17 March 2012

Oh Mother, I can feel the soil falling over my head


Pikainen päivitys eilisen asusta! Kietouduin arkipäivän kunniaksi silkkimekkoon ja helmiin, ja pakko myöntää että hento turhamaisuus lievensi hiukan tätä karmeaa kevätangstia joka on riehunut pitkin viikkoa. Jos kaapista löytyy jotain mikä saa olon tuntumaan hipunkaan juhlallisemmalta niin niitä vaatteita kannattaa ehdottomasti valjastaa arkeenkin, aina ei tietenkään jaksa panostaa mutta täsmäiskut piristää kummasti! Lempivaatteet kannattaa mieluummin kuluttaa loppuun kuin antaa niiden pölyttyä koinsyöminä kaappien uumenissa odottamassa sopivaa päivää, jota ei välttämättä ikinä tule. Ylipukeutuminen kunniaan, kaikenmaailman pukukoodit saa hyvillä mielin ruksia yli. ;)


Heitän loppuun vielä muutaman lähiaikojen korvamadon ja siirryn loppuyöksi punaviinin, herkkujen ja miehen kera sohvalle rentoutumaan. Hyvää viikonloppua itse kullekin säädylle. 

All I Have by Clan of Xymox on Grooveshark    One Hundred Years by The Cure on Grooveshark    Last Night I Dreamt That Somebody Loved Me by The Smiths on Grooveshark



Just a quick post about yesterday's outfit! I cloaked myself in silk and plastic pearls and I must admit that a touch of vanity eased the spring pain and the pressure of weekday's tasks. If there's something in your closet that makes you feel all festive and bubbly, then I highly recommend trying it on in the days you'd least expect wearing it! Favorite clothes are meant to be used, not left in the closet for dust and moths. All hail overdressing, there's no such thing as dress codes. ;) 
   I threw a couple of earworms of late here, and now it's time to continue the evening with red wine, treats, my significant other and the sofa. I wish a happy weekend to all of you. 

29 comments:

  1. Pieni luxus arjen keskellä piristää kyllä kummasti. Itse nautin suunnattomasti siitä ihmisten ihmettelystä välillä, että "oletko sä menossa johonkin juhliin?" :)
    Nykyään tosin olen hyvin tylsä tyyppi arkipukeutumisen suhteen, mutta ehkäpä tässä kevättä kohti jaksaa alkaa vähän kunnostautua.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuulostaa niin tutulta! Teininä käytin enemmän pitkiä hameita korsettien kanssa niin tuota kommenttia kuuli jatkuvaan, nykyäänkin tulee välillä jotain huutelua vastaan. Yksi mun opettajistakin kysyi kerran tosissaan että olenko menossa hautajaisiin. :D No mutta, varmaan aika perussettiä goottihenkisten korville.

      En usko että kukaan jaksaa ihan joka ikinen päivä panostaa arkipukeutumiseen, itselläkin eksyy yleensä perusvaatteet päälle jos pitää kipaista nopeasti kouluun tai ruokakauppaan, ja kotona on mukavampi löhötä trikoomekoissa. Ihan joka päivä ei siis jaksa pukeutumiseen panostaa mutta yleensä kyllä, mieli on heti hiukan parempi jos on miellyttävää rompetta päällä. :)

      Delete
  2. Ohhhh that ring! It immediately caught my eye.... it's so beautiful!
    The dress looks really nice, though it's that kind of cloth that just does not suit anybody.... but it suits you, definitely! ^^

    Well, as for favorite clothes, I have to agree with you... though it's really difficult for me to wear the clothes that I love most (the exceptional ones) on days where I feel bad, because I rather dress really cozy and "normal" on these days :'D But your are completely right, once you wear your favorite clothes it makes you feel so much better and more self-confident!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you! I just bought the ring, it was originally golden and I painted it black. And I'm happy to hear you think so, it's a tricky dress to wear since it doesn't fit every curve perfectly, but I really like it. Especially those drapings and the fact that the dress is super comfortable!

      It all depends on the mood, sometimes it's just better to choose the comfiest clothing instead of the prettiest, at least when there's tons of stuff to do in a short time. But usually the day seems much brighter when there's something special on. :)

      Delete
  3. taas yksi loistava asukokonaisuus (: täytyis varmaan iteki hommata silkkimekko !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitoksia! Silkki on siitä hyvä materiaali että on lämmin viileällä ilmalla ja viileä helteellä, huollon kanssa kannattaa vaan olla tosi tarkkana.

      Delete
  4. Mekko ja sä ootte upeita. Toivottavasti oli lepposa ilta. Pakko kyl joskus viel riipasta kylään. Nyt Teuvaan tutustuttu, pääsiäisenä Kuopijjoon. Jospa sitä yllättäs ittesä ja näkis ittesä siel, kun syntyi ystävälle eilen pikkubööna sinnekin kaupunkiin.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti Marsu <3 Ja oli kyllä tosi hyvä ilta! Tuu ihmeessä käymään meille millon haluat, oot aina tervetullut tänne. Myöhemmin keväällä tai kesällä jos tuut niin voidaan keksiä jotain erikoiskivaa! Kuten Joensuun räkäläkierros, toimii aina. :D Ja hei, eiks meidän pitänyt mennä tässä lähiaikoina Turkuun neulan alle, eller hur?

      Delete
    2. Joo pitäshän sinne Turkuun mennä. Täytyy sopia joku vkloppu, vaik maaliskuun vika vkloppu? Naamakirjaillaa.

      Delete
    3. Uuh, mulle ei käy maaliskuun loppu kun meillä on sillon iso treeniviikonloppu. :/ Mutta naamakirjaillaan, eiköhän joku sopiva aika löydy!

      Delete
  5. Hihi, mulla taas tulee arkisesta "ylipukeutumisesta" aina sellanen harmistunut olo, että tekee mieli lähteä johonkin ja sitten on ihan kiukkuinen kun ei olekaan mitään mihin lähteä, vaikka on niin nättinä :') Varsinkin jos joutuu olemaan ihan yksin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. "All dressed up and nowhere to go", tuttu tunne! Sillon voi bilettää hurjasti kotona, ja jos on yksin niin voi aina leikkiä että on seuraa. Mielikuvitusystäväthän jaksaa aina juhlia, kuulostaa aika säälittävältä mutta voi olla tosi hauskaa. :D

      Delete
  6. Your blog is gorgeous! I love your style!
    Gothic greats from Germany :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you so much, I'm very happy to hear that! Hugs from Finland :)

      Delete
  7. That is so true, I am often guilty of leaving my favourite clothes on the hanger instead of wearing them... I am always a bit scared they will be damaged or spilled on, I guess! Your evening sounds lovely, mine was similar except there was no red wine but lots of ice cream and crisps! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sometimes (or quite often in my case) clothes do get damaged and spilled on, but it's more important to use them than be afraid of what might happen. :) And it's always possible to fix and clean the clothes if something happens!

      And oh yummy, we had crisps too. I'm really trying to cut down munching those golden treats since I eat them wayyyy too much, but I just can't help myself. They're too delicious!

      Delete
  8. Lukaisin läpi kaikki toukokuun jälkeen tulleet päivitykset kun olin vähän jäänyt jälkeen tässä blogien lueskelussa.
    Yhdestä kuvasta missä sie hymyilet hampaiden kera (Miten ihastuttava ilmaus...)tuli jotenkin mieleen Anna Paquin. Kai teillä on samantyyppinen hymy. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aa, mulle on ennenkin sanottu noin! Hassua kun itse en huomaa hirveästi yhtäläisyyttä, mutta samanlainen hammasvakohan meillä kieltämättä on. :>

      Delete
  9. mullekki iski silmään heti ekana toi sormus, mä muutenki tykkään hirveest kaikist tommosist avainjutskista mut toi on kyl superkiva (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Noita saa niin eksoottisesta kaupasta kuin Seppälä! Kullattuna tosin, mutta maalasin mustaksi kun ei tuo kulta ole ihan oma juttu. Mutta nuo sormukset oli tosiaan alennuksessa, saa niitä varmaan vieläkin. :)

      Delete
    2. Okei kiitti, pitää käydä tsekkaamassa! (:

      Delete
  10. Kuulostaa hyvin tutulta, itseä alkanut ihan ärsyttää, miten pukeudunkin aina niin tylsästi, vaikka kaappi on täynnä kivoja mekkoja ja puseroita, ja silti arkena päälle eksyy vain mustat luottofarkut, joku bändipaita ja neuletakki. Pitää kokeilla tuota sun kikkaa ja muutenkin alkaa panostaa vähän enemmän, joka päivä ei tietty jaksa mut jos sen pari kertaa viikossa edes viitsis. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannattaa kokeilla! Ei ihan joka päivä todellakaan jaksa pynttäytyä mutta kyllä se piristää kun jaksaa välillä panostaa. :)

      Delete
  11. ihana tuo eka kuva!!!
    ps. mulla vastaavanlainen sormus mut valmiiks oli musta (ehkä 2€ JC:n alennusmyynnistä!)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos kaunis! Oon kuullut monien löytävän vaikka mitä kivoja sormuksia JC:stä, mutta kummasti ne kivat tuntuu olevan loppu kun mä käyn kurkkaamassa. :D No mutta, käytän sormuksia niin harvoin ettei haittaa vaikka korulippaassa on vaan pari.

      Delete
  12. Viimeisessä kuvassa ripsesi tuo mieleen lentoonnousevan linnun...

    Sun tapasi otsikoida postauksesi laulujen säkeillä on yhtä aikaa ihana ja RAIVOSTUTTAVA!:D Käytän aina lukemista seuraavat puoli tuntia miettien, että "mistä biisistä tuo on?" enkä missään nimessä voi vaan googlata säettä, kun multa menisi uskottavuus omissa silmissäni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihii, mut sehän on hyvä puuhapähkinä lukijoille! :D Kannattaa lopulta googlata ettei yönunet sentään mene, ja aika usein lauseet tulee sellaisilta bändeiltä/runoilijoilta/kirjoilijoilta tai mistä nyt sen olenkaan ottanut, että arvaaminen voi olla vaikeaa.

      Spoilauksena sanon että tämän postauksen biisi on the Smithsin I Know It's Over. :) Ja nuo ripset kieltämättä muistuttaa vähän lintua, kiva mielikuva!

      Delete
  13. Hei sellanen kysymys että kun saatiin koulutehtävänä valita 3 lempikuvaajan kuvaa, niin aattelin kysyä että saanko käyttää sun ottamia kuvia? Tuosta Edinburgh postauksesta tuota portaikkokuvaa, sitten tuosta selkäranka systeemi postauksesta sitä mis on teekuppi ja kirjoja. sitten kolmanneksi siitä missä esittelit punaisia uusia kenkiä olevaa ekaa kuvaa ? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anteeksi kamalasti kun en ole aikasemmin vastannut, oon ollut ihan poissa blogimaailmasta! Mutta siis, toki saat käyttää, kunhan alkuperäinen lähde on mainittu. :)

      Delete