaan kestä yhtä kauan kuin kuumennetut kiharat mutta kauniit laineet niillä saa.

    Anonyymi, kiitos ihan kamalasti! Piristit ihanalla kommentillasi ^^

    Anonyymi2: Ei sun tarvitse noita kuvia pois vetää, asia on ihan ok kun linkitkin on tuolla näkyvillä. Ja arvostan tosi paljon sitä että kerroit! :)

    MP: Hei kiitos tosi hyvästä postausideasta! Ehdottomasti voin joskus sellaisen kasata kun kiinnostustakin kerta löytyy. :) Joensuun kirppareilla on tosiaan ihan karmivia juttuja riistohintaan mutta onneksi välillä löytyy helmiäkin sieltä roskan keskeltä. Ketuttaa vaan kun isoimmat kirpparit siirtyy koko ajan kauemmas keskustasta, pakkasessa ei aina jaksa lähteä polkemaan kun laiskuus iskee. :D Mutta mutta, laitan idean hautomaan ja tartun siihen kun tulee hyvä aika! Kannattaa sillä välin tsekata tämä blogi, huimia löytöjä jotka iskee ainakin nauruhermoon: http://paskatkirppisloydot.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. Hello beautiful girl. This message just to say you're very inspiring to me : http://mmeheartattack.blogspot.com/2012/02/mothmouth.html (little present)

    ReplyDelete
  23. Mme HeartAttack: I'm quite speechless, wow! Thank you so much, the drawing is really wonderful! ♥ ^^

    ReplyDelete
  24. You are so beautiful and lovely girl! I adore your style! Your photos are very inspirational :)
    <3

    ReplyDelete
  25. OUUUUUH toi Vanhatapion hame saa mun suupielet vaahtoamaan! <3__<3

    ReplyDelete
  26. Mashnica: Wow, you really made me happy with your comment, thank you so much! :) (And sorry that I answered so late, it's hard to remember when comments come to older posts!)

    Mira: On tuo kyllä ihana hame, suupielet vaahtosi täälläkin kun nappasin sen huutarista <3 Ja maksoi vaan muutaman kympin, ihan hullua.

    ReplyDelete
  27. Bees <3 Oh, I am so glad I found you, a girl after my own heart I love bees and this outfit is to die for, you look gorgeous! :) Love from Scotland, Zoë x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aww, I'm so glad you found me! And thank you for your sweet words <3

      I hope I could live in Scotland someday, even for a couple of years. I fell a tiny bit in love with Edinburgh and I'd love to explore more!

      Delete