29 March 2012

Holy water cannot help you now

dress & cardigan ~ second hand /  necklace ~ vintage  /   boots ~ Pennangalan 


Imitoin koko viime viikon Valkoista kaniinia, ruoskin itseäni pomppimalla paikasta toiseen kellon tiheän tikityksen säestämänä. Vietin tuhottoman monta tuntia koulun Macin edessä, rullailin itseni mustelmille, juhlin pariin otteeseen ystävien kera ja eksyin Stam1nan moshpitin laitamille keikkaeuforiaa potemaan. Tälle keväälle olisi työmäärää vaikka kolmen AD/HD työnarkomaanin tarpeisiin mutta mieli on silti kumman kepeä, stressi pysyy loitolla kun muistaa elää hetkessä ja rentoutuakin välillä. Sitä paitsi olen sirotellut tulevaisuuteen muutaman porkkanan joita odotellessa voisi poksahtaa innosta!  

Odottelen kuumeisesti niin viikonlopun roller derby-bootcampia, uutta musteleimaa kuin Game of Thronesin seuraavaa tuotantokauttakin (alla oleva selkäpiitä hivelevä kappale on GoT:n trailerilta, soinut todella tiuhaan työskentelyn taustalla). Mitä te odotatte tällä hetkellä eniten?




For the past week I've been imitating the White Rabbit, bouncing from place to place with a heavily ticking clock on the background. I've spent countless hours torturing our school's Macs, received some rolling bruises, partied hard with friends and enjoyed the overwhelming energy of Stam1na's (a Finnish metal band) moshpit. There's tons of work to do but I feel surprisingly light, there's no need to stress over such trivial matters as school or future when you can just live in the moment.

There's also some incentives that make me pop with excitement! ♥ We're having a derby bootcamp this weekend, there's a new inkwork coming up and so many other good things are about to happen, like the next season of the Game of Thrones (the song is from GoT trailer, I've played it countless times while working!). What things are you anxiously waiting for right now?

52 comments:

  1. I am anxiously waiting for the weekend! :D I have been busy busy with work all week, I'll be happy when I can relax and do some second hand shopping! :) I notice that you have watermarked your pictures, I think it's a good idea because I see almost every day (!) pictures of you floating around on Tumblr... uncredited of course, sadly.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I hope you have a fun and relaxing weekend! Second hand shopping is always a great idea, I wish I had more time for that right now. But my plans for the weekend are pretty awesome too; hitting beautiful girls on wheels, sweating like a pig and getting huge bruises. Yayyy, can't wait! :D

      I'm not too happy about using watermarks but they were my last hope for the extremely frustrating Tumblr-situation. But at least they serve their purpose, and I'm getting used to the idea of them being there. :)

      Delete
  2. Meillä on lauantaina kavereiden kanssa kevyt ~10h Game of Thrones-maratoni juuri parahiksi ennen seuraavan kauden alkamista. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uuh, siinä on katsottavaa kerrakseen! Eikä ihan siitä kevyimmästä päästä, mutta on varmasti hyvä ilta tiedossa. :) En tiedä yhtään mitä seuraavassa kaudessa tapahtuu kun en ole kirjoihin asti vielä ehtinyt, jännnnnittää.

      Delete
  3. Otsikosta arvelinkin heti että nyt on kyseessä jotain GoTista! Odotellaan täälläkin kovasti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jee, joku muukin on nähtävästi tapittanut innolla trailereita. ;> Onneksi ei tarvitse pitkään enää odotella!

      Delete
  4. Mulla on samanlainen mekko, on mun lemppari! Mäkin ootan Game of Thronesin kakkoskautta, sit ootan sitä et tulee kunnon kevät et hengailtais ulkona, ens kesän kaikkii tapahtumia ja ens syksyy ku meen uuteen kouluun (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tää mekko oli kieltämättä tosi hyvä löytö kun sen vuosia sitten bongasin. Sellainen vaate jonka vetäisee päälle kun ei keksi mitään muuta, ja mukavakin vielä. :) Uuteen kouluun meneminen on ihanan jännittävää, onnea koitokseen!

      Delete
  5. What brand are those boots? They are rather perfect.

    ReplyDelete
    Replies
    1. They're from Pennangalan/Fantasy shoes. These boots are super comfy, so I highly recommend them!

      Delete
  6. Such a simple outfit (except the shoes!) yet so striking! I don't know how you do it! I don't know how you do it. Your posing? Your make-up, your photoshop skills?
    I could wear the same outfit and I would look like the girl next door.(which is of course not bad..) Hmmm.

    And the second pic: you look like you were from another planet. "Strange" but not in a bad way.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh wow, thanks so much! I think people look good when they're self-confident and happy, so that might be the secret ingredient. :) And make-up and all the other stuff help a lot too, I guess! It's not a bad thing at all to look like the girl next door, but I've never really been one.

      And the last part is actually a very nice compliment, thanks! Maybe I am from another planet, many people have said so in my life (maybe not always in a good way, but I always take it as a compliment, heehee).

      Delete
  7. Minä odottelen koulujen valintatuloksia, tämä intohimoinen kakkumaakari on hakenut opiskelemaan leipuri-kondiittoriksi, ja yhteishaun tulokset julkaistaan kesäkuun puolivälissä. Jännittää suuresti, ja muuttuuhan se elämäkin hetkessä aikalailla jos tästä nyt opiskelijaksi aletaan ja toivon mukaan on nyt löytynyt se oma juttu. Onneksi kaikki finanssipuolen asiat on jo hoidossa ja turvattu, jos kouluun pääsen.

    Viherpeukalona odotan myös että pääsen parvekepuutarhaani laittamaan. Jokakeväinen traditio on parvekkeen peseminen ja sitten istutan orvokkeja ja yrttejä ja muuta kivaa, ja lopuksi nautiskelen jonkun ihanan alkoholittoman drinkin parvekkeellani. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi hitsi, hirveän paljon onnea kouluun! Toivon että pääset sinne (mitä luultavammin pääsetkin jos intohimoa asiaan löytyy!), ja toivottavasti tuntuu omalta alalta. Se on ihana tunne kun löytää juuri sen oman juttunsa mitä tahtoo aina tehdä. :)

      Ihana parveketraditio, tulen vähän kateelliseksi kun meillä ei tässä asunnossa ole parveketta. Haluaisin ihan hirveästi oman yrttitarhan mutta ei nuo taimet sisätiloissa lähde kovin innokkaasti kasvamaan, huoh.

      Delete
  8. Kaveri, jota en ole nähnyt muutamaan vuoteen tulee moikkaamaan mua viikonloppuna (ellei peruuta.. ) muuten odotan kyllä Game of Thronesia ehkä kaikista eniten koko maailmassa just nyt! Gnaah, ei jaksa enää odottaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei tarvii kauan enää odotella, jee! :) Toivottavasti kamusi ei peru tulemistaan, tuntuu aina inhottavalta jos ihmiset peruu sovittuja tapaamisia.

      Delete
  9. You look absolutely gorgeous <3

    ReplyDelete
  10. Looking beautiful, as ever! Those boots are awesome. I'm looking forward to GoT S2 sooo much. I did exactly the same thing with the song too, isn't it fantastic? :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aww, thanks so much! I've listened to that song so many times that I almost thought the youtube video would snap just like an old record tape. ;) The song is really powerful, Florence has such a beautiful voice. And it amuses me (in a good way) how almost all of the comments in that song are from GoT fans.

      Delete
  11. Voi kyllä.. tämä biisi on jumalaisen hyvä. Game of Thronesiakin enemmän odotan sitä hetkeä, kun saan siirtää saappaat talvisäilöön, ja kaivaa kaikki herkulliset avokkaat niin sanotusti hollille. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuo biisi tuntuu mekein joltain luonnonvoimalta, jotain lumoavaa siinä vaan on. Mulla on muuten ihan sama juttu odotuslistalla, korkkarit esiin ja heti! Kevät vaan ottaa ikävä kyllä takapakkia ainakin tällä puolen Suomea, gnaah. Se on ihana tunne kun voi laittaa ekaa kertaa ohuet sukkikset ja korkkarit ulos, odotan kuivia teitä myös rullaluistinten takia. :)

      Delete
  12. Eniten odottelen uutta Game of Thronesin tuotantokautta (kuten ilmeisesti aikamoisen moni muukin täällä), Tulen ja Jään laulu- saagan kirjatkin on melkein tullut koluttua läpi. Ei malttaisi millään odottaa, ja nähdä miten uuden hahmot on saatettu näkyväksi :) <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ääh, mua harmittaa etten ole päässyt vielä kirjoja lukemaan! Yksi kaveri suositteli niitä jo monta vuotta sitten mutta varsinkaan nyt ei ole aikaa uuteen kirjasarjaan uppoutumiseen kun pitäisi lukea opinnäytetyötä varten.. Mutta uutta kautta odotan silti innolla, varsinkin kun en yhtään tiedä mitä tapahtuu. Enkä usko että sarjan katsominen spoilaa lukuelämystäkään pahasti? :)

      Delete
    2. Oikeastaan tuo ensimmäinen kausi meni juuri niin pilkulleen, kuin kirjatkin. :D En sano valitettavasti, sillä sehän on vain hyvä, ettei niitä ruveta ihan överiksi vääntelemään. Tuntuikin siltä, että olisi katsonut päänsä sisällä koko kauden uudestaan lukiessa kirjaa. Mutta toivottavasti saat aikaa ja inspiraatiota sitten joskus syventyä lukemaan niitä :)

      Onnea sinulle opinnäytetyön tekemiseen! <3

      Delete
    3. Puoliso sanoi ihan samaa, mutta tosiaan hyvä juttuhan se vaan on että voi järkevästi tehdä kirjanmukaisen version! Usein kun videokuvaan joutuu käsikirjoitusta muuttaamaan että leffaa/sarjaa jaksaa yleisö katsoa. Olen aika kamalaa seuraa GoT:ta katsottaessa kun mies on lukenut jo monta kirjaa ja itse ruikutan vieressä että "eiiiiiiihän mun lemppari kuole vielä". :D Arvatenkin yksi suosikki kuoli jo, odotan intopelolla miten käy muille.

      Ja kiitos paljon, kyllä tästä hyvin hitaasti mutta varmasti joskus valmistutaan! Vaikeeta vaan saada oppariprojekti alkuun.

      Delete
  13. I am anxiously waiting for the concerts i'm going to soon (Icon of Coil), the elf fantasy fair (an event in Holland) and summerholidays! I'm going to France, to Paris ! and to Lowlands, a festival in Holland. And of course i go camping with my mom. So that's what i'm excited about! =]

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh wow, you've got so many great events waiting for you! I wish I could go to Paris again sometime (like this summer!), it's been three years since I last was there and I love the city. I'm sure your summer will be wonderful! :)

      Delete
  14. Odottelen, että virustauti hellittäisi näin kolmen viikon jälkee. Tää tauti on saanut kyllä mielenkin niin synkäksi :( Sie oot kyl kaunis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voih, paljon paranemisia sinne! Kyllä se tauti vielä hellittää. :) Ja iso kiitos kehuista!

      Delete
  15. Mistä toi sun Mothmouth-nimimerkki on peräisin? :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. En itse asiassa tiedä! :--D Keksin sen vain jostain, olen saattanut nähdä nimen aikoinaan jossain unessa ja se jäi vaan alitajuntaan pyörimään. Tykkään kyllä siitä miltä nimi kuulostaa mutta saatan joskus vaihtaa sen johonkin omantuntuisempaan. :)

      Delete
  16. Apua Apua! Mistä tuo Game of Thronesin toinen tuotankokausi tulee??
    Ehdin jo sopeutua siihen etten näe sarjalle jatkoa ennen ensi vuotta.. siis yleltä katsoin ensimmäisen kauden. Kiitos paljon jos jaksat vastata! On nimittäin ihan superi tuo sarja!

    ReplyDelete
    Replies
    1. En tiedä mistä muut katsoo mutta itse tiirailen nettisivujen kautta, esim.Cucirca.comista näkyy jaksot nopeasti ilmestymisen jälkeen. :) Lataamista en harrasta mutta silläkin tavalla nuo jaksot saa varmasti koneelle.

      Delete
  17. Ihana blogi! Löysin tämän vähän aikaa sitten ja saanut paljon ideoita omaan pukeutumiseen, taiteiluun, sisustamiseen yms... ja meikkaamiseen! Millähän siveltimillä saat noin hyvin ja siististi levitettyä luomivärit? Onko sinulla jotkut pro-pensselit vai onko se enemmänkin taidosta kiinni? Itse jos koitan vahvempaa meikkiä sutia näytän ememmänkin vain että olen saanut turpiini.. Jossain postauksessa kävitkin läpi noita meikkausvaiheita, jossa oli kuva käyttämistäsi välineistä, ovatkohan nekin Everyday Mineralsilta ostetut (eli tosi hyvät)?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! Mukavaa kuulla jos olen onnistunut jotenkin inspiroimaan. :)

      Silmämeikissä käytän lahjaksi saamiani Dermosil-pensseleitä ja ne on olleet todella hyviä mun mielestä, vaikka edullisia ovatkin. Kai se on osittain taidostakin kiinni vaikken koekaan olevani erityisen hyvä meikkaaja, pensselit vaan pysyy ehkä kädessä maalaamisen ansiosta. Mutta jos haluaa meikin kestävän ja värien levittyvän paremmin niin suosittelen myös pohjustajan käyttöä, esim.Urban Decayn Primer Potion on ihan mahtavaa ainetta!

      Delete
  18. Everything looks really gorgeous!! xx

    http://styleexcess.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. Oh my God, Perfection.♥

    I'm already looking forward to the next weekend! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh wow, thank you so much Claudia! <3

      I'm also waiting for the weekend, we have a get-together weekend with my family and it's so nice to see them all at the same time. I'm very happy about that!

      Delete
  20. No tietysti Tim Burtonin uusinta leffaa Dark Shadowsia odotellaan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. No ehdottomasti!! Ja Frankenweenieta myös. ;)

      Delete
  21. Tätä on varmaan jo kyselty mutta olisi mielenkiintoista nähdä vanhoja kuvia susta, miten sun tyyli on kehittynyt vuosien varrella :) ymmärrän että ei oo ehkä helpoin tehtävä kaivella esiin omia tyylitoilailuja.. ei sitä että sulla sellaisia olisi ollut, mulla kyllä niitä on ollut ja sen takia vanhat valokuvat on hauskoja, voi nauraa itselleen ;) vaikka gootti-look on nykyään pikkasen mainstream sulla on niin oma tyyli ja tapa pukeutua, olet upea!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hoho, onhan niitä mutta kun vaan tietäis tarkalleen missä ne kuvat on ja onko niitä edes paljon jäljellä, teiniajoista ei ainakaan ole kovin paljon dokumenttia säilynyt. Kyllä itelleen on aina hyvä osata nauraa mutta en tiedä haluanko niitä muistoja ihan kaiken kansan silmien eteen. Toivottavasti ymmärrät. :) Lapsuudenkuvia löytyy kyllä ja niitä olisikin ihan hauskaa joskus postata.

      Ja kiitos todella paljon ihanista kehaisuista!

      Delete
  22. Your dress is amazing!
    Can I ask you where did you buy it? I'm looking for some dress for my cousin wedding and something like this one would be perfect!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you! It's an old flea market find, I found it about four years ago so they don't sell it anywhere anymore. But it's originally from H&M so you might find it second hand from eBay, may the luck be with you. :)

      Delete